Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151367 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu grupta deplasmanda yenemeyeceğimiz takım da yok.Sahamızda yenilmeyeceğimiz de.Kiev e içerde kaybetip deplasmanda napoli yi yenersek şaşırmam yani.4.lük dışında hiç bir sonuç şaşırtmaz beni.
bu grupta en zor deplasman rakiplerimiz için bizim iç sahamız olacaktır.
Ben içerde malubiyet alacağımıza ihtimal vermiyorum. biz iki senedir. iç saha maçlarımızı
olimpiyatta oynadığımız halde bir malubiyetimiz var oda kötü oynadığımızdan değil
o maç tuhaf bir maçtı. arsenal ve tripoli beraberliği vardı sanırım. Tripoliyi hafife aldık lakayit
oynadık birde hava koşulları çok kötüydü. Arsenal maçında dünyaları kaçırdık. Bunlar
vodafone arenada olmaz taraftar maçı bırakmaz oyuncuyada bıraktırmaz. Ben çok ümütliyim içerdeki maçlardan
barça gelse yenileceğimize inanmıyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Ne diyo bu ya :alala:
Caner gökha beck ve adriano ya bek dersek

Olcay quaresma kerim ve arasa kanat dersek

Adam doğru diyor.Orta sahadaki 2 pozisyonun adayları atiba tolgay oğuzhan g.inler iki kanatın adayları q7 olcay kerim aras....

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkadaşlar izninizle konu dışı yapıyorum :

Önde gelen sitelerimizden BTD ve Beşiktaş Antipati grubu(Yeni açık ) maalesef sarılar tarafından facebook'ta şikayet edilmişler.
Sayfalar kapanmak üzere. Yorum yapılması için destek bekliyorlar. Bilginize

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar izninizle konu dışı yapıyorum :

Önde gelen sitelerimizden BTD ve Beşiktaş Antipati grubu(Yeni açık ) maalesef sarılar tarafından facebook'ta şikayet edilmişler.
Sayfalar kapanmak üzere. Yorum yapılması için destek bekliyorlar. Bilginize

Ne sebeple şikayet edilmişler?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi, gecen gun onların 2-3 sayfasını kapattırdık biz  :biggrinking:

Onlarda akıllarınca intikam peşindeler, basta bu saydıklarım olmak üzere Talisca, Qua, Forza Besıktas ne varsa şikayet ediyorlar .

Çevrimdışı cursedofdragon

bizimkiler feneronline sayfasını kapattırmış şikayetle şimdi onlar ediyor.

Qua sayfası vardı Beşiktaş'ın onu kapatttırmışlar.

Diğer sayfalara salıdıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

bizimkiler feneronline sayfasını kapattırmış şikayetle şimdi onlar ediyor.

Qua sayfası vardı Beşiktaş'ın onu kapatttırmışlar.

Diğer sayfalara salıdıyorlar.
öyle her şikayette incelemeden sayfamı kapatılır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

öyle her şikayette incelemeden sayfamı kapatılır
İnceleme yapmıyorlar, çok fazla şikayet varsa bir algoritma hesapları var direk kapatıyorlar, sonra bir şekilde açtırıyorsun ama sıkıntılı bir süreç..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

bu grupta en zor deplasman rakiplerimiz için bizim iç sahamız olacaktır.
Ben içerde malubiyet alacağımıza ihtimal vermiyorum. biz iki senedir. iç saha maçlarımızı
olimpiyatta oynadığımız halde bir malubiyetimiz var oda kötü oynadığımızdan değil
o maç tuhaf bir maçtı. arsenal ve tripoli beraberliği vardı sanırım. Tripoliyi hafife aldık lakayit
oynadık birde hava koşulları çok kötüydü. Arsenal maçında dünyaları kaçırdık. Bunlar
vodafone arenada olmaz taraftar maçı bırakmaz oyuncuyada bıraktırmaz. Ben çok ümütliyim içerdeki maçlardan
barça gelse yenileceğimize inanmıyorum.
Normal şartlarda bende yenilgi beklemiyorum ancak şans/şanssızlık faktörleri ile olursa çok şaşırmam bir şanssız tarafımız var çünkü.Yani içerde ki 0-2 lik akhisar maçı gibi bişey olabilir.Ama olmasın tabi içerde 9 puanı koyalım cebimize önümüze bakalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güneş'in Fabricio'dan da memnun olduğu öğrenildi. Ama Beşiktaş'ın patronu, Tolga Zengin'i kaybetmek istemiyor. Bu yüzden Karabük karşısında da Tolga'nın kalede olması bekleniyor.

Hadi bakalım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güneş'in Fabricio'dan da memnun olduğu öğrenildi. Ama Beşiktaş'ın patronu, Tolga Zengin'i kaybetmek istemiyor. Bu yüzden Karabük karşısında da Tolga'nın kalede olması bekleniyor.

Hadi bakalım :)
Adam Anayasanın ilk 3 maddesi gibi, değiştirilmesi dahi teklif edilemez :) Atiba'nın yerine Gökhan İnler olur mu diye konuşuyoruz Tolga nasıl bu takımda yeri tek garanti oyuncu olur aklım cidden almıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yasin02

Tolga Zengin

Fabri

:money:
Bu fotoğraflara bakarak kalecilerin bulundukları pozisyonlarını mukayese edemeyiz bence. Ama bu  Fabri'nin Tolga'dan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Berat

Sezon başı ben dahil Fabri transferine güzelliyorduk, şimdi fanları olduk :)

Çevrimdışı Bishamon

Bu fotoğraflara bakarak kalecilerin bulundukları pozisyonlarını mukayese edemeyiz bence. Ama bu  Fabri'nin Tolga'dan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez :D
Birinde 3-0 öndesin digeri de bir hazırlık maçı

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Nedir bu kalecilerden çektiğimiz ya ?

Tolga Zengin

Cenk Gönen

Tolga Zengin

Çevrimdışı KadirA

Tolga oynarsa çok fena söverim. Yeter yahu yeter. Vallahi yeter.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Nedir bu kalecilerden çektiğimiz ya ?

Tolga Zengin

Cenk Gönen

Tolga Zengin

Dostum ne guzel huzurlu bir gün geçiriyodum ne diye attın şimdi bunları buraya :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tolga oynarsa çok fena söverim. Yeter yahu yeter. Vallahi yeter.

Bu Şenol Hocanın hatası değil , gerçek hata  10 Ekim 1983 Hopa'da dünyaya geldi. :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Bu Şenol Hocanın hatası değil , gerçek hata  10 Ekim 1983 Hopa'da dünyaya geldi. :akuma: :akuma: :akuma:
Deprem mi olmus ne olmus :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene takımımız pozisyon bulma ve karşı takımları açma arayışında sadece Oğuzhan-Sosa'nın ayağına bakarken bu sene silahlarımız baya baya çoğaldı.

Talisca-Caner-Gökhan-Oğuzhan-İnler Bunların hepsi kanat oyuncularımız ve forveti de oyuna katıp bizi çok rahat pozisyona sokabilecek oyuncular.

Lig maçını sabırsızca bekliyorum ben :acim:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene takımımız pozisyon bulma ve karşı takımları açma arayışında sadece Oğuzhan-Sosa'nın ayağına bakarken bu sene silahlarımız baya baya çoğaldı.

Talisca-Caner-Gökhan-Oğuzhan-İnler Bunların hepsi kanat oyuncularımız ve forveti de oyuna katıp bizi çok rahat pozisyona sokabilecek oyuncular.

Lig maçını sabırsızca bekliyorum ben :acim:
Caner aç, Gökhan İnler aç, Talisca aç, Oğuzhan hala aç. Çok umutluyum hadi bakalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Librarius

Dusunuyorum da GS ve FB sampiyon olup ustune bir de bizim kurdugumuz su kadroyu kursaydi kokusmus Turk spor medyasi neler yazardi neler. Kesin favori ilan edilirlerdi.

Peki Besiktas icin ne yaziyorlar "Talisca'nin akli gitmekte," "Besiktas Gomez ve Sosa'yi cok arayacak," "Besiktas'in kanatlari ortasahasi kadar zengin degil," "Besiktas forvette istikrari yakalayamiyor." Bunlara ilavete hergun Milan hocasinin Sosa ovgulerine yer veriyorlar.

Gecen yilda cok ugrastilar ama havalarini aldilar. Bu yilda her turlu pisligi yapacaklar. Fakat artik butunlesmis bir Besiktas var.

Son olarak Tolga konusunu yazmayayim diyorum ama anlasilan kangrene donusmek uzere bu konu. Basin bu meseleyi kasiyacak gibi.

"Besiktas'ta flas Tolga karari" basligi atmislar. Alt metin diyor ki kurtarislariyla taraftari mest eden Fabri iyi bir performans gosterse de Senol Gunes Tolga'yi kaybetmemek adina Karabukspor macinda Tolga'yi tercih edecek." Evet malesef kasiyacaklar. Senol Gunes umarim inadindan vazgecer ve Tolga'yi yedek baslatir. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Sizinle bir gozlemimi paylasmak istiyorum. Hani Ertugrul Karanlik Tolga'nin calismaktan kaytarmak icin sakatlik bahanesine sigindigini soylemisti. Dikkat ediyorum ne zaman lige ara verilse Tolga ilk hafta ne hikmetse sakatlaniyor ve antremanlara cikmiyor, ama mac yaklastikca iyilesiyor ve bir kac antremana cikip formayi aliyor. Bu rastlanti olabilir mi?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dusunuyorum da GS ve FB sampiyon olup ustune bir de bizim kurdugumuz su kadroyu kursaydi kokusmus Turk spor medyasi neler yazardi neler. Kesin favori ilan edilirlerdi.

Peki Besiktas icin ne yaziyorlar "Talisca'nin akli gitmekte," "Besiktas Gomez ve Sosa'yi cok arayacak," "Besiktas'in kanatlari ortasahasi kadar zengin degil," "Besiktas forvette istikrari yakalayamiyor." Bunlara ilavete hergun Milan hocasinin Sosa ovgulerine yer veriyorlar.

Gecen yilda cok ugrastilar ama havalarini aldilar. Bu yilda her turlu pisligi yapacaklar. Fakat artik butunlesmis bir Besiktas var.

Son olarak Tolga konusunu yazmayayim diyorum ama anlasilan kangrene donusmek uzere bu konu. Basin bu meseleyi kasiyacak gibi.

"Besiktas'ta flas Tolga karari" basligi atmislar. Alt metin diyor ki kurtarislariyla taraftari mest eden Fabri iyi bir performans gosterse de Senol Gunes Tolga'yi kaybetmemek adina Karabukspor macinda Tolga'yi tercih edecek." Evet malesef kasiyacaklar. Senol Gunes umarim inadindan vazgecer ve Tolga'yi yedek baslatir.
Herşeyi geçtim adam sakat, iki günlük idmanla maça çıkarmak arkasındaki oyunculara hakaret anlamına gelir. Bu ince çizgiyi korumak önemli. Dediğim gibi Atiba kesilir mi diye tartışıyoruz Tolga'yı neden tartışmayalım, hakeden oynasın..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: