Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164144 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benfica'da, Jonas Goncalves, Raul Jimenez, Kostas Mitroglou, Rafa Silva, Danilo ve Jardel, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Benfica maçı önemli fakat Akhisar maçından çok da önemli değil. Kazanırsak çok iyi olur ama açıkçası Benficayı deplasmanda yenip Akhisarda puan kaybetmeyi istemem.

Mümkünse 2 maç 6 puan süper olur hele bir de rotasyonda herkes oynayıp halinden memnun olursa bu daha da güzel olur. Hazır bol eksikli yakalamışken Benficayı 3 puan neden olmasın?

Eğer Tolga bu maçta kişisel hatadan gol yerse bir müddet kaleyi Fabriye bırakır.

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga - Tosic - Marcelo. Allah yardımcımız olsun.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

PFDK ya sevkedilmemişiz ula gözlerim yaşardı.. gazeteler haber yapmalı hemen... Beşiktaş PFDK ya sevkedilmedi diye

Çevrimdışı cessolupus

a sporda geçen sezon attığımız / yediğimiz gollerin tekrarı var yediğimiz golleri gördükçe çıldırdım tolga yüzünden gene

Çevrimdışı sallapati

ligtv 27650 kişi maçı izlemiş diyor... nasıl oluyor.. tribünlerin %90ı dolu gibiydi... 36000 olması lazım

Çevrimdışı sallapati

ben anlamıyorum.. maça bilet almak istiyorsun bilet gözükmüyor.. 27000 taraftar var deniyor... o zaman 10bin kombineli maça gitmedi.. burdan bu çıkıyor...

daha önce önerdiğim gibi (şehir dışından kombine alanları hariç tutuyorum ) maçların %60ına gitmeyen kombine sahiplerine gelecek sezon kombine satılmasın

Çevrimdışı Orhan

ligtv 27650 kişi maçı izlemiş diyor... nasıl oluyor.. tribünlerin %90ı dolu gibiydi... 36000 olması lazım
Bence pixel tasarımın artısı o. Stadı oldugundan kalabalık gösteriyor. Ama üstlerde de yer yer bosluklar görmüştüm. 28 bin rakamı doğru olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Bekledigimden az cikti rakam. Localar falan sayilmiyor herhalde, bilemedim simdi

Bizim forumdan koltuk sayan arkadaslar vardi, onlari bu amme hizmetine davet ediyorum. Sayalim teker teker herkes rahat etsin.

Çevrimdışı tangaz

Bekledigimden az cikti rakam. Localar falan sayilmiyor herhalde, bilemedim simdi

Bizim forumdan koltuk sayan arkadaslar vardi, onlari bu amme hizmetine davet ediyorum. Sayalim teker teker herkes rahat etsin.

kapalı alt kat yarı-yarıya boş görünüyordu tv.den şu 1903 vip tiribünü kamera açısına girmiyor ama bir pozisyonda görünmüştü %80 boştu diğer tiribünlerdeki yeryer boşluklarıda katarsak sayı o civardadır %10 da gene kaçak giren vardır kat onları da topla böl çıkar =31.903 kişi tiribündedir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

60bin lik stad isteyenlerin çoğu daha maça gitmemiştir. kombineliler bir kısmı gitmiyor belli ki. özellikle şehir dışı vb kmbineliler maç günü devir yapsın eşine dostuna ki daha büyük ambiyans yakalayalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Tivibuspor Benfica - Beşiktaş U19 şampiyonlar ligi maçı var

Çevrimiçi Kartal Ç

60bin lik stad isteyenlerin çoğu daha maça gitmemiştir. kombineliler bir kısmı gitmiyor belli ki. özellikle şehir dışı vb kmbineliler maç günü devir yapsın eşine dostuna ki daha büyük ambiyans yakalayalım...

Online checkin sistemi gelmeli kombinelilere. Sistem maçtan 3 gün önce aktif hale gelecek ve maç saatinden 8 saat öncesine kadar açık kalacak. Bu süre içinde kombine sahibi internetten yada mobilden maça geleceğini online check in şeklinde onaylamazsa koltuğu kulübe devredilmiş sayılacak. Klüp bileti satıp payını kombine sahibine verecek. İstanbul dışında yaşayıp sırf üşendiğinden yada kulübe devir yapılıp geri ödeme alındığını bilmediğinden bu işlemi yapmayıp stadın boş kalmasına sebep olan birsürü kombineli var. Belki stadın kapalı gişe olup koltukların boş kalmasına 100% çözüm olmaz ama bi 6 7 bin kişi bile ekstra gelse çok fark yaratır ambiansta. 28 bin olmaz 35 bin olur. Check in yapıp 4 5 kere gelmemezlik edene de ceza vereceksin. Bugün bazı ülkelerde artık tirbünler boş kalırsa klübe ceza veriliyor.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 17:38:25 Kartal Ç ]

Çevrimdışı alimm

Bilindiği üzere bu akşam rakibimiz Benfica'nın geçen seneki gol kralı (Jonas), hedef santrforu
(Mitroglu),  bu seneki en skorer golcüsü (Jimenez), en önemli yıldızları (Rafa), 1. stoperi (Jardel),  teknik direktörü (Rui Vitoria) sahada yerlerini alamayacaklar....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sozkul

Afaki bir hesap yapıyorum.
Sayım yapanlara göre  kapasite 40 bin çıkıyordu.
2 bin misafir seyirci düşelim
localar boştu, 1903 tribünü dahil  toplam 2 bin düşelim
kapalı altta çok boşluk vardı 2500 düşelim
VIP de çok boşluk vardı 1000 düşelim

32500 kalıyor. diğer tribünlerin tamamında an fazla 2000 boşluk olabilir, dolu görünüyordu.
30500.
3500 kişi  kaçak girmiş demekki.  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Akhisar maçının düdüğü Bülent Yıldırım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı D-MAN

forumda maç havası yok bayramdan dolayı heralde

Çevrimdışı tangaz

Online checkin sistemi gelmeli kombinelilere. Sistem maçtan 3 gün önce aktif hale gelecek ve maç saatinden 8 saat öncesine kadar açık kalacak. Bu süre içinde kombine sahibi internetten yada mobilden maça geleceğini online check in şeklinde onaylamazsa koltuğu kulübe devredilmiş sayılacak. Klüp bileti satıp payını kombine sahibine verecek. İstanbul dışında yaşayıp sırf üşendiğinden yada kulübe devir yapılıp geri ödeme alındığını bilmediğinden bu işlemi yapmayıp stadın boş kalmasına sebep olan birsürü kombineli var. Belki stadın kapalı gişe olup koltukların boş kalmasına 100% çözüm olmaz ama bi 6 7 bin kişi bile ekstra gelse çok fark yaratır ambiansta. 28 bin olmaz 35 bin olur. Check in yapıp 4 5 kere gelmemezlik edene de ceza vereceksin. Bugün bazı ülkelerde artık tirbünler boş kalırsa klübe ceza veriliyor.

süper bir öneri bunu bi şekilde başkana iletmeliyiz.

Çevrimdışı Necmi

kapalı alt kat yarı-yarıya boş görünüyordu tv.den şu 1903 vip tiribünü kamera açısına girmiyor ama bir pozisyonda görünmüştü %80 boştu diğer tiribünlerdeki yeryer boşluklarıda katarsak sayı o civardadır %10 da gene kaçak giren vardır kat onları da topla böl çıkar =31.903 kişi tiribündedir...
kaçak giriş olmaz bütün delikleri kapatmışlar. kapı önlerinde çift kontrol vardı bileti olmayan kapıya
yanaşamaz turnikelerin arkasında polis bekliyordu bu sefer kaçak girilmeyeceğine o kadar emin olmuşlar ki
dışardaki paravanları bile kaldırmışlar. bütün sütun araları ağlarla kapatılmış çatıdaki boşluk bile ağla kapatılmış
stadın çevresine daha medeni bir ortam gelmiş

Çevrimdışı mylife1903

kaçak giriş olmaz bütün delikleri kapatmışlar. kapı önlerinde çift kontrol vardı bileti olmayan kapıya
yanaşamaz turnikelerin arkasında polis bekliyordu bu sefer kaçak girilmeyeceğine o kadar emin olmuşlar ki
dışardaki paravanları bile kaldırmışlar. bütün sütun araları ağlarla kapatılmış çatıdaki boşluk bile ağla kapatılmış
stadın çevresine daha medeni bir ortam gelmiş
Tunel kazmislardir @Necmi abi. Ben kacak girilmeyen bir besiktas stadi hayal edemiyorum zaten bu kadar onleme ragmen kacak giren varsa helal olsun hemen yarin gelsin guvenlik muduru olarak ise baslasin

Çevrimdışı cursedofdragon

Akhisar maçının düdüğü Bülent Yıldırım.

onu mu vermişler hiç şaşırmadım.

Derbiyede fırat aydınus yada cüneyt'i verirler.

Çevrimdışı mylife1903

onu mu vermişler hiç şaşırmadım.

Derbiyede fırat aydınus yada cüneyt'i verirler.
Fb macini mutis yonetti ya, yersen

Ulan bu adamin icine etmedigi bir besiktas maci hatirlamiyorum.

Çevrimdışı Necmi

o işin mümkünü yok zaten satmışsın o bileti ikinci kez satamazsın. Herkes
pc başında değil hayatında bilgisayara dokunmamış insanlar var. her hafta kulübe rapormu edeceksin
geleceğim gelmiyeceğim diye bazen iş durumundan son anda belli oluyor gelip gelmeyeceğin
çek eder gene gelmezsin
mesela onun yerine kombine alan %75 ini öder sonra her hafta biletin %25 ini öder alır bunun
önceliği olur. öncelik süresinde biletini almazsan kombine hakkını kaybedersin o maç için
şimdi düşündümde başkan bilet fiyatlarını deli arttırır o zaman :D biletleri kombinelilere yeniden satar :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

o işin mümkünü yok zaten satmışsın o bileti ikinci kez satamazsın. Herkes
pc başında değil hayatında bilgisayara dokunmamış insanlar var. her hafta kulübe rapormu edeceksin
geleceğim gelmiyeceğim diye bazen iş durumundan son anda belli oluyor gelip gelmeyeceğin
çek eder gene gelmezsin
mesela onun yerine kombine alan %75 ini öder sonra her hafta biletin %25 ini öder alır bunun
önceliği olur. öncelik süresinde biletini almazsan kombine hakkını kaybedersin o maç için
şimdi düşündümde başkan bilet fiyatlarını deli arttırır o zaman :D biletleri kombinelilere yeniden satar :evillol:
Gunduz maci olsa daha da dolar stad su stasi dolduramiyoruz ya ne desek bos. Dolmayan maclar icin baskanin planlari olmali
Mesela kabatas erkek lisesine 5liraya bilet dagitilir, besiktas anadolu var, yildiz teknik var ilcede, mit var
Ne bileyim iste ilkokullardan cocuklar getirilir maclara, besiktasli yapilir bu cocuklar, feto hesabi yapilanma

Etiketler: