Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yapma bunu ismail deme, unutmaya calisiyorum. Herif ara ara ruyalara giren kotu karakterli eski sevgili gibi

Canerin hucumuna 8 verirsek ismail sifir "0" zero null olur
Canerin savunmasina 6 verirsek ismail sifir "0" zero null olur

Ismailin butun sezon yaptigi bir ortayi cocuk ilk macta yapti, canere ben de uyuz oluyorum ama en azindan aldigi paranin hakkini verecek.

Aynen katılıyorum. Hatta şöyle söyliyeyim Ben İsmail'in hücumuna 10 üzerinden 1 veririm defansına ise 0 veririm. İsmail'in defansı hücumundan çok daha kötüydü. Bunu tartışmak bile çok anlamsız.

Caner'in Karabük maçında da defansif olarak kötü bir maç çıkardığını düşünmüyorum. Bi penaltı pozisyonu var evet ama o da ciddi bir pozisyondu. O müdaheleyi yapmasa gol olarak sonuçlanma ihtimali de gayet yüksekti. İsmail'in son milli maçta yaptığı gibi ultra süpersonik muazzam gereksiz bir penaltı değildi.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen katılıyorum. Hatta şöyle söyliyeyim Ben İsmail'in hücumuna 10 üzerinden 1 veririm defansına ise 0 veririm. İsmail'in defansı hücumundan çok daha kötüydü. Bunu tartışmak bile çok anlamsız.

Caner'in Karabük maçında da defansif olarak kötü bir maç çıkardığını düşünmüyorum. Bi penaltı pozisyonu var evet ama o da ciddi bir pozisyondu. O müdaheleyi yapmasa gol olarak sonuçlanma ihtimali de gayet yüksekti. İsmail'in son milli maçta yaptığı gibi ultra süpersonik muazzam gereksiz bir penaltı değildi.
Canerin olayi baska, gidip sag taraftan korner atiyor, yerine donene kadar oynsdigi takim oradan atak yiyor donen topta. Caner de az haddini bilerek oynayacak biz tam kadro oynadigimiz zaman. Arkasina cok adam kacti karabuk macinda, bir ismail deeel tabe

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Estadio Luz Stadının Merdivenleri ÇATAL merdivenmis ya laaa :ebebe: :ebebe: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kadirakca

Kendi sol bekini yerip, rakibin sol bekini (İsmail) göklere çıkarma mevsimi başlamıştır.

Hey allahım.

Çevrimdışı OrhanAker

Basın toplantısını veren kanal varmı

Çevrimdışı mellfred

Caner iyi hos da karabuk macinda 2 buyuk hatasi vardi.. 1 tanesinde topu kaptirdi marcelo topu cizgiden cikardi.. Ikincisi yaptirdigi penalti... Hucumda ismailden cok cok iyi fakat savunmada tereddutlerim var...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet eksikte bırakabilidi takımı. dikkat etmesi uyarılması gerek

Çevrimdışı sallapati

Yapma bunu ismail deme, unutmaya calisiyorum. Herif ara ara ruyalara giren kotu karakterli eski sevgili gibi

Canerin hucumuna 8 verirsek ismail sifir "0" zero null olur
Canerin savunmasina 6 verirsek ismail sifir "0" zero null olur

Ismailin butun sezon yaptigi bir ortayi cocuk ilk macta yapti, canere ben de uyuz oluyorum ama en azindan aldigi paranin hakkini verecek.
Canerin savunma yonu şl icin yeterli degil gibi... Ismailden savunmada iyi olabilir ama yeterli mi.. Soru isareti...

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Kuntz

Bizim basın mensupları ciddi anlamda bu işi bilmiyor. Bunlar nasıl sorular,bu adamlar cidden muhabir mi kafamda deli sorular.

Hocayı defalarca tekrara düşürdüler.

Çevrimdışı murat

Hayırlı bayramlar. Güzel başladık güzel devam eder inşallah. En az 1 puan bekliyorum.

Hayırlı bayramlar. Güzel başladık güzel devam eder inşallah. En az 1 puan bekliyorum.
Portekiz basini Cok umutsuz , Az once Bir portekizli muhabir canli yayina baglandi , Benfica Normalde Tek on liberolu sistemde oynuyor ama yarin cift on libero ile oynayacaklar takimin neredeyse yarısi sakat diyor , Defansif bir oyun bekliyoruz beraberlik iyi olur diyor adamlar o kadar umitsiz :D

Çevrimdışı mylife1903

Canerin savunma yonu şl icin yeterli degil gibi... Ismailden savunmada iyi olabilir ama yeterli mi.. Soru isareti...

Olay cl degil zaten, lig onemli. Cl olursa olur olmazsa olmaz. Hic umrumda degil, keske paf takimiyla ciksa senol gunes hatta yardimcisini falan gonderip hic kafa yormasa.

Canerin de savunmasi sikintili ama ismail ile kiyas kabul etmez.

Ismaile hucum beki deniyordu yahu
Hucum beki nasil olur her mac gol atar assit yapar falan ama arkasina adam kacirir,ufak tekefek hatalar yapar defansta sende sonuca katkisi var savunmada azicik hata yapiyor dersin.
Ismail savunma yapamadigi gibi hucumda da rezalet goruntulerdeydi. Besiktas kariyeri 2 gol adamin, besiktasta okuz olsan kornerlerde falan pozisyon bulursun gol atarsin 7 senede. Ismailin iki golunu de cikartmistik burada taca giden sutlar adamin kicina basina carpip kaleye girmisti.

Adriano mesela 25 mac oynasin kesin 2 gol atar 5-6 asist yapar.

Ismail tez konusu yahu adam parayi vurdu turkiyede, futbolcu olmadan futboldan para kazandi, nitelikli dolandiriciliktannben savci olsam surum surum sururundururdum

Çevrimdışı mylife1903

Portekiz basini Cok umutsuz , Az once Bir portekizli muhabir canli yayina baglandi , Benfica Normalde Tek on liberolu sistemde oynuyor ama yarin cift on libero ile oynayacaklar takimin neredeyse yarısi sakat diyor , Defansif bir oyun bekliyoruz beraberlik iyi olur diyor adamlar o kadar umitsiz :D
Taraftari uyandirmadan uyuta uyuta saplamamoz lazim

Berabere bitirmemiz lazim en azindan

Olay cl degil zaten, lig onemli. Cl olursa olur olmazsa olmaz. Hic umrumda degil, keske paf takimiyla ciksa senol gunes hatta yardimcisini falan gonderip hic kafa yormasa.

Canerin de savunmasi sikintili ama ismail ile kiyas kabul etmez.

Ismaile hucum beki deniyordu yahu
Hucum beki nasil olur her mac gol atar assit yapar falan ama arkasina adam kacirir,ufak tekefek hatalar yapar defansta sende sonuca katkisi var savunmada azicik hata yapiyor dersin.
Ismail savunma yapamadigi gibi hucumda da rezalet goruntulerdeydi. Besiktas kariyeri 2 gol adamin, besiktasta okuz olsan kornerlerde falan pozisyon bulursun gol atarsin 7 senede. Ismailin iki golunu de cikartmistik burada taca giden sutlar adamin kicina basina carpip kaleye girmisti.

Adriano mesela 25 mac oynasin kesin 2 gol atar 5-6 asist yapar.

Ismail tez konusu yahu adam parayi vurdu turkiyede, futbolcu olmadan futboldan para kazandi, nitelikli dolandiriciliktannben savci olsam surum surum sururundururdum
Ellerinde oynatacak forvet kalmamış 3 Forveti de Sakatmis abi :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 22:11:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı sallapati

Senol hoca cilgindir.. Yarin full hucum oynatabilir

Çevrimdışı İhsan

Senol hoca cilgindir.. Yarin full hucum oynatabilir

:vur

gaza gelmek yok

sıfır sıfıra oyna
beklenmedik anda 1 - 0 öne geç
son dakika kontra atakla 2 - 0 kazan gel !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı o2bucak

Fabri
Beck-Marcelo-Tosic-Adriano
İnler-Atina
Quaresma-Talisca(Oğuzhan)-Olcay(Caner
Cenk(Aboubakar)

11 ile çıkarız gibime geliyor.

Kale'de Tolga'nın oynayacağını tahmin etsemde en azından 11 de Fabri yazarak gönlüme su serpiştiriyorum.

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar Quaresma'nın basın toplantısında söylediklerini çevirebilecek var mi Portekizce bilen? Çeviren olmadı basın toplantısında.

Çevrimdışı abdusta

Arkadaşlar Quaresma'nın basın toplantısında söylediklerini çevirebilecek var mi Portekizce bilen? Çeviren olmadı basın toplantısında.

Karizmanın degil ama Şenol Güneş hocanın dediklerini çevireyim
Kalede Tolgay-külubede Talisca olacakmış

Taliscayı çok seviyorum hep yanımda olsun istiyorum dedi

saygılar

Çevrimdışı Atc1903

Skor tahminleriniz nelerdir ? Ben savunmada pür dikkat oynarsak 2-1 veya 2-2 diye düşünnüyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Skor tahminleriniz nelerdir ? Ben savunmada pür dikkat oynarsak 2-1 veya 2-2 diye düşünnüyorum
0-1 ya da 0-0

Çevrimdışı Kalyoncu

YARIN KAZANACAĞIZ"

"Yarın zorlu bir mücadele olacak. Taraftarlarıyla birlikte olacaklar. İlk maç olduğu için de heyecanlı olacak. Yarın iyi bir şekilde oynayıp kazanacağız. Sahaya çıkıp en iyi şekilde futbolumu oynuyorum. Hocamın verdiği direktifler sonucunda sahada işimi yapıyorum. Buraya kazanmak için geldik. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bu maçtan sonra 5 karşılaşma daha var. Onları çok iyi analiz ettik. Onları nasıl zorlayabileceğimizi iyi biliyoruz. Takım olarak oynarsak buradan galibiyetle çıkabiliriz."

"DENGELİ BİR GRUP"

Bu dengeli grupta iyi işler yapabiliriz. Maç maç ilerlersek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Kura çekiminde Barcelona ve Benfica grubu kaldı. Benfica için çok sevinmedik ama gruptan dolayı memnun olduk. Sevincimin nedeni buydu.

"BEŞİKTAŞ'I ÇOK SEVİYORUM"

"Türkiye'de her zaman çok karşılandım. Beşiktaş'ı çok seviyorum. Taraftar da beni çok seviyorum. Üzerimde ağır bir sorumluluk var. Bunu bilerek oynayacağım. Benfica'nın büyük oyuncuları var. Takımda biraz değişiklik yaptılar ama hangi oyuncular olursa olsun biz sahada elimizden geleni yapacağız. Yarın büyük bir maç olacak. Hafife almamak gerekiyor. Tecrübeli bir takım."

"ROTASYON AVANTAJ"

"Teknik Direktörümüz son lig maçı ve yarın oynayacağımız maçta ciddi değişiklikler yapıldı. Rotasyon bize ciddi avantajlar getiriyor. İyi bir takım kimyası yakaladık. Biz de bu durumu avantaja çevireceğiz." dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

UCL'nin 1. hafta için skor tahmini yarışmasında dünya genelinde bizim maça en çok oynanan skor 2-0 olmuş ev sahibi ekip lehine.
Bizim lehimize en çok oynanan skor ise 1-2
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2016, 23:30:23 onder23 ]

Çevrimdışı Çağatay

Yarin tahminen atiba inler ortasahasini gorebiliriz 11 de
ayni zamanda talisca ve aboubakar da klubede oturabilir. Tolganin da kalede olacagini dusunursek tahmini 11
Tolga
Beck marcelo tosic adriano
Atiba inler
Quaresma oguzhan olcay
Cenk
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: