Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152907 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Tolgay bu sistemde oynayacak durumda değil bence. Ne zaman basit oynamayı öğrenir o zaman biraz iş yapmaya başlar, hep değişik arayışlar peşinde ve bu inanılmaz top kayıplarına yol açıyor. Sakatlığı sırasnda acayip kas yapmış bu da onu yavaşlatmış.

Zaten Tolgay ozzy'i yedeklesin yeter. Çok iyi oyuncu ama sakatlık çok geriye götürmüş, belli. Eskiden böyle değildi, tek başına tempoyu belirlerdi. Büyük kayıp.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zaten Tolgay ozzy'i yedeklesin yeter. Çok iyi oyuncu ama sakatlık çok geriye götürmüş, belli. Eskiden böyle değildi, tek başına tempoyu belirlerdi. Büyük kayıp.
Bir yerde tıkanıyor kalıyor ve sonra bocalamaya başlıyor. Öyle aptalca top kayıpları yapıyor ki amatör düzeyde yapılmaz bazı yaptığı pas hataları, onu geçtim mesela isabetli olan pasları bile aslında çok zorlayıcı, adam yerini kaybediyor topu almak için veya ekstradan efor sarbediyor, büyük bir koordinasyon kaybı var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Atiba - Ozzy - Talisca
Farz , hal böyleyken bu seferde kanatları daha sert yapmamız gerekebilir.
Bence de bu şekilde oynamamiz lazım

Çevrimdışı panic13

Bir yerde tıkanıyor kalıyor ve sonra bocalamaya başlıyor. Öyle aptalca top kayıpları yapıyor ki amatör düzeyde yapılmaz bazı yaptığı pas hataları, onu geçtim mesela isabetli olan pasları bile aslında çok zorlayıcı, adam yerini kaybediyor topu almak için veya ekstradan efor sarbediyor, büyük bir koordinasyon kaybı var..

aslında duruşundan ve hareketlerinden potnsiyeli çok belli. Kerim gibi değil, akıllı oynamaya çalışıyor, tek pas oyununa yatkın, tek pasla oyunun yönünü değiştiriyor. Sakatlık sebebi ile senin dediğin hataları yapmaya başladı, ben de anlamıyorum neden zorluyor. Sadece maç eksiği ise mesele değil, fiziksel eksiklik oldu ise büyük kayıp olur. Çünkü bu hali ile düzenli oynaması zor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay'da dikkatimi çeken en büyük sorun, çok kolay çalım yemesi.

Tamam bazen hücumda istediklerini yapamazsın ve pasların yerini bulmaz, ama o bölgede oynayan bir oyuncu bu kadar kolay çalım yememeli.

Bu kadar kolay çalım yediği sürece, Atiba'nın ya da Gökhan'ın yanında kullanamayız, kaleden uzak tutmak gerekiyor. 10 numara için de yaratıcılık sıkıntısı yaşıyor ve sahada istediklerini yapamıyor.

Bilemiyorum açıkçası.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 12:09:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay'da dikkatimi çeken en büyük sorun, çok kolay çalım yemesi.

Tamam bazen hücumda istediklerini yapamazsın ve pasların yerini bulmaz, ama o bölgede oynayan bir oyuncu bu kadar kolay çalım yememeli.

Bu kadar kolay çalım yediği sürece, Atiba'nın ya da Gökhan'ın yanında kullanamayız, kaleden uzak tutmak gerekiyor. 10 numara için de yaratıcılık sıkıntısı yaşıyor ve sahada istediklerini yapamıyor.

Bilemiyorum açıkçası.
Olcay ve Quaresma'da acayip kolay çalım yiyor. Dün resmen yanlarından geçtiler adamlar bu kadar üst düzeyde hiç normal değil, Ronaldo'nun yanından öyle yürüyerek geçemezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Selam arkadaşlar.

Tatil bitti, arena'ya kavuştuk.  :)

@tuncaboylu sen de hoşgeldin. iyi tatil yaptınız walla :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez bayagi pişmanmış , Mehmet Demirkolda soyledi

Devre arasi makul bir fiyata kirlayaalimmi ne dersiniz :naughty: :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Gomez bayagi pişmanmış , Mehmet Demirkolda soyledi

Devre arasi makul bir fiyata kirlayaalimmi ne dersiniz :naughty: :naughty:

Gomez devam etseydi aynı performansı gösterecekmiydi?
sakatlık ve renkli evliliğinin olumsuz etkilerinimi görüyoruz?

saygılar

Çevrimdışı Kalyoncu

arkadaşlar bir şey soracaktım (unuttum gerçi ama...)
bu sezon arası transfere harcayacağımız para varmı?
varsa ne kadardı bu miktar.
5 milyon € + Gomezden gelecek para.

Gomez devam etseydi aynı performansı gösterecekmiydi?
sakatlık ve renkli evliliğinin olumsuz etkilerinimi görüyoruz?

saygılar
Kesinlikle gosterirdi

Benfica maçında Cenkin daga tasa vurduğu topu kaleciyle birlikte iceri sokardi Cok Net

Yine Karabuk ve Akhisar macinda kacan Golleri rahat bir sekilde atardi

Cunku adam.pozisyonu okuyor topun nereye dusecegini biliyor ona gore pozisyon alıyor

Bir yanda Canerin Mukemmel MUZ ortalari diger yanda Q7 nin adrese teslim ortalarıyla 30 Gol barajını cok rahat aşardı

Gomezin bonservisi 9 m ise 4.5 m alacagiz iyi para

Simdi devre arasi 1m ye kiralasak , 2 m de 6 aylik maas versek geriye de 1.5 m € kalir temiz :bandit:

Çevrimdışı tangaz

eyvallah

Cincona 5 tane atsak da 3 hafta kendilerine gelemeseler. İlk yarı 2 tane attık mı maç beşlik olur. ama ilk yarıyı mutlaka önde kapatmamız lazım. İkinci yarı baskı ile darmaduman ederiz.

ben istatistik bilimine inanırım. istatistiklere göre vodafone arena gol adetlerimiz 3-4-3-4-3 şeklinde gerçekleşti oynanan 5 lig maçında. bu veriler ışığında sıradaki rakibimizin görevi ağlardan  4 adet top çıkarmak olacak  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Canerin instagram paylasimi

Altinda Şükran Ovalinin yorumuna dikkat :D :icool:

:D

Ahmet Cakar bu kez Hakli :tabe:

Abdülkerim Durmaz : "Gökhan İnler mi Tolga Ciğerci mi?"

Ahmet Çakar : "Gökhan İnler, Tolga'ya iki tane ciğer verir, kenara koyar.." 😉

Çevrimdışı FedericoGiunti

:D

Ahmet Cakar bu kez Hakli :tabe:

Abdülkerim Durmaz : "Gökhan İnler mi Tolga Ciğerci mi?"

Ahmet Çakar : "Gökhan İnler, Tolga'ya iki tane ciğer verir, kenara koyar.." 😉
Kesinlikle katılıyorum. Koyunun olmadığı yerde keçiye Çelebi derler hesabı. İnler 3 tane tolga eder.
BEŞİKTAŞK

Bu arada ozzinin yanında atiba mı, yoksa inler mi oynamalı derbide? Ben inlerin oynaması taraftarıyım. Görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Bu arada ozzinin yanında atiba mı, yoksa inler mi oynamalı derbide? Ben inlerin oynaması taraftarıyım. Görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?

ben de üzülerek de olsa atibayı kulübeye çekiyorum. ama en güzeli 3-5-2 oynayalım. atiba sarkık libero arkada süpürücü marcelo-tosiç tandem. kanatlar sagda GG solda caner(adriano) ortada inler, ozzy, talişka forvetler cenk+abubakar. bazı maçlarda cenki kesip tolgayı da orta sahaya atıp 3-6-1 de yapabiliriz. tadından yenmez  :acim:

ben de üzülerek de olsa atibayı kulübeye çekiyorum. ama en güzeli 3-5-2 oynayalım. atiba sarkık libero arkada süpürücü marcelo-tosiç tandem. kanatlar sagda GG solda caner(adriano) ortada inler, ozzy, talişka forvetler cenk+abubakar. bazı maçlarda cenki kesip tolgayı da orta sahaya atıp 3-6-1 de yapabiliriz. tadından yenmez  :acim:
Abi bence 3 lü defans bizde çok riskli olur. Ama işe yararsa dediğin gibi tafından yenmez. Birde dünyada artık 3 lü defans oynayan çok yok gibi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Heheh ujku oynamayacagiz yahu gene ikili oynayacagiz 2-7-1

Çevrimdışı tangaz

2-7-1 de var ya orta sahayı kimse geçemez sadece uzun topla sarkmayı deneyebilir rakipler. orda da noyer gibi ceza sahası önünde bekleyen bir kaleci koyduk mu çam yarması kontenjanından geleni gideni biçme+topa vurma arası bir şeyle sindirdik mi ohh miss

Çevrimdışı TURKahvesi

sağol cevabın için @Kalyoncu
nerden baksan iyi para
bakalım sezon arası transfer yapılacak mı eksik gördüğümüz yere
gerçi şahsen çok istediğim bir oyuncu var amerika kıtasından
onu alabilsek mevcut takımımızın pas trafiğinde hem rahatlatır hemde takır takır oynar.

ikili mi? Ne yaptın arkadaş. Fanteziye gerek yok yav. :lol:
BEŞİKTAŞK

sağol cevabın için @Kalyoncu
nerden baksan iyi para
bakalım sezon arası transfer yapılacak mı eksik gördüğümüz yere
gerçi şahsen çok istediğim bir oyuncu var amerika kıtasından
onu alabilsek mevcut takımımızın pas trafiğinde hem rahatlatır hemde takır takır oynar.
Kimmiş, kimmiş?
BEŞİKTAŞK

Etiketler: