Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155086 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Şanslıymışsın abi antalya bölgesini iyi bilirim kemer civarında çamyuvanın denizi özellikle iyidir bir de ulupınar köyü çok iyidir derenin içinde buz gibi soğuk suyun içinde masalar bir daha yolun düşerse uğra abi

gecen culpable abinin anlattigi karagumrukteki kebapciya gittim cok basarili bir yer bu senin dedigin yerlere de gidecem vakti geldiginde insallah iyi oluyor boyle konu disina can kurban..

Çevrimdışı tangaz

gecen culpable abinin anlattigi karagumrukteki kebapciya gittim cok basarili bir yer bu senin dedigin yerlere de gidecem vakti geldiginde insallah iyi oluyor boyle konu disina can kurban..

benimde notlarım arasında culpablenin pirzola isteme tekniği duruyor bir ara kasaba gidip söyleyeceğim bakalım anlayacak mı merak ediyorum. bıçağı alan kasabım diyor nihayetinde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Herkese iyi akşamlar bu gece gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum.
Rüyamda Gs başına Ünal Aysal geri dönüyor,daha fazla parayla.Ve Şenol Güneş'e yıllık 5Milyon Euro verip bizden alıyor.Bizim takımın başına oyuncu-antrenör olarak Oguzhan geçiyor.Neyse bir maça çıkıyoruz ve ben de takımda bir oyuncuyum.Takım berbat oynuyor çünkü çoğu oyuncu gitmiş.Stoper tandemi Atınç-Necip düşünün:D
Rakip sürekli gol kaçırıyor.Ben çok sinirleniyorum bu takımın hali ne falan diyorum Oğuzhan'a.Ben ne yapayım abi diyor.En sonunda oyuna sinirleniyorum ve kendi kaleme gol atıyorum bile bile.Maçı 1-0 kaybediyoruz.Takımın santraforu Trabzon'daki Sefa Yılmaz(transfer etmişiz) maç sonu benim üstüme yürüyor.Kavga ediyoruz ağzı burnu kan içinde tam burada uyanıyorum.

Takım bozuldu diye yaşadığım korku çok fenaydı.Uyanınca çok rahatladım.Allah tadımızı bozmasın
Hayır olsun kardesim ama eylul ayi cok tehlikeli ay yazdan kalma aliskanliklarla pikesiz yatma ustune bisey almalisin aynisini ben yaptim gecen gun donmusum vallaahi..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyi olur şöyle forumda 3 4 tane merak ettiğim insan var sen,ben,tangaz ve mylife abiyle oturup sohbet etmek istiyorum

Çevrimdışı onurturan

benimde notlarım arasında culpablenin pirzola isteme tekniği duruyor bir ara kasaba gidip söyleyeceğim bakalım anlayacak mı merak ediyorum. bıçağı alan kasabım diyor nihayetinde...
öyle kasabi zor bulursun abi cunku culpable reis isin piri belli yani..
ben kasaba gidiyorum antrikot istiyorum ama dovulmeyecek kalin kalacak diyorum daha tamam hocam sen merak etme derken cat cat vuruyo adam  :kop:
culpable abinin kasaptan pirzolayi nasil istedigini unuttum ama suan nasildi o :alala:

Çevrimdışı tangaz

öyle kasabi zor bulursun abi cunku culpable reis isin piri belli yani..
ben kasaba gidiyorum antrikot istiyorum ama dovulmeyecek kalin kalacak diyorum daha tamam hocam sen merak etme derken cat cat vuruyo adam  :kop:
culpable abinin kasaptan pirzolayi nasil istedigini unuttum ama suan nasildi o :alala:

culpablenin iletileri ara tara bul ben de kasaba gideceğim zaman o sayfanın çıktısını alıp gideceğim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

culpablenin iletileri ara tara bul ben de kasaba gideceğim zaman o sayfanın çıktısını alıp gideceğim  :D
:kop:

Çevrimdışı onurturan

İyi olur şöyle forumda 3 4 tane merak ettiğim insan var sen,ben,tangaz ve mylife abiyle oturup sohbet etmek istiyorum

aynen ben de ayni ekip +cagatay reis +sozkul abi vito kiralayip karadeniz turuna cikasim var..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eti dövdürmeyeceksin abi onun dediğine göre bir de pirzolaları bir tek bir çift yapacak şekilde yapmasını söyleyin demişti anlamadım nasıl oluyor ama öyle demişti bonfileyi mangalda haşat etmeyin demişti şaşlık iyi olurmuş

Çevrimdışı tangaz

eti dövdürmeyeceksin abi onun dediğine göre bir de pirzolaları bir tek bir çift yapacak şekilde yapmasını söyleyin demişti anlamadım nasıl oluyor ama öyle demişti bonfileyi mangalda haşat etmeyin demişti şaşlık iyi olurmuş

birde sayı vermişti şu kadar çıkarsın gibisinden galiba

Çevrimdışı onurturan

Evet evet bir tek bir cift demisti ama ben bunu kasaba soylersem kasap bana o ne abi derse ben nadil aciklayacam keske culpable reis bir video cekse foruma atsa da ogrensek..

Çevrimdışı tangaz

mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil  ornek 24 parca cikarmasini iste  15 saniye ates goster  yeter

amma salladık haa tek çift falan die adam dolu-boş demiş
gençler üşengeç arayıp bulmadınız bari ben bakayım dedim  :bandit:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bizimkiler No:44'ü izliyormuş galiba Torku Arena'da.  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizimkiler No:44'ü izliyormuş galiba Torku Arena'da.  :bandit:
Hemşerim ya shaktar fena sirkülese etti pek iş düşmedi

Çevrimdışı onurturan

mangalda pirzola yapicaksan kasapdan sunu iste : bana pirzolo ver ama keserken bir dolu bir bos yap [ bir pirzoladan 12 parca et degil  ornek 24 parca cikarmasini iste  15 saniye ates goster  yeter

amma salladık haa tek çift falan die adam dolu-boş demiş
gençler üşengeç arayıp bulmadınız bari ben bakayım dedim  :bandit:
evet sütle terbiye etmeyin ben domates rendelerim dedi süt eti curutuyo da demisti ben onu deniycekyim daha hepsi kaldı..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hemşerim ya shaktar fena sirkülese etti pek iş düşmedi

Fener olsa 3'tü şuan iyi direndiler genede bence.  :claps: Ama çok pis ters toplar atıyor ve adam savunma göbeğinde oynamasına rağmen Free takılıyor sahada bizde bu tarz oynadığımızdan bence tam bizim kalem   :icool:
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2016, 22:56:29 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı onurturan

Dinamo gs ve akhisar maclarinda aboubacar patlama yapacak kendisine guvenmeyenleri bile hayran birakacak ..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener olsa 3'tü şuan iyi direndiler genede bence.  :claps: Ama çok pis ters toplar atıyor ve adam savunma göbeğinde oynamasına rağmen Free takılıyor sahada bizde bu tarz oynadığımızdan bence tam bizim kalem   :icool:
Aynen bizlik adam 44 numara bende gelmesini isterim ama fatih doğana göre 10 m eur istemişler

Çevrimdışı tangaz

Aynen bizlik adam 44 numara bende gelmesini isterim ama fatih doğana göre 10 m eur istemişler

seneye verir alırız şl ayakbastı parası bile değil  :money:

Çevrimdışı RevivaL

Rakitsy'nin oyun tarzı Tosic'e benziyor fakat daha soğukkanlı, daha yere basan ve topu daha iyi sokan bir yapısı var.

Çevrimdışı tangaz

Rakitsy'nin oyun tarzı Tosic'e benziyor fakat daha soğukkanlı, daha yere basan ve topu daha iyi sokan bir yapısı var.

Dusko'yu tercih ederim 10 milyon da cebimizde kalır bir de bu herif 3 milyon falan maaş ister

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dusko'yu tercih ederim 10 milyon da cebimizde kalır bir de bu herif 3 milyon falan maaş ister
Banada ospinayı mı alalım yoksa raketçi
Mi ospina derim abi şu kadroda net kalecimiz olsa çok sağlam kadromuz olmuş olur

Çevrimdışı tangaz

Banada ospinayı mı alalım yoksa raketçi
Mi ospina derim abi şu kadroda net kalecimiz olsa çok sağlam kadromuz olmuş olur

ospina gelmez artık farbi de ospinayı andırıyor aslında onla idare etceksin  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina gelmez artık farbi de ospinayı andırıyor aslında onla idare etceksin  :D
Kafam iyi biraz abi doğru düzgün cümle bile kuramamışım eski sevgilimle beraber aklıma ospina geliyor biz seneyede kaleci alırız bu gidişle

Çevrimdışı tangaz

Kafam iyi biraz abi doğru düzgün cümle bile kuramamışım eski sevgilimle beraber aklıma ospina geliyor biz seneyede kaleci alırız bu gidişle

adı üstünde "eski" işte eskiyi düşünme yeni hedeflere yürü

Etiketler: