Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152223 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür Abicim aynı kişiyi mi düşünüyoruz acaba  :biggrinking:
Transfer sezonunda istedik ama 15 Mılyon ıstemıslerdi.
Ne ararsan var Adam da. Sosa'ya benzetiyorum ben oyun stilini.
Çok kritik asist ve ara pasları var.

http://www.transfermarkt.com.tr/lucas-lima/profil/spieler/232847
15 m.euro istediklerine de inanmıyorum nedense
en az 7-8 en fazla 9-10 m.eurodur
al bunu 4 veya 5 senelik imzala sonra zamanı geldiğinde çin'e okut yüksek meblağlara @gokhan_kurt güzel kardeşim.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi nerede yahuu dün gece bekledim maç geceleri sabaha kadar yazar analiz yapardı genelde ama dün gece yoktu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hmmmmm Güzel Otobüsmüş , Kac para acaba

Neyse ki Sponsorluk sayesinde bunuda BEDAVAYA getirdim :biggrinking:

FIKRET ORMAN
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:01:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fikret Orman: "Biz hem karaborsayı engelleyip hem de gelir elde etmeye çalışıyoruz. Karaborsa kazanacağına kulüp kazansın."

Çevrimdışı tangaz

Hmmmmm Güzel Otobüsmüş , Kac para acaba

Neyse Sponsorluk sayesinde bunuda BEDAVAYA getirdim :biggrinking:

FIKRET ORMAN

bu otobüsle seyahat ederken molalardaki çaylar da müessesedendir eminim  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ozgurkaracan

Tolgay'da dikkatimi çeken en büyük sorun, çok kolay çalım yemesi.

Tamam bazen hücumda istediklerini yapamazsın ve pasların yerini bulmaz, ama o bölgede oynayan bir oyuncu bu kadar kolay çalım yememeli.

Bu kadar kolay çalım yediği sürece, Atiba'nın ya da Gökhan'ın yanında kullanamayız, kaleden uzak tutmak gerekiyor. 10 numara için de yaratıcılık sıkıntısı yaşıyor ve sahada istediklerini yapamıyor.

Bilemiyorum açıkçası.
aynı maçı seyrettiğimize bazen inanamıyorum.  Tolgay rakipten en çok top çalan oyuncularımızdan biri.  Dün girdiği andan itibaten orta sahada tutunmamızı sağladı ki o bölgede üstünlüğü kaptırmıştık. Tek top oyununa çok yatkın ve maç içinde bir iki yerde tek hareketle rakibi sürklase etti.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman: "Biz hem karaborsayı engelleyip hem de gelir elde etmeye çalışıyoruz. Karaborsa kazanacağına kulüp kazansın."

Kendilerini yaratıcı ve kıvrak zekalı olarak pazarlayan, çarşı adlı bir taraftar grubumuz var.

Ama bu kadar basit bir mantığı bile yürütemiyor ve başkanı bu açıklamayı yapmak zorunda bırakıyorlar.

İlginç doğrusu.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Başkan bunlara lpg taktırmazsa bende bir şey bilmiyorum

lpg değil cng taktırır  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

lpg değil cng taktırır  :bandit:
Sonra kokudan bayılsın tüm futbolcular :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Sonra kokudan bayılsın tüm futbolcular :)

istanbulda belediye otobüslerinde baygın mı seyahat ediyor insanlar ?  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı maçı seyrettiğimize bazen inanamıyorum.  Tolgay rakipten en çok top çalan oyuncularımızdan biri.  Dün girdiği andan itibaten orta sahada tutunmamızı sağladı ki o bölgede üstünlüğü kaptırmıştık. Tek top oyununa çok yatkın ve maç içinde bir iki yerde tek hareketle rakibi sürklase etti.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünkü maç özelinde bahsetmiyorum, Tolgay'ın genel zaafı bu. Mesela Karabük maçında rakip üzerine gelirken o kadar kolay çalımlar yedi ve yalandan müdahaleler yaptı ki, rakip takım 18'e elini kolunu sallayarak geldi.

Ayrıca tek top oyununa da yatkın değil, ayağında gereksiz top tuttuğu için top kaybettiği fazla oluyor.

Bunlar giderilmeyecek zaaflar değiller, ama şu anda forma şansı bulmasını zora sokacakları kesin. Orta üçlüde 5. tercih durumuna düşecek bu haliyle.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

istanbulda belediye otobüslerinde baygın mı seyahat ediyor insanlar ?  :alala:
Çoğu zaman yarı baygın oluyoruz :) Leş gibi kokuyor cng li otobüsler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

gökhan inler transfer edilirken kafamda epey acabalar vardı. geldi ve direkt katkı verdi üstelik henüz daha ritmini bulmadan yaptı bunu. son yılını boş geçirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. tamam backroundu çok iyi belki ama bu düzey oynaması aslında ülke futbolunun ne denli kötü durumda olduğunu gösteriyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Her gün 2 kere otobüse biniyorum, hangisi CNG'li hangisi değil inan olsun söyleyemem.  :)

Çevrimdışı tangaz

hiç belediye otobüsüne binmiyorum walla burada durum nasıl bilemedim ama şehirlerarası çalışan firmaların bazıları da cng kullanıyor. öyle bir şikayet duymadım hiç.

Çevrimdışı tangaz

Her gün 2 kere otobüse biniyorum, hangisi CNG'li hangisi değil inan olsun söyleyemem.  :)

ist.da sanırım hemen hepsi cng.li olsa gerek

ist.da sanırım hemen hepsi cng.li olsa gerek
Yok abi hepsi degil

Bir marka var adini bile hatırlamıyorum sadece onlar CNGli uzun koruklu otobüs

Ist da Cogu Otobus

Temsa - Otokar - Bmc ve Mercedes den olusuyor bunlarin da hepsi Diezel

Çevrimdışı tangaz

Yok abi hepsi degil

Ist da Cogu Otobus

dizel araçlarda artık cng.li dual system die geçiyor. motorini ve doğalgazı karma kullanıyorlar...

Çevrimdışı tuncaboylu

gökhan inler transfer edilirken kafamda epey acabalar vardı. geldi ve direkt katkı verdi üstelik henüz daha ritmini bulmadan yaptı bunu. son yılını boş geçirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. tamam backroundu çok iyi belki ama bu düzey oynaması aslında ülke futbolunun ne denli kötü durumda olduğunu gösteriyor...

Hadi Gökhan İnler'in kariyeri kumaşı belli.

Tolga Ciğerci gibi, Hertha Berlin gibi vasat bir takımda son 2 seneyi boş geçirmiş bir adamın müritleri türedi sağda solda.

Ligin kalitesi cidden yerlerde, takım Benfica maçında o yüzden de bocaladı zaman zaman. Ligde topu kapıp gol pozisyonuna girdiğimiz şok preslere karşı Benfica 2 pasla çıkıp kontra yakaladı 2-3 kere.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:28:38 tuncaboylu ]

Anlarsin abi Cunku sadece 1 marka var CNG li olan adini bile hatırlamıyorum tamami da koruklu uzun otobus

Diger butun markalar Diezel

dizel araçlarda artık cng.li dual system die geçiyor. motorini ve doğalgazı karma kullanıyorlar...
Olabilir abi bisey diyemem

Ama ben bir tek o dedigim marka otobuse bindigimde Gaz kokusu alıyorum digerlerinde o koku yok muhtemelen de kullanmıyorlar

Çevrimdışı tangaz

Olabilir abi bisey diyemem

Ama ben bir tek o dedigim marka otobuse bindigimde Gaz kokusu alıyorum digerlerinde o koku yok muhtemelen de kullanmıyorlar

lpg ve cng.li araçların çoğalması gelecek nesiller için önemli çünkü çevreyi en az onlar kirletiyor. dizeller ise kirlilikte ilk sıradalar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok abi hepsi degil

Ist da Cogu Otobus

Mercedes'in Türkiye'de CNG'li otobüsü yok. Diğer hepsinin var bildiğim kadarıyla. İett sonradan kendisi modifikasyon ile araçları CNG'li hale getirebiliyor. Ama yerli bir firmanın bize sponsor olması güzel, gönül ne kadar Mercedes istese de :)
Korku akıl katilidir.

lpg ve cng.li araçların çoğalması gelecek nesiller için önemli çünkü çevreyi en az onlar kirletiyor. dizeller ise kirlilikte ilk sıradalar.
Ozaman ben cevremi temiz tutanlardanim cunku LPG li arac kullaniyorum :bandit:

Da sıkıntı suki Kapali otoparklara giremiyorsun cunku yasak..

Etiketler: