Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153012 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yav bırakın şunu bugüne kadar neyi tutturdu :D

İşte ben de ondan korkuyorum bize diyo bu sene şampiyon belli diye :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Fabriyi en çok savunanlardan biri olarak (Aslında Fabriyi savunma amacım belli) Direkten dönen o topta çok hızlı bir şekilde dönen topu kapmasına rağmen ilk hamlede o topu oraya çelmesi büyük hataydı. Bunu söylemezsek Fabriyi savunmamız körükörüne bir savunmaya dönüşür. Fakat şunu da söylemek lazım bu hata kesinlikle kaleyi bırakmasını gerektirecek bir hata değildir.Boyko da olmadığını göre Fabri şuana kadarki performansıyla hala kaleyi hakeden isimdir. Hatta aynı hataları gelecek hafta yapsa yine kaleyi hakeden isim odur. Çünkü bir tarafta dolan, dahası dolup boşalıp tekrar 20 kere dolan ve taşan bir kredi var. Diğer tarafta henüz dolmayan ve üstüste hatalar yapsa bile "nispeten" dolmayacak bir kredi var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Bugün attığı golde koşu kanalını çok doğru kullandı. İlk 15 dakikada da aksiyon bölgelerinde epey etkili oldu. Fakat oyun içinde karanlık dakikaları yüksek. Oyun hazırlayamadığı gibi topla buluşma ve pas sayıları da düşük. İkinci yarıdaki gibi onun için en doğru pozisyonu yaratma adına Hoca denemeler yapacaktır. Bu da biraz merkez ikilide oynayan oyunculara göre şekil alacak.

merkez ikilideki rollerden birini oğuzhan kaptı dielim sence partneri atiba mı olsun inler mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Golde İnler'in topla dönüp hemen dört kişinin olduğu bölgeye doğru ayağının üst dışı ile verdiği pas ve pasın şiddeti gayet iyi. Talisca'nın basit pas isteğini müthiş ödüllendirdi. Bunlar bir sonraki adımı planlamanın ve oyun ezberinin sonuçları.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 23:12:56 atalay ]

Çevrimdışı GD8

Maçın Özeti

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Quaresma artık kızağa çekilmeli ve zaten çekilecektir. Ama bu Gs maçıyla olmaz, kimse öyle birşey beklemesin. Gs maçında da etkisiz olacağını tahmin ediyorum. Gs maçından sonra kızağa çekilecektir. Geçen sene de bu olmuştu. Ve dönüşünde performansı artmıştı. Formayı kaptırdığında tekrar formayı kazanmak için sonradan girdiği oyunlarda en iyisini yapmaya çalışacaktır. Daha "doğru" oynayacaktır.

Peki Quaresma'nın yokluğunda kanatlarda kim olacak? Sırasıyla deplasmanda Rize, Kayseri ve içeride Antalya ile oynayacağız. Rehavete kapılmamak gerek ama açıkçası çok zor maçlar değil. Solda zaten alternatif ve olağan isimler belli. Sağda Kerim de olur Ömer de olur Aras da olur. Bu 3 maçta sırıtmaz. Bu 3 maç sonunda performanslara göre yeniden düşünülür.

Çevrimdışı atalay

Atalay, tosic in en büyük avantajı sol ayaklı olması.  Sol stoper olması en büyük özelliği. Şenol Güneş de bence bunu kullanmayı tercih ediyor.

Evet, bunu daha önce belirtmiştim. Tandemde sağ-sol dengesi mühim. Agresyon derecesi ve temaslı oyunu da Hoca'yı cezbediyor. 

merkez ikilideki rollerden birini oğuzhan kaptı dielim sence partneri atiba mı olsun inler mi?

Ozzy mutlak olmalı. Güneş, Talisca için yeni pozisyon açabilirse İnler ile beraber çift sekiz de olabilir. Beklerin rolü ve ön bölgedeki diğer oyuncunun kim olacağı önemli. Mevcut tabloda partner her şeye rağmen Atiba olur; lakin Talisca'nın bu rolü ile değil.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 23:19:01 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu yazıyı okuyun lütfen.

https://twitter.com/GoalTurkiye/status/777586230032760832
Defansa gelip yardim edecek kadar Tembel

Gg77 ile Sürekli Verkac ve tek pas yapacak kadar Bencil bir oyuncu haklısiniz

Ben iyiydi cok iyi oynadı demiyorum ama bugun Olcaydan cok daha iyiydi , Olcay cok daha fazla Top ezdi bunu hocada gordu ve Olcayi aldi oyundan

Suna katiliyorum 90 dakikayı kaldiracak fizik ve kondisyonu yok artik eski hizi da yok buda bir gerçek

Ben olsam İçerdeki Maclarda DIREKT 11 , Deplasmanlarda da Hamle oyuncusu olarak kullanırım

Senin gibi direkt düşmanca degil Objektif yaklaşıyorum konuya senin gozun biraz kör olmus bu konuda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Ben bugün ne Olcay'ı ne de Quaresma'yı beğenmedim. Birkaç maçtır da böyle gidiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'nın sanırım bu son şansıydı. Haftaya umarım orta sahadan hücuma şöyle bir kadro ile çıkarız ;

Atiba - Ozi - Adriano - Olcay - Talisca - Aboubakar
İçerideki bir macta özellikle bu bir derbiyse Q7 kesilmez , kesilmemeli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bugün ne Olcay'ı ne de Quaresma'yı beğenmedim. Birkaç maçtır da böyle gidiyor.

atiba'da da düşüş var neden acaba  :alala:

Çevrimiçi 38life

Evet, bunu daha önce belirtmiştim. Tandemde sağ-sol dengesi mühim. Agresyon derecesi ve temaslı oyunu da Hoca'yı cezbediyor. 

Ozzy mutlak olmalı. Güneş, Talisca için yeni pozisyon açabilirse İnler ile beraber çift sekiz de olabilir. Beklerin rolü ve ön bölgedeki diğer oyuncunun kim olacağı önemli. Mevcut tabloda partner her şeye rağmen Atiba olur; lakin Talisca'nın bu rolü ile değil.

Talisca kanat oynayabilir mi yani sence?

bugün oynadı galiba :) Sol kanat ve sağ kanatta oynadı sağ kanatta gökhan gönül'ün yanına geldi top aldı defanstan :)

Çevrimdışı Alper1903

atiba'da da düşüş var neden acaba  :alala:

Oğuzhan'ın yokluğu sanırım. Gökhan'la oynamaya alışamadı benim izlediğim kadarıyla.

Oğuzhan'ın yokluğu sanırım. Gökhan'la oynamaya alışamadı benim izlediğim kadarıyla.

inşallah ondandır bi isteksizlik var gibi.

Gökhan inler'in ipleri ele almasına bozulmuş gibi geldi bana.

Çevrimdışı atalay

Fabri, geriden oyun kurma ve pas opsiyonu olma husunda gayet iyi. Rakamların dilinde de 29 pasta %82.8 isabet sağlamış. Bu maçta yumruklamaya çalıştığı iki pozisyon dışında iyi maç çıkardı ve sürekli oyunun içindeydi. Rodallega'nın şutunda ise futbol şansı yanındaydı.   
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:33:43 atalay ]

Çevrimdışı Kuntz

Takım çok eleştiriliyor ancak ben gayet memnunum.

1- Akhisar'ı ilk kez deplasmanda yeniyoruz.Geçen sene takır takır oynayan takımın bu takımdan neler çektiği ortada. Avrupa dönüşü bu galibiyet çok önemli.
2- Yine geçen sene 3. haftayı 9 puanla geçmiştik. Şimdi 10 ve bu takım daha oturmadı.
3- Bu takıma transferin son haftası yığınla oyuncu katıldı. Tak diye geçen seneki futbolun oynanmasını beklemek abesle iştigal olur.

Bu takım bu ligin ağır favorisidir. Şu tabloda keyfimize bakmakta fayda var.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Rıdvan dilmen ;

"2 maçtır Atiba'nın performansını beğenmiyorum. Gökhan ile kayboldu gitti Atiba"
Oğuzhan ile iyi bir ikili oynuyor Atiba. Maçı izleyen biri Gökhan'a 3 puan verir, Atiba'yı görmemiştir"

Rıdvan'da görmüş atiba'nın kötü olduğunu.O da inler'e bağlıyor.

Çevrimdışı atalay

İdeal bir tercih olmaz. Oynarsa da net bir kenar oyuncusu gibi oynamaz. Takım halen bir nevi hazırlık dönemi geçiriyor; süreç içinde göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 14:47:27 atalay ]

Çevrimiçi 38life

bugün oynadı galiba :) Sol kanat ve sağ kanatta oynadı sağ kanatta gökhan gönül'ün yanına geldi top aldı defanstan :)

Aslında düşününce Atiba - İnler ikilisi Önlerinde Ozzy Sağda Talisca Solda Q7/Olcay... Bu şekilde hem "ortasahadan kim kesilecek" sorunu ortadan kalkıyor. Hem de zayıf olan kanatların güçlenmesi için bir hamle yapılmış oluyor. Gerçekten ciddi çözüm olabilir. Fakat Talisca'nın kanat performansı bence tamamen bir soru işareti...

Şimdi baktım Talisca kariyerinde 5 kez kanat olarak maça başlamış. Sadece 1'inde 90 dakika sahada kalmayı başarabilmiş. 4 kere ikinci yarı başlarında çıkmış. 1 kere sonlara doğru çıkmış. 1 gol 1 asist yapmış.

Çevrimiçi Samet Ç

İçerideki bir macta özellikle bu bir derbiyse Q7 kesilmez , kesilmemeli
Quaresma bugüne kadar Beşiktaş forması ile kaç tane derbi aldı Allah aşkına ? Sanki her derbide çıkıp maçı veya puanı alıyormuş gibi bir algı yaratıyorsun.

Çevrimiçi 38life

Aslında düşününce Atiba - İnler ikilisi Önlerinde Ozzy Sağda Talisca Solda Q7/Olcay... Bu şekilde hem "ortasahadan kim kesilecek" sorunu ortadan kalkıyor. Hem de zayıf olan kanatların güçlenmesi için bir hamle yapılmış oluyor. Gerçekten ciddi çözüm olabilir. Fakat Talisca'nın kanat performansı bence tamamen bir soru işareti...

Şimdi baktım Talisca kariyerinde 5 kez kanat olarak maça başlamış. Sadece 1'inde 90 dakika sahada kalmayı başarabilmiş. 4 kere ikinci yarı başlarında çıkmış. 1 kere sonlara doğru çıkmış. 1 gol 1 asist yapmış.

Talisca'nın kanat olarak başlayıp gol attığı maç; Gol 90+2de frikikten geliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bence çok erken daha takımın oturması 1 ayı daha bulacak çok Yeni oyuncu katıldı takıma.sezon başı böyle sıkıntılar olabilir bence 1 ay snr resim netleşir şimdi hocamızda denemeler falan yapıyor daha.transferlerin gecikmesi de bunda büyük bir etken.ama alternatifi bol iyi bir kadromuz var.Tek sıkıntı olacak konumuz oynamayan oyuncularımızın sıkıntı yaratmaması gerekir.En büyük övündüğümüz konuda bizim takım birlikteliğimizin iyi olduğudur.gs gelirsek bir havayla gidiyorlar bence şu ana kadar eli ayağı düzgün hiçbir takımla oynamadılar Karabük hariç o maçta da nasıl kazandıklarını biliyoruz.derbide tek isteğim tamamen oyun üstünlüğünü alıp önde basarsak hata yapmaya çok müsait bir orta sahası var gs bin.birde en büyük sorunları kenar bekleri gerçekten sıkıntılı bundan faydalanmamız gerekiyor.tempo olarak ta şunu net söylüyorum gs 60-65 dklık bir takım oyunda tempoyu yüksek tutarsak bence dayanamacaklarını düşünüyorum.inş sonuçta istediğimiz gibi biter ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum.Hep destek tam destek.Bence fabri nin de oynaması kritik geriden oyuna topu sokmak artık günümüz futbolunda alfabenin a sı gibi oldu bu yüzden inş hocamız fabri ile başlar...Derbi Mod on

Etiketler: