Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Bu benfika macinda skiper bir pozisyonda aboubakara emenike mi dedi yoksa ben mi yanlis duydum. Sola bir top atildi bu emenike dedi, benden baska duyan var mi? Yoksa psikoloka kitcem

Demedi abi, geyik kanına devam sen  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bu benfika macinda skiper bir pozisyonda aboubakara emenike mi dedi yoksa ben mi yanlis duydum. Sola bir top atildi bu emenike dedi, benden baska duyan var mi? Yoksa psikoloka kitcem

bu spikerlerden herşey beklenir üstad dünde konya maçında spiker yılların şaktarına şahtar deyip duruyordu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

3 yıl önce kombine alanlar maç başına 8 tl ödemişler  :D :D :D
hee ankaraya takımın peşine giderken kaç para ödedik.
yada olimpiyat başakşehir koştururken tecrübeye dayanarak söylüyorum olimpiyata gitmenin
ankaraya gitmeden farkı yoktu. :bandit: aynı zamanı aynı parayı harcıyorsun
olimpiyata gitmeyen kimse taraftarın çektiği çileyi bilemez.
Beşiktaş dışında hiç bir şey bana onu yaptıramazdı herhalde :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bana da lacivertli kuzenim EmeniXe Cenk'ten iyi dedi anladım durumları çok vahim :D

Emenike'nin Cenk'ten iyi olduğu tek konu: Esmerliği...

Çevrimdışı Savaş

Bugün ntvsporda gs lig maçı için 13 bin bilet satmış 17 bin de kombine satmışlar efsanevi bir kalabalık olacak harika bir atmosfer olacak diye haber vardı. Hatta muhabir canlı yayına bağlandı da anlattı.

Dün asporda fener zoryaya son dakika golü attı beraberlik aldı diye alkışlar fenerbahçeye diyolardı.

3 takım arasındaki fark o kadar açılmaya başladı ki basın renklileri gereksiz ve saçma sapan haberler ve veriler ile pompalamaya başladı. Biliyorlar ki Beşiktaş çok fena geliyor ve bu seneki şampiyonluk ile fark fena açılacak.

Renkliler cidden kötü durumdalar ve basın bunu normal göstermeye, başarısızlıkları başarı gibi göstermeye çalışıyor. 3 büyük kavramını devam ettirmeye çalışıyorlar fakat bu en fazla bu sene sürecek.

Bu sene dik durmalıyız. Kim ne derse desin düşmemeliyiz. Basının oyununa gelmemeliyiz. Bu sarışınların ikisini birden altımıza almak bizim elimizde. Yeter ki bir olalım, dik duralım kimseye değil işimize bakalım.

Gerekirse sarışınları, hakemleri, tff'yi üst üste koyup içinden geçelim. Çok fena geliyoruz, çok fena.. Hepsi farkında..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bugün ntvsporda gs lig maçı için 13 bin bilet satmış 17 bin de kombine satmışlar efsanevi bir kalabalık olacak harika bir atmosfer olacak diye haber vardı. Hatta muhabir canlı yayına bağlandı da anlattı.

Dün asporda fener zoryaya son dakika golü attı beraberlik aldı diye alkışlar fenerbahçeye diyolardı.

3 takım arasındaki fark o kadar açılmaya başladı ki basın renklileri gereksiz ve saçma sapan haberler ve veriler ile pompalamaya başladı. Biliyorlar ki Beşiktaş çok fena geliyor ve bu seneki şampiyonluk ile fark fena açılacak.

Renkliler cidden kötü durumdalar ve basın bunu normal göstermeye, başarısızlıkları başarı gibi göstermeye çalışıyor. 3 büyük kavramını devam ettirmeye çalışıyorlar fakat bu en fazla bu sene sürecek.

Bu sene dik durmalıyız. Kim ne derse desin düşmemeliyiz. Basının oyununa gelmemeliyiz. Bu sarışınların ikisini birden altımıza almak bizim elimizde. Yeter ki bir olalım, dik duralım kimseye değil işimize bakalım.

Gerekirse sarışınları, hakemleri, tff'yi üst üste koyup içinden geçelim. Çok fena geliyoruz, çok fena.. Hepsi farkında..

Abi, İnan bana su foruma girene kadar medyanın bu denli yanlı yayın yaptığını ben farketmıyodum. A spor dışında.
Ama dediğin gibi artık nerden ne vuracaklarını, ne yapacaklarını sasırdılar. biri aziz ile uğraşmaktan bıktı , diğeri ise maddi olarak çökmek üzere ama hala dillerinde en büyük biziz, uef kupası muhabbeti.

Devir bizim devrimizin olmasına az kaldı bu yıldan sonra..... :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Bishamon

yada olimpiyat başakşehir koştururken tecrübeye dayanarak söylüyorum olimpiyata gitmenin

Kışın soğuğunda olimpiyata gitmeyenler acımızı anlayamazlar

Çevrimdışı mylife1903

bu spikerlerden herşey beklenir üstad dünde konya maçında spiker yılların şaktarına şahtar deyip duruyordu  :D
Sahtar ney, sakhtar dese tamam ukraynaca herhalde, ben shakhtor diyorum mesela sondaki tor traktorun sonundaki tor gibi, super kahraman thor gibi okursan olmaz. Madenci de gec iste. Bu isler hep fbye oluyor nedense takik kaldim ben bu konuya.
Keya
$ikirtil
Köyt
A bize gelince holosko, sivok, ebubekir....sahtar

Hep bir element uydurma gayreti, ne bicim sey varmis adamlarda

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sizin gibi her maca gitmedim ama en az 10 maca gittim abi her seferinde lanet okudum

Hatta bir maca da Forum olarak hep beraber gitmistik hatırlarsın

Gidis: 3 saat

Dönüş: 4 Saat

Besiktas haricinde bana da kimse o yolu yaptiramaz ve goturemezdi
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2016, 18:08:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahtar ney, sakhtar dese tamam ukraynaca herhalde, ben shakhtor diyorum mesela sondaki tor traktorun sonundaki tor gibi, super kahraman thor gibi okursan olmaz. Madenci de gec iste. Bu isler hep fbye oluyor nedense takik kaldim ben bu konuya.
Keya
$ikirtil
Köyt
A bize gelince holosko, sivok, ebubekir....sahtar

Hep bir element uydurma gayreti, ne bicim sey varmis adamlarda

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

biz demiştik bu sene o sene bundan sonra her sene diye :)

Yusuf yusuf oldular :D

Çevrimdışı sallapati

kızma Necmi abi :D Twitterda birisi paylaşmış Fatih doğan rtlemiş.. Tabiki o taraftarın emeği var bu stadda. Karşılıklı bir jest var kluple taraftar arasında..

ama bu sene  ŞL 3 maçlık kombine çıkarmak istedi Başkan diye söylemler vardı. heralde tepki olur diye geri adım attı

Çevrimdışı Berat

biz demiştik bu sene o sene bundan sonra her sene diye :)

Yusuf yusuf oldular :D

Daha önce dediğim gibi 2004  :busted_cop:

Dikkat :D

Medya Sarilardan Lacivert olanindan umudu kesmis durumda

Bu nedenle Sarilardan Kirmizi olani ittirmeye , Gaz vermeye çalışıyorlar surekli pompaliyorlar

Merak etmesinler ikisininde ustunden geçeceğiz :bandit:

Çevrimdışı onder23

Kışın soğuğunda olimpiyata gitmeyenler acımızı anlayamazlar
2 tane maç hatırlıyorum biri 1-1  biten Eskişehir maçı biri kaybettiğimiz gs maçı.  Hayatımda böyle yağmur soğuk rüzgar yemedim.  Alman markası bir şemsiyem vardı gümüşten yapılmış.  Onun telleri yamuldu rüzgardan benim elle yamultamadigim halde. Passolig ayağına doğu tribününe de almamışlardi bizi. O günlerde bizde bilirdik evde sıcak sıcak oturup maç izlemeyi. O yüzden orada takıma destek veren olimpiyata gelen taraftarın bende yeri ayrıdır.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Seneye ŞL ye gidersek Başkanın  lig ve avrupa maçlarını paket paket satacağına eminim  :D :D
muhtemelen lig kombinesi , lig + kupa  , lig + avrupa kupası , lig + kupa + avrupa kupası şeklinde satar...

3lü kombineyi alana da yeni sezon forması hediye eder  :D :D

Su yapilan ALGI OPERASYONLARI bile Bu Ligin Yani Bu Ülkenin TEK Büyüğünün kim oldugunu açıkça ortaya koyuyor

Aslinda Algi yapalim derken Cok fena REZIL oluyorlar ama farkında degiller belki de farkındalar ama korkmuyorlar Titriyorlar :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Seneye ŞL ye gidersek Başkanın  lig ve avrupa maçlarını paket paket satacağına eminim  :D :D
muhtemelen lig kombinesi , lig + kupa  , lig + avrupa kupası , lig + kupa + avrupa kupası şeklinde satar...

:lol:

2 tane maç hatırlıyorum biri 1-1  biten Eskişehir maçı biri kaybettiğimiz gs maçı.  Hayatımda böyle yağmur soğuk rüzgar yemedim.  Alman markası bir şemsiyem vardı gümüşten yapılmış.  Onun telleri yamuldu rüzgardan benim elle yamultamadigim halde. Passolig ayağına doğu tribününe de almamışlardi bizi. O günlerde bizde bilirdik evde sıcak sıcak oturup maç izlemeyi. O yüzden orada takıma destek veren olimpiyata gelen taraftarın bende yeri ayrıdır.

Fener macinda ne yagmur ve ruzgar yemistik oyle

Fakat en kotusu Erciyes maciydi sanırım o maca gitmedim ama gidenlerin buyuk çoğunluğu 2-3 Gun icinde Hastanelik olmus bazilari Zatürre tehlikesi gecirmis

Bu arada Alman Mali bile yamulduysa baska birsey olsaydi elinde ne olurdu bilemiyorum adamlar Her zaman Dunyanin en saglam malini üretiyorlar..

Çevrimdışı Bishamon

Fener macinda ne yagmur ve ruzgar yemistik oyle

Fakat en kotusu Erciyes maciydi sanırım o maca gitmedim ama gidenlerin buyuk çoğunluğu 2-3 Gun icinde Hastanelik olmus bazilari Zatürre tehlikesi gecirmis

Bu arada Alman Mali bile yamulduysa baska birsey olsaydi elinde ne olurdu bilemiyorum adamlar Her zaman Dunyanin en saglam malini üretiyorlar..

Hatırlıyorum onu baya eksi dereceydi 5000 kişi vardı ya yoktu bu taraftara bedavacı muamelesi yapıyorlar birde

:vur :vur

He girin kafasina baskanin girin Okuyorlar buralari :bandit:

Adamin aklında yoksa bile sokuyorsunuz

Çevrimdışı Mahmut

O işlere girilir mi bilemem ama normal kombinenin fiyatı min 1500 den başlar, o da yeni stad heyecanının bitmesinden.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum üstte çok zevk alamadım ama bu statta alt katta maç izlemek ayrı bir şey hele ki derbi ve cl maçlarında.

Hatırlıyorum onu baya eksi dereceydi 5000 kişi vardı ya yoktu bu taraftara bedavacı muamelesi yapıyorlar birde
-5 falandi , Olimpiyatta -10 hissedilir o + Ruzgar direkt Zaturre..

Ki gerçekten Zatürre gecirme tahlikesi atlatanlar olmuş

Gunlerce Hastanede yatanlar , Serum ve ignelerle ayaga kalkanlar

Kimse Beşiktaş taraftari kadar Vefakar ve Cefakar olamaz

Çevrimdışı tangaz

@sallapati senin bu marketing dehana hastayım. ileride patron olursam satış müdürüm kesin sensin   :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sen o semsiyeyi gs macina yaninda getir, bisi deneyecem musleraya

Etiketler: