Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161148 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yuzu eskidi adamin yoksa fazla tepki olmazdi. Ustelik bir ayrimcilik oldugunu dusunuyor taraftar bence tepki o yuzden.

Bir muslera gara buyusu yapam mi yapam mi
Yap yap yap

Çevrimdışı mylife1903

Yap yap yap

Ya yapam da sonra geri sekiyor bu muslerayi hallettikten sonra basima gelmeyen is kalmadi. Bugun dibe vurdum gibi hatta. Aslinda dipteyken su tolga meselesine de bir cozum uretsem mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yuzu eskidi adamin yoksa fazla tepki olmazdi. Ustelik bir ayrimcilik oldugunu dusunuyor taraftar bence tepki o yuzden.

Bir muslera gara buyusu yapam mi yapam mi
Abi bulunduğun yerden biraz daha doğuya kayıp şaman büyüsü işine mi girsek? Biz buradan tribünden sen oradan büyü filan bişiler yap..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya yapam da sonra geri sekiyor bu muslerayi hallettikten sonra basima gelmeyen is kalmadi. Bugun dibe vurdum gibi hatta. Aslinda dipteyken su tolga meselesine de bir cozum uretsem mi?
Üret abi bizi kurtar valla huZurumu kaçırıyor, saçlarım dökülüyor onun yüzünden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu borç konusu sıkıntılı, Başkan çıkıp durumu net şekilde taraftara ve muhattaplarına izah etmeli.. Çok farklı rakamlar konuşuluyor..
edit: Denetleme kurulundan açıklama gelmiş, çarpıtılıyor denmiş bizim bildirdiğimiz toplam rakam 1,5 trilyondur diye teyit ettiler.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2016, 11:42:38 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci kulüp binasında hala pasolig satıldığından emin misin ?

Zamanında ben de kulüpten 5 dakikada almıştım ama satışlara kulüp binasında devam ettiklerini zannetmiyorum.

Cumartesi günü bir arkadaşımıza almamız gerekiyor.
Yeni açığın arkasında tek girişlik kartların verildiği yerden halletmemiz gerekecek sanırım.
Olabilir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Burada defalarca yazdım yine yazıyorum fahiş hatalar yapsada en geç 3-4 maç sonra yine Tolga geçer kaleye. Şenol Hoca'dan ve ANÇ'den torpilli bir kalecimiz var yapacak bişi yok, emekli olana kadar sabredeceğiz :)
3 Sene mi sabredicez :o_o: :o_o:

Ne sabri , Sabir mi kaldi ? Tas olsa catlar yahu..

Ben ozamana kadar ya kalpten , Ya Veremden yada Kanserden giderim obur tarafa :by2:

Erken ölürüz
Pektemek baya çaldı ömrümüzden
Tolga daha habis,kaleci (!) adam
Top kaleye yaklaştı mı göğsüm sıkışıyor,abartısız
Top kaleye yaklastimi kafami ceviriyorum baska tarafa aha yedik diye adam bizim nasıl psikolojimizi bozmuş hesap edin artik

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu borç konusu sıkıntılı, Başkan çıkıp durumu net şekilde taraftara ve muhattaplarına izah etmeli.. Çok farklı rakamlar konuşuluyor..
edit: Denetleme kurulundan açıklama gelmiş, çarpıtılıyor denmiş bizim bildirdiğimiz toplam rakam 1,5 trilyondur diye teyit ettiler.

Yalçın Karadeniz'den kurtulmak lazım aslında.

Borsaya açık şirket üzerinde manipülasyon yapmaktan dolayı hakkında soruşturma açılabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emre_1978

Kulüptekiler bile bilmiyorsa, zaten havanda su dövüyoruz demektir. :D

Sayım bilgisi doğruysa, @yigitcan1903 haklı demektir.

Ben yine de yeni sezon ayarlamaları sonrası koltuk sayılarını öğrenmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü stad yarım yamalak açılmıştı biraz.

@tuncaboylu kulüp net bir rakam vermiyor, geçen sene birkaç defa sordum ben, bir şekilde geçiştirdiler hep  :)

Aramızda geçen konuşmalardan ve passo'dan kendi sayımımdan çıkarttığım 41.903 rakamının fazla iyimser olduğu (localara eklenen koltukları, son sıra düzenlemelerini, basın tribünü + engelli tribünündeki koltukları vs hepsini göz önünde bulundurarak söylüyorum)

Sembolik bir rakam olarak kaldı 41.903

Kapasiteyi sorun etmiyorum, stadın kendi yerinde yenilenmesi çok önemliydi.

Benim için gerisinin bir önemi yok ama söylenen rakam neden tutturulamadı ya da olmayacak bir rakam niye telaffuz edildi diye sorgulayanlar da haksız değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalçın Karadeniz'den kurtulmak lazım aslında.

Borsaya açık şirket üzerinde manipülasyon yapmaktan dolayı hakkında soruşturma açılabilir.
Bu adamın kaç senedir ağzından düzgün bir şey çıktığını duymadım. İçimizdeki İrlandalılardandır krndileri. Bunları temizlemeden işimiz zor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim ama abi sakatlanmasından başka çare kalmıyor maalesef utku oynasın hata yapacaksa o yapsın sesimi
Çıkarmam ama tolga delirtiyor beni

Sakatlanmiyorda :alala:

Hafta ici Sakatlik bahanesi ile Antrenmanlardan kaytarip yatıyor hafta sonu gelince aniden iyilesiveriyor ve kaleye geçiyor nasil olsa her halikarda yeri garanti

Çevrimdışı Bishamon

Gecen sene 18M harcama hakkimiz oldugu halde hstunr Turk kalecimizi sattik ve yerine takviye yapmahi gerekli bulmadik.Devre arasinda da alelacele 2 kaleciyle anlastik simdi de 3.3M harcadigin adami 6 ay sonra bedavaya kiraladin.Ne desek bos

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Gol yedik mi şenol hoca elini kolunu sallıyor ya sinirli sinirli
O anda kulağına "tolga kalede" diye fısıldamak lazım sanırım
Hocanin bize bunu yapmaya hakki yok , Milyonlarca Beşiktaş taraftari istemiyor bu adami hala neyin inadi bu ?
Kaleye Gelen her top Potansiyel GOL , En az Gol pozisyonu veren takim biziz ama en cok Gol yiyende biziz bu bile her seyi özetliyor

Mac basi kaleye gelen Top sayısı 3-4 , En az 2 si Gol oluyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Gecen sene 18M harcama hakkimiz oldugu halde hstunr Turk kalecimizi sattik ve yerine takviye yapmahi gerekli bulmadik.Devre arasinda da alelacele 2 kaleciyle anlastik simdi de 3.3M harcadigin adami 6 ay sonra bedavaya kiraladin.Ne desek bos

Bedava kiralamadık, 450 bin euro'ya kiraladık.

Çevrimdışı Bishamon

Bedava kiralamadık, 450 bin euro'ya kiraladık.
Muhtesem bur is valla.Bravo.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtesem bur is valla.Bravo.

Eleştirindeki bilgi yanlışını düzelttim, diğer kısmı hakkında yorum yapmadım.

Kaleci transferi konusunda yönetimin hatalı hamleler yaptığı konusunda haklısın.

Özellikle Boyko transferi panikle yapılmıştı, en az zararla atlatsak iyidir.

tolga için son yaklaşıyor kaldı 3 gün.

elveda tolga merhaba fabri.
Dunyanin en kisa ve komik Fikasi :lol: :lol:

Bu kadar umutlanma sonra Kalede Tolgayi görünce başından asagi kaynar sular dökülmüş gibi olursun

Çevrimdışı Akil Emre

Adam ur gibi..

Bunun gibi adamlarda 1 gram Beşiktaş sevgisi olduğuna inanmıyorum. Bu ve bunun gibi asalaklardan kurtulduğumuz zaman bu takım klüp dahada güçlenecektir.

Çevrimdışı Bishamon

Eleştirindeki bilgi yanlışını düzelttim, diğer kısmı hakkında yorum yapmadım.

Kaleci transferi konusunda yönetimin hatalı hamleler yaptığı konusunda haklısın.

Özellikle Boyko transferi panikle yapılmıştı, en az zararla atlatsak iyidir.
Dusunmesi bile sinirleniyordur cunku :D

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Merhaba Besiktas Arena Ailesi,
Aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Stad insaatini burdan takip ediyordum ama pek ileti yapma zamani bulamiyordun artik daha sik görüslerimi bildiririm :)

Önemli bir bilgi: Jimenez'den sonra Jonas'da sakatlandi..
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı Savaş

Kalede tabikide Tolga olucak siz Fabri mi olucak sanıyorsunuz?

Kadrolar açıkladıktan sonra takım ısınırken 10 dakika aralıksız Fabri tezahuratı yeterli olur sanırım operasyona.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Stad insaatini burdan takip ediyordum ama pek ileti yapma zamani bulamiyordun artik daha sik görüslerimi bildiririm :)

:ishock: :ishock:

Çevrimdışı Anıl1903

:hosgeldin verdiğin haber güzel.

Etiketler: