Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154256 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Galibiyet sonrası ertesi gün mutlu uyanmak gibisi yok  :biggrinking:

Bekle ki gelsin şimdi 24 Eylül....

Çevrimdışı FedericoGiunti

Derbi maçında takımda q7, tolga ve olcay olmamalı. Ozzi kesinlikle 8 numara pozisyonunda olmalı. Akhisar maçına bakarsak ozzi ile inler beraber oynamalı ve atiba yedeğe geçmeli. Gönlümden geçen kadro:
                 Fabri

GG, Marcelo(rodolpho), Tosic, Caner

İnler,Ozzi

Ömer,         Talisca,           Adriano

Ebubekir
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mellfred

çift ön liberoyla fenerbahçeye döndük gerçekten.
herkesin aynı şeyi söylemesi de sevindirici. dün tolgay'ın girmesiyle yeniden dikine  paslar gördük.
atiba'nın da formsuzluğuyla orta saha  - inler-ozzy -  ya da- inler-tolgay- yapılabilir. atibanın dönüşüyle inlerden yerini yeniden alır. her halükarda ya atiba ya da inlerden sadece biri seçilmeli ki bence yok büyük yok küçük rakip ayırt edilmeksizin.
benim de aklımda şöyle bir 11 var
           - fabri-
gg- marcelo -tosic -caner
           inler (atib)
        ozzy -  tolgay
talisca - abuobacar- olcay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın,

Şenol güneş genelin mutabık kalacağı gibi takımın oyun sisteminde revizyona gidiyor. Geçen seneki oyun büyüleyiciydi ama orta sahamıza sağlam baskı yapıp pas kanallarımızı kapatan takımların tamamına puan veriyorduk veya Sosa/Gomez'in şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorduk. Bu sene defans ve orta sahada bol paslı oyun kurup ileride doğrudan sonuca gidecek bir yapı söz konusu olacak. Bence bu daha az gösterişli ama daha doğru bir oyun. en az 5 hafta daha lazım oturması için;

1) Talisca Sosa'dan çok farklı bir oyuncu. Oyun olarak Alex'i andırıyor: defans yaparken yerini hiç kaybetmiyor, hücuma dönük ama 2. forvet/forvet arkası gibi oynuyor. 3-4 pozisyonda inler ve Atiba orta sada top yaparken Talisca neredeyse Rakip ceza sahası çizgisinde bekliyordu. Oğuzhan'ı bir şekilde monte etmemiz lazım takıma bu geçişler için.

2) Cenk etkisi: Cenk çok iyi bir forvet, hatta çoğu zaman da hakkını yeriz ama Beşiktaş'ın oyun sistemine uymuyor. Beşiktaş'ın forvetine doğru yerde durmasını bilen net bitirici lazım. Cenk çok enerjik ve futbol aklı yüksek. Zaman zaman doğru koşular yapsa da doğru yerde değil çoğu zaman. Bakın örnek olarak gomez'in geçen sene TS'ye attığı golü koyuyorum buraya, doğru koşu ve son vuruş dersidir bu gol;

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/19/besiktas/mario-gomez-17596

Ebubekir 80'de oyuna girdi dün, sadece doğru yere koşu yaparak 2 pozisyona girdi: birinde Caner kesti, birinde Q7. Net pozisyonlar değil tabii ki ama topla buluşacak durumdaydı. İyi oyuncu olmakla büyük takım forveti olmak çok farklı. Bilmiyorum, bu yılı Cenk'in gelişimine ayırmak mı? Yoksa Ebubekir'i hemen monte etmek mi? Ben hoca olsam Ebubekir'i tercih ederdim.

3) Fabri rulezzzz, adamın iki pozisyon arka arkaya talisca'ya iki top indirdi, yemin ediyorum ağzım açık kaldı. Sadece ceza sahası hakimiyeti ve topu oyuna sokuşu için Fabri reyiz. Hatalı gol zaten Tolga 2 maçta 1 yiyor.Fabri de yesin. Oyunun içinde olması Tolga ile mukayese dahi kabul etmez.

Neticede Takımın en az 4-5 maç daha yapması lazım, çok net. Şu an kalitemiz ile oynuyoruz ve oyunu tutuyoruz ama oyun kimliğimiz daha oturmadı. Tabanca gibi olmamız lazım, 2 vurup 1 saymamız lazım, bu takımda bu potansiyel fazlası ile var.

Son söz olarak Şenol Hoca'yı ayrıca tebrik ederim. Resmen takıma ve oyunculara göre sistemi yeniden inşa ediyor ve gördüğümüz kadar ile şu anda bu durumu çok az zarar ile atlatıyoruz. Bu yaşta ve bu seviyede bir antrenör için davranışı devrim niteliğinde. Helal olsun hocaya.
Kesinlikle katlıyorum abi

Bu kadar Genis bir kadroyu üstelik cogu da Direkt 11 oyuncusu olan kadroyu cok iyi idare ediyor kimseyi kusturmuyor , herkese forma sansi veriyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

günaydın beyler, herkese iyi haftalar.

@Serhat Akkaya ve @panic13 bayram tatilinden dönmüşler, hoşgelmişler :)

özel not: cincona 4 atacağız  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

eyvallah

Cincona 5 tane atsak da 3 hafta kendilerine gelemeseler. İlk yarı 2 tane attık mı maç beşlik olur. ama ilk yarıyı mutlaka önde kapatmamız lazım. İkinci yarı baskı ile darmaduman ederiz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoşbulduk abi :) 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın abi benim tatil daha bitmedi :evillol: Q7 olursa kazanmamız zorlaşır

Çevrimdışı tuncaboylu

Selam arkadaşlar.

Tatil bitti, arena'ya kavuştuk.  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

q7'nin sözleşmesi bu sezon bitiyor demi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

q7'nin sözleşmesi bu sezon bitiyor demi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1 opsiyonu var, bu gidişle uzar heralde.

Çevrimdışı Kalyoncu

+1 opsiyonu var, bu gidişle uzar heralde.
30 maç oynaması halinde +1 varmış. 6 maç oldu bile :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Alanyaspor Trabzonspor'u 3'lemiş.

Adamların da şanssızlığı ilk maçta bizle oynamakmış. Adamları rahat yendik diye medyada yerin dibine sokuldular, rencide edildiler, averaj takımı yapıldılar ve küme düşürüldüler.

Sonra gördük ki adamlar diğer 3 maçta 7 puana aldılar. Fenerbahçe bugün kazanabilirse, Trabzonspor'la beraber toplam puanları 7 olacak.

Çevrimdışı eski inönü

ne Tolgay ne Oguzhan ne de Talisca 10 numarada Sosa'nın boşlugunu dolduramadı. Hoca artık 10 numara arayışından vazgeçmeli. Atiba'nın önünde iki 8 numarayla oynayabilir. Atiba(6) - İnler/Tolgay(8) - Oguzhan(8) gibi. Talisca için de en uygun yer sağ kenar forvet bence. Geldiginden beri bunu savunuyorum. Hem bol bol ceza sahasına sızarak forveti ikiler hem de çaprazdan şut imkanları bulur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

30 maç oynaması halinde +1 varmış. 6 maç oldu bile :)
Mahvolduk of of çine satmalıyız bir şekilde....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne Tolgay ne Oguzhan ne de Talisca 10 numarada Sosa'nın boşlugunu dolduramadı. Hoca artık 10 numara arayışından vazgeçmeli. Atiba'nın önünde iki 8 numarayla oynayabilir. Atiba(6) - İnler/Tolgay(8) - Oguzhan(8) gibi. Talisca için de en uygun yer sağ kenar forvet bence. Geldiginden beri bunu savunuyorum. Hem bol bol ceza sahasına sızarak forveti ikiler hem de çaprazdan şut imkanları bulur.
Mantıklı geldi banada.

Çevrimdışı panic13

Vazgeçti zaten, 10 numarası direkt bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Talisca'dan oyun kurucu olarak değil skorer ve yardımcı forvet olarak faydalanmaya çalışıyor hoca.

Çevrimdışı eski inönü

Vazgeçti zaten, 10 numarası direkt bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Talisca'dan oyun kurucu olarak değil skorer ve yardımcı forvet olarak faydalanmaya çalışıyor hoca.
o zaman da orta sahada kopukluk oluyor işte dün gördügümüz gibi.

Çevrimdışı panic13

o zaman da orta sahada kopukluk oluyor işte dün gördügümüz gibi.

Tahminin onu da Oğuzhan veya tolgay ile aşacak. İnler veya atiba'dan birini kesmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada Alanyaspor Trabzonspor'u 3'lemiş.

Adamların da şanssızlığı ilk maçta bizle oynamakmış. Adamları rahat yendik diye medyada yerin dibine sokuldular, rencide edildiler, averaj takımı yapıldılar ve küme düşürüldüler.

Sonra gördük ki adamlar diğer 3 maçta 7 puana aldılar. Fenerbahçe bugün kazanabilirse, Trabzonspor'la beraber toplam puanları 7 olacak.

evet alt sıraları yakından ilgilendiren bir istanbul derbisi var değil mi bu akşam
kasımpaşa için bir galibiyet çok kritik olur  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tahminin onu da Oğuzhan veya tolgay ile aşacak. İnler veya atiba'dan birini kesmesi gerekiyor.
Tolgay bu sistemde oynayacak durumda değil bence. Ne zaman basit oynamayı öğrenir o zaman biraz iş yapmaya başlar, hep değişik arayışlar peşinde ve bu inanılmaz top kayıplarına yol açıyor. Sakatlığı sırasnda acayip kas yapmış bu da onu yavaşlatmış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Benim lakaba unvana ihtiyacım yok. Beşiktaş için çalışan, normal bir vatandaşım."

ADAM diyeceksiniz!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar bir şey soracaktım (unuttum gerçi ama...)
bu sezon arası transfere harcayacağımız para varmı?
varsa ne kadardı bu miktar.

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca ve Ozi'nin aynı anda sahada oynayabileceği bir formasyon oluşturmamız lazım. Yoksa böyle organize olmadan kanat beklerinin ve Quaresma'nın ortalarıyla defansın arkasına atılan uzun toplarla gol atmaya çalışan sıradan bir takım oluruz.

Çevrimdışı panic13

evet alt sıraları yakından ilgilendiren bir istanbul derbisi var değil mi bu akşam
kasımpaşa için bir galibiyet çok kritik olur  :evillol:

Yalnız Fener bu akşam da galip gelemezse seyreyle gümbürtüyü. Şanslarına Paşa da krizde. Tahminim bu yıl ilk 5'i zor görürler çünkü kadroları gerçekten kötü ve dengesiz (defans dahil).

GS ise nispeten kolay takımlara karşı aldığı galibiyetler ile havaya girdi. Arka arkaya 2-3 maç puan kaybederlerse işleri bitecektir. Avantajları avrupa yok, sadece lig var. Kadroları oynamaya daha uygun ama Tolga-Wesley ve Selçuk'la o iş olmaz. Er geç bir yerde patlayacaklar.

Etiketler: