Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156171 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Bir facia yaşamadığımız sürece Şenol hoca teknik direktör iken Tolga kalede olacaktır.

Rakitsky'i büyük maçlarda izlemek lazım. Tosic çok savruk. Ya çok iyi ya çok kötü. Benfica maçında yattığı tüm pozisyonları aldı; alamayabilirdi de.

Defans oyuncusundan ziyade üst seviye kaleci şart. 2 yıl önce hiç bir şey oynamayan ve defansı çok kötü olan Gs, son 6 maçta Muslera'nın üst seviye oynamasıyla kalesinde gol görmeyerek şampiyon oldular.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi bana faydali olurdu,,azicik kendimi ise verince guzel para kazandim bugun, haydan gelen huya gitti tabi, cocugun dogum gunuydu guzel kutladik. Ebeveynlik zor is, ne olduysa foruma @Necmi abi de bisi demedi.
Tolga lobisi hekledi herhalde. Ismaili iyiki gondermisiz, ben ismail lobisinden bilirdim
bende bilmiyorumki @mylife1903  sunucu kaynaklı gece kesildi müdahale şansımız yoktu sabah geri gelmiş.
belki bakıma falan alınmıştır ana sunucu firma kesmiştir. yada bir arıza olmuş olabilir.
Bizede bilgi gelmedi. Bakıma alınacak olsa önceden uyarırlar şu saatler arası bakım çalışması var diye
yada Tolga anti lobisi @tangaz  savunuyor diye forumu hacklamış olabilir :busted_cop:

Çevrimdışı Bishamon

ospina gelmez artık farbi de ospinayı andırıyor aslında onla idare etceksin  :D
Abu birkac dubleden sonra gozumde ucan kolombiyali tombik birine donusuyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

tolga iyi kaleci aslında

şaka şaka forum morum çöker gene  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abu birkac dubleden sonra gozumde ucan kolombiyali tombik birine donusuyor

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

bir dahaki maçta bende tolgea kaledeyken bir büyük içeyim önce belki gözüme noyer gibi görünür  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu yılda Şampiyon olursak hayalimin gerçekleşmesine bir adım daha yakınlaşcaz insallah.

5 yıl üst üste şampiyon olarak su sarısınların rekorunu kırmak.

İmkansız değil bence :)

Çevrimdışı onurturan

Forumda suan herkes iciyo sanki amaral da ziyaretci girisinden gulumseyerek forumu takip ediyor bence suan..

Çevrimdışı tangaz

Forumda suan herkes iciyo sanki amaral da ziyaretci girisinden gulumseyerek forumu takip ediyor bence suan..

ben Mehmet ali rakı balık dedikten sonra içmeye başladım  aklıma düşürdü

Çevrimiçi murat

Endüstriyel futbol...

Juventus taraftarları, 45 Euro ( Yani oranin 45 TL si ) olan pahalı maç biletlerini tribünlerde protesto etti.

hakikaten pahalıymış neredeyse bizim biletlere yaklaşmış.

Çevrimdışı onurturan

ben Mehmet ali rakı balık dedikten sonra içmeye başladım  aklıma düşürdü
ben hamallık yapiyom kamyoncu sise efes fistik..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı oblomov

Steaua taraftarı olsam bu gece bi büyük içmiştim.  Nerden nereyeeee.!
Allahtan Beşiktaşlıyım 3-5 bira kesiyor  😂
ASAP

Çevrimdışı TURKahvesi

tolga iyi kaleci aslında

şaka şaka forum morum çöker gene  :lol:
evet iyi kaleci varmı diyeceğin  :boxin:
ama mental ve fiziki sorunlarından arınırsa iyi kaleci (yani profesyonel yaklaşım gösterdiği müddetçe)
onun haricinde vasat kaleci olduğunu hepimiz bende dahil biliyoruz  :D
neyse bu mevzuyu zırt pırt eşelemekten bıktım ve bu konuda son görüşüm bir daha yazmak yok  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

hakikaten pahalıymış neredeyse bizim biletlere yaklaşmış.
aslında öyle değil bizim paraya göre 45 lira oluyor o bilet alım gücü karşılığı
bizim bilet fiyatına satsalardı 160 €  ya satmaları lazımdı sanırım avrupanın en pahalı biletini
alıyoruz :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bizim bilet fiyatına satsalardı 160 €  ya satmaları lazımdı sanırım avrupanın en pahalı biletini

kesinlikle en pahalısıdır bence de

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Abi İtalya'nın son dönemdeki alım gücü baya sıkıntılı, Avrupa'nın riskli üçlüsü arasında yer alıyor.

Çevrimdışı mylife1903

asdfghjklxkgkgxkgxkg :kop: :kop:
Uyku mu tutmuyor yoksa bebek mi uyutmuyor, gece hayati varsa kotu, hanim sinirli olur.

Ulan uyuya kalmisim shaktar macina bakarken, raketci dokturuyordu gene. Su adama 7-8 milyon verseler hic uzulmem al orta sahada oynat oynar hem de iyi oynar herifteki sol ayak sergenden iyi adam stoper.

Çevrimdışı onurturan

:biggrinking: :biggrinking:
Uyku mu tutmuyor yoksa bebek mi uyutmuyor, gece hayati varsa kotu, hanim sinirli olur.

Ulan uyuya kalmisim shaktar macina bakarken, raketci dokturuyordu gene. Su adama 7-8 milyon verseler hic uzulmem al orta sahada oynat oynar hem de iyi oynar herifteki sol ayak sergenden iyi adam stoper.
Bebek uyaninca anasiyla ikisi daha tam iyi bir tandem  olusturamadilar ayni bizim tosicle marcelo gibiler  onlara yardim ediyorum abi sonrasinda gazini alip yatiriyorum tam bir Atiba modundayim  :D

Çevrimdışı onurturan

Rakitsky isi de yaş be abi Ospikten bile zor bizim defansimiz belli iste tosic atinc marcelo ne isi var raketcinin bizde biz o paraya öküz aliriz gormedin mi baskanin mangal pozunu adam yakinda kamu spotu tasarruf reklamlarinda sadece tek kare portresiyle oynayacak neredeyse :lol:

Çevrimdışı mylife1903

:biggrinking: :biggrinking:Bebek uyaninca anasiyla ikisi daha tam iyi bir tandem  olusturamadilar ayni bizim tosicle marcelo gibiler  onlara yardim ediyorum abi sonrasinda gazini alip yatiriyorum tam bir Atiba modundayim  :D
Sen devamli aralara gir, kadin kafayi yemesin. Hafta sonlari giydir cocugu tek basina cik disari cocukle 2-3 saat gez, sosyalles biraz, kadin nefes alsin. Butun gun bebekle beraber, emziriyor falan tutmaz o tandem. 3lu oynayacaksin el mahkum kot gardiyan.
Kadini berbere falan gonder, arkadaslariyla cay icmeye gonder ara ara hem senin bebekle iliskin gelisir hem kadinin sakinlesir.
Bah benim gibi okuz maganda bir heyvan bile kadinla beraber 6 ay kursa gitti, her gun ama her gun cocugu 6 aylik olana kadar kuvette yuzdurdum, havuza goturdum, deniz tuzu tasimaktan sirtimi kirdim, hanimi devamli spora gonderdim, kuafore gonderdim, arkadaslariyla cay icmeye gonderdim ha dersen ki kadin bunlari hatirliyor mu, yok ona bakilirsa o kendi tek basina buyuttu cocugu, hic yardim gormedi....

Çevrimdışı onurturan

Sen devamli aralara gir, kadin kafayi yemesin. Hafta sonlari giydir cocugu tek basina cik disari cocukle 2-3 saat gez, sosyalles biraz, kadin nefes alsin. Butun gun bebekle beraber, emziriyor falan tutmaz o tandem. 3lu oynayacaksin el mahkum kot gardiyan.
Kadini berbere falan gonder, arkadaslariyla cay icmeye gonder ara ara hem senin bebekle iliskin gelisir hem kadinin sakinlesir.
Bah benim gibi okuz maganda bir heyvan bile kadinla beraber 6 ay kursa gitti, her gun ama her gun cocugu 6 aylik olana kadar kuvette yuzdurdum, havuza goturdum, deniz tuzu tasimaktan sirtimi kirdim, hanimi devamli spora gonderdim, kuafore gonderdim, arkadaslariyla cay icmeye gonderdim ha dersen ki kadin bunlari hatirliyor mu, yok ona bakilirsa o kendi tek basina buyuttu cocugu, hic yardim gormedi....
Helal olsun abi sana cok iyi bir baba örnegisin öyle öküz faln deyip de kendini seetme balkondan falan atma yani bizde havuzlu mavuzlu kurs olayi olmaz da olsa olsa cocukla disari cikmak olabilir ama biraz buyumesi lazim daha 20 gunluk bilem degil kerata..
hanima kalsa sen cik gez gel biz iyiyiz boyle diyor ama zaman gectikce kuafor falan lazim olacak dedigin gibi eminim yani..
hadi ben yatar  şafak atsın biraz abi iyi geceler..

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Birgun bu disilerdeki nankorlugu tetikleyen beyindeki fonksiyonel ve yapisal degisikligi bulacagim. Belki bize yetismez ama coluk cocugumuz bari faydalansin...

Not: Kesinlikle kadinlari kucuk dusurmek veya kotulemek icin degil bu yorumum. Zaten erkek ve disi beyninin farkli oldugu bilimsel calismalarla kanitli. Konuya, hayati kolaylastiracak bilimsel bir gelisme olarak bakabiliriz. Meme kanserini bitirecegim diyen bir bilim adamina, gidip erkeklerin memesine niye bakmiyorsun demek sacma olur yani. Bazen uslubum sert ve kirici geliyor bazilarina ondan not yazayim dedim. Yorumumdan cok not oldu buda ayri bir manyaklik ya neyse.

Etiketler: