Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145585 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Et dedigin sanki tek tip bisey habere bak..
Pirzolayı külbastıyı da mı haşlıyolarmış  :kop:
Kuzular mahkemeye verir vallahi adamı ..
ayrica izgara haslama kadar olmasa da gayet saglikli bir yontem..
illa haslama yapacaklarsa haftada bir gun incik mincik boyun gerdan haşlasinlar ona da ihtiyac var cunkü..

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

:acim:

işteydim çıkıcam birazdan 2 gün önce bir iskender yedim süper yapmışlardı tadı damağımda kaldı gidip iskender yiyim aynı yerde  :acim:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

işteydim çıkıcam birazdan 2 gün önce bir iskender yedim süper yapmışlardı tadı damağımda kaldı gidip iskender yiyim aynı yerde  :acim:
Eti bol ye abi. Benim icin de ye haaa

Çevrimdışı tangaz

Eti bol ye abi. Benim icin de ye haaa

geçen 1,5 yemiştim bugün duble yiycem senin içinde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

İskender kebabı tek geçerim bu alemde
sıcacık döner yanında yoğurtlu pide ekmeği parçaları offfffff tadı damağımızda mükemmel lezzet
bu Adapazarı'nın meşhur ıslama köftesi de güzeldir
sonra İnegöl köftesi böyle gider işte sıralama...  :D

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 kendi tecrübelerim şöyle: nokian iyiydi ama 5000 kmde tel kırdı.bridgestone ve michelin kullandım michelin fena değildi.bridgestone ve marshall aşağı yukarı aynı vasat performanstaydı.starmax lastiklerde michelin ayarında olmakla beraber daha dayanıklıydı.kış lastiğinde 1 numara olarak yokohamayı öneririm.diğerleri fb+gs karması gibi düşünün yokahama kış lastiği beşiktaş.
@MURAT yokohamayi yaz ve hafif yagmur lastigi olarak obur arabada kullaniyorum diger jalon lastikleri gibi yumusak ve umut vericidir ama 3t bir arabada kisin 15-20cm buz ustunde sertlesiyor ve yol tutmada sikinti yaratiyor. Agir kis kosullarinda cok ekonomik bir opsiyon olmasa da nokian en iyisidir. Nokianin Hakkapeliitta 8 modeli ise agir kis kosullarinda efsanedir.
Birdgestone blizzaklardan falan jzak durmak lazim turkiye kis kosullarinda yokohama yeterlidir bence de ama fiyatlara bakmak lazim.

Çevrimdışı onurturan

Tükkanın adını ver abi tükkanın   :acim:

Çevrimdışı Mahmut

Bayagi konu dışı olacak ama arkadasin dugune gidiyorum Ankara'ya oranin ne yemeği meşhur?  :D

Çevrimdışı onurturan

Bayagi konu dışı olacak ama arkadasin dugune gidiyorum Ankara'ya oranin ne yemeği meşhur?  :D
bak simdi tangaz abiye sordum tükkanı oraya git iskender ye  :bawling:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Küçük Esat'a gidersen Devrez Çorbacısı var. Böyle tahta kasıkla içiyosun bol yağlı felan. Dene @Mahmut  :biggrinking:

Çevrimdışı atalay

Benfica ve Karabük maçları ikili paket halinde değerlendirilmesi gereken müsabakalardı. Her iki maçta da başlangıç planlarını ve oyun içi hamlelerini birkaç tercih dışında yerinde buldum. Karabük maçının ilk yarım saatlik dilimi ile Benfica maçının son çeyrek zamanlık dilimi benzer sonuçlar verdi. Üçüncü bölgeye doğru direkt; pas metrajı yüksek toplar ve kenar oyuncuları ile oynayan, Ozzy ve Sosa'nın yokluğunda hücum pratiğinin dışında, atılan yüksek toplar sonrasında önde basıp, sekenleri toplamaya çalışan bi' Beşiktaş. Aynı zamanda bu anlayış özellikle Karabük maçının 30.dakikasından sonra git-gelli bir oyunun ana sebeplerinden biriydi.

Halen hazırlık dönemi geçiren ve birlikte oynama alışkanlığı pek de güçlü olamayan bir ekip için tatmin edici dakikalar oynadık. Fakat ortada özellikle rollerin yeterince net olmamasından doğan ve geçen sezondan kalan başta transformasyon problemini sürdüren bir takım var. Karabük maçında Ozzy'nin oyuna dahil olduğu ana kadar Talisca'nın topsuz oyundaki yetersizliği, Tolgay ve İnler'in alan paylaşımındaki problemleri ve saha içi rollerindeki sıkıntılar Ozzy'nin girişi ile geçen sezondan kalan kısa, seri paslaşmalar ile son buldu. Benfica maçında ise Karabük maçının başlangıç planında yer alan topsuz penetrasyonları, sızma koşuları ve hareketlilikleri ile savunmanın dengesini bozan Olcay ve Ömer'in olmaması artı olarak Caner-Adriano kanadı ile üçüncü bölgede aksiyon bölgelerini yeterince iyi kullanamayan bir Beşiktaş görmemize sebebiyet verdi.

Maç önü ve maç içi dakikası baz alınırsa Olcay tercihi/hamlesi dışında orta saha kurgusu ve oyun planı doğru bir teknik adam performansı izledik. Oyun geçişleri hızlı, güçlü pas ve direkt oyunlar oynayabilen Benfica'ya karşı derin savunmada sıkıntı yaşayan bir Beşiktaş'ın Atiba ve İnler merkez ikilisi ile maç boyunca Estádio da Luz'da oyunu rakibe vermemesi değerli bir iş kuşkusuz. Fakat Atiba - İnler merkez ikilisinin Ozzy'nin geriden mesafe katederek oynamasına ve performansına engel olduğu ayrıca hücum pratiğinin dışında atak başlangıçlarına sebebiyet verdiği de bir gerçek. Ozzy'nin sırtı dönük oyunundan ziyade merkezden toplu/topsuz katederek gelmesi kendisinin ve doğal olarak Beşiktaş'ın etkinliği arttıran etmenlerden biri. Benfica maçı için ise bu tarifi oyuna girdiği dakikadan itibaren Talisca'nın gayet iyi taşıdığını da belirtmek gerek.

Karabük maçının ilk yarım saati ve ikinci yarının tamamında geriden gelerek oynayan Caner'in aksiyon bölgesine doğru uzun mesafeli ve diagonal topları, artı olarak İnler'in pas metrajı yüksek oyunun yönünü terse açan ve savunma arkasına gönderdiği yüksek toplar ile hücum eden bir anlayışın tek bir plan çerçevesinde ilerlemesi pek doğru olmaz. Nitekim Benfica maçında da bir pozisyon dışındaki tüm ataklarının başlangıç ismi Caner... Bundan sonraki süreçte Ozzy'in geçen sezon ki rolü alması hücum çeşitliliği ve pratiği açısından oldukça değerli olacaktır. Saha içi katkısı sınırlı ve oyun içi şımarıklığı yüksek isimlerin ön bölge planlamasında orta sahadaki kurguya yer açmak adına kızağa çekilmesi de yine olumlu sonuçlar doğuracaktır.         

Çevrimiçi murat

kebap 52 mi ne vardı.oranın şişi güzeldir.balgat ta.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Simiti :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Küçük Esat'a gidersen Devrez Çorbacısı var. Böyle tahta kasıkla içiyosun bol yağlı felan. Dene @Mahmut  :biggrinking:
kebap 52 mi ne vardı.oranın şişi güzeldir.balgat ta.
Attım hafızaya..
Beyin bedava..

Çevrimdışı Berat

@atalay Hoşgeldin, keyifle okudum yine yazını :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fabri :kop: :kop: :kop:
Toplu sünnet merasimi gibi bir şey oldu bu Neymar'da yapmış aynı rengi platin oluyor galiba bu ?

Çevrimdışı atalay

Benfica maçında yenilen golde yine üç olağan şüphelinin zincirleme hataları göze çarptı. Savunma arkasına atılan yüksek topta topu yere düşürmeden müdahale edemeyen Marcelo; kaleye paralel giden topu havuza sektiren, sonrasında bloke edemediği gibi vuruş izni de tanıyan Tolga; kaleciden seken pozisyonda topla rakip arasına girip perdeleme yapmak bir tarafa rakibi takip bile etmeyen bi' Tosic. Böylesine yenilen basit bir gol bütün başlangıç planını mahvetmiş oldu.

Çevrimdışı leylileyli

Benfica ve Karabük maçları ikili paket halinde değerlendirilmesi gereken müsabakalardı. Her iki maçta da başlangıç planlarını ve oyun içi hamlelerini birkaç tercih dışında yerinde buldum. Karabük maçının ilk yarım saatlik dilimi ile Benfica maçının son çeyrek zamanlık dilimi benzer sonuçlar verdi. Üçüncü bölgeye doğru direkt; pas metrajı yüksek toplar ve kenar oyuncuları ile oynayan, Ozzy ve Sosa'nın yokluğunda hücum pratiğinin dışında, atılan yüksek toplar sonrasında önde basıp, sekenleri toplamaya çalışan bi' Beşiktaş. Aynı zamanda bu anlayış özellikle Karabük maçının 30.dakikasından sonra git-gelli bir oyunun ana sebeplerinden biriydi.

Halen hazırlık dönemi geçiren ve birlikte oynama alışkanlığı pek de güçlü olamayan bir ekip için tatmin edici dakikalar oynadık. Fakat ortada özellikle rollerin yeterince net olmamasından doğan ve geçen sezondan kalan başta transformasyon problemini sürdüren bir takım var. Karabük maçında Ozzy'nin oyuna dahil olduğu ana kadar Talisca'nın topsuz oyundaki yetersizliği, Tolgay ve İnler'in alan paylaşımındaki problemleri ve saha içi rollerindeki sıkıntılar Ozzy'nin girişi ile geçen sezondan kalan kısa, seri paslaşmalar ile son buldu. Benfica maçında ise Karabük maçının başlangıç planında yer alan topsuz penetrasyonları, sızma koşuları ve hareketlilikleri ile savunmanın dengesini bozan Olcay ve Ömer'in olmaması artı olarak Caner-Adriano kanadı ile üçüncü bölgede aksiyon bölgelerini yeterince iyi kullanamayan bir Beşiktaş görmemize sebebiyet verdi.

Maç önü ve maç içi dakikası baz alınırsa Olcay tercihi/hamlesi dışında orta saha kurgusu ve oyun planı doğru bir teknik adam performansı izledik. Oyun geçişleri hızlı, güçlü pas ve direkt oyunlar oynayabilen Benfica'ya karşı derin savunmada sıkıntı yaşayan bir Beşiktaş'ın Atiba ve İnler merkez ikilisi ile maç boyunca Estádio da Luz'da oyunu rakibe vermemesi değerli bir iş kuşkusuz. Fakat Atiba - İnler merkez ikilisinin Ozzy'nin geriden mesafe katederek oynamasına ve performansına engel olduğu ayrıca hücum pratiğinin dışında atak başlangıçlarına sebebiyet verdiği de bir gerçek. Ozzy'nin sırtı dönük oyunundan ziyade merkezden toplu/topsuz katederek gelmesi kendisinin ve doğal olarak Beşiktaş'ın etkinliği arttıran etmenlerden biri. Benfica maçı için ise bu tarifi oyuna girdiği dakikadan itibaren Talisca'nın gayet iyi taşıdığını da belirtmek gerek.

Karabük maçının ilk yarım saati ve ikinci yarının tamamında geriden gelerek oynayan Caner'in aksiyon bölgesine doğru uzun mesafeli ve diagonal topları, artı olarak İnler'in pas metrajı yüksek oyunun yönünü terse açan ve savunma arkasına gönderdiği yüksek toplar ile hücum eden bir anlayışın tek bir plan çerçevesinde ilerlemesi pek doğru olmaz. Nitekim Benfica maçında da bir pozisyon dışındaki tüm ataklarının başlangıç ismi Caner... Bundan sonraki süreçte Ozzy'in geçen sezon ki rolü alması hücum çeşitliliği ve pratiği açısından oldukça değerli olacaktır. Saha içi katkısı sınırlı ve oyun içi şımarıklığı yüksek isimlerin ön bölge planlamasında orta sahadaki kurguya yer açmak adına kızağa çekilmesi de yine olumlu sonuçlar doğuracaktır.       
Welcome back diyelim, gelis biletinin almisin guzel olmus :)

Çevrimdışı Çağatay

Atatürk Orman Çiftliği'ne gidip kokoreç ye
mümkünse haftasonu ve gece saatleri canlı olur

Kazım Karabekir caddesinde Üstünel Köftecisi ne gidebilirsin (öglenleri yer bulmak güç)
Bir yığın yeşillik ile birlikte servis edilir.

Kızılay yada Gençlik caddesinde Düveroğlu var
içliköfte ve antep lahmacunu canlıdır
peşine de havuç dilimi yada kadayıf yiyebilirsin

Tunalı da Lox'a git waffle ye :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Doğukan E.

@atalay Abi hoşgeldin özlettin kendini. Değerlendirmeler için emeğine sağlık. :claps:

Çevrimdışı Mahmut

Atatürk Orman Çiftliği'ne gidip kokoreç ye
mümkünse haftasonu ve gece saatleri canlı olur

Kazım Karabekir caddesinde Üstünel Köftecisi ne gidebilirsin (öglenleri yer bulmak güç)
Bir yığın yeşillik ile birlikte servis edilir.

Kızılay yada Gençlik caddesinde Düveroğlu var
içliköfte ve antep lahmacunu canlıdır
peşine de havuç dilimi yada kadayıf yiyebilirsin

Tunalı da Lox'a git waffle ye :)

Eyvallah artık neresi hizli trene yakınsa orda yiyecem soyle ogle yemegi niyetini, aksami da digerinde offfffff  :acim: :acim:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir millenium geselisinden lig hakkında yorum;

"rakiplerin avrupa maçlarında nasıl g***nden soludukları ortada, kimseye karışmadan sadece lig olan hedefimize odaklanıp rahat rahat şampiyon olalım."

Haaaahahahahahahsdasdahahasd :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: