Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164058 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo ve tosic'i atiba ve inler yardıma edicek gibi duruyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tolga konusunda aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuç bekleyenmesi nasıl bir mantıktır.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 22:39:11 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Çağatay

Mac basligina degilde buraya yazmak istedim
Atiba inler ikilisi tabiki ozi atiba ikilisine gore daha direncli fakat onlerinde ozi varken yaraticiliktan uzak.
Her iki kanadin dasadece winger ozellikleri olmasi aboubakari yalniz birakti en azindan olcay ile baslanilabilirdi.
Q7 kredisinin büyük bir kısmını tüketti
Caner cok isabetli bir transfer oldugunu şu kisa surede bir kez daha gosterdi.
Talisca... adam kiralık katilmiş :D
Tolga yenmeyecek golu yedirdi yenecek golu kurtardi bir mac daha kredisi var bakalim simdilik.

Hoca inler atiba direncli ikilisini bozmak istemiyorsa ve onunde de ozi oynayacaksa
Q7 yerine olcay ile başlamalı. Yada ozi klubeye gidip talisca oynamali
Kutuya adam sokamadik
Aboubakar malesef bu mevcut oyuncu tercihleri yuzunden yalniz kaldi.
Kuvvetlense bile bu tercihler ile dembaba gibi yalniz kalacak ilerde.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı o2bucak

Tolga'nın inanılmaz hatası ile gol'ü yedik ne kadar Q7'nin hatasını kurtardığı söylense de bence orada Benfica'lının beceriksizliği.
Beck vasat kaldı hiç orta denemiyor hep sağlamcı yakın pas denedi biraz yavaş kaldı Gökhan Gönül daha iyi olurdu.
Marcelo Ortahalli zaman zaman iyi araya girdiği pozisyonlar oldu.
Tosic Defans'ın göbeğinde Bek oynadığından daha iyi oynadı.
Adriano kendini gösteremedi fazla defans'a sıkıştı.
Atiba Bildiğimiz kadar iyi olmasada yine de iyiydi.
Gökhan inler, zaman zaman güzel zaman zaman bariz hataları oldu biraz uyum problemi var gibi.
Quaresma bence onun üstüne oyun oynadık ama çok top ezdi çok atağı mahvetti.
Oğuzhan oyunda kayboldu ilk yarı yok gibiydi ki 2'nci yarı çıktı zaten.
Caner Ortalar ve uzun pasları ile çok iyi idi bindirmeleri gayet etkili idi sol bekte iken bile Ofansif olarak takıma güzel katkıda bulundu.
Aboubakar Bende hala soru işareti Gomez'i arattı hatta 2'nci yarı giren Cenk daha etkili idi.

Talisca oyunda Oğuzhandan daha etkili idi Frikik te süper zaten.
Olcay oyuna girdikten sonra takım ofansif olarak hareketlendi Direkt gol'e katkısı olmasa bile ilk 11 de kesilmez birisi bence.
Cenk Daha hareketli daha istekliydi performansında süreklilik sağlarsa Aboubakar onu kesemez izlenimi yarattı bende.

Çevrimdışı Tolga

Çok net söylüyorum Quaresma bugün o yaptığı hareketten sonra Akhisar maçında sahada olursa Şenol Hoca'ya fena sallarım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha üçlümüz Atiba-Oğuzhan-Talisca olmalı. En etkili böyle oluruz. Talisca 10,Ozzy 8, Atiba 6 harika olur. İnler de sonradan girip, fizik gücü katmalı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar' ı eleştirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü forvet oyuncusu ne kadar pozisyona sokulursa o kadar etkili olur. Talisca girene kadar biz top oynamadık. Zira Cenk' e hazırladığı pozisyon da ortada.

Çevrimdışı Çağatay

Şunuda gördük sanırım
Bu takim her ne kadar diziliste hatali olsada
Benfica ya kendi evinde teslim olmadı
Yani ligde de onumuze gelene vurup geçmemiz içten bile değil.
Sadece birbirleriyle oynamaya biraz alissinlar yeterli
Ki o da gs macinda yüzde 70-80 oraninda olur.
Bu oran da onlari yenmemiz icin yeter de artar bile.
Gorev dağılımı cok önemli

Çevrimdışı o2bucak

Kafamda şekillenen ideal 11

Fabri
Gökhan Gönül-Marcelo-Tosic-Caner
Oğuzhan-Atiba
Quaresma-Talisca-Olcay
Cenk

Zaman zaman Q7 yerine Ömer.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga konusunda fazla tepki olduğunu düşünüyorum. Golde ondan çok marcelonun hatası var. Ki en son portekizlinin yaptığı hatadan dolayı net golü çıkardı. Sadece algıdan ve geçmişteki hatalarından dolayı kızılıyor tolgaya ama ben şahsen nötrüm. Bitane gol yerken bitane de yüzde yüz çıkardı.

Çevrimdışı OrhanAker

Tolga konusunda fazla tepki olduğunu düşünüyorum. Golde ondan çok marcelonun hatası var. Ki en son portekizlinin yaptığı hatadan dolayı net golü çıkardı. Sadece algıdan ve geçmişteki hatalarından dolayı kızılıyor tolgaya ama ben şahsen nötrüm. Bitane gol yerken bitane de yüzde yüz çıkardı.

Fabri yemezdi o golü yalnız belkide galibiyetten olduk birde böyle düşün :D

Çevrimdışı Berat

Çok net söylüyorum Quaresma bugün o yaptığı hareketten sonra Akhisar maçında sahada olursa Şenol Hoca'ya fena sallarım.

+bindokuzyüzüç

Oğuzhan'ın durumu umarım ciddi değildir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bundan sonra bence oynamasın anca kupa maçlarında oynasın çin min kim alırsa bonservisiyle verelim kurtulalım ya delirtiyor beni nefret ediyorum...

Çevrimdışı Tolga

+bindokuzyüzüç

Oğuzhan'ın durumu umarım ciddi değildir.
Bundan sonra bence oynamasın anca kupa maçlarında oynasın çin min kim alırsa bonservisiyle verelim kurtulalım ya delirtiyor beni nefret ediyorum...

G.Töre gittikten sonra iyice rahatladı ve şımarıkça oynamaya başladı eskiden olduğu gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Abi seninle sövüşlerimiz daha devam edecek gibi. Kurtulayamacaz bu adamdan.

Çevrimdışı Çağatay

Akhisar macinda q7 yerine yine ömeri gorebiliriz.
Zira olcay solda etkili
Lakin o kanatta da şöyle bir sıkıntı oldu
Adriano caner ikilisi ayni anda pek uyuşmadi ve caner guzel bir performans gosterdi bu macta. Adriano nasil olur artik bilemiyorum.
Tolga nin bakalim akhisar perfomansi nasil olacak. Bu mactaki kurtarisi onu ilk 11 e yazdi çünkü.

Son olarak Kartalı vuran kendi tüyünden yapılan oktur :D 
Teşekkürler Talisca :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gomez hem bizi yaktın hem kendini 0 çekmeylim asansör takım olmayalım dediği takım 1 torba takımına deplasmanda üstünlük kurdu sen olsan o abubakar ın konrtol edemediği ve cenk in dağa taşa vurduğu toptan biri daha gol olurdu.  :s20:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı o2bucak

Kartalı vuran kendi tüyünden yapılan oktur :D 
Teşekkürler Talisca :)

Sözü Twitter'da kullanacağım dm atamadığım için burdan yazdım.

Kötü oyunla bile Puan alabiliyoruz bu da bir ilerleme bence.

Çevrimdışı brkntcnr

Fabri yemezdi o golü yalnız belkide galibiyetten olduk birde böyle düşün :D
Orası zaten kesin benim dediğim şey şu aynı golü fabri yese bu kadar kızılmazdı. Tolgaya bugünün tepkisinin bu kadar fazla olması geçmişteki hataları. Yoksa geçmişi göz önüne almadan pozisyonu incelesek bana göre 1. Hata marcelodadır o pozisyonda. Bunu söylüyorum sadece.

Çevrimdışı Berat

Atiba'ya kitap çıkarmıştık yetmez. Koca bir ansiklopedi gerekiyor. Hayatımda en çok saygı duyduğum oyuncu Zidane'dı artık Atiba ve Zidane.

Çevrimdışı Dr.Zeck

buraya yazdım mı hatırlamıyorum ama arkadslarla konusurken surekli soylerdim

Q7 onunde EURO2016 var diye oyle oynadı yoksa değiştiği falan  yoktu adamın.

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma oynamasın falan diyoruz ama içerideki ilk maç galatasaray derbisi Quaresma Quaresma oley oley oley diyip tribüne bile çağrıldı Quaresma. Çok net bu. Malesef taraftarımız takımı 10+1(10 futbolcu + 1 sirk şovmeni)  şeklinde oynamak zorunda bırakan bu adamı taparcasına seviyor.

Etiketler: