Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şunun tam tersinin Turkiyede oldugunu dusunsenize...
%100 Linc edilirdi

En basitinden ben dun Yedigimiz Golden sonra Yanimda sevinen Gs li Kuzenimi tekme tokat disari attim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

Şampiyonlar liginden çıkmamız tamamen taraftarın performansına bağlı.. Vodafone Arena da geçen seneki son 3 maçın havası gibi bir ortam yaratılırsa 9 puan içten değil...

alanya ve karabük maçında atmosfer düşüktü...

umarım 90 dakika ıslık yapan , motive eden taraftar kitlesi oluşur bu 3 maçta...
bizim başkana söyleyelim HAARP teknolojisini kiralasın  :evillol: :D @sallapati

Seni kastetmiyorum ben. Q7'nin yaptığı hataları kapayıp Tolga'ya yüklenenlere söylüyorum. Ki o golde en büyük hata Marcelo'da olmasına rağmen sırf bir kişiye yüklenilmesi de saçma. Siz sanıyorsunuz Tolga gidince her şey güllük gülistanlık olacak öyle bir dünya yok bu defans hattı ile bariz hatalar yapılmaya devam edecek önemli olan bunları aza indirgemek. Şenol hocada maçtan sonra buna yakın bir şey söyledi.
Dun Q7 resmen bir tasla iki kus vurdu hem Kendini yakti hemde %100 hatali Gol yiyen Tolga yi Kahraman yapti , kredisini artırdı

Kimse Tolgayi konuşmuyor suan halbuki 13 dakika da 3 pozisyona giren bizdik ve iyi baslamistik taaaki Tolga yumurtlayana kadar

Her zamanki gibi hic olmadık bir anda yumurtlayarak takimin butun moralini alt ust etti ve oyun tersine döndü..

Kaleye paralel giden topa müdahale edip rakibin önüne tokatlamak ayri bir yetenek ister o yetenekte Tolgada fazlası ile mevcut
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 15:01:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Seni kastetmiyorum ben. Q7'nin yaptığı hataları kapayıp Tolga'ya yüklenenlere söylüyorum. Ki o golde en büyük hata Marcelo'da olmasına rağmen sırf bir kişiye yüklenilmesi de saçma. Siz sanıyorsunuz Tolga gidince her şey güllük gülistanlık olacak öyle bir dünya yok bu defans hattı ile bariz hatalar yapılmaya devam edecek önemli olan bunları aza indirgemek. Şenol hocada maçtan sonra buna yakın bir şey söyledi.

Evet Tolga gidince hersey gulluk gulistanlık olucak orda savunma hatalı ama tolganın hatasını nasıl goremiyorsun onuda anlamıyorum. hadi tokatladın karsıda adam yahu ellerinde bari topun onunu kapamaya calıs adamın elleri havada topu almaya calsııyor. su ana kadar gordugun Beşiktas için en yetersiz kalecidir Tolga.

1  2 top cıkardı diye BENİM gozumu boyayamaz. sizi bilmem siz gayet hosnutsunuz

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Dun Q7 resmen bir tasla iki kus vurdu hem Kendini yakti hemde %100 hatali Gol yiyen Tolga yi Kahraman yapti , kredisini artırdı

Kimse Tolgayi konuşmuyor suan halbuki 13 dakika da 3 pozisyona giren bizdik ve iyi baslamistik taaaki Tolga yumurtlayana kadar

Her zamanki gibi hic olmadık bir anda yumurtlayarak takimin butun moralini alt ust etti ve oyun tersine döndü..

Kaleye paralel giden topa müdahale edip rakibin önüne tokatlamak ayri bir yetenek ister o yetenekte Tolgada fazlası ile mevcut

Golde en az hatası olan Tolga'dır, çok eleştirdim çok yazı yazdım fakat golde hatası olan oyuncuların başında Marcelo ilk müdahaleyi yapmadığı için, ikinciside Tosic çevre kontrolü yapmayıp orada rakibinin nerede olduğunu bilmemesi ve hamle yapmamasıdır. Quaresma'nın bu kadar eleştirilmesinin sebebi de şu an takımda uluslararası seviyede en tecrübeli ve en güvendiğimiz adamın 90 dakika boyunca hiç bir şey yapmaması ve gol için baskıyı artırdığımız anlarda takımı yakacak hareket yapmasıdır, bunun muadili Tolga'nın Sporting maçında yediği ilk gol diyebiliriz ama bu maçta Tolga hiç bir hata yapmamış takımı oyundan düşürmemiştir bilakis oyunda da tutmuştur yaptığı kurtarış ile Quaresma'yı seviyoruz ama artık bazı şeyleri görmenin zamanı geldi bu adama bu kadar sorumluluk verilmez, takımı yönetmesi gerekirken hiç bir şey yapmadı eleştirdiğimiz nokta burasıdır yoksa kimse Quaresma'nın kalitesine laf söylemiyor.

Golde en az hatası olan Tolga'dır, çok eleştirdim çok yazı yazdım fakat golde hatası olan oyuncuların başında Marcelo ilk müdahaleyi yapmadığı için, ikinciside Tosic çevre kontrolü yapmayıp orada rakibinin nerede olduğunu bilmemesi ve hamle yapmamasıdır. Quaresma'nın bu kadar eleştirilmesinin sebebi de şu an takımda uluslararası seviyede en tecrübeli ve en güvendiğimiz adamın 90 dakika boyunca hiç bir şey yapmaması ve gol için baskıyı artırdığımız anlarda takımı yakacak hareket yapmasıdır, bunun muadili Tolga'nın Sporting maçında yediği ilk gol diyebiliriz ama bu maçta Tolga hiç bir hata yapmamış takımı oyundan düşürmemiştir bilakis oyunda da tutmuştur yaptığı kurtarış ile Quaresma'yı seviyoruz ama artık bazı şeyleri görmenin zamanı geldi bu adama bu kadar sorumluluk verilmez, takımı yönetmesi gerekirken hiç bir şey yapmadı eleştirdiğimiz nokta burasıdır yoksa kimse Quaresma'nın kalitesine laf söylemiyor.
Iyi bir kaleci orada topu rakibin onune tokatlamaz

Top kaleye paralel gidiyor , O topu tek hamlede Alabilirdi hadi alamadin 2.ci hamlede topu alabilirdi ama o kadar agir ki o kalkana kadar rakip 2 metre geriden gelip atti Golu acın izleyin bir kaleci bu kadar agir olamaz

Mislera ayni anda 3 kez çıkarıyor topu adamin yere dusmesi ile kalkip 2.ci vurus sansini engellemesi 2 saniye sürüyor , Tolga 10 saniye kalkamadi yerden ve sonuç kaçınılmaz..

En kotu ihtimalle topu rakibin onune degil de sol tarafa tac cizgisine paralel tokatlamaliydi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Iyi bir kaleci orada topu rakibin onune tokatlamaz

Top kaleye paralel gidiyor , O topu tek hamlede Alabilirdi hadi alamadin 2.ci hamlede topu alabilirdi ama o kadar agir ki o kalkana kadar rakip 2 metre geriden gelip atti Golu acın izleyin bir kaleci bu kadar agir olamaz

Mislera ayni anda 3 kez çıkarıyor topu adamin yere dusmesi ile kalkip 2.ci vurus sansini engellemesi 2 saniye sürüyor , Tolga 10 saniye kalkamadi yerden ve sonuç kaçınılmaz..

En kotu ihtimalle topu rakibin onune degil de sol tarafa tac cizgisine paralel tokatlamaliydi

Bu saydıklarını Tolga bu güne kadar yaptı mı ya da yapmasını bekliyor musun  ? Normal karşılamak gerek ayrıca topun düştüğü yerde Tosic daha öndeydi defans oyuncusu uyanık olacak ikiside topu birbirine bıraktı fırsat kovalayan forvet oyuncus golünü attı.

Çevrimiçi Samet Ç

Evet Tolga gidince hersey gulluk gulistanlık olucak orda savunma hatalı ama tolganın hatasını nasıl goremiyorsun onuda anlamıyorum. hadi tokatladın karsıda adam yahu ellerinde bari topun onunu kapamaya calıs adamın elleri havada topu almaya calsııyor. su ana kadar gordugun Beşiktas için en yetersiz kalecidir Tolga.

1  2 top cıkardı diye BENİM gozumu boyayamaz. sizi bilmem siz gayet hosnutsunuz
Olayı çözememişsin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yenilen golde en büyük hata Tolga'nın . Sırtı dönük topu takip etmekte zorluk yaşayan Marcelo en garanti yolu seçiyor ; rakibe hafif şarjda bulunup rakibin pozisyonunu bozuyor , sıfıra doğru itiyor. Kaleye neredeyse paralel pozisyonda kalan oyuncuya karşı Tolga kalede uygun pozisyonu almıyor.Benzer durum Gaziantep ile oynanan hazırlık maçında da yaşanmış , Marcelo çabuk olduğunu bildiği Gaziantepli forvete karşı doğru pozisyon alarak oyuncuyu yine sıfıra itmişti. Yalnız o maçta oynayan Fabricio kalede doğru pozisyon almış pozisyon golle sonuçlanmamıştı. Bu demek değildir ki kaleciyi linç edelim. Herkes unutmasın şu an kaleye geçmeye hazır 2 isim var. Bir tanesi de sakatlıktan dolayı 14 ay futboldan uzak kalmış maç tecrübesi fazla olmayan bir isim.
Maç içinde kalecileri karşılaştıracak olursak Benfica kalecisinin yenilen golde yaptığı hata daha fahişti.

Çevrimdışı Tolga

Dün yediğimiz gol de Tolga'dan evvel faturayı stoperlere kesmek gerek.

Adam kendi yarı sahasından uzun top atıyor bizim stoperlerden önce Tosic adamı kaçırıyor arkasından Marcelo adama rahat rahat şut attırıyor.

Tabi o topu adamın önüne bloklayan Tolga da gol de hatalıdır ama önce 2 stopere kızmalısınız.

Ş.Ligi seviyesinde böyle stoperlerle oynarsan tek hata da golü yersin ve her zaman da maçı döndürme şansın olmayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı anılnr

Tosic'in dünkü iyi oyunu da gözünüzü boyamasın. Aşırı yetersiz bir adam Cl için her topta kayarak müdahale yapıyor. Stoper ayakta kalmalı. Napoli'nin hücum oyuncuları karşısında aynı şekilde müdahaleler yaparsa madara olur.
Kesici oynadı adam doğaldır.Marcelo da havadan topları almalıydı ama o kendi görevini yapamadı mesela.Tosic'in dün oynadığı oyunu Kjaer oynasa ağzımız açık izlerdik.Dün özelinde çok iyiydi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dün yediğimiz gol de Tolga'dan evvel faturayı stoperlere kesmek gerek.

Adam kendi yarı sahasından uzun top atıyor bizim stoperlerden önce Tosic adamı kaçırıyor arkasından Marcelo adama rahat rahat şut attırıyor.

Tabi o topu adamın önüne bloklayan Tolga da gol de hatalıdır ama önce 2 stopere kızmalısınız.

Ş.Ligi seviyesinde böyle stoperlerle oynarsan tek hata da golü yersin ve her zaman da maçı döndürme şansın olmayabilir.
Tolga bana söyleyebilir misin Marcelo yenilen golde sırtı dönük topu nasıl düzgün takip etsin , doğru pozisyon alıp doğru hamleyi yapsın ve atağı kessin ? Marcelo'nun bunu başarması için tavşan gibi gözlerinin başının yan tarafında olması , koşarken arkasını da görebilmesi gerekir. Topu tam görmese de hamle yapmalıydı diyorsan 12. dakikada yaptığı riskli hamle nedeniyle kırmızı kart görseydi şu an hamle yapsaydı diyen herkes Marcelo'yu kırmızı gördüğü, sakar olduğu gerekçesiyle linç edecekti. Stoper en garanti en risksiz olanı yapar. Golde Tosic'in hatası ile alakalı olarak kaleci kalede doğru pozisyonu alacak ve topu havuza doğru çelmeyecekti. 

Çevrimdışı Tolga

Tolga bana söyleyebilir misin Marcelo yenilen golde sırtı dönük topu nasıl düzgün takip etsin , doğru pozisyon alıp doğru hamleyi yapsın ve atağı kessin ? Marcelo'nun bunu başarması için tavşan gibi gözlerinin başının yan tarafında olması , koşarken arkasını da görebilmesi gerekir. Topu tam görmese de hamle yapmalıydı diyorsan 12. dakikada yaptığı riskli hamle nedeniyle kırmızı kart görseydi şu an hamle yapsaydı diyen herkes Marcelo'yu kırmızı gördüğü, sakar olduğu gerekçesiyle linç edecekti. Golde Tosic'in hatası ile alakalı olarak kaleci kalede doğru pozisyonu alacak ve topu havuza doğru çelmeyecekti.

Akıllı bir stoper o topun oraya doğru sekeceğini görüp topa rakipten önce müdahale ederdi. Marcelo topu doğru takip etmediği için rakibe bırakıyor ve rahat şut attırıyor.

Gol de net bir şekilde başta Tosic olmak üzere herkesin hatası var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Akıllı bir stoper o topun oraya doğru sekeceğini görüp topa rakipten önce müdahale ederdi. Marcelo topu doğru takip etmediği için rakibe bırakıyor ve rahat şut attırıyor.

Gol de net bir şekilde başta Tosic olmak üzere herkesin hatası var.
Pozisyonu tekrar izle Tolga. Marcelo merkeze doğru koşuyor ve rakip oyuncuyu sıfıra doğru itiyor. Karşısındaki oyuncu çabuk ve müdahaleye kalkışsa bu sefer rakip oyuncu daha net pozisyona girer. Marcelo burada en risksiz en garanti yolu seçiyor. Asıl mesele kalesinde doğru pozisyon alamayan kaleci.

Çevrimdışı cursedofdragon

tosic haftanın şampiyonlar ligi kadrosuna girmiş :)

Yenilen golde en büyük hata Tolga'nın . Sırtı dönük topu takip etmekte zorluk yaşayan Marcelo en garanti yolu seçiyor ; rakibe hafif şarjda bulunup rakibin pozisyonunu bozuyor , sıfıra doğru itiyor. Kaleye neredeyse paralel pozisyonda kalan oyuncuya karşı Tolga kalede uygun pozisyonu almıyor.Benzer durum Gaziantep ile oynanan hazırlık maçında da yaşanmış , Marcelo çabuk olduğunu bildiği Gaziantepli forvete karşı doğru pozisyon alarak oyuncuyu yine sıfıra itmişti. Yalnız o maçta oynayan Fabricio kalede doğru pozisyon almış pozisyon golle sonuçlanmamıştı. Bu demek değildir ki kaleciyi linç edelim. Herkes unutmasın şu an kaleye geçmeye hazır 2 isim var. Bir tanesi de sakatlıktan dolayı 14 ay futboldan uzak kalmış maç tecrübesi fazla olmayan bir isim.
Maç içinde kalecileri karşılaştıracak olursak Benfica kalecisinin yenilen golde yaptığı hata daha fahişti.
Benfica kalecisi topa Quaresmanin vuracağını düşünüp ona gore pozisyon aldı , Talisca vuruncada terste yakalandi bemce buyuk bir hatasi yok kalecinin :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de bunu yazacaktım. Kadrodaki diğer 10 adamdan 9'u 5 ve 7 atan takımlardan. Bu gözle bakınca, daha da etkileyici.

Hala "stoper yatmaz" gibi garip guraba sözlerle eleştirenler olmuş.

Elimizdekilerin kıymetini bilmemiz lazım,  dün Tosiç'in performansı son yıllarda izlediğim en iyi stoper performanslarından biriydi.

Taraftar da artık CL'de uzaylılarla oynamadığımızı anlasın. Tosic'le de oluyor işte.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 16:33:52 tuncaboylu ]

Kesici oynadı adam doğaldır.Marcelo da havadan topları almalıydı ama o kendi görevini yapamadı mesela.Tosic'in dün oynadığı oyunu Kjaer oynasa ağzımız açık izlerdik.Dün özelinde çok iyiydi.
Tek kelime ile muthis ve hatasız oynadı , Hamle yaptigi her topu aldi

Bana gore Beşiktaş ve kendi butun kariyeri olmak üzere en iyi macini oynadı dun akşam Tosic

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de bunu yazacaktım.

Hala "stoper yatmaz" gibi garip guraba sözlerle eleştirenler olmuş.

Elimizdekilerin kıymetini bilmemiz lazım,  dün Tosiç'in performansı son yıllarda izlediğim en iyi stoper performanslarından biriydi.

Taraftar da artık CL'de uzaylılarla oynamadığımızı anlasın. Tosic'le de oluyor işte.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boşver abi ağzı olan konuşuyor.

Tosic çok yatıyor marcelo arkasına adam kaçırıyor.Atınç genç,rhodolfo yavaş.

Zannedersin sergio ramos'u alıcaz defansa.

Dünyanın en iyi stoperleri bile ne hatalar yapıyor bir baksınlar derim.

Tek kelime ile muthis oynadı

%84 -----------> isabetli pas

13 -----------> İKİLİ MUCADELE KAZANMA

6 -------------> Top kapma

7 ------------> Uzaklaştırma

S.L de Gecenin en cok ikili mucadele kazanan oyuncusu olmuş

Daha ne yapmaliydi acaba :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sarışın forumları okuyorum da dün ki kaliteli futboldan sonra çok kötü bir şekilde Yusuf Yusuflar. :kop: :kop: :kop:

Fikret Başkanımızın böyle yönetmeye devam etmesi halinde 3-4 yıl ligi domine edeceğimizi düşünüyorlar.

Bu korkuda olduklarını bilmek bile çok zevkli... :halay:

Çevrimdışı Anıl1903

Benfica forumlarına giren arkadaşlar vardı.Benfica taraftarlarının Talisca hakkındaki düşüncelerini  paylaşabilecek olan var mı?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Takımın en kısa sürede birlikte oynama alışkanlığını tekrar kazanması lazım, şu an için en büyük problemimiz bu. Birkaç maça aynı veya benzer 11'lerle çıkmalıyız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Tosic iki mac daha boyle oynasin sampiyonlar liginde hop eple satariz devre arasi 8-10milyona

Etiketler: