Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153431 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ozaman ben cevremi temiz tutanlardanim cunku LPG li arac kullaniyorum :bandit:

Da sıkıntı suki Kapali otoparklara giremiyorsun cunku yasak..

o da saçmalık aslında diğer dünya ülkelerinde otopark kapasitelerinin %10-20si oranında araç giriş yapabiliyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mercedes'in Türkiye'de CNG'li otobüsü yok. Diğer hepsinin var bildiğim kadarıyla. İett sonradan kendisi modifikasyon ile araçları CNG'li hale getirebiliyor. Ama yerli bir firmanın bize sponsor olması güzel, gönül ne kadar Mercedes istese de :)
Abi ben Askere giderken TEMSA nin Şehirler arasi Otobusu ile gittim inanki Mercedesin Travegosundan cok daha rahat :tabe:

Travego da Dizlerim felc oldu koltuk mesafesi cok kisa cunku birak ayaklarımı uzatmayi normal oturmamda bile Dizlerim ondeki koltugun sert plastik kismina degiyordu , Temsada ise resmen ayaklarimi uzatarak rahat rahat gittim :tabe:

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:39:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Sakin olun, elektrikli otobüs bizim işimiz. :)

Yakında biz yenilenebilir enerji çalışanları olarak sahalarda olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ben Askere giderken TEMSA nin Şehirler arasi Otobusu ile gittim inanki Mercedesin Travegosundan cok daha rahat :tabe:

Travego da Dizlerim felc oldu koltuk mesafesi cok kisa cunku , Temsada ise resmen ayaklarimi uzatarak rahat rahat gittim :tabe:

Markayı bilmem ama Firma olarak Metro'yu kullanmayın her türlü rahat gidersiniz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Sakin olun, elektrikli otobüs bizim işimiz. :)

Yakında biz yenilenebilir enerji çalışanları olarak sahalarda olacak.

elektriği neyle üreteceğimize göre değişir. kömür santralleri sayısı giderek artıyor ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Markayı bilmem ama Firma olarak Metro'yu kullanmayın her türlü rahat gidersiniz :evillol:

Metro ile giderseniz yüzünüze sular damlayabilir ..  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
A'dan Z'ye cok iğrenç bır fırma :.

Valla kardedim o kadar canm yandiki izne gelirken ve dönerken firmalara otobus markasinin adini sordum , Mercedes Travego diyen hic bir firmadan almadım biletimi :bandit:

Çevrimdışı onurturan

:D oh be toprağı öpeyim söyle forum gelmis hosgelmis  :ishock:

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şükür kavuşturana  :D

Forumsuz akşam olmadı vallahi
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Dedim forum gitti giremeyince boşluk oldu hayatımda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; Karabük, Benfica ve Akhisar maçlarında topa sahip oldu, fakat belli bölümler dışında oyunun kontrolünü sağlayamadı. Oyun pratiğinin geçici belki de temelli dönüşümünden dolayı set hücumlarında yetersiz, takım boyu uzun ve geniş alan bırakarak oynayan bir ekip görüntüsü veriyor.

Birlikte oynama alışkanlığı yüksek olmayan bi' takımın Karabük maçının ilk yarısındaki temposu; Benfica maçında rakibe oyunu vermemesi ve organize atak şansı tanımaması; Avrupa dönüşü, kötü bir zeminde skoru rahat bir şekilde alıp Akhisar'a karşı özellikle direkt hücum yememesi önemli. Ki son maç planı biraz da düşük tempoda, rölantide bir oyun üzerineydi. Bu geçiş dönemini Milli araya kadar kayıpsız atlatmak önemli; aradan sonra oyununu olgunlaştırmış bi' Beşiktaş görürüz. Bu üç maçlık fikstür planı ve tercihlerini doğru kurgulayıp hata yapmamak, sonrasında ise rolleri net bir şekilde dağıtmış olmak mühim.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:55:13 atalay ]

Oh beee forum gelmiş geri :halay: :halay:

aksami zor ettim yahu :by2:

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu Hürriyet'in sabahın Sporx in yaptığı gazetecilikse ayıptır insanı eşi üzerinden yaptıkları haberlere bak!ne tesislere alırım nede stada!yönetiminde artık bu (Hakaret Yasak)₅ dava etmesi gerekiyor!ne güzel paylaş algı yap snr sil ne güzel İstanbul ya!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş; Karabük, Benfica ve Akhisar maçlarında topa sahip oldu, fakat belli bölümler dışında oyunun kontrolünü sağlayamadı. Oyun pratiğinin geçici belki de temelli dönüşümünden dolayı set hücumlarında yetersiz, takım boyu uzun ve geniş alan bırakarak oynayan bir ekip görüntüsü veriyor.

Birlikte oynama alışkanlığı yüksek olmayan bi' takımın Karabük maçının ilk yarısındaki temposu; Benfica maçında rakibe oyunu vermemesi ve organize atak şansı tanımaması; Avrupa dönüşü, kötü bir zeminde skoru rahat bir şekilde alıp Akhisar'a karşı özellikle direkt hücum yememesi önemli. Ki son maç planı biraz da düşük tempoda, rölantide bir oyun üzerineydi. Bu geçiş dönemini Milli araya kadar kayıpsız atlatmak önemli; aradan sonra oyununu olgunlaştırmış bi' Beşiktaş görürüz. Bu üç maçlık fikstür planı ve tercihlerini doğru kurgulayıp hata yapmamak, sonrasında ise rolleri net bir şekilde dağıtmış olmak mühim.

Derbi analizi de bekliyoruz :eyes

Çevrimdışı canergiray77

Size PİŞMANLIĞIN Resmini Çizemem ama Gosterebilirim :busted_cop:
kalıcı olupta kral olacaktı gidipte gazoz olmayı seçti  :lol: :lol: @Yunus Emre Dökmeci
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı atalay

Değişen oyun yapısının; oyuncu profilleri kadar teknik adam tercihi doğrultusunda olduğunu düşünüyorum. Eklenen isimlere, oyun alışkanlıklarını ve meziyetlerini sergilemesi için bir oyun özgürlüğü tanınmış gibi. Üç sezonluk oyun hafızası kaybolmayacak ise bu hem çeşitlilik hem de kademeli geçiş için gayet iyi bir yaklaşım. Zira bu oyuncu grubu oyun pratiğini muhafaza edip, sürdürebilir. 

Çevrimdışı Kalyoncu

Kiev karışmış :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

Kiev karışmış :)

neden  :eyes
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Kalyoncu

neden  :eyes
Paralarını alamamışlar gusev ile rebrov arasında husumet varmış. Rebrov istifa edecekmiş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mamut uslu ağlıyor beyler, tff bize kıyak geçiyormuş  :evillol: :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Berat

En son iletim yükleniyordu, o an çökmüşüz :D

Çevrimdışı OrhanAker

Etiketler: