Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152950 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Türkiye de herkes tuttuğunu...
ama genelde tutulan hep biz oluyoruz. çok pahalı diye ağladıkları renkli biletleri bile
bizim üçte birimiz hatta gs bizim kale arkası parasına VIP satıyor yanınada döner ayran veriyor.
pardon düzelteyim satmaya çalışıyor :evillol:

Çevrimiçi Necmi

abi renkliler bitik durumda adamlar vitor efendiyi arıyorlarmış  :evillol:
öğrenemediler daha eğer Başkanın Fikret Orman değilse her zaman gidenin yerine daha kötüsü gelir :busted_cop:

Çevrimdışı onder23

Türkiye de herkes tuttuğunu...

Akhisar'ın kombinesi o fiyatlara satılıyor. Çoğunluğunun da kombinesi vardır zaten.
Burada amaç bizim taraftarı yolmak. Kale arkasını komple verirler belki maratonu da verirler.
2 hafta sonra ki maç 5 tl olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

öğrenemediler daha eğer Başkanın Fikret Orman değilse her zaman gidenin yerine daha kötüsü gelir :busted_cop:

Onlar zaten gecen seneden beri çökükler , önemli olan 5.haftada koyacaklarımızın dağılması.
Bir kac oyuncu ve elit(!) forvet aldılar yine havaya girdiler.
Acımak yok Konya'nın acısını burda çıkarmamız lazım... :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu forumda bilet ve para aynı mesajda yan yana gelmez.
satan direk forumdan atılır. satın almayı teklif eden mod yer. Lütfen parayla
bilet aradığınızı foruma yazmayın buraya sadece karaborsacıları çeker bu.
forum üyeleri zaten ücretsiz devrediyor. öğrenci kardeşlerimiz belirtir ücretsiz aradığını
yada devredecek olanlar foruma yazar ücretsiz olmak koşuluyla bunu belirtmeli
birde şehir dışında olan forum üyelerini özellikle tercih edin onlarında Beşiktaşı görme
hakkı var. Önemle belirteyim yeni üye olmuş bir kaç mesajı olup bilet isteyenlere itibar etmeyin.
kimseye suç atmak istemem ama burdan bilet alıp gidip onu twitter da karaborsa satanlara
şahit olduk bunu yapan renkliler bile var.

Çevrimiçi Necmi

Akhisar'ın kombinesi o fiyatlara satılıyor. Çoğunluğunun da kombinesi vardır zaten.
Burada amaç bizim taraftarı yolmak. Kale arkasını komple verirler belki maratonu da verirler.
2 hafta sonra ki maç 5 tl olur.
buna yolmak gibi kelimeler kullanmak doğru değil anadolu takımları derbi maçı oynamak için dört gözle bekliyorlar
bir tek o zamanlar gişe geliri elde ediyorlar. Adamların istanbul takımları gibi sponsor desteği yok
gişe geliri yok o kulüpleri bir şekilde döndürmek zorundalar. Unutmayalım Türkiye ligi onların değeri
kadar değerlidir. Onların güçlü olması seni güçlendirir Bakın yerli oyuncu bulamıyoruz çünkü onlarda
yetiştiremiyor bunlar hep para demektir. Haspelkader yetişende astronomik fiyatlarla satılıyor arz çok olursa
kalite artar fiyat düşer.

Çevrimdışı tangaz

renklilerin karaborsacılık yapması gayet normal artık futbol onlar için sadece böyle şeylerle gelir elde edebilecekleri bir enstrümana dönüşüyor. kupa mupa beklemesinler artık  :evillol:

bu süreçte hepimize görevler düşüyor. taraftar, yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak tüm camia kenetlenmeli ve doğru adımlara dewam etmeliyiz. yapmamız gereken ayaklarımız yere sağlam basarak daha çok çalışmak ve acımasız olmak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Onlar zaten gecen seneden beri çökükler , önemli olan 5.haftada koyacaklarımızın dağılması.
Bir kac oyuncu ve elit(!) forvet aldılar yine havaya girdiler.
Acımak yok Konya'nın acısını burda çıkarmamız lazım... :s20: :s20: :s20:
yanlışın var daha çökmediler bu iyi halleri esas çöküşü önümüzdeki seneden
itibaren yaşayacaklar diğer renklide bu güne kadar kollandığı gibi kollanamayacağından onun durumuda
pek iyi görünmüyor. Mesela akhisar hocasının son yatışını yapıp kovulması gibi gs maçından sonra kovulması
raslantı değil bu ülkede rastlantı olmaz.
Farkındamısınız son yaşananlardan sonra avrupa maçlarında bile hakemler bize ve fenere karşı daha
adil yönetim göstermeye başladı sanki oralardanda belli baskılar kalkmaya başladı. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

renklilerin karaborsacılık yapması gayet normal artık futbol onlar için sadece böyle şeylerle gelir elde edebilecekleri bir enstrümana dönüşüyor. kupa mupa beklemesinler artık  :evillol:

bu süreçte hepimize görevler düşüyor. taraftar, yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak tüm camia kenetlenmeli ve doğru adımlara dewam etmeliyiz. yapmamız gereken ayaklarımız yere sağlam basarak daha çok çalışmak ve acımasız olmak...
iyide nasıl karaborsacılık yapacaklar adamlar biletlerini verebilmek için üstünede para vermesi lazım. :D
para burda olduğu içinde bu tarafa seyirtmeleri normal
Renklilerin kötü yönetimi karaborsacılarıda vurdu yakında Aziz istifa diye stad önünde eylem yapacaklarmış :evillol:

Çevrimdışı tangaz

iyide nasıl karaborsacılık yapacaklar adamlar biletlerini verebilmek için üstünede para vermesi lazım. :D
para burda olduğu içinde bu tarafa seyirtmeleri normal
Renklilerin kötü yönetimi karaborsacılarıda vurdu yakında Aziz istifa diye stad önünde eylem yapacaklarmış :evillol:

karaborsa dediysek bizim ürünlerin karaborsası  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadaslar mahallemiZin sarisinlari, cicisleri daha farkinda degiller
Bunlarin kirmizinin 50 tonu olaninda daha cenk gonen oynayacak
Bunlarin lacivertinin 50 tonu olaninda daha ismail koybasi oynayacak

Sonra siyahla beyaz birlik olacak grinin 50 tonunu yapacak, abu bakmayacak forma girecek, baskan pit pit yapacak

Aha bu daha iyi zamanlari bunlarin

Bu daha fragman asil filmi montejiii yapacaz yakinda, pek yakindA vodafone arenada

113 yillik imparatorlugun 20 yillik reklam arasina denk gelip yanlis takimi tutanlar da yukselenim besiktas, diyecek ya da basketbol seyredecek ulaaannn

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Atc1903

Az önce twitterda yeni açığa 600 tl isteyen gördüm ne hallere gelmişiz

Çevrimdışı onder23

buna yolmak gibi kelimeler kullanmak doğru değil anadolu takımları derbi maçı oynamak için dört gözle bekliyorlar
bir tek o zamanlar gişe geliri elde ediyorlar. Adamların istanbul takımları gibi sponsor desteği yok
gişe geliri yok o kulüpleri bir şekilde döndürmek zorundalar. Unutmayalım Türkiye ligi onların değeri
kadar değerlidir. Onların güçlü olması seni güçlendirir Bakın yerli oyuncu bulamıyoruz çünkü onlarda
yetiştiremiyor bunlar hep para demektir. Haspelkader yetişende astronomik fiyatlarla satılıyor arz çok olursa
kalite artar fiyat düşer.

Necmi abi kesinlikle katılıyorum ligin iyi olabilmesi için anadolu kulüplerinin kaliteli olması lazım.
Fakat bu kaliteyi büyük takımın maçlarından gelecek paralarla yapamazlar ki.
Büyük takımın maçları sene boyunca 3 tane. 
Sadece büyük takımın maçlarında doldurmaktansa orada yaşayan insanları maçlara çekebilmeleri lazım. Her maç stadı %75 doldursan zaten sorun kalmaz.
Geçen hafta bizim ligde 9 maçı toplamda statta izleyen kişi sayısı 73 bindi abi. 9 maç 73. bin. Bizim 28 bini çıkarırsan durum felaket ötesi.
Başakşehir maçını 1000 kişi, rize maçını 3000, adana maçını 4000 kişi izlemiş.

Çevrimdışı canergiray77

Merhaba abilerim kardeşlerim uzun bir süre yoktum forum da tekrar aranıza döndüm yaz temposu baya yoğun geçti nasılsınız  Galatasaray maçına kombinesi olupta gidemeyen transfer yapan var mı öğrenci kuzenimin maddi durumu iyi olmadığı için bilet alamıyor teşekkürler şimdiden
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

Merhaba abilerim kardeşlerim uzun bir süre yoktum forum da tekrar aranıza döndüm yaz temposu baya yoğun geçti nasılsınız  Galatasaray maçına kombinesi olupta gidemeyen transfer yapan var mı öğrenci kuzenimin maddi durumu iyi olmadığı için bilet alamıyor teşekkürler şimdiden

kaçaklar nerelerdesiniz yahuu  :D
özlettin kendini @canergiray77

Çevrimdışı canergiray77

kaçaklar nerelerdesiniz yahuu  :D
özlettin kendini @canergiray77
abi hiç sorma yazın düğünlerimiz vardı bütün akrabalar toplandı yazın başı güzel başladı ama ağustos'un 9'undan beri hastalıklarla uğraşıyorum 3 gün hastane de kaldım düzeldim tatile gidelim dedik gidişi kaza yaptık ayağı sakatladık evde yatıyorum şimdilik yani 1.5 aydır hastalıklarla boğuşuyorum @tangaz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

abi hiç sorma yazın düğünlerimiz vardı bütün akrabalar toplandı yazın başı güzel başladı ama ağustos'un 9'undan beri hastalıklarla uğraşıyorum 3 gün hastane de kaldım düzeldim tatile gidelim dedik gidişi kaza yaptık ayağı sakatladık evde yatıyorum şimdilik yani 1.5 aydır hastalıklarla boğuşuyorum @tangaz

geçmiş olsun Canergiray, Beşiktaş maçları şimdi sana ilaç gibi gelir

Çevrimdışı canergiray77

geçmiş olsun Canergiray, Beşiktaş maçları şimdi sana ilaç gibi gelir
teşekkür ederim abi sağol kiev maçına da gelmeyi düşünüyordum fakat düzelmeyecek gibi ayağım @tangaz
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

Pes 2017 oyuncularımızın overalleri, Kerim Frei müthiş :D
http://www.pesmaster.com/besiktas-jk/pes-2017/team/273/

yıllardır pes oynuyordum ama pes resmen dalga geçiyor bizle.

Fifa 17 demo iniyor beğenirsem onu oynucam.

Çevrimdışı Berat

teşekkür ederim abi sağol kiev maçına da gelmeyi düşünüyordum fakat düzelmeyecek gibi ayağım @tangaz

Geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçmiş olsun kardeşim @canergiray77
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

ama genelde tutulan hep biz oluyoruz. çok pahalı diye ağladıkları renkli biletleri bile
bizim üçte birimiz hatta gs bizim kale arkası parasına VIP satıyor yanınada döner ayran veriyor.
pardon düzelteyim satmaya çalışıyor :evillol:

@Necmi abi bizim yönetim önümüzdeki senelerde biraz insafa gelir bence.. takım başarılıyken bilet fiyatları göze batmaz ama takım hep üstüne koymalı..

önümüzdeki senelerde bence kombineyi 20-25binde keserler gibi geliyor..

Çevrimdışı onurturan

Hosgeldin @canergiray77  gecmis olsun var mi yapabilecegimiz birsey..

Çevrimiçi Necmi

@canergiray77 geçmiş olsun kardeşim bende bayağıdır merak ediyordum seni
bu kadar uzun sessiz kalma arada bir ses ver iyi olduğunu bilelim.

Etiketler: