Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı maçları izlemiyoruz demekki kardeşim geçen seneki o hızlı paslarla yaptığımız gollerin içinde hep olcayı görürsün olcay sahada olmuyorsao pas oyunu olmuyor. Olcay teknik kalitesi yüksek bir oyuncudur olcaydaki tek eksik topu çerçeveye sokmadakişansızlıktır. Boş bir zamanında otur olcayın attığı bütün golleri tekrar izle birde bizim verkaça girdiğimizde olcayı bir izle.olcay oziden sonra futbol zekası en iyi olan oyuncumuzdur. zaten çok fazla gol pozisyonuna girmesideoyun zekasından kaynaklanıyor. nerde duracağını en iyi bilen oyuncumuz. Olcayın bunun üstünde diğer artısıda aynı şekildesavunmaya yaptığı katkıdır. orta saha sıkışırsa olcayı ordada görürsün. Baskı yediğimizde topu ileriyeen iyi taşıyan oyuncudur. Olcayı çok sevdiğimden övmüyorum ben kimseyi Beşiktaşdan fazla sevmembu gün olcayı övüyorsam bu takıma kattığı değer nedeniyle. Beşiktaşda bir çok oyuncuyu korumuşumdur.ama övmedim. Olcay farklı olcay bu takımın ruhu. Olcaysız bir Beşiktaş olmuyor bunu bir çok kez gördük.Geldiğinden beri hiç kimse bunu kesemediyse torpil yaptıklarından değil her zaman o formayı olcay kendisi aldıkimse vermedi ona zaten girdiği her pozisyonu atabilse Olcay gibi adamı yarım devre tutamayız kadrodaolcay dan önce takımda kesilecek çok oyuncu var.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve bir futbolcumuz TSİ 21:00’de Luz Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.
O bir futbolcu inşallah Tolga Zengin değildir
http://twitter.com/Besiktas/status/775258928900890624
@sozkul abi bayram gelmiş neyime çalışmaya devam