Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-10'derecede hastalanir mi hic yaaa
Benim gucuk giz cocum -20ye kadar dondurmayi disarida yer, erimesin diye -25 falan olunca sikinti diline yapisiyor

:kop:

Soğuk iyidir abi. Ben kendimi Alanya'da çöle atılmış kutup ayısı gibi hissediyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Soğuk iyidir abi. Ben kendimi Alanya'da çöle atılmış kutup ayısı gibi hissediyorum :D

sıcak gibisi var mı yaa 365 gün 40 derece olsa gık çıkarmam walla :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kuzey Ege'yi gördükten sonra Antalya bölgesine bir daha adımımı atmam özel meseleler dışında :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adanaya gittikten sonra konuşalım abi senle ağustosta günde 4 kere duş almıştım

Çevrimdışı tangaz

Adanaya gittikten sonra konuşalım abi senle ağustosta günde 4 kere duş almıştım

gitmediğimiz yer değil. nerede ne zaman istersen konuşalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

2 tane maç hatırlıyorum biri 1-1  biten Eskişehir maçı biri kaybettiğimiz gs maçı.  Hayatımda böyle yağmur soğuk rüzgar yemedim.  Alman markası bir şemsiyem vardı gümüşten yapılmış.  Onun telleri yamuldu rüzgardan benim elle yamultamadigim halde. Passolig ayağına doğu tribününe de almamışlardi bizi. O günlerde bizde bilirdik evde sıcak sıcak oturup maç izlemeyi. O yüzden orada takıma destek veren olimpiyata gelen taraftarın bende yeri ayrıdır.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en pis yağmur tripoli maçında yağmıştı en kötü soğukda ilk sene Erciyes maçıydı
belden aşağım tutmuyordu. arabada kalorifer yakıp 45 dakika otoparkta oturmuştum alt taraf donmuş
pedallara basamıyordum. en soğuk maçlar ilk sene oldu hep sonraki iki sene nisbeten rahattı. Birde
tecrübe kazanmıştık :evillol: nasıl bir yağmuru varsa yağmaya başladıktan on saniye sonra donuna
kadar ıslanıyordun sonra teslim oluyordun yağmura :D unutuyordun yağmur yağdığını :evillol:

Çevrimdışı karakartal1313

2 tane maç hatırlıyorum biri 1-1  biten Eskişehir maçı biri kaybettiğimiz gs maçı.  Hayatımda böyle yağmur soğuk rüzgar yemedim.  Alman markası bir şemsiyem vardı gümüşten yapılmış.  Onun telleri yamuldu rüzgardan benim elle yamultamadigim halde. Passolig ayağına doğu tribününe de almamışlardi bizi. O günlerde bizde bilirdik evde sıcak sıcak oturup maç izlemeyi. O yüzden orada takıma destek veren olimpiyata gelen taraftarın bende yeri ayrıdır.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısın abi oraya giden taraftarın hakkı çok büyük

Çevrimiçi Necmi

ben dakikasında girdim.. alt kattan 160 tlye bilet alacaktım.. hiç yer yoktu.. orda kaybettiğim zaman yüzünden üst katta da bulamadım zaten...
bundan sonra akıllandım direk üst kattan alacam bileti.. alt ı zorlamayacağım :D
kale arkaları alt katlar full kombine zaman kaybetmeyin aralarda sıkışmış 8-10 tane
koltuk belki vardır direk eski açık üste yönelin koltuk beğenmeyede uğraşmayın her yer aynı
bu stadda her köşeden zevkle maç izlenir.

Çevrimiçi Necmi

Kar lastigi sart abi. Ben 3 sefer lastik degistiriyorum yilda, en dikkat ettigim kar lastigidir. Cin mali falan alinmamalidir yani.
Hava soguyunca zaten arabayi birakip yayan geziyorum -30da falan, cocugun da kizagi var, noel babanin geyikleri gibi cekiyorum kizagi valla, gene geyik dedik konu dagilacak.

Guvenlik icin havalar sogumaya baslayinca kar lastiklerinizi takin
Burda karmı var :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ben de şaşırdım yahu. -10 da ceket giyiyorduk sivasta -20de mont -30da kaban -40da kaban+bere yetiyordu. bir de kar lastiği  :bandit:
derecelere bakmayın olimpiyatta yağmur yan yağar tepede çatı olmasının bir önemi yok
korkunç bir ayaz rusyadan gelir. yağmurla birlikte hem ıslanır hem donarsın bak üşürsün demiyorum donarsın
sen hiç 3 saat ayaz altında beton üzerinde sabit bekledinmi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

derecelere bakmayın olimpiyatta yağmur yan yağar tepede çatı olmasının bir önemi yok
korkunç bir ayaz rusyadan gelir. yağmurla birlikte hem ıslanır hem donarsın bak üşürsün demiyorum donarsın
Olimpiyata gidenler maçtan önce sağlam içip gidiyor diyorlar doğru mu necmi abi

Çevrimdışı sallapati

kale arkaları alt katlar full kombine zaman kaybetmeyin aralarda sıkışmış 8-10 tane
koltuk belki vardır direk eski açık üste yönelin koltuk beğenmeyede uğraşmayın her yer aynı
bu stadda her köşeden zevkle maç izlenir.
Necmi abi 2 kisi alacagim icin yanyana baktim.. Orda en iyi koltugu ver dedign zaman 2 kisiye yanyana mi veriyor bilgin var mi? 2 kisi yanyana sadece 1 blokta vardi ve en son siraydi... Haklisin alt kattan bilet bulmak imkansiz.. Bu arada antep macinda sizin tribundeydim.. Hatta sizide gordum. Ustunde kirmizi forma vardi.. Hafif bira gobegi yapmissin.. Murat abi yanindaydi.. Samet de ordaydi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

en pis yağmur tripoli maçında yağmıştı en kötü soğukda ilk sene Erciyes maçıydı
belden aşağım tutmuyordu. arabada kalorifer yakıp 45 dakika otoparkta oturmuştum alt taraf donmuş
pedallara basamıyordum. en soğuk maçlar ilk sene oldu hep sonraki iki sene nisbeten rahattı. Birde
tecrübe kazanmıştık :evillol: nasıl bir yağmuru varsa yağmaya başladıktan on saniye sonra donuna
kadar ıslanıyordun sonra teslim oluyordun yağmura :D unutuyordun yağmur yağdığını :evillol:

UEFA maçı olduğu için açıkta olanlar doğuya koştumuştu izin verilmişti.Ondan sonra lig maçında yine yağmur tağmıştı bu sefer geçmelerine izin vermemişlerdi donup kaldı açıkta olanlar...

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi 2 kisi alacagim icin yanyana baktim.. Orda en iyi koltugu ver dedign zaman 2 kisiye yanyana mi veriyor bilgin var mi? 2 kisi yanyana sadece 1 blokta vardi ve en son siraydi... Haklisin alt kattan bilet bulmak imkansiz.. Bu arada antep macinda sizin tribundeydim.. Hatta sizide gordum. Ustunde kirmizi forma vardi.. Hafif bira gobegi yapmissin.. Murat abi yanindaydi.. Samet de ordaydi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilmiyorum neden yanımıza gelmedin :bandit:

Çevrimdışı tangaz

abi beni karıştırma ben +56da da saatlerce güneş altında çalışmış -42de de saatlerce dışarda çalışmış yağmur kar çamur görmüş adamım her koşulun adamıyız biz  :bandit:

ama en zorlandığın an ne diye sorarsan 2003 ya da 2004 yılıydı bir tırımız kış aylarında kızılcahamam civarında azap yokuşu mevkiinde buzda kaymış ve orta refüje saplanmıştı trafik felçti oraya gitmiş ve aracı saplandığı yerden çıkarmıştık o gün yediğim tipi soğuğu gibisini asla yaşamadım

Çevrimiçi Necmi

Olimpiyata gidenler maçtan önce sağlam içip gidiyor diyorlar doğru mu necmi abi

yok yanlış ordada içmeye devam ediyorlar. kafa iyi olmazsa o stada ayak gitmez  :evillol:
ama soğuk engelleme yeteneği yok gene donuyorsun sadece daha kabul edilir yapıyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam babamın kafadasın abi o da bu sıcakta nem de klimayı açtırmaz yemek yerken :D

Kuzey Ege'yi gördükten sonra Antalya bölgesine bir daha adımımı atmam özel meseleler dışında :evillol:

Gidicem bi gün mutlaka ahdım var :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Fatih_

Su yapilan ALGI OPERASYONLARI bile Bu Ligin Yani Bu Ülkenin TEK Büyüğünün kim oldugunu açıkça ortaya koyuyor

Aslinda Algi yapalim derken Cok fena REZIL oluyorlar ama farkında degiller belki de farkındalar ama korkmuyorlar Titriyorlar :D
Ridvan bu gun yazmus ben bu takima karsi 4 puan yazmistim :D dunde asporda kaleci icin Ukrayna milli takiminin Boykonun ardinda 3.kalecisi cok iyi bir kaleci :D gol icinde 30 tane vursa biri gol olmaz Volkanin yapacagi hic bir sey yoktu :D bir ovuyolar bir ovuyolar, utanmiyolarda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ridvan bu gun yazmus ben bu takima karsi 4 puan yazmistim :D dunde asporda kaleci icin Ukrayna milli takiminin Boykonun ardinda 3.kalecisi cok iyi bir kaleci :D gol icinde 30 tane vursa biri gol olmaz Volkanin yapacagi hic bir sey yoktu :D bir ovuyolar bir ovuyolar, utanmiyolarda.
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan Özyakup antrenmanın bir kısmında takımla çalıştı sonra bireysel programına devam etti. -> via: Bjk.com.tr

Aras da takımla çalışmalara başlamış , önce Kerim, sonra Ömer ve Q7'yi geçmesi gerekecek hayırlısı.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2016, 21:52:01 #Berat ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

2 yıl önceki Liverpool maçı için gelmiştim bende İstanbula, Şubat ayı soğuk olur tabii maç günü paltolar,montlar elimizde gittik Olimpiyatta yaprak kıpırdamıyordu  :lol:

Çevrimiçi 38life

Arkadaşlar FIFA 17'de oyuncuların reytingleri belli oldu. Ben de hepsini biraraya getirip karşılaştırmalar yaptım. FIFA sevenler bu başlığın altında konuşabiliriz :)

http://besiktasarena.com/oyun-dunyasi/fifa-17-uc-buyukler-oyuncu-reytingleri-(karsilastirma)

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: