Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163173 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Tunel kazmislardir @Necmi abi. Ben kacak girilmeyen bir besiktas stadi hayal edemiyorum zaten bu kadar onleme ragmen kacak giren varsa helal olsun hemen yarin gelsin guvenlik muduru olarak ise baslasin
yok ya o kalınlıkta beton cezaevinde yok nasıl tünel kazsınlar :D
ama giremeyenler yakında başlar ağlar kuşlara zarar veriyor demeye
kaldırılması için kampanya başlatırlar.

Çevrimdışı Necmi

Gunduz maci olsa daha da dolar stad su stasi dolduramiyoruz ya ne desek bos. Dolmayan maclar icin baskanin planlari olmali
Mesela kabatas erkek lisesine 5liraya bilet dagitilir, besiktas anadolu var, yildiz teknik var ilcede, mit var
Ne bileyim iste ilkokullardan cocuklar getirilir maclara, besiktasli yapilir bu cocuklar, feto hesabi yapilanma
yok stad nerdeyse full görünüyordu bayram öncesi ben dolu bile buldum
herkes cumadan tatile gitti. cumartesi yola düşenlerde vardı bence iyi taraftar vardı

Çevrimdışı tangaz

kaçak giriş olmaz bütün delikleri kapatmışlar. kapı önlerinde çift kontrol vardı bileti olmayan kapıya
yanaşamaz turnikelerin arkasında polis bekliyordu bu sefer kaçak girilmeyeceğine o kadar emin olmuşlar ki
dışardaki paravanları bile kaldırmışlar. bütün sütun araları ağlarla kapatılmış çatıdaki boşluk bile ağla kapatılmış
stadın çevresine daha medeni bir ortam gelmiş

güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık bunları duyduğuma sevindim  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Fb macini mutis yonetti ya, yersen

Ulan bu adamin icine etmedigi bir besiktas maci hatirlamiyorum.
sadece Beşiktaş değil feneride doğrar onun görevi gs nin
rakiplerini doğramaktır. gs yarışta değilse sadece Beşiktaşı doğrar

Çevrimdışı Necmi

güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık bunları duyduğuma sevindim  :claps:
7 yaşından büyük çocukları bile sokmamışlar stada bu passo ile alakalı durum ama
bu yaş olayını 9 a yada 10 a çıkarmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Bu stadin gercek kapasitesi merak etmiyor degilim. Soyle bir ozel macta denesek aslinda harika olur.
Inonunun tadilatsiz haline 44000bilet basilmisti goteborg macinda, yeni acigin en ust katinda arka duvarda oturuyordum, 2-3 sefer asagi dusecektim kalabaliktan, gol olunca rahatladim ilk siraya kadar inmistim ucarak. O senelerde suruylen kacak giris vardi, o gun stadta olanlar hatirlar 50bine yakindir seyirci.
Ajax macini hatirliyorum eski aciktan dusuyordum, koridorlar bile doluydu.

Bu stad 40binse buraya 60bin gireriz biz kesin. Omuz omuza, bir koltukta 3 besiktasli, koridorlar dolu offff

Çevrimdışı tangaz

Bu stadin gercek kapasitesi merak etmiyor degilim. Soyle bir ozel macta denesek aslinda harika olur.
Inonunun tadilatsiz haline 44000bilet basilmisti goteborg macinda, yeni acigin en ust katinda arka duvarda oturuyordum, 2-3 sefer asagi dusecektim kalabaliktan, gol olunca rahatladim ilk siraya kadar inmistim ucarak. O senelerde suruylen kacak giris vardi, o gun stadta olanlar hatirlar 50bine yakindir seyirci.
Ajax macini hatirliyorum eski aciktan dusuyordum, koridorlar bile doluydu.

Bu stad 40binse buraya 60bin gireriz biz kesin. Omuz omuza, bir koltukta 3 besiktasli, koridorlar dolu offff

abi göteborg maçındada ajax maçındada kesin 50 binden fazlaydık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

60bin lik stad isteyenlerin çoğu daha maça gitmemiştir. kombineliler bir kısmı gitmiyor belli ki. özellikle şehir dışı vb kmbineliler maç günü devir yapsın eşine dostuna ki daha büyük ambiyans yakalayalım...

Hala 3 sene önce satılan kombinelerle maça giriyor insanlar. Sanırım o dönemde birçok taraftar maça gitmeyecek bile olsa kulübe destek olmak amacıyla kombine aldı.

Zaten maçlardan 1-2 gün önce Passolig sitesinden bakılırsa satışa açık koltuk sayısı neredeyse iki elin parmaklarını geçmiyor, maça gitmeyenlerin kombine sahipleri oldukları buradan anlaşılabilir.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene sampiyon olursak o stadta kombine bile kalmaz, kapali gise olur onumuzdeki sezon. Bir tane de bomba transfer sart artik ronaldo mu gelir, hames mi gelir bilmem

Baskan 1000 tane bile birakir onu da acik arttirma ile satar 10000bilet parasi kazanir boylece stad 50bin kisilik olur.

Eskiden soyle bir onermem vardi

Uzun sigara iciyorum daha cok icmis oluyorum daha cok icmis oldugum icin daha az iciyorum daha cok icip daha az ictigim icin paket daha cok iciliyor

Çevrimdışı tangaz

Hala 3 sene önce satılan kombinelerle maça giriyor insanlar. Sanırım o dönemde birçok taraftar maça gitmeyecek bile olsa kulübe destek olmak amacıyla kombine aldı.

Zaten maçlardan 1-2 gün önce Passolig sitesinden bakılırsa satışa açık koltuk sayısı neredeyse iki elin parmaklarını geçmiyor, maça gitmeyenlerin kombine sahipleri oldukları buradan anlaşılabilir.

doğru, buraya kadar bir sorun yok zaten. formül belli bunu işleme sokmalı kulüp, kombinesi olup maça gitmeyecekler kulübe bildirecekler ve koltuk o maça özel satışa sunulacak paranın %60ı kombinelinin %40ı kulübün...

Çevrimdışı tangaz

Bu sene sampiyon olursak o stadta kombine bile kalmaz, kapali gise olur onumuzdeki sezon. Bir tane de bomba transfer sart artik ronaldo mu gelir, hames mi gelir bilmem

Baskan 1000 tane bile birakir onu da acik arttirma ile satar 10000bilet parasi kazanir boylece stad 50bin kisilik olur.

Uzun sigara iciyorum daha cok icmis oluyorum daha cok icmis oldugum icin daha az iciyorum daha cok icip daha az ictigim icin paket daha cok iciliyor

uzun sigara iyidir abi % 50 tasarruf edersin. devir ekonomi dewri  :money:

Çevrimdışı Anıl1903

7 yaşından büyük çocukları bile sokmamışlar stada bu passo ile alakalı durum ama
bu yaş olayını 9 a yada 10 a çıkarmak lazım.
Necmi Abi 7 yaş üstü çocuklara sadece passolig kartı yeterlimi yoksa kartın yanında bilette satın almak mı lazım?

Çevrimdışı mylife1903

Soyle bir haber buldum, iki sefer okudum uc sefer de ayna karsisinda tekrar ettim gene de anlamadim

Portekiz'in büyük kulüpleri söz konusu olduğunda Beşiktaş taraftarının sevgilisi Ricardo Quaresma'nın kariyeri hayli ilginç.

Sporting Lizbon'da yetişen Q7, kariyerinin en parlak dönemini Porto'da yaşadı. Ancak bir Portekiz büyüğünün asla formasını giymedi: Salı günü Beşiktaş'ın deplasmanda karşısına çıkacağı Benfica.

Kariyeri boyunca kırmızı-beyazlı formayı karşısında rakip olarak bulan Quaresma için durum Türkiye'de de değişmedi ve kariyerinin sonunda sürpriz bir kararla ülkesinin üçüncü büyüğünde de oynamaya karar vermezse değişecekmiş gibi de gözükmüyor...

Bu ne bicim bir laf salatasidir arkadas, benfikaya mi satalim karijmayi yani. Sebep?

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi 7 yaş üstü çocuklara sadece passolig kartı yeterlimi yoksa kartın yanında bilette satın almak mı lazım?
7 yaşından büyük çocuklar bilete tabi diye biliyorum

Çevrimdışı Anıl1903

7 yaşından büyük çocuklar bilete tabi diye biliyorum
Anladım bilgi için teşekkürler.8 yaşında yeğenim var o da maça çok gelmek istiyor kart çıkartacağız o zaman.

Çevrimdışı OrhanAker

:kop: :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

Tunel kazmislardir @Necmi abi. Ben kacak girilmeyen bir besiktas stadi hayal edemiyorum zaten bu kadar onleme ragmen kacak giren varsa helal olsun hemen yarin gelsin guvenlik muduru olarak ise baslasin

stada kacak giriş önlemi alınmış ama halen belli ve dolaylı yollardan içeri giriliyor. en son Gözümle şahit kulağımla net duyduğum bişey anlatim. Sponsor firmanın maça gelen tayfasi yanlarında istedikleri kadar adam getirtip stadta bedava maç izlettiriyorlar. passolig gereklimi? hayır! renkli takım taraftarı bile olsan sponsor firma elemanlarından maça gelenlerden birini tanıman yeterli bunu yapan eleman da vodafone elemanıydı
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Orhan

onu mu vermişler hiç şaşırmadım.

Derbiyede fırat aydınus yada cüneyt'i verirler.
Bu adamın hala nasıl hakemlik yaptığını aklım almıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

o işin mümkünü yok zaten satmışsın o bileti ikinci kez satamazsın. Herkes
pc başında değil hayatında bilgisayara dokunmamış insanlar var. her hafta kulübe rapormu edeceksin
geleceğim gelmiyeceğim diye bazen iş durumundan son anda belli oluyor gelip gelmeyeceğin
çek eder gene gelmezsin
mesela onun yerine kombine alan %75 ini öder sonra her hafta biletin %25 ini öder alır bunun
önceliği olur. öncelik süresinde biletini almazsan kombine hakkını kaybedersin o maç için
şimdi düşündümde başkan bilet fiyatlarını deli arttırır o zaman :D biletleri kombinelilere yeniden satar :evillol:

Abi ben mevcut pasolig sisteminin dışında birşey söylemiyorum ki. Şu halde de kulübe devredince ikinci kez satılıp payı kombine sahibine veriliyor zaten. Devir sistemine bi onay ekliceler sadece. Onay yoksa otomatikman klübe devir olcak. Zaten 2 haftada bir maç oluyor kombineyi alan adam onu da takip eder. Herkesin elinde akıllı telefon var zaten. En kötüsü okey oynuyor telefondan. Basit bi uygulama yaptırsın kulüp passoligle entegre. Zaten uygulama onay vakti geldi diye hatırlatır. Son anda belli olanlar için de maç saatine 8 saat dediydim hadi 6 saat kalaya kadar onay olsun. Sen sevmedin ama başkan duysa kesin sever ekstra 6 7 bin bilet satışı ve seyircinin stadda bırakacağı mis gibi para :) elden ele bi iletiverin fikret başkanıma :) ben mayamı çalayım belki tutar.

Çevrimdışı Necmi

Abi ben mevcut pasolig sisteminin dışında birşey söylemiyorum ki. Şu halde de kulübe devredince ikinci kez satılıp payı kombine sahibine veriliyor zaten. Devir sistemine bi onay ekliceler sadece. Onay yoksa otomatikman klübe devir olcak. Zaten 2 haftada bir maç oluyor kombineyi alan adam onu da takip eder. Herkesin elinde akıllı telefon var zaten. En kötüsü okey oynuyor telefondan. Basit bi uygulama yaptırsın kulüp passoligle entegre. Zaten uygulama onay vakti geldi diye hatırlatır. Son anda belli olanlar için de maç saatine 8 saat dediydim hadi 6 saat kalaya kadar onay olsun. Sen sevmedin ama başkan duysa kesin sever ekstra 6 7 bin bilet satışı ve seyircinin stadda bırakacağı mis gibi para :) elden ele bi iletiverin fikret başkanıma :) ben mayamı çalayım belki tutar.
o dediğin hukuksal olarak mümkün olmaz sattınmı koltuğu bitti.
şu anda yaptıkları gibi ancak kendisi rızayla devreder sen şart koşamazsın
verdim parasını aldım ister boş tutarım ister tutmam artık bu kimseyi ilgilendirmiyor.
sen paranı koymuşsun cebine beni artık bir şeye zorlayamazsın bundan sonrası
tamamen rıza ile olur. şart koşamazsın

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı tangaz

o dediğin hukuksal olarak mümkün olmaz sattınmı koltuğu bitti.
şu anda yaptıkları gibi ancak kendisi rızayla devreder sen şart koşamazsın
verdim parasını aldım ister boş tutarım ister tutmam artık bu kimseyi ilgilendirmiyor.
sen paranı koymuşsun cebine beni artık bir şeye zorlayamazsın bundan sonrası
tamamen rıza ile olur. şart koşamazsın
benzer uygulamalar yurtdışında yapılıyor. hukuksal olarak neden mümkün olmasın ki? ufak bir değişiklik yapılır yönetmeliklerde olur biter. kişinin kombinesini kulüp kafasına göre satmayacak mesela sen kulübe bildirim yapacaksın bu hafta gelemiyorum die kulüp senin koltugunu satacak paranın yarısını falan sana verecek. herşey bu kadar basit üstelik de maça gidemeyecek olan kombineliler de para kazanacağı için teşvik edici olur...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Heyecan yapmayin arkadaslar maca daha 30 dakika var, her an sakatlanabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tam tahmin ettigim ve istedigim gibi INLER - ATIBA orta sahası ile çıkıyoruz maça

Doğru olan buydu Hocayi tebrik ederim bir de TolGea israri olmasa tadindan yenmeyecek ama iste.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: