Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga beck marcelo tosic adriano atiba inler ozi q7 olcay cenk

Çevrimdışı tangaz

gerçekten zor maç olacak yarım sıfır olsun bizim olsun inşallah...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sertann

Skor tahminleriniz nelerdir ? Ben savunmada pür dikkat oynarsak 2-1 veya 2-2 diye düşünnüyorum
İçimden 3-1 geçiyor.Kim kazanır bilemiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gerçekten zor maç olacak yarım sıfır olsun bizim olsun inşallah...
Maçın başında geriye düşmezsek bizim için zor maç olmaz süre ilerledikçe maçın bize yaklaşacağını düşünüyorum abi.

Çevrimdışı Berat

Olay cl degil zaten, lig onemli. Cl olursa olur olmazsa olmaz. Hic umrumda degil, keske paf takimiyla ciksa senol gunes hatta yardimcisini falan gonderip hic kafa yormasa.

Canerin de savunmasi sikintili ama ismail ile kiyas kabul etmez.

Ismaile hucum beki deniyordu yahu
Hucum beki nasil olur her mac gol atar assit yapar falan ama arkasina adam kacirir,ufak tekefek hatalar yapar defansta sende sonuca katkisi var savunmada azicik hata yapiyor dersin.
Ismail savunma yapamadigi gibi hucumda da rezalet goruntulerdeydi. Besiktas kariyeri 2 gol adamin, besiktasta okuz olsan kornerlerde falan pozisyon bulursun gol atarsin 7 senede. Ismailin iki golunu de cikartmistik burada taca giden sutlar adamin kicina basina carpip kaleye girmisti.

:claps:

Gökhan İnler'in maç temposu düşük Antep ve Karabük maçlarında gözüktü. Oynarsa ŞL temposunu kaldırır mı soru işareti.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 23:55:42 #Berat ]

Çevrimdışı AmaralGürses

tam neciplik maç, agresif oyunuyla güven verip, bonucci tarzı uzun paslarıyla forvetlerimizi pozisyona sokabilir.

Çevrimdışı tangaz

Maçın başında geriye düşmezsek bizim için zor maç olmaz süre ilerledikçe maçın bize yaklaşacağını düşünüyorum abi.

ben maç başından değil 60 hatta 70 dk.sonrasından korkuyorum malum sezon başı kondisyon ve ritm anlamında istenilen düzeyde değiliz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

ben maç başından değil 60 hatta 70 dk.sonrasından korkuyorum malum sezon başı kondisyon ve ritm anlamında istenilen düzeyde değiliz.

Deme abi, özellikle 70.dk'dan sonra açılmayı unutan bir kaleci geliyor akla iki sene üst üste.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 00:09:39 #Berat ]

Çevrimdışı tangaz

Deme abi, özellike 70.dk'dan sonra açılmayı unutan bir kaleci geliyor akla iki sene üst üste.

olay salt kaleci konusu değil maç o dakikaya kadar berabere ya da 1-0 bizim üstünlüğümüzle geçilirse rakibin ön alan baskısı denemesini ve zorlamasını bekliyorum ve bu durumlarda verdiğimiz reaksiyon çok iç açıcı değil. bir de biz kendimi bildim bileli deplasmanlarda oynamayı bir türlü beceremedik. kuralar çekildiğinde ilk maçın deplasmanda olmasını şahsen ben istemiyordum. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

skor ne olur bilmem ama deplasmanda olmamıza ragmen ezilmiyeceğimiz başa başa gidecek bir maçtır.

tolga ve tosic kazmaları devreye girmezse yenilmeyiz diye düşünüyorum .
Mod cezasi yemeden o mesaji değiştir , Beşiktaş oyuncularına hakaret etmek forum kurallari geregi yasak

2.ci konu yine forum kurallari geregi yasini profiline girmen gerekiyor yoksa yine Mod cezasi alirsin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı abdusta

Belkide tarihimizde ilk defa rotasyonlı kadro ile oynayacagız
dolayısı ile skoru tahmin etmek çok güç

Ümit ediyorum deplasman tecrübemiz henüz körelmemiştir
Şenol hocanın çok dengeli defans - ofans kadrosu kuracagına inanıyorum

Başkan hazır Portekizdeyken ocak -haziran yeni transfer kiralama görüşmeleri yapacaktır
duyumları bekliyoruz

saygılar

Çevrimdışı mellfred

yarın (bugün)kalede fabri'yi görme ihtimali yüksek. benfica önde basacak, ligde olmadığı kadar kaleciye döneceğiz. hoca bunu hesaplamıştır bence. dönüşte de akhisar deplasmanından fırsatla tolga'yı oynatır.

Çevrimdışı KadirA

Akşam antrenmanına göre Fabri olacak kalede. Ozi yedek, Talisca-GG 11de

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

. bence puan da kazansak, elimiz boş da dönsek benfica deplasmanını hazırlık maçı gibi değerlendirip bu maça özel yorumlar yapmamız lazım.
.. takım hazır değil, yeni oyuncular fazla ve olumsuz bir durumda telafi şansımız yüksek. o nedenle ezbere, geçmişten gelen eleştirileri -olumlu dahi olsa- kendi adıma göz ardı edeceğim.

. maçı kazanmak çok büyük avantaj sağlar, öncelikle benfica'nın kadrosunun ileriki maçlarda oturacağını, sakatlarının döneceğini varsayarsak yarım yamalak bir futbolla 3 puan almak bizi başka seviyeye taşır.
.. şampiyonlar ligi için; lig başlamadan önce, kuralardan önce,  geçen haftadan önce farklı düşünceler içerisindeydim. nihayet fikrimin değişmeyeceği maça sıra gelmesinden dolayı mutluyum. ilk hafta napoli ile ya da kazanmamızın şart olduğunu düşündüğümüz kiev ile karşılaşmaktansa eksik benfica ile oynamak bize iyi bir el dağıtıldığının göstergesi.
... napoli, benfica ve kiev'i kimse küçümsemiyor; fakat şanslı kura çektiğimiz aşikâr. başakşehir'i, konyaspor'u, galatasaray'ı küçümsemiyoruz; fakat ligde fenerbahçe'nin durumu da aşikâr. ilk üç haftanın sonunda konsantrasyonumuzu şampiyonlar ligi'ne vermemiz için gayet makul bir tablo oluştu. aklımdaki soru işaretleri "nasıl olacak"tan "neden olmasın"a evrildi diyebilirim.

taraftar; kadro kurmayı, maçın en iyisini seçmeyi, üçlü çektirmeyi ikinci plana atıp önceliğini beşiktaş'ı desteklemeye verirse -çoğunluk, şımarık azınlığa boyun eğmezse- güneşli günlerin süreceğine inancım tam.

daha önce de yazmıştım: şenol güneş faktörü, yeni stat, biraz zaman, biraz da şans... sanki iyi şeyler olacakmış gibi.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 01:43:54 Egos ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada tercüman Keskinliymiş şimdi dinledim de :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 02:31:13 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı oblomov

İlgili başlığa da yazdım.  Totem olsun diye buraya da yazıyorum:
Yarın(bugün) Karizma 1 gol+1 asisttle oynar.  Talisca da ayak uydurursa 3-0 veya 3-1 alır geliriz maçı.  Stoperler ve kalede extrem şeyler olmazsa.  Kaldı 16.45 saat.  Hadi hayırlısı.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2016, 04:56:51 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı cagdas44

Biraz geç oldu ama cümleten bayramımız kutlu olsun :)

Çevrimdışı Çağatay

Aslinda tam beraberlik icin ileri 3lü de caner ozi olcay daha mantikli geliyor ortada atiba inler iklisi ile birlikte olusacak 5li den öteye anca uzun toplarla gecebilirler ki onlari da tosic ve marcelo toplayacaklari icin sıkıntı olmamalı.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Renkliler korkmuyor Resmen titriyor :tabe:

Biraz goz attimda

Şenol Güneş gidene kadar sampiyon olur bunlar diyenden , bizim hic atak yapamadigimiz takima nefes aldırmayıp 3 Gol attilar diyenden

Bizim oynadığımız futbolsa , Besiktasin oynadigi ne diyenden

Beşiktaş in maçlarıni izliyorum gercekten Zevk alıyorum diyen de var

Benfica dan Beşiktaş maçına ozel tanitim :claps: :claps:

Benfica en başından beri bize oldukça sicak ve dostca yaklaştı , akan cekti galiba :icool:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1091117820924346&id=100000784159555

Etiketler: