Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162796 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

monchi denen futbol cambazı olmayaydı şimdi kanatta ne güsel nasriyi izliyor olacaktık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

monchi denen futbol cambazı olmayaydı şimdi kanatta ne güsel nasriyi izliyor olacaktık...

herif geçen sene konoplyanka bu sene nasrimizi çaldı. konop olaydı şimdi boşu boşuna q7.yi de konuşmayacaktık  :D

düşünsenize sol açık konop sağ açık nasri ortalarında talisca önlerinde gomez ortada atiba ozzie, bekler caner  ve gg ...off off offf.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Ben q7 yi beşiktaşın oyuncusu olduğu için beşiktaş değerleri daha genelde insani değerlere aykırı hareket yapmadığı sürece her zaman savunurum, ama bu savunma demek her maç 11 falan oynayacak değil. Q7 yedek olarak daha etkili aslında ama fark ettiyseniz kanat açısından nitelik açısından diğer mevkilere göre fakiriz, Canerle Adriano bekte kanattan çok daha verimliler yani Olcay 11 olsa bile bir kanat daha oynatmamız gerekiyor, bu durumda da q7 yi Kerim'e tercih ederim çünkü Kerim'de sonradan girip sıkışan oyunu açarken daha etkili.
Sonuç olarak Q7 hataları olan ama bize katkıları da olan oyuncu, bana katkısı olan oyuncuyu niye savunmayayım ki.
@brkntcnr
Quaresma' yı bende savunurum ama haklıysa. Ama burada bariz hatalı. Bu hareketin ve topu kaptırdığı pozisyonu izahı var mı? Yok. Bu kadar basit. Yani biz de adamı öldürelim bidaha forma giymesin demiyoruz. "Ders alsın" diyoruz. Dünkü maçta savunulabilecek herhangi bir olayı yok yani. İyi oynadığında biz de övüyoruz Quaresma' dan nefret falan etmiyoruz. Kötü oynadığında da linç etmiyoruz her futbolcu kötü maç oynayabilir bazen bu çok normal. Ama disiplinsiz ve laubali oynarsa kim olursa olsun eleştiririm, gerekirse yerin dibine sokarım. Çünkü burası Beşiktaş, Çemişgezekspor falan değil. Beşiktaş oyuncusunu eleştirmeyecek, her konuda savunacaksak burada kimsenin Tolga' ya Olcay' a, Oğuzhan' a Aboubakar' a Marcelo' ya falan hiç laf söz etme hakkı yok o zaman.

Çevrimdışı RevivaL

1 maç ile oyuncu yargılamanın anlamı yok. İyi oynamadık, kötü de oynamadık.

Ben Caner, Adriano ikilisinin verimli olamayacağı yönündeyim. Adriano kaç kez Caner'i öne git diye uyardı.

Çevrimdışı Kalyoncu

herif geçen sene konoplyanka bu sene nasrimizi çaldı. konop olaydı şimdi boşu boşuna q7.yi de konuşmayacaktık  :D

düşünsenize sol açık konop sağ açık nasri ortalarında talisca önlerinde gomez ortada atiba ozzie, bekler caner  ve gg ...off off offf.  :bandit:
Abi senin Milik attıkça atıyor :) bir yol olmaz ondan dedik ama adam gol makinesi çıktı rıza baba

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ben Caner, Adriano ikilisinin verimli olamayacağı yönündeyim. Adriano kaç kez Caner'i öne git diye uyardı.

bu ikili süreç içerisinde önlü arkalı belki iş görebilir hatta verimli de olabilir ama bunun formülü caner arkada adriano önde olursa mümkün olur. caner geriden bindirirken adriano ona koridor açar alacağı pası etkili kullanır hatta iyi şut çıkarıp direkt skorda yapabilir biraz zaman gerekli çalışma ve deneme gerekli

Çevrimdışı brkntcnr

daha iyi takıma evrilebilmemiz için kerim q7 ikilisini sene sonu elden çıkarıp oralara spektaküler, tiribünleri hop oturtup hop kaldıracak ama işin şovuna değil skoruna yönelik bu işleri yapacak 2 adam almalıyız. hep söylüyorum, şu bruggedeki gedoz denen herif gibi 2 kanat bulsak tadından yenmez bu takım...
Quaresma' nın sözleşmesi seneye sona eriyor sanırım. 33 oluyor artık herşey için teşekkür edip yolları ayırmalıyız. Aynı şekilde olmuyorsa Kerim veya Aras' tan birini de kiralayabiliriz. Sezon sonu serbest kalacak öyle sağ kanatlar var ki. Hatta City' le olan iyi ilişkilerimizden falan devre arasında bile Jesus Navas' ı getirebiliriz. Ghezzal var, Susaeta var, Narsingh var, Jesus Navas var, yeter ki isteyelim takım çok daha güçlenebilir.

Çevrimdışı tangaz

Abi senin Milik attıkça atıyor :) bir yol olmaz ondan dedik ama adam gol makinesi çıktı rıza baba

evet resmen şoktayım bu napolinin oyun kurgusuyla alakalı daha ziyade adamlar santraforlar için bildiğin nimetler ama dün attığı gollerde iyi kafa vuruşları yapmakla birlikte kaleci şoykovskinin rezilliği barizdi, ilk golde benim burada bize çok istediğim vida da bildiğin rezildi markajda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi de Caner bek oynamalı. Bek oynadığında daha fazla ileri çıkıyo
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Quaresma' nın sözleşmesi seneye sona eriyor sanırım. 33 oluyor artık herşey için teşekkür edip yolları ayırmalıyız. Aynı şekilde olmuyorsa Kerim veya Aras' tan birini de kiralayabiliriz. Sezon sonu serbest kalacak öyle sağ kanatlar var ki. Hatta City' le olan iyi ilişkilerimizden falan devre arasında bile Jesus Navas' ı getirebiliriz. Ghezzal var, Susaeta var, Narsingh var, Jesus Navas var, yeter ki isteyelim takım çok daha güçlenebilir.

Q7 2 hafta sonra 33ü bitirip 34den gün almaya başlıyor. q7yi q7 yapan egosudur hızıdır driblingidir adam eksiltmesidir onlarda yaşı ile ters orantılı geriye gidiyor bunlar olmayıncada sıradanlaşıyor. yoksa hiç bir zaman skor odaklı olmadı ki olsaydı şuan hala ağzı açık seyrediyor olurduk...

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı abdusta

Dün sahada Portolu Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı..
Hırsına ve egosuna teslim olmuş,kafasında başka hesaplar varmış..
maçtan sonrada özür diledi
Bu meseleyi Şenol Güneş bir şekilde halledecekdir.

Saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet resmen şoktayım bu napolinin oyun kurgusuyla alakalı daha ziyade adamlar santraforlar için bildiğin nimetler ama dün attığı gollerde iyi kafa vuruşları yapmakla birlikte kaleci şoykovskinin rezilliği barizdi, ilk golde benim burada bize çok istediğim vida da bildiğin rezildi markajda

Şovkovski mi.. Hani şu uçan kaleci mi? :bandit:

http://image.prntscr.com/image/3831ad8ac8a74a8a918f32596c146d42.jpeg
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mahmut

Quaresma' yı bende savunurum ama haklıysa. Ama burada bariz hatalı. Bu hareketin ve topu kaptırdığı pozisyonu izahı var mı? Yok. Bu kadar basit. Yani biz de adamı öldürelim bidaha forma giymesin demiyoruz. "Ders alsın" diyoruz. Dünkü maçta savunulabilecek herhangi bir olayı yok yani. İyi oynadığında biz de övüyoruz Quaresma' dan nefret falan etmiyoruz. Kötü oynadığında da linç etmiyoruz her futbolcu kötü maç oynayabilir bazen bu çok normal. Ama disiplinsiz ve laubali oynarsa kim olursa olsun eleştiririm, gerekirse yerin dibine sokarım. Çünkü burası Beşiktaş, Çemişgezekspor falan değil. Beşiktaş oyuncusunu eleştirmeyecek, her konuda savunacaksak burada kimsenin Tolga' ya Olcay' a, Oğuzhan' a Aboubakar' a Marcelo' ya falan hiç laf söz etme hakkı yok o zaman.

Kardeşim sana eleştirme diyen oldu mu, q7 bu takımda bir daha oynamasın diyenler var -belki sen yapmadın bilmiyorum ama yapanlar vardı taraftarımız içinde yani senin özelinde değil- yaptığı hataları ben de savunmuyorum tabii ki ama q7 yi savunuyorum. Ama o yaptığı hareketler disiplinsizlik değil hataydı belki büyük bir hata bunun da farkına varmak lazım. Sonuç olarak q7 nin gömülmemesi konusunda aynı düşünüyoruz ama ben o 80.dakikada yaptığı şeyin de hata olduğunu düşünüyorum, sen disiplinsizlik ve laubalilik olarak görüyorsun. Ben hata oldugu sonucunu kendi oynadıgım maçlardan vardım yukarı mesajlarımda da daha geniş şekilde açıklamıştım zaten. @brkntcnr

Çevrimdışı TURKahvesi

yalnız bir şey belirteyim
dün akşamki maçta 1-0 olduktan sonra şöyle bir Benfica oyuncularını,taraftarlarını da pür dikkat takip ettim maç boyunca
o kadar rahatlardıki gol atamayacağımızı biliyorlardı sanki
ama ne zamanki 90+3'de gol attık işte o zaman gözleri açıldı :D
yani anlayacağınız 90+3'de gol atmak rakibin tüm enerjisini moralini alıp götürmek demektir
yani bu bile başlı başına çok önemli bir darbedir
şimdi bunlar 1 hafta boyunca kendilerine gelemezler
bununla da kalmayacaklar Napoli'de bunlara takar bizde ne yapıp edip D.Kiev'i yenersek işte o zaman anlamı değeri büyük olacaktır
grubun esas maçı evimizde oynayacağımız Napoli maçı bu maç grubun gidişatını belirleyecek Napoli maçını kazanırsak evimizde oynayacağımız Benfica maçına son darbeyi indirmek için çıkarız haydi Beşiktaşım iyi başladık sonu da gelmeli
D.Kiev maçına hucümmmmmmmm Beşiktaşlılar.

Çevrimdışı brkntcnr

Q7 2 hafta sonra 33ü bitirip 34den gün almaya başlıyor. q7yi q7 yapan egosudur hızıdır driblingidir adam eksiltmesidir onlarda yaşı ile ters orantılı geriye gidiyor bunlar olmayıncada sıradanlaşıyor. yoksa hiç bir zaman skor odaklı olmadı ki olsaydı şuan hala ağzı açık seyrediyor olurduk...
Aynen öyle saha dışında katkısı saha içine göre çok daha fazla. PR olarak, forma satışı olarak gayet güzel. Ama malesef artık yaşlanıyor ve bizim gibi takımda oraya daha genci, alınıp satılabilecek olanı lazım. Bu arada Gedoz' un da sözleşmesi bitiyor sezon sonu   :tabe:

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı tangaz

Şovkovski mi.. Hani şu uçan kaleci mi? :bandit:

http://image.prntscr.com/image/3831ad8ac8a74a8a918f32596c146d42.jpeg

ta kendisi herif benden 22 gün büyük hala oynuyor ben de mi şansımı denesem acep  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Napoliden o kadar çekinmiyorum Benfica sıkıntı bir takımdı 1 puan çok iyi. Kiev deplasmanı son maç olmasıda iyi evimizde kievi yenersek son maça pek iddaası kalmaz büyük ihtimal.

Çevrimdışı Mahmut

Dün sahada Portolu Ricardo Andrade Quaresma Bernardo vardı..
Hırsına ve egosuna teslim olmuş,kafasında başka hesaplar varmış..
maçtan sonrada özür diledi
Bu meseleyi Şenol Güneş bir şekilde halledecekdir.

Saygılar

Şu kafasındaki başka hesaplar neymiş bir açıklayın çok merak ettim??

Çevrimdışı Kalyoncu

https://twitter.com/GoonerTerje/status/775803494485884928

Bir kaleci ŞL' de seni rezil de eder vezir de.
Küme düşesin arsene wenger yüzün gülmez inşallah.

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim sana eleştirme diyen oldu mu, q7 bu takımda bir daha oynamasın diyenler var -belki sen yapmadın bilmiyorum ama yapanlar vardı taraftarımız içinde yani senin özelinde değil- yaptığı hataları ben de savunmuyorum tabii ki ama q7 yi savunuyorum. Ama o yaptığı hareketler disiplinsizlik değil hataydı belki büyük bir hata bunun da farkına varmak lazım. Sonuç olarak q7 nin gömülmemesi konusunda aynı düşünüyoruz ama ben o 80.dakikada yaptığı şeyin de hata olduğunu düşünüyorum, sen disiplinsizlik ve laubalilik olarak görüyorsun. Ben hata oldugu sonucunu kendi oynadıgım maçlardan vardım yukarı mesajlarımda da daha geniş şekilde açıklamıştım zaten. @brkntcnr
Ben sadece savunulması gereken yerde savunmamız, eleştirmemiz gereken yerde de eleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Quaresma ne çok sevilmesi, ne de çok nefret edilmesi gereken bir oyuncu değil. Diğerlerinden farkı yok benim gözümde. Dünkü yaptığı da hata diyip geçiştirilecek türden bir olay değil. İnşallah tekrar etmez.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle saha dışında katkısı saha içine göre çok daha fazla. PR olarak, forma satışı olarak gayet güzel. Ama malesef artık yaşlanıyor ve bizim gibi takımda oraya daha genci, alınıp satılabilecek olanı lazım. Bu arada Gedoz' un da sözleşmesi bitiyor sezon sonu   :tabe:

gedoz da sanırım sakatlık sorunu ve devamlılıkda sıkıntı var. yoksa çok iyi eleman...

Çevrimdışı tangaz

Napoliden o kadar çekinmiyorum Benfica sıkıntı bir takımdı 1 puan çok iyi. Kiev deplasmanı son maç olmasıda iyi evimizde kievi yenersek son maça pek iddaası kalmaz büyük ihtimal.

napoliden çekinme, bence kork titre hücumda süper takım :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada quaresmanın kaleciye nişanladığı frikikleri etkisiz kornerleri etkisiz duran top ortaları hata değildir disiplinsizliktir ama bu hocanın düzeltmesi gereken bir sorun. demek ki hoca izin veriyor, hocaya göre kötü kullanmıyor. her kornerden gol olmasını beklemiyoruz lakin topu indirdiği yerin de gol olma şansı olmayan yerler olduğunu da göz ardı etmeyelim...

Etiketler: