Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144023 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

İçerideki 17 maçta mağlubiyet beklemiyorum. 15 galibiyet 2 beraberlik diyorum. 47 puan yapar.

Deplasmanda alinacak 11 galibiyet 80 puanla sampiyonluk icin yeter ki 22 puan kaybı verdim. 2 puanı harcadık kaldı 20.

Bu takim bu sene 80 puanı görür. Iddia ediyorum. Max. 4 maglubiyet alır. 5 kere de berabere kalır.

Sezon sonunda bunu alintilayacagim dursun burda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Bu arada bende Benficadan galibiyetle döneriz diyorum Ozi oynarsa.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı murat

yalnız dünden beri takımı yerden yere vuranlar 3. ilan edenler kayıp :D
Bu sene yüjsekten başlamışız o zaman geçen sene 5 ve 7 konuşuluyordu.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 23:21:56 MURAT ]

Çevrimdışı Bishamon

Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.Bizden çok daha oturmuş kadroya sahipler.Deplasmanda işimiz çok zor.

Çevrimdışı kartalBaz

Valla ben cok elestirdim yonetimi. Ama ne olursa olsun sampyon olacagimizida belirttim. Zaten elestiri stoper konusunda oldu. Hala stoperlerin yetersiz oldugunu dusunuyorum. Turkiye ligi bizim icin hedef olursa 2 sene sonra burada da basarisizliga ugrariz. Basari hedefini sampiyonlar ligine koyacaksin ki turkiyede hep zaten basarili olursun.

Çevrimdışı mellfred

bu sene uefa'yı alalım istiyorum . açıkcası  kupa umurumda değil ama gs'li renklilerin avrupa fatihiyiz geyiğini sonsuza kadar bitiririz

Çevrimdışı AmaralGürses

Benfica'yı çok küçümsüyorsunuz.Bizden çok daha oturmuş kadroya sahipler.Deplasmanda işimiz çok zor.

Benfica tabi ki zor deplasman ama bizden çok daha oturmuş kadroya sahip olduklarını düşünmüyorum.
Açık ara en önemli oyuncularını (Sanchez + Gaitan) sattılar ve yerine daha alt seviye takımlardan çok sayıda genç oyuncu aldılar.

Aslında tam da bizim durumumuza benziyor bana sorarsan, Portekizli ve Benfica taraftarı arkadaşım da aynısı söylemişti. En büyük avantajları saha avantajı olacaktır.

Çevrimdışı Kutay

Benfica deplasmanı çok zor maalesef 60.000 kişilik staddan çıkmamız pek mümkün değil :bandit: kale ve defansta şl için yeterli değil zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol hoca tolgay konusunda bence acele etmeyecek direk 11 den kesmeyecek oyuncuları hep böyle kazanıyor. Atiba Tolgay talisca olur gibi Karabük maçı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Benfica ve Napoli deplasmanlarında 1 puan iyidir ama neden kazanmayalım ben güveniyorum takıma. CL'de gruptan çıkıp paramızı alalım sonra lige bakalım

Çevrimdışı murat

Benfica deplasmanı çok zor maalesef 60.000 kişilik staddan çıkmamız pek mümkün değil :bandit: kale ve defansta şl için yeterli değil zaten
Sporting daha iyi bir takımdı benim gözümde ve 60 dakika top nasıl oynanır ders vermiştik ve geçen seneki takım daha başarısı olmayan kendine güven kazanmamış bir takımdı. Bu sene daha tecrübeli bir takımımız var. Ben napoli maçı hariç dış saha maçlarının  beraberliğe yakın maçlar olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi mayguntr

CL dururken avrupa liginde başarı istemek çok saçma bence. Hem maddi hem reklam olarak CL çok farklı bir mecra. CL de gruplardan çıkmak demek 5M + gurupta alacağımız minimum 10 puandan gelecek maç başı parayla 10M ye yakın maddi gelir var bunu AL de kupayı kazansak bile elde edemeyiz. Artı olarak AL çok uzun bir süreç ve çok yıpratıyor takımı. ŞL de gruptan çıkmayı ben AL de final oynamaya bile vazgeçmem. Kupayı alacaksak belki :D

Çevrimdışı Berat

CL dururken avrupa liginde başarı istemek çok saçma bence. Hem maddi hem reklam olarak CL çok farklı bir mecra. CL de gruplardan çıkmak demek 5M + gurupta alacağımız minimum 10 puandan gelecek maç başı parayla 10M ye yakın maddi gelir var bunu AL de kupayı kazansak bile elde edemeyiz. Artı olarak AL çok uzun bir süreç ve çok yıpratıyor takımı. ŞL de gruptan çıkmayı ben AL de final oynamaya bile vazgeçmem. Kupayı alacaksak belki :D

Bu sezon çerçevesinde ligi kazanırsak, satışlardan baya büyük bir gelir kazanacağız. Lige odaklanalım, domine etmeye  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

ya şu karabük maçı gelsede Beşiktaş'ımızı tekrar izlesek doyamadım ben :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya şu karabük maçı gelsede Beşiktaş'ımızı tekrar izlesek doyamadım ben :D

"Bir yemekle insan hiç doymaz canım." Hüseyin Kağıt :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Portekiz takımlarının hiç biri bizden daha büyük değil küçükte değil
3 ihtimalli bir maç Benfica çokmu yeterli neye göre yeterli değil almışsınız ağzınıza bir şl
lafını bu takımlar uzaydan gelmedi. Benfica şl kupasını kazanacak favorilerden birimi yada kiev
yada Napoli bunların hepsi UEFA ayarında takımlar bizde dahiliz buna böyle bir grubu cl de değilde
uefada çekseydik herkesin fikri başka olurdu. Bu grupta yok yenemeyeceğiz diyebileceğimiz hiç
bir takım yok onların defansını kalesini biliyormusun bu grubun adı sadece cl grubu ama içinde
sizin şu meşhur cl takımlarınızdan yok. zaten 6-7 takıma bakım cl seviyesi oluşturuyorsunuz.
biz bu güne kadar bütün Portekiz takımlarıyla yensekte yenilsekte kafa kafaya oynadık.
yetersiz dediğiniz stoperlerden rudolfho bize gelmeden önceki sene brezilyanın en iyi defans oyuncusu seçildi.
marcelloyu Bundesligadan aldık ve orda belli seviyenin üstünde olan stoperlerden biriydi.
ne oldu adı markalaşmadı diyemi burun kıvırıyoruz. Bu sene marcelloda gayet iyi oynuyor.
peki o staddan çıkarsak ne diyeceksin neden negatif sinerji yaratıyorsun. Az takımınıza güvenin.
bu takım bu gruptan çıkacak güce sahip. Kendi iç sahamızdaki maçları alalım yeterde artar bile

Çevrimiçi mayguntr

Bu sezon çerçevesinde ligi kazanırsak, satışlardan baya büyük bir gelir kazanacağız. Lige odaklanalım, domine etmeye  :ok:
Oyuncu satışı veya lig hiç bir zaman bizi dünya çapında büyük külüp yapmayacak, ama ŞL de akıllarda kalan bir takım olabilsek o lige renk katan gediklisi bir klüp olursak o zaman gerçekten büyüyebiliriz. Satışlardan gelen kadar yine harcamamız lazım ki başarıyı sürdürebilelim, alt yapıdan pat pat 20M lik adamlar çıkarmadığımız sürece Porto modeli bana çok mantıklı gelmiyor. Zaten hedeflerimizi ŞL için koyarsak ve onun için plan/program geliştirirsek ve de uygularsak ligi domine ederiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fifa 17'de quaresma'nın gücü 83 olmus 81 di :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Berat

çok olmuş :D

Gördüklerimi yazayım :D

Oğuzhan -> 80
Rhodolfo -> 79
Atiba -> 78
Adriano , Cenk T. -> 77
GG -> 76
Aras , Kerim, Beck , Marcelo , Fabri , Olcay -> 75

Boyko da 78miş :)

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2016, 01:09:12 #Berat ]

Çevrimdışı murat baltacı

Caner'in İsmail'in 5 sezonluk asist sayısına, GG'nin ise Beck'in 1 sezonda yaptığı orta ve ceza sahası penetrasyonuna 1 maçta ulaşmasına ne diyorsunu abiler?
Kalite diyorum kardeşim form geçicidir kalite kalıcıdır gökhanda canerde bu ligin en iyi en hucumcu bekleridir. gökhan senelerce fırtına gibi esti sonra caner çıktı piyasaya oda farklı bi sitille esmeye başladı yanal ile şampiyon oldukları sene canerin katkısı fazlaydı gökhandan ikside çok iş yapacak bizde burun kıvıran arkadaşlar şimdiden fikir değiştirmeye başladı.

Neymiş beckin defansı iyiymiş gökhan oynarsa koridor olurmuş,neymiş canerin ofansı iyiymiş ama defansı ismailden kötüymüş bu yorumlar yazıldı buralarda hep şunu söyledim gökhanın en kötü hali beck kadar defans yapar zaten beckin karşısına hızlı bi oyuncu gelince aciz duruma düşüyo nasıl defansı kuvvetli oluyo bu adamın zaten bizim oyunumuzda defansı değil ofans performansı daha önemli. canerde defans sıkıntısı yaşanabilir ama en kötü hali bile ismail gibi saçma sapan hatalar yapmaz kaliteli oyuncular çünkü o yüzden antep maçında ilk defa bir arada oynadıkları oyuncularla gayet uyumlu oynadılar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Bishamon

Gördüklerimi yazayım :D

Oğuzhan -> 80
Rhodolfo -> 79
Atiba -> 78
Adriano , Cenk T. -> 77
GG -> 76
Aras , Kerim, Beck , Marcelo , Fabri , Olcay -> 75

Boyko da 78miş :)

Bunlar 2016'nın ama

Etiketler: