Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145548 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Kar lastigi sart abi. Ben 3 sefer lastik degistiriyorum yilda, en dikkat ettigim kar lastigidir. Cin mali falan alinmamalidir yani.
Hava soguyunca zaten arabayi birakip yayan geziyorum -30da falan, cocugun da kizagi var, noel babanin geyikleri gibi cekiyorum kizagi valla, gene geyik dedik konu dagilacak.

Guvenlik icin havalar sogumaya baslayinca kar lastiklerinizi takin
@mylife1903 hazır konuyu açmışsın. en iyi kar lastiği hangisidir sen bilirsin bir sıralama yapıver.

@mylife1903 hazır konuyu açmışsın. en iyi kar lastiği hangisidir sen bilirsin bir sıralama yapıver.
Saglamsa LASSA gerisini biliyorsunuz :naughty: :naughty:

Çevrimdışı onurturan

Su gsnin b takimina bi cakak ta a takimi da korksun hele.. kara yilani bi salalim abou ya gol lazim gece muslera ruyasinda gorsun ..

Çevrimdışı Efe

2 yıl önceki Liverpool maçı için gelmiştim bende İstanbula, Şubat ayı soğuk olur tabii maç günü paltolar,montlar elimizde gittik Olimpiyatta yaprak kıpırdamıyordu  :lol:
o gun hava cok guzeldi bide brugge macini gorseydin donduk bide yenildik :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bishamon

Olimpyatin en kotu tarafi yenildigimiz maclar sonrasi donus yoluydu...

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

:bandit: bitmiyordu yol

Çevrimiçi Necmi

sen birde bizim geçen sene akhisar maçı dönüşümüzü görseydin :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

A Spor`da Taner Karaman “Gökhan Gönül Beck`ten forma almasi çok zor.Beck oynadığında gorevini yapan bir bek, bu yüzden Gökhan Beck`ten forma alamaz.”

Not : Ben aspor izlemiyorum facede Beşiktaş sayfasında gördüm :D

Çevrimdışı wbishop82

A Spor`da Taner Karaman “Gökhan Gönül Beck`ten forma almasi çok zor.Beck oynadığında gorevini yapan bir bek, bu yüzden Gökhan Beck`ten forma alamaz.”

daha önce görüyordum buradaki bazı arkadaşlar taner kahraman deyip dururyorlardı.Şimdi denk gelince bakayım dedim.Yaw bu adam Beşiktaşlı bi çocuktan çok çekmiş küçükken.Adam bildiğin travma yaşıyor.Konuşma şekli bile sıkıntılı.Bi ağlamaklı,sesi titrek.Bişey yapmışlar buna ufakken :D

daha önce görüyordum buradaki bazı arkadaşlar taner kahraman deyip dururyorlardı.Şimdi denk gelince bakayım dedim.Yaw bu adam Beşiktaşlı bi çocuktan çok çekmiş küçükken.Adam bildiğin travma yaşıyor.Konuşma şekli bile sıkıntılı.Bi ağlamaklı,sesi titrek.Bişey yapmışlar buna ufakken :D

:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

belki hala yapıyorlardır. Bu küçüklükte yaşanmış travma izine benzemiyor :D
ceyda olaydı iyiydi onun iyi canına okuyor. Setenay cici kız dalmıyor buna bildiğim kadarıyla
Setenay Beşiktaşlı iyi sabrediyor

Çevrimdışı onurturan

Aspor falan diyosunuz anlamiyorum o nedir murat abi kar lastigi soruyodu yeni bi lastik markasi falan mi :alala:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı mylife1903

Top oynamayi seviyormus bu, bunun topu fulya insaatina kacmis, topu bulamamis, o yuzden bir sikintisi varmis

Çevrimdışı mylife1903

Benim tercihim civili kis lastigi ama turkiyede gereksiz olur, iyi yol tutus icin soguk havalarda kar lastigi sarttir. Bunlarin bilesenleri yaz lastiginden farkli olduklari icin soguk havada sertlesmezler. Gereksiz bir masraf degildir. Benim sart tabii ama sizin icin lastikten tasarruf anlamina gelir. Mesela 3-4 ay kis lastigi kullanirsaniz yaz lastiklerinizin durumunu korursunuz.
Daha uzun omurlu olur iki cift takim ve tasarruf edersiniz.
Kis lastiginin en iyisi nokiandir. Rusya ve finlandiya uretimi vardir, civili olanlarinin yaz aylarinda kullandiginda bile civileri dusmez iyi lastiktir.
Sonra michelin gelir.
Pirelli, good year gibi firmalardan uzak durun sadece isimleriyle satmaya calisirlar. Hankook fena degildir fiyatina gore, ayrica gercek japonya uretimi kis lastikleri de fena degildir.
Michelin devamli yeni teknolojiler gelistirse de kis lastigi icin nokianin performansini vermez.

Kisin bizim buralar hep buz oldugundan ben ince yanak kis lastigi tercih ediyorum ve performans mutis. Continental var fena degil ama parasinin karsiligini vermiyor, cok ses yapiyor

Halt etmisler onlar Algilarini yesinler onlarin

Beckin nasil aciz durumlara düştüğünü gorduk CL de bu seviye icin yetersiz kaliyor Cok bariz

Gokhanin ölüsü Beckten daha iyidir

Küçükken Topu İnşaata kaçmış Diyolaa :utan

belki hala yapıyorlardır. Bu küçüklükte yaşanmış travma izine benzemiyor :D
ceyda olaydı iyiydi onun iyi canına okuyor. Setenay cici kız dalmıyor buna bildiğim kadarıyla
Setenay Beşiktaşlı iyi sabrediyor
Ceyla baya iyi savunuyor bizi cok Laf koyuyor oradaki bazi kendini futbol yorumcusu sananlara surekli bozuyor o Taner karamani falan , kipkirmizi oluyorlar :bandit:

Ayrica o kizin futbol bilgisi orada yorum yapan bir cok yorumcudan cok daha ust seviyede

Çevrimdışı Mahmut

☀️👊🏽🏆

O zaman söyle genisce bir karabük ve benfica maci degerlendirmesi alırız  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Bu arada @Çağrı abi ve @Tolga abi sınırsız no post yediler herhalde ikisini de göremiyorum bayağıdır  :biggrinking: :iblush:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: