Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148945 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doganay

SL inde guzel kura cektik, Benfica 'da guc kaybetti. Kiev'ive gecebiliriz. icerde maclari alirsak ve Kiev deplasmanindan 1 puan alsak, 10 puan ile cok rahat cikabiliriz. Hatta evimizdeki maclardan birinde beraberlik bile olsa 8 puan yapar. Bu grup icin yeterli olur.

Çevrimdışı mylife1903

Benim benfica ve kiev deplasmanlarindan beklentim yok. Ha bir puan cikartirsak iyi olur, yenersek birini cok sevinirim ama azicik gercekci dusunmek lazim.
Benim umudum napoli deplasmani, italyan takimlari oyle doger avrupa takimlari gibi kendi evimizdeyiz diye askerden gelmis gibi bastirmaz, dengeli oyun oynar bi bes dakika basarlar, bakarlar

Simdi bu ilk 15!dakikada napoliden gelecek 2 dalga baskiyi kirarsak, uyuta uyuta bir puan almak, maci 0-0a baglamak benfica ve kiev deplasmanlarindan puan almaktan kolaydir. Italyanlar da uzulmez 0-0a

Vodafone arenada, benfikayi yenebiliriz, kievi yenmeliyiz, napoli bizi yener. Etti 7 puan. 7 puan ile cikma ihtimali var.cikamazsak da 3. Oluruz, dunyanin sonu degil

Çevrimdışı wbishop82

allah allah marcello nun oynadığı takım geçen sene küme düştüyse bu bir ölçüyse
Tolganın oynadığı takımda geçen sene şampiyon oldu kıstas buysa bunuda kıstas yap ayrıca marcello yarım devre oynadığı takım
küme düştü diğer yarım devre oynadığı takımda şampiyon oldu.
ne olmuş Tolganın Avrupa maçlarındaki performansına iki maç hata yaptı
takım yenildi peki tolga Avrupa kupalarında iki maçmı oynadı peki oynadığı
diğer 20 maçın hangisinde hatalı maç çıkardı. Liverpool tohtnam Arsenal
gibi takımlara karşı oynadık hemde peki oynadığımız herhalde 80-90 lig maçının
kaçında hata yaptı onun hatası yüzünden puan kaybettik bir düşün bakalım.
bir tarafınızdan sallamayın neuer bile yaptığı hatalarla almanyayı kupa dışına itti.
Tolgayı Beşiktaş kalesinde bende görmek istemiyorum ama bu Tolga kötü kaleci olduğu için değil
mental olarak bitti. Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa olmayacak geçen sene nerdeyse
her maç 3-4 kurtarış yaptı ligin en fazla kurtarış yapan kalecisi ama bunu kimseye anlatamaz
tolga maçmı kurtardı deniyor lafı geldiğinde tolga o kurtarışları yapmasaydı Vodafone arenanın ilk
maçında bursaya puan bırakırdık Gs maçında karşı karşıya o kurtarışı yapmasaydı şimdi fenerin
şampiyonluğuna el sallıyorduk daha 18 yaşındasın bunu yapma kimsenin ne hakkını ye nede olmadıkları
kadar yukarı çıkart. Adaletli olmak en büyük erdemdir. Biliçle gruplardan çıkıp liverpoolü elediğimiz takımın kalecisi
Tolgadı. arsenale elendik o sene tolga yüzündenmi cl ye katılamadık yoo forvetlerin beceriksizliği ve hakemin yanlı tutumu yüzünden
Beşiktaş forması giyen birine saygı gösterin aşağılamayın Tolganın en büyük zaafı kritik maçlarda yaptığı hatalar yüzünden
yoksa geçen seneki şampiyonluğumuzda çok ciddi emeği var geçen sene son 3 maçta Vodafone arenada tam arkasında
maç izledim yaptığı kurtarışları ben gördüm aha yedik dediğimiz kaç topu çıkarttı. @Kutay
Osmanlı maçında ne kurtarışlar yaptı.

Hannover ile ilk senesinde kume dusmedi marcelo.kume dusme konusu oyuncu bazinda degerlendirilemez.marcelo psv de oynarkende hep yumusak bir oyuncuydu.hatta onlibero denediler bir donem.oyunculara elbette destek vermeliyiz.sonucta transfer donemi bitti ve bunu yapmaya mecburuz.cunku bu oyuncular ile oynayacagiz.ancak bazi gercekleride gormekten kendimizi alikoyamayiz.bu takimin ilk ihtiyaci stoperdi.bu uzun zamandir belli olan bir durum.herkesin malumu.alinmadi veya alinamadi.o zaman bazi hatalari az a indirgemek gerek.gaziantep macinin 4.dk sinda rakip oyuncu marcelo nun yanindan cok basit bir vucut calimiyla elini kolunu sallayarak gecti.adam arkasindan kosmadi bile.nerdeyse gol olacakti.bu pozisyon bile marcelo nun ne verebilecegini gosterir.kafa toplari iyi olsada mental olarak ve sertlik olarak yetecek duzeyde degil.CL de buyuk sorun yasarsak sasirmam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hannover ile ilk senesinde kume dusmedi marcelo.kume dusme konusu oyuncu bazinda degerlendirilemez.marcelo psv de oynarkende hep yumusak bir oyuncuydu.hatta onlibero denediler bir donem.oyunculara elbette destek vermeliyiz.sonucta transfer donemi bitti ve bunu yapmaya mecburuz.cunku bu oyuncular ile oynayacagiz.ancak bazi gercekleride gormekten kendimizi alikoyamayiz.bu takimin ilk ihtiyaci stoperdi.bu uzun zamandir belli olan bir durum.herkesin malumu.alinmadi veya alinamadi.o zaman bazi hatalari az a indirgemek gerek.gaziantep macinin 4.dk sinda rakip oyuncu marcelo nun yanindan cok basit bir vucut calimiyla elini kolunu sallayarak gecti.adam arkasindan kosmadi bile.nerdeyse gol olacakti.bu pozisyon bile marcelo nun ne verebilecegini gosterir.kafa toplari iyi olsada mental olarak ve sertlik olarak yetecek duzeyde degil.CL de buyuk sorun yasarsak sasirmam
Onu bende anlamiyorum

Epl de kume düşen Newcastlenin oyunculari kapis kapis havada kapiyorlar , Sissoko 30 milyon € ya transfer oldu en basitinden , Acaba onlarda kume dusen takimin oyuncusuna 30 milyon € verdiler diye dusunuyorlarmidir :alala:

Bunlar hep algi , Marcelo geldiğinde Hannoverin kume dusmesi kesin degildi , Belki de Marcelonun eksikliğini cok hissettiler yerini dolduramadilar ondan kume düştüler ?

Marcelo istatistiklere gore Bundesliga nin açık ara en cok hava topu alan oyuncusuydu , bide bu açıdan bakmak lazim
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 08:58:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onu bende anlamiyorum

Epl de kume düşen Newcastlenin oyunculari kapis kapis havada kapiyorlar , Sissoko 30 milyon € ya transfer oldu en basitinden , Acaba onlarda kume dusen takimin oyuncusuna 30 milyon € verdiler diye dusunuyorlarmidir :alala:

Bunlar hep algi , Marcelo geldiğinde Hannoverin kume dusmesi kesin degildi , Belki de Marcelonun eksikliğini cok hissettiler yerini dolduramadilar ondan kume düştüler ?
Yok be Emre'cim :) Zaten berbat durumdaydılar o dakikadan sonra Ramos gelse kurtaramazdı onları..
Korku akıl katilidir.

Yok be Emre'cim :) Zaten berbat durumdaydılar o dakikadan sonra Ramos gelse kurtaramazdı onları..
Bahsetmek istediğim o değil abi

Futbol takım oyunudur , Takim olamazsan basarili olmazsin bu kadar basit

Kume dusen takimin butun oyunculari kötüdür diye bir mantik olamaz o yüzden

Fernandes , Quaresma , Simao , Guti , Ernst bunlarin hangisi kötüydü :alala:

Ligi 5.ci bitirdik , neden cunku takim olamadik , Ne oyuncular var takimiyla kume dusen ama cok iyi oyuncu olan

Turnuvada Yardiran Kamil Grosicki 2 sene Sivasta oynadı , ozamanda söylüyordum ben bu adami almamız lazim bu adam Sivasin uzerinde bir adam diye..

Kamil Grosicki Sivasin , Viscasiydi ..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bahsetmek istediğim o değil abi

Futbol takım oyunudur , Takim olamazsan basarili olmazsin bu kadar basit

Kume dusen takimin butun oyunculari kötüdür diye bir mantik olamaz o yüzden

Fernandes , Quaresma , Simao , Guti , Ernst bunlarin hangisi kötüydü :alala:

Ligi 5.ci bitirdik , neden cunku takim olamadik , Ne oyuncular var takimiyla kume dusen ama cok iyi oyuncu olan

Turnuvada Yardiran Kamil Grosicki 2 sene Sivasta oynadı , ozamanda söylüyordum ben bu adami almamız lazim bu adam Sivasin uzerinde bir adam diye..

Kamil Grosicki Sivasin , Viscasiydi ..
Yani dediğin konuda haklısın ama bu bencede Marcelo'nun vasat bir defans oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Günaydın,

Marcelo hava topları ve positioning'i dışında beğendiğim bir oyuncu değil. Lig için ok, Avrupa'da bakıcaz.

Geçen sene devre arasında Beşiktaş transferi olduğunda Hannover taraftarı çok tepki gösterdi, aynı bizim Ersan trasnferinde yaptığımız gibi. "Bu kritik dönemde takımın en önemli oyuncusu nasıl transfer olur" diye. Gerçekten de o takımın en önemli oyuncusu idi. Yalnız takım ve TD ile (sanırım Thomas schaff idi) çok ciddi problemleri vardı. Gitmesi için asıl etken bu demişlerdi, bi de paradır tabii ki. Geçen sene şampiyonşuk mücadelesi verirken mental defoları ortaya çıkmadı ama bu sene olası bir düşüş durumunda Hannover'deki gibi arıza çıkarabilir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Yani dediğin konuda haklısın ama bu bencede Marcelo'nun vasat bir defans oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Onda hemfikiriz

Marcelo Vasat ama kotu oyuncu degil kesinlikle , bizde rotasyon oyuncusu olur ama 11 oynuyor yapacak bisey yok eldekilere bakinca..

Ben Marceloyu gecen sene cok elestirdim burada herkes Alexisi elestirirken Ben Marceloyu eleştiriyordum

Ama bu sezona iyi basladi , Gecen seneye göre daha hizlanmis , Ikili micadelere daha cok giriyor , Gecen sezon temassiz oynuyordu ve ağır kalıyordu

Rhodolfo cok Zeki , Akıllı , Hamleli ve Lider bir oyuncu lakin Ağır baya ağır oda bu açığını yukarida saydigim ozellikleri ile kapatıyor

Ama Antep macini izleyenler görmüştür ki Rhodo - Marcelo tandemi olmaz Agir kaliyorlar arkaya atilan her top posizyon @Serhat Akkaya abi

Çevrimiçi Koa_lAA

Bence en zor deplasmanımız kiev olur son maç umarım 3 puana çok ihtiyacımız olmaz.
kara kışda kievle oynamak bence o maçı yok sayıp işi öncesinde bitirmenin yollarına bakmak lazım
içerde maçlarımızı kazanalım dışarda tek bir beraberlik bile bize gruptan çıkmak için yeter. bu grup çok değişik bir
grup 7-8 puan bile yetebilir gruptan çıkmak için hiç bir takım diğerine üstünlük sağlamıyor. Maçlar hep beraberlikte
çıkarabilir. 4. 5. maçlara her takım iddialı girerse hiç şaşırmam

bence yanlış abi bu.. napolinin bariz bir üstünlüğü var diğer takımlara göre... higuain i kaybettiler diyo herkes ama yerine aldıkları milik harika bir oyuncu...

napoli benfica yıda bizide rahat geçer gibi... içerde ne koparsak kar onlardan..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence yanlış abi bu.. napolinin bariz bir üstünlüğü var diğer takımlara göre... higuain i kaybettiler diyo herkes ama yerine aldıkları milik harika bir oyuncu...

napoli benfica yıda bizide rahat geçer gibi... içerde ne koparsak kar onlardan..
Ayrıca İtalyanlara karşı şansımızın hiç tutmadığını da belirtmek gerekli. En son yendiğimiz veya elediğimiz bir İtalyan takımını hatırlayan var mı? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca İtalyanlara karşı şansımızın hiç tutmadığını da belirtmek gerekli. En son yendiğimiz veya elediğimiz bir İtalyan takımını hatırlayan var mı? :)

Juventus dışındaki İtalyan takımları son 6-7 senedir eski güçlerinde değillerdi, yeni yeni toparlanıyorlar. Biz de bu süre zarfında karşılaşmadık onlarla.

Ben esas Kiev'i fazla küçümsediğini düşünüyorum taraftarın. Shaktar gelince voha falan diyor herkes, Kiev gelince 6 puan alabilir miyiz hesabı yapıyorlar. 2 senedir Shaktar'a 8-10 puan fark atıyor bu adamlar.

Kiev'i içeride yeneriz, ama dışarıdaki maç epey zor olacak. Bana sorarsanız, dışarıda puan almaya en yakın olduğumuz maç Benfica maçı. Bakın adamların son 5 senede CL maçlarına 2'den fazla gol attıkları maç yok neredeyse. Biz bu hücum gücümüzle 1, hatta 2 gol bulmamız mümkün. Puan hatta galibiyet almamız az bir ihtimal değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne diyo bu ya :alala:

İlker'in futbolculuğunu izlemediğiniz için yorumlarını ciddiye alıyorsunuz heralde, sadece hızıyla oynayan zekası düşük bir adamdı.

Çevrimdışı mylife1903

Juventus dışındaki İtalyan takımları son 6-7 senedir eski güçlerinde değillerdi, yeni yeni toparlanıyorlar. Biz de bu süre zarfında karşılaşmadık onlarla.

Ben esas Kiev'i fazla küçümsediğini düşünüyorum taraftarın. Shaktar gelince voha falan diyor herkes, Kiev gelince 6 puan alabilir miyiz hesabı yapıyorlar. 2 senedir Shaktar'a 8-10 puan fark atıyor bu adamlar.

Kiev'i içeride yeneriz, ama dışarıdaki maç epey zor olacak. Bana sorarsanız, dışarıda puan almaya en yakın olduğumuz maç Benfica maçı. Bakın adamların son 5 senede CL maçlarına 2'den fazla gol attıkları maç yok neredeyse. Biz bu hücum gücümüzle 1, hatta 2 gol bulmamız mümkün. Puan hatta galibiyet almamız az bir ihtimal değil.
Su ilk mac motivasyonu ile sansli bir mac oynayip 3 puan alirsak harika olur benfikadan. Soyle 15. Dakikada kirmizi kart gorse biri o frikik gol olsa, 3 puani cebimize koysak, hayaller gercek olsa

İlker'in futbolculuğunu izlemediğiniz için yorumlarını ciddiye alıyorsunuz heralde, sadece hızıyla oynayan zekası düşük bir adamdı.
Beşiktaş in kanatta sikintisi var diyen adamin nesini ciddiye alicam abi ?

Ciddiye almadigim icin Zaten ne diyo bu ya dedim :tabe:

Çevrimdışı Ersoy

Medya her zaman ki gibi algı yapmaya başladı normaldir şampiyon yine Beşiktaş'ımız olacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Medya her zaman ki gibi algı yapmaya başladı normaldir şampiyon yine Beşiktaş'ımız olacak.

Geçen yılda 5-6.haftadan sonra başlamışlardı böyle oyunlara . Bu yıl erken oldu  :biggrinking:
Sonuç yine aynısı olacak inş.  :pray:

Çevrimdışı Dr.Zeck

5. haftada 13 puan 15. haftada 39 puana götürür. lucescu'nun 43 puan efsanesini yıkar bu sene.

5.haftada 8 puanda kalırsak yarış son haftalara kalabilir. karabük - akhisar -gs maçlarından 3'te 3 mağlubiyet alırsak toparlanmamız zor olur. şampiyonluk gitmez ama geri dönüş yaparken çok zorlanırız. q7 mi olur artık t94 mü yoksa o15 mi birilerinin yarı tanrı gibi oynaması gerekir.

Bu sene fark etmiştir herkes, 2. haftada sadece biz kendimizi şampiyon ilan etmiyoruz, renkliler de ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ olur diyorlar. 4 senede nereden nereye, bu dönemin 10-15 yaş arası Beşiktaşlıları her sezonun kadrolarını maçlarını ezberleyerek tekrar tekrar izlesin ileride çok sükse yapacak bu yılları detaylı bilmek :D

Biz bu gunelre gelmeyi coktan haketmiştik. dış mihraklar iç mihraklar içimizdeki irlandalılar derken oldukca geriye gittik. renkliler o zmn Beşiktasın ileriki senelerde daha geriye gideceğini dusunurken bi anda ibre tersine donuverdi. şimdi bi 3 - 5 seneye damga vuracagımızdan bahseder oldular.

ben hayatım boyunca samsun faciasını cem papila denen kufurun bile yanında hafif kalacagı adamı unutmayacagım.

Ama sukurler olsunki bugunleri gorebildik ve ben ileride bundan cok daha iyi bi besiktas bekliyorum hele su borcları bi eritelim önce

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş in kanatta sikintisi var diyen adamin nesini ciddiye alicam abi ?

Ciddiye almadigim icin Zaten ne diyo bu ya dedim :tabe:
Hayir yahu
Adam hakli kanatta ve orta sahada hatta beklerde sikintimiz var, kim oynayacak sikintisi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayir yahu
Adam hakli kanatta ve orta sahada hatta beklerde sikintimiz var, kim oynayacak sikintisi
Bakış açısı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Gercekci olmak lazım.

Iceride Benfica ve Kiev'i yeneriz. Napoli ile beraberlik aliriz.

Deplasmanda Kiev ile bir beraberlik ve başka puan beklemiyorum.

Totalde 7-8 puan aliriz fakat bu çıkmamıza yeter mi bilemem. En kötü 3. olarak Avrupa Ligine devam ederiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Tek mağlubiyetimizi Napoliden alırız. Aha da yazıyorum buraya. Benficayı yeneriz bu oyunla. En kötü dışarıda 1 puan alırız.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Herkese iyi günler, keyifler yerindedir inşallah :D

Etiketler: