Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9147693 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Fio , Gomezi Wolsburga 9 milyon € ya satmış :ishock: :ishock:

Buda tam aciklamasi

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=546358445565145&substory_index=0&id=177514739116186
Çok güzel olur sağlam bir stoper alırız devre arası.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada @Çağrı abi ve @Tolga abi sınırsız no post yediler herhalde ikisini de göremiyorum bayağıdır  :biggrinking: :iblush:
Ben forumdan emekli olduklarını düşünmeye başladım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada @Çağrı abi ve @Tolga abi sınırsız no post yediler herhalde ikisini de göremiyorum bayağıdır  :biggrinking: :iblush:
Çağrı yok uzun zamandır ama tolga daha dün burdaydı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çok güzel olur sağlam bir stoper alırız devre arası.

Gruptan çıktık mı 6,5 'da ordan gelecek. Etti 11 Mıyon Euro.
Üst düzey bir stoper + Etoo alınır bu paraya .  :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2016, 11:02:51 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı mylife1903

Forum cok sakin. Yaprak kimildamiyor. Simdi bu ge macini izleyememe durumum olustu sonradan takip edebilmek icin bazi arkadaslarin ustlerine dusen vazifeyi yerine getirmeleri lazim olacak.

Akhisar deplasmaninda manisa kebabi yeme totemini yapsak mi yapmasak mi o konuyu bi netlestirelim.

Gecen sezon manisa kebabi yedirdik kimse begenmedi ustelik puan kaybettik ama top direkten dondu sampiyon olduk. Simdi deplasmana giden arkadaslar yeseler mi yemeseler mi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Gruptan çıktık mı 6,5 'da ordan gelecek. Etti 11 Mıyon Euro.
Üst düzey bir stoper + Etoo alınır bu paraya .  :ok:
O parayı harcayamıyoruz. Ama yaz transfer döneminden +5 milyon euro vardı Gomezden 4.5 gelecek çok sağlam stoper alabiliriz bu parayla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forum cok sakin. Yaprak kimildamiyor. Simdi bu ge macini izleyememe durumum olustu sonradan takip edebilmek icin bazi arkadaslarin ustlerine dusen vazifeyi yerine getirmeleri lazim olacak.

Akhisar deplasmaninda manisa kebabi yeme totemini yapsak mi yapmasak mi o konuyu bi netlestirelim.

Gecen sezon manisa kebabi yedirdik kimse begenmedi ustelik puan kaybettik ama top direkten dondu sampiyon olduk. Simdi deplasmana giden arkadaslar yeseler mi yemeseler mi?
Güzel değil Manisa kebabı abi gereksiz bugün Rize gs'den puan alabilir abi musleraya gara büyü işini yaptırdıysan

Çevrimdışı tangaz

Ben forumdan emekli olduklarını düşünmeye başladım...

Tolga konuk oyuncu modunda arada görünüyor ama Çağrı için hiç iyi şeyler duymuyorum Bodrumdaki alman abla bırakmıyor diyollaaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga konuk oyuncu modunda arada görünüyor ama Çağrı için hiç iyi şeyler duymuyorum Bodrumdaki alman abla bırakmıyor diyollaaa
Atalayda yok abi yorumları iyi geliyordu.

Çevrimdışı 38life

Fabri :kop: :kop: :kop:

Yakında biri kapıyı çalıp saçlarını sarıya boyatmak zorundasın "yasallaştı" diyecek diye korkuyorum...

Çevrimdışı mylife1903

Güzel değil Manisa kebabı abi gereksiz bugün Rize gs'den puan alabilir abi musleraya gara büyü işini yaptırdıysan

Muslera isi tamam, maci izlerken agilli telefondan musleranin bir resmini acip devamli iki elimizle kucultuyoruz, baktik yetmiyor resmine devamli cift tikliyoruz ve dikkatini dagitiyoruz zinerji lazim arkadaslar zinerji.

Ayrica aramizda masallah dedigi sabahi goremeyen, arkadaslarimiz vardir ayni benim gibi onlar da her kurtaristan sonra musleraya masallah, diyecekler
Benim siparisini verdigim vudu kuklasi da aksama hazir olur onunla beraber totemlerimizimde eksik etmeyelim, floryanin icme suyunu da bizim ekip halletti, aktiflestiriciyi musleranin gazozuna ekledigimizde muslera ishal olacak.

Gerekli ekipmanlat
-agilli delefon
-muslera fotosu
-gumus semsiye(alaman mali)
-mushil tetikleyicisi
-fruko gazoz
-nuri alco(aktiflestiriciyi goymak icin)
-vudu kuklasi
-cuvaldiz
-zinerji
-bir mavi bir kirmizi hap

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Beşiktaş'ta ızgara krizi
Kartal’da artık etler ızgarada pişmiyor, haşlanıyor... Bu durumdan rahatsız olan oyuncular, kararı ilk duyduklarında “Izgarada pişen etin zararlı olduğunu da ilk kez duyduk. Hangi diyette böyle bir şey var” diyerek tepki gösterdiler

Erdal Cömert

Tanrı parçacığı yine mabat kaynaklı haberler türetiyor...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mylife1903

Fabri :kop: :kop: :kop:
Lan bu neyn, duzgun erkek kalmadi alemde. Baskan bu islere de baksin. Bu ne ya bu ne hadi quaresmayi anladik, sekilci biri bir tane yeter bir takima, civcivmrengi sac mi olur ya

Çevrimdışı tangaz

abi geçen sene akhisar maçında manisa kebabı ile kokoreç muhabbeti birbirine karışmıştı forumda kokoreç savaşları çıkmıştı izmirliler izmirde yenir die isyan bayrağı açmışlardı hatta. abi en güzel türk yemeği dönerdir gerisi laf-ı güzaftır  :acim:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı tangaz

Kim çıkardı len bu modayı :D

messi mi başlattı ondan evveli var mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

messi mi başlattı ondan evveli var mı?
q7 başlattı hemen geldiği gibi kesmişti diye hatırlıyorum ben biraz araştırayım bulacam :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş'ta ızgara krizi
Kartal’da artık etler ızgarada pişmiyor, haşlanıyor... Bu durumdan rahatsız olan oyuncular, kararı ilk duyduklarında “Izgarada pişen etin zararlı olduğunu da ilk kez duyduk. Hangi diyette böyle bir şey var” diyerek tepki gösterdiler

Erdal Cömert

Tanrı parçacığı yine mabat kaynaklı haberler türetiyor...
hayatımda gördüğüm en aptalca haber umarım bu haberi yapan  Erdal Cömert'in tesislere girişi falan yasaktır
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

@Türkay Ben buralardayım da @Çağrı Bey uğramıyor bayadır :D

Bir gece ansızın gelebilir tabi :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Benim tercihim civili kis lastigi ama turkiyede gereksiz olur, iyi yol tutus icin soguk havalarda kar lastigi sarttir. Bunlarin bilesenleri yaz lastiginden farkli olduklari icin soguk havada sertlesmezler. Gereksiz bir masraf degildir. Benim sart tabii ama sizin icin lastikten tasarruf anlamina gelir. Mesela 3-4 ay kis lastigi kullanirsaniz yaz lastiklerinizin durumunu korursunuz.
Daha uzun omurlu olur iki cift takim ve tasarruf edersiniz.
Kis lastiginin en iyisi nokiandir. Rusya ve finlandiya uretimi vardir, civili olanlarinin yaz aylarinda kullandiginda bile civileri dusmez iyi lastiktir.
Sonra michelin gelir.
Pirelli, good year gibi firmalardan uzak durun sadece isimleriyle satmaya calisirlar. Hankook fena degildir fiyatina gore, ayrica gercek japonya uretimi kis lastikleri de fena degildir.
Michelin devamli yeni teknolojiler gelistirse de kis lastigi icin nokianin performansini vermez.

Kisin bizim buralar hep buz oldugundan ben ince yanak kis lastigi tercih ediyorum ve performans mutis. Continental var fena degil ama parasinin karsiligini vermiyor, cok ses yapiyor
@mylife1903 kendi tecrübelerim şöyle: nokian iyiydi ama 5000 kmde tel kırdı.bridgestone ve michelin kullandım michelin fena değildi.bridgestone ve marshall aşağı yukarı aynı vasat performanstaydı.starmax lastiklerde michelin ayarında olmakla beraber daha dayanıklıydı.kış lastiğinde 1 numara olarak yokohamayı öneririm.diğerleri fb+gs karması gibi düşünün yokahama kış lastiği beşiktaş.

Çevrimiçi murat

gidecek olan varsa manisa kebabını boşverin  kokoreç yiyin.

Çevrimdışı tangaz

gidecek olan varsa manisa kebabını boşverin  kokoreç yiyin.

aha başladı geçen seneki manisa kebabı kokoreç mevzuu  :D

Etiketler: