Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163081 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hedef en az çeyrek final olmalı ne demek üçüncü olalım uefa'ya gidelim? Renklilerin çeyrek finalleri ortadayken bu kadar küçük hedefler koymayalım kendimize dostlar. Lig her türlü bizim merak etmeyin.

Çevrimdışı anılnr

Kiev 4
Benfica 4
Napoli 1

Gruptan çıkmak için yeterli olur heralde.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi izle Q7'yi
https://twitter.com/HaberKartali/status/775796393650839553
Aslinda Taliscanin arkasından sevincten cilginca uçarak kosan kisi Andreas BECK , Ikiside sari oldugu icin karışmış

Q7 kafasi onde mutsuz du cunku frikigi o kullanmadi , Talisca kullanip Gol yapti , Q7 de Kahraman olamadigi icin karoldu üzüntüden..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dün gece Quaresma için baya bir tartışılmış. Ben şunu öğrendim Quaresma sevenlerle tartışmayacaksın he deyip geçeceksin çünkü anlamıyorlar. Maç sonundaki ifadesi her şeyi açıklıyor benim gibi görenler olmuş bu benim için sevindirici burası yeterli bana. Quaresma'nın Beşiktaş'ta iki dönemde yaptığı hataları şu takımdan başka birisi yapsa adama yapmadığınız kalmazdı önümüzde örnek Tolga var. Quaresma'ya toz kondurmayanlar Tolga'ya yaptığı hatalar yüzünden cephe almaya hakkınız yok o zaman çünkü benzer hataları Quaresma'da yapıyor.
Benzer hatalar derken kac kez yapti ?

Dun Q7 yi en cok elestirenlerden biri benim ac bak Mac sayfasını

Yaptigi hareketin hic bir izahi yok savunulacak yani da yok , sinirden duvarlari yumrukladim olacak sey degil yaptigi ama butun foto ve videolar da Acikca Cilginlar gibi sevindigi ortadayken ve ispatlanmisken sizin yaptığınız acik bir iftiraya giriyor :tabe:

Çevrimdışı fatih e.

5 sene öncesi

Eski tas eski hamam.

Kendine çeki düzen verecekse ne âlâ. Yoksa devre arası iyi bir teklif gelirse değerlendirmek lazım.

Quaresma için tüm öfkem aynen bire bir şudur yani. Şunu hala nasıl savunuyorsunuz aklım almıyor.

https://twitter.com/hakasikci/status/775948135235330048
Katiliyorum aynisini bende soyledim

Topu ayagindan cok asti en kotu ihtimalle topu saga biraksa Aboubakar sanırım oradaki topu bos kaleye yollayacak

Dun cok kötüydü yaptigi hareket ise olacak is degil ve izahı yok

Ama iftiraya ve Kadro disi birakilmali gibi agir ithamlara girilecek bir durum yok ortada

2-3 mac Senol hoca yanina oturtur akli basina gelir biraz sua halde 11 de olmamali bak bunu ben söylüyorum ilk 11 de olmamali

Çevrimdışı mylife1903

Yaptigi hareketin hic bir izahi yok savunulacak yani da yok , sinirden duvarlari yumrukladim olacak sey degil yaptigi ama butun foto ve videolar da Acikca Cilginlar gibi sevindigi ortadayken ve ispatlanmisken sizin yaptığınız acik bir iftiraya giriyor :tabe:
O frikikin kale arkasindan cekilmis amator goruntusu var. benfikalilar cekmis o acidan izleyince kaleci bile quaresma vuracak diye bekliyor. Quaresma adim atinca kaleci de adim atiyor sonra taliska vuruyor.
Degil quaresma ronaldo olsa kristiano olan senol gunesin secimi disindaysa zor gorur formayi. Takim basinda hoca var yahu kimse oyle kafasina gore kullanamaz toplari. Ayrica ben canerin sag taraftan atilan kornerleri kullanmasina da karsiyim, geri donene kadar pozisyon veriyor canerin takimi. Gecen sezon anlatya deplasmanina bakin texavuz muzugu verilen mac, caner korneri atiyor hop hop kaleden cikartiyorlar topu sonra.

Çevrimdışı sallapati

Quaresma'nın

*topu rakibin yanından atıp kendini yere bırakmasını
* bomboş sıfıra inen arkadaşına pas atmayıp topu ezişini
*rakiple 1 e  kalıp 2-3 saniye topla beraber beklemesini
*duran topların başına gelip fantastik hareketler denemesini
*topu kaybedip sinirlenip adamın arkasından koşup faul yapmasını
*devamlı ofsayta yakalanıp atakları mundar etmesini
*rakipleri küçümseyen tavırlarını

görmek istemiyorum artık... Ego tavan yapmış... Sosa ve Gomez in gölgesindeydi. Assolist edalarında şimdi...

hızlı pas oyunu oynamazsa , gamsız takılırsa Şenol Hoca uzun süre klübeye koyar kendisini...

Özellikle stadyuma maça giden taraftarlarımıza sesleniyorum.. BU adamı artık devamlı tribüne çağırıp biryerlerini kaldırmayın... takıma zarar veriyorsunuz...
Biraz da quaresma ıslık yesin.. adamın dokunulmazlığımı var?

dünkü yaptığı şeyleri Olcay ya da Tolga yapsa ekşisozlukte 1000 entry girerler.. twitterda 1. sıraya gelirlerdi..
bu adamın ne ayrıcalığı var?

Çevrimdışı mylife1903

Kiev 4
Benfica 4
Napoli 1

Gruptan çıkmak için yeterli olur heralde.
Napoliden 1 puan aliriz ama deplasmanda kiev maclari sonucu belirler. Benfika ile burada oynayacagimiz mac en zoru.
Napoli bizi vodafone arenada kesin yener 0-2 o mac.
Deplasmanda ise uyuta uyuta 1 puani cok rahat aliriz
Kievi burada yeneriz de aralik ayinda ukraynada dona dona zor yani

Çevrimdışı tangaz

bu arada talisca gibi firikik atan adam çok az gördüm müthiş iyi bu konuda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Şampiyonlar liginden çıkmamız tamamen taraftarın performansına bağlı.. Vodafone Arena da geçen seneki son 3 maçın havası gibi bir ortam yaratılırsa 9 puan içten değil...

alanya ve karabük maçında atmosfer düşüktü...

umarım 90 dakika ıslık yapan , motive eden taraftar kitlesi oluşur bu 3 maçta...

Çevrimdışı sallapati

bu arada talisca gibi firikik atan adam çok az gördüm müthiş iyi bu konuda

bana gareth bale i anımsattı @tangaz abi.. baya benzio bale in stiline

Çevrimiçi Samet Ç

Seni kastetmiyorum ben. Q7'nin yaptığı hataları kapayıp Tolga'ya yüklenenlere söylüyorum. Ki o golde en büyük hata Marcelo'da olmasına rağmen sırf bir kişiye yüklenilmesi de saçma. Siz sanıyorsunuz Tolga gidince her şey güllük gülistanlık olacak öyle bir dünya yok bu defans hattı ile bariz hatalar yapılmaya devam edecek önemli olan bunları aza indirgemek. Şenol hocada maçtan sonra buna yakın bir şey söyledi.

Çevrimdışı tangaz

bana gareth bale i anımsattı @tangaz abi.. baya benzio bale in stiline

@sallapati topu öyle kolay indiriyor öyle pis öldürüyor ki ve bunu plase ile ve yeterli hızda yapabilmesi müthiş. gerçekten bu konuda bizden sonra dünya çapında bir efsaneye dönüşebilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic'in dünkü iyi oyunu da gözünüzü boyamasın. Aşırı yetersiz bir adam Cl için her topta kayarak müdahale yapıyor. Stoper ayakta kalmalı. Napoli'nin hücum oyuncuları karşısında aynı şekilde müdahaleler yaparsa madara olur.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati topu öyle kolay indiriyor öyle pis öldürüyor ki ve bunu plase ile ve yeterli hızda yapabilmesi müthiş. gerçekten bu konuda bizden sonra dünya çapında bir efsaneye dönüşebilir...

aynen.. topa yukarıdan aşağıya doğru falso veriyor... Bale ve Ronaldo bunu  1 kademe öteye koyup hem yukarıdan aşağıya hemde sağdan sola falso verebiliyor... Bu sene frikikten çok gol buluruz @tangaz abi

Çevrimiçi Samet Ç

Kiev'den 6 puan alırız. Benfica'dan da 4 puan alırsak gruptan çıkmamıza yeter. Napoli'den puan alabileceğimizi düşünmüyorum çok ekstra olaylar olmazsa. Vodafone Arena'daki ilk mağlubiyetimizi de Napoli'den alırız.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kendine pas atılmayınca tripten tribe girmesi-1
Takım oyunu oynamaması-2
Kendinden daha iyi kullanacak topçularımız olmasına rağmen her duran topun başına geçmesi ve kupayı alıp bırakmadığı gibi bu konuda da sadrazamın sol kolu gibi davranması-3
En olmayacak yerde çalıma girmekte beis görmemesi ve kendi oyuncumuza yapamadığı asisti rakibe yapması. Defans oyuncusu olup olmamak değil mesele, oyun zekası-oyun aklı-4
Topu ayağına yapıştırıp asıl pozisyonu kendi çalım atma isteğinin arkasına koyması-5
Defansına yeterince yardım götürmemesi-6
Disiplin sorunu-7
Unuttuklarım, görmediklerim vardır illa-8

Quaresma bu takımın ilk 11inde olmak için yeterli değildir. Yetenekleri itibari ile değil, futbol karakteri olarak yeterli değildir. Sonradan girmelidir, gerektiğinde. Çin'e falan okutabilirsek devre arasında, bence, takım adına çok güzel olur.
   :claps:  hepsinin altina imzami  atarim  ! kesinlikle hepsine  katiliyorum !
Yorgo

Çevrimdışı sallapati

Kiev'den 6 puan alırız. Benfica'dan da 4 puan alırsak gruptan çıkmamıza yeter. Napoli'den puan alabileceğimizi düşünmüyorum çok ekstra olaylar olmazsa. Vodafone Arena'daki ilk mağlubiyetimizi de Napoli'den alırız.

Vodafone Arena Kalesi uzun süre düşmez daha  :bandit:  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone Arena Kalesi uzun süre düşmez daha  :bandit:  :bandit:
Napoli çok ters takım. İnşallah bir puan alabiliriz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kendi evimizde Napoli gibi bir takıma karşı kesin yeniliriz diyorsak hiç gitmeyelim CL'ye. Cincon Real Madrid'i yenmişti Toki Arena'da.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Goalsarena.org tarzında tüm liglerden özetlerin izleneceği bir site bilen var mı? Bunu kökünden engellemişler sanırım dns vs. etki etmiyor.

Şampiyonlar liginin özetlerini izleyebileceğim tivibu dahil site bulamadım. Takip ettiğiniz site varsa paylaşabilir misiniz?

@KAP buyur kardesım.

http://goal91.com/soccer-highlight/video-benfica-1-1-besiktas-champions-league-highlights_13804.html

Çevrimdışı wbishop82

herkes farkında gerçi ama ayrı yazmak istedim.Maçın adamı TOSİÇ e selam olsun.Helal olsun koçum be  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

kiev 3-4
benfica 2-4
napoli 1-3 puan

= 6-11 arası puan bekliyorum.

Etiketler: