Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Güneş galiba en çok da şampiyon kadronun kabuk değiştirmesine içerlemiş. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Türkiye Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan Özyakup konusunda, "Özellikle Oğuzhan geçen sezonun üstüne koymalı. Teklifler aldığını duyuyorum ama onu bir yere bırakmam" dedi. Kaleciye yönelik, "Yabancı kaleciye karşı niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da, oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga, Muslera kadar iyi" sözlerini kullandı

İşte noktasına virgülüne dokunmadan Güneş'in ağzından dökülenler…

Sözlerim hep çarpıtılıyor

"Röportaj vermiyorum, tesislerde basın toplantısı yapmıyorum, çünkü ben sözlerimin nereye gideceğini iyi biliyorum. Söylediklerim çarpıtılıyor, sinirleniyorum. Bu kulübün bir işleyişi var. Hoca ne yapar? Teknik olarak mevkileri söyler. Ben de zaten onu söyledim, bunda ne var? Doğruya doğru… İstikrar adına Gomez, Sosa, Töre ve İsmail'in gitmesini istemedim. Takım kurmak kolay mı, oturmuş takımı bozuyor, sil baştan yapıyorsun. Bir takım iyi ise bozulması doğru mudur, asla! Bozulursa ne olacak? Sil baştan, sinerji kaybı. 'Bizim gittiğimiz yol doğru değil' dediğimizde 'Sen başkana karşısın' diyorlar. Al başına bela! Ya yeni gelenler istenildiği gibi çıkmazsa? Belki daha iyi olur, onu bilemem ama doğru olan başarılıyı daha başarılarla takviye etmektir. Bunu anlatamadım, anlatmak o kadar zor ki. Ne olursa olsun ben doğruları söylemek zorundayım."

Ekonomik rahatlığa eremedik

"Beşiktaş'a 'feda' döneminin ardından 8 yıl sonra şampiyonluk yaşatan bir teknik adam olarak istiyorum ki, çok daha iyisini başaralım. Hem ligi, hem kupaları kazanalım hem de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkalım. Bu sezon amacımız bu. Gruptan çıkarsak kendimizi başarılı addederim. Bu takımın başarısını başkan istiyor, ben de, oyuncularım da istiyor. İşimiz başarmak. O zaman, ben en iyisi için eksikleri söyleyeceğim, yönetim de katkı yapacak. Başkanla bunları konuştum, ne istediğimi söyledim. Transferler; 6 tane yapıldı ama UEFA'ya liste verdim, hiçbirini görmedim. Keşke daha önce alınsalardı. Maalesef şartlar bu… Başkan da ben de Gomez'in kalmasını istedik, olmadı. Ekonomik olarak Avrupalı rakiplerimizle aynı durumda değiliz. O rahatlığa henüz eremedik. Biz adamların istemediği, düşünmediği oyuncularla aynı yarışa katılıyoruz. Durum, bu!"

Messi, Suarez'i isterim ama...

"Aşağılık kompleksi mi, o da ne? Ben de Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak, şampiyon olmak isterim, kim istemez? Bu gayet normaldir. Ancak hedefe ne kadar yakınız? Burası önemli. Şu anda devler arasında şampiyon olmaya kulüp yapıları müsait değil. Barcelona'nın, Real Madrid, Bayern Münih ile Manchester United'in yaptığı yatırımlar ile seninki bir mi, değil. Bizim başkanın o yönde vizyonu geniş, hatta birçok başkanın geniş ama kulüp yapıları, futbol kültürü, transfer anlayışları, ekonomik yatırımları aynı mı, değil. Madem Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefliyorum, Suarez'i, Messi'yi kadromda görmek isterim. Peki, alabilir miyiz, alamayız, 10 yıl sonra yine alamayız. Messi'yi bırak Barcelona'dan mesela Arda'yı alabilir miyiz, değerini bilelim; 40 milyon avro! Gerçekçi olalım, biz ancak Avrupa'da büyük takımların kadrosunda düşünmediği oyuncuyu alabiliriz…"

Beşiktaş taraftarı çok hisli

"Beşiktaş çok büyük bir camia, taraftarı inanılmaz güzel… Mütevazı, demokrat, samimi, halk tipi ama entelektüel. Ben bunu şuna benzetiyorum. İşçi gibi çalışkan, usta gibi akılcı, sanatçı gibi hisli ve üretken. Daha ilk gün beni bağırlarına bastılar. Ben de onları öyle sevdim. Takımı da sahiplendiler. Ancak, bazı futbolculara karşı ayrımcı tutumlarını yadırgadım. Oysa hangi ebeveyn, çocuğunu derste 10 almadı 3 aldı, diye ötekileştirir? Aksine, başarı için teşvik eder. Yeni dönemde taraftardan bunu bekliyorum.

Orman'la ilişkimiz süper

"Beşiktaşlılar rahat olsun, Başkan Fikret Orman'la aramızdan su sızmıyor. Patron o. Biz sadece durum tespiti yaptık, çarpıtıldı. Birbirimizi iyi anlıyoruz. Başkan mükemmel biri; vizyonu geniş, olağanüstü çalışıyor. Patrona nasıl saygısızlık yaparım? Kaldı ki kimseye yapamam. Beşiktaş'ta Alex Ferguson-Manchester United örneğindeki gibi uzun süreli bir kariyer planlamam yok. Bu sadece benim veya Beşiktaş'la ilgili bir sorun da değil. Ayrıca Ferguson örneği bir hayal, Türkiye'deki hiçbir kulüpte olmayacak şey bu! Çünkü kulüplerimiz Dernekler Kanunu'na göre yönetiliyor. Yapısal reform şart, yönetimlerin profesyonelle mikro ve makro planları olmalı. Uzun vadeli hedefleri olmalı… Ancak bizde sokaktaki vatandaş; 'Niye transfer yapmıyorsun' veya 'Borcu niye artırdın?' diye yönetime hesap sorabiliyor. Baskı altındaki yönetimler işi iyi niyetle götürmeye çalışıyor. İngiltere'de bu mümkün mü?"

Bizde imkan değil borç artıyor

"Kalıcı olan kulüptür. Bursaspor'da, Trabzonspor'da iyi kadrolar kurduk, takımlar çok başarılı oldu. Sonunda oyuncu gitmek istedi gitti, kulüp ekonomik düşündü, gitti. Teknik adama kızdı, gitti. Sebep ne olursa olsun başarılı oyuncu sonunda gidiyorsa o zaman orada büyük kulüp olgusu ortadan kalkar. Sorun bu! Türk futbolunda maalesef imk,nlar değil, borçlar artıyor. Çünkü oturmuş bir düzen yok. Kulübün hedefi belirsiz; oyuncu yetiştirmek mi, şampiyonluk mu yoksa kümede kalmak mı? Altyapıdan oyuncu üretmiyorsun, sadece tüketiyorsun. Taraftar; transfer istiyor, borç istemiyor. İngiltere'de bir takım, 33 yaşındaki sağ beke 30 milyon avro ödeyip, alabiliyor, biz alabilir miyiz? Kulüp, düşünse bile alamıyor.

Şampiyon olmak mı zor, kalmak mı?

"Geçen sezon şampiyon olduk, bitti; oynamayanların, oynayanlar kadar şampiyonlukta katkısı var. Adımız, 'şampiyon' hedefimiz, bu sene de şampiyonluk. Şansımız, diğer takımların ne kadar ise bizim de en az o kadar. Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu kendim için, oyuncularım ve takımım için istiyorum. Başkan da çok istiyor. Trabzonspor'da iken böyle bir fırsatım olmuştu. İnter, CSKA'yı son 5 dakikada yenmeseydi, gruptan çıkmış olacaktık. O içimde ukde, bunu Beşiktaş ile bu sezon başarmak istiyorum. İnsanlar, Real Madrid, Barcelona yok diye düşünüyor ama Benfica, Napoli, Dinamo Kiev zayıf takımlar mı? Biz Benfica'nın beğenmediği oyuncuyu alıyoruz. Beşiktaş grupta ikinci, en kötü üçüncü olur. Burada ilke, şampiyon gibi yaşamak; bu düşüncemi oyuncularımla paylaştım. Hepsiyle gurur duyuyorum. Ve başaracağımıza inanıyorum."

Tesislere taşındım

"Tamamen Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklandım. Ne özel hayatım kaldı, ne de sosyal tarafım. Ümraniye'ye tesislere taşındım. Maç ve seyahatler dışında buradan bir yere ayrılamıyorum, yoğun bir çalışma içindeyiz. O yüzden evi unuttum. Sağ olsunlar beni anlayışla karşılıyorlar. Sinema, tiyatro, konser mi? Ne ailemle ne de yalnız son 1.5 yıldır hiçbirine gitmediğim gibi bir diziyi de bir bölüm olsun seyretmedim. Varım yoğum Beşiktaş, Geçen yıl kazandığımız şampiyonluk hepimize çok daha büyük sorumluluklar yükledi!"

Her kesimden saygı görüyorum

"Sokağı çıktığımda elimi kolumu sallayarak dolaşabiliyorum, çünkü her kulübün taraftarından saygı görüyorum, benim en büyük servetim bu! Futbolda 50 yılım geçti, bir ömür ama h,l, futbolu öğreniyorum. Bir gün Beşiktaş'tan giderken, sokakta su satan bir vatandaş yolumu kesti, 'Hocam bize sağ stoper, bir de forvet lazım!" dedi. Sen, futboldan ne anlarsın diye bakmadım, aksine çok sevindim, demek ki takımını takip ediyor. Türkiye'de futbol ortak payda, herkes bir şekilde biliyor bu oyunu. Benim farkım sorumluluğum…"

Elimde Neuer vardı da...

"Yabancı kaleciye karşı niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da, oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga, Muslera kadar iyi. Tamam, Avrupa maçlarında ciddi hatalar yaptı; iki yıl öncesi sıkıntılı bir dönem yaşadı, bunları atlattı. Bursaspor'da Frey ile Harun aynı kalitede kalecilerdi, Harun'u tercih ettim, doğru da yapmışım, bugün Milli Takım'ın kalesinde"

Cenk yüzde 40'la oynuyor

"Cenk Tosun sezona iyi girdi, zaten yetenekli, kendini geliştirmesi gereken yönleri var. Son vuruşlarda başarılı ama kuvvetlenmesi, daha agresif olması gerekiyor. Top saklama konusunda ve hava toplarında daha iyi olmalı. Şu an kapasitesinin yüzde 40'ını oynuyor. Onun iyi olması Milli Takım için de çok önemli. Geçen seneki çıkışıyla iyi bir hava yakaladı, devam etmeli."

Talisca hamle adamı

"Anderson Talisca ne bir Sosa ne de Oğuzhan. Sosa tecrübeli, çabuk, akıcı ve hücum yeteneğiyle gerçek '10 numara'ydı. Umarım Milan'da başarılı olur. Talisca ise çok yetenekli ama çok da genç. Bazı yönlerini geliştirirse Beşiktaş'a Sosa'dan daha fazla katkı sağlar. Onu oyun kurucu olarak değil, oyun yapan hamle adamı konumda düşünüyoruz.

Oğuzhan'ı bir yere bırakmam!

"Bu sezon sihirli dörtgen; Talisca, Oğuzhan, Atiba ve Quaresma. Bunlar çok daha iyi olmak zorundalar. Özellikle Oğuzhan geçen sezonun üstüne koymalı. Teklifler aldığını duyuyorum ama onu bir yere bırakmam. Yine; Tolgay ve Necip'in bu dörtlüye katkı sağlayacağı dönemler olacak. Üç kulvarda mücadele edeceğiz. Her oyuncu, her an hazır olmalı."

Son olarak bu yasaklı linkde yorum yapanlar tam bir gerizekalı kitle. Röportaj Türkiye Gazetesi ben haber1903 den aldım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Söylediklerinde hiç anormal birşey yok.
Objektif durum tespitidir.

Gazeteye söylenmez bunlar o ayrı ama tespitler doğru...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten mesele gazeteye söylemesi. Bu anlaşılmıyor mu ?

Çevrimdışı mylife1903

Transfer isini hocaya birakmasin yonetim, mevki sorsun, oturup konussunlar fikret baskan gitsin alsin getirsin.
Hocam ismail deme hala, kendi kuyunu kazacaksin senol hocam. Ismail, tolga, stoper necip bu maceralardan vazgecmesi lazim hocanin.

Hadi marseloyu begeniyorsun, serdar azizi istiyorusn, ereni gozun tuttu ama ismail ney hocam, feynk sol bek o feynk

Çevrimdışı Zafer55

Söylediklerinde hiç anormal birşey yok.
Objektif durum tespitidir.

Gazeteye söylenmez bunlar o ayrı ama tespitler doğru...

Bencede yerinde bir durum tespiti.
Gazeteye söylenir mi söylenmez ni tartışılır  ama.Şenol Hoca söyler...Adam kendi doğrusunu yerine zamanına bakmadan söylüyor.Ozan transfrinde de yaptı bunu..Lig tv geçen sezon başı  ertuğrul ve hamzayla katıldığı programda da yaptı.Canlı yayında ertuğrula senin kaptanın beni alın diye telefon açıyor bana dedi.Rıza Çalımbay gibi T.D lükten ayrıldıktan sonra başkan bana şöyle demişti ben böyle demiştim ama yok o böyle yapmıştı diyeceğine NET olsun.
Ben memnunum .Basına malzeme veriyor diye de dert etmem.Basın malzeme üretmede yeterince mahir zaten.İki aydır Beşiktaş güç kaybetti gomezin sosanın yeri dolmaz diyorlardı dünkü 45 dakika dosta güven düşmana korku vermedi mi.Medya da biz de alışacağız  Şenol Güneş e. Hakettiği değeri saygıyı da görecektir hoca herkesten.

Çevrimdışı b.damatoglu

Zaten mesele gazeteye söylemesi. Bu anlaşılmıyor mu ?
O da üslup meselesi. Şenol Hoca söylüyor.
Karakter olarak politik değil, net-açkk iletişimi benimsiyor.

Gömülecek bir durum yok. Ben söylemem, sen de söylemezsin. Ama atla deve bir durum değil.

Çevrimdışı Çağatay

Transfer isini hocaya birakmasin yonetim, mevki sorsun, oturup konussunlar fikret baskan gitsin alsin getirsin.
Hocam ismail deme hala, kendi kuyunu kazacaksin senol hocam. Ismail, tolga, stoper necip bu maceralardan vazgecmesi lazim hocanin.

Hadi marseloyu begeniyorsun, serdar azizi istiyorusn, ereni gozun tuttu ama ismail ney hocam, feynk sol bek o feynk

Normal şartlarda zaten transfer öyle yapılır
hoca yönetime istediği profilde ve özellikte oyuncuyu söyler
scout ekibi de o tipte olan oyucuları listeler
sonra birine karar verilerek alınır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi 38life

O da üslup meselesi. Şenol Hoca söylüyor.
Karakter olarak politik değil, net-açkk iletişimi benimsiyor.

Gömülecek bir durum yok. Ben söylemem, sen de söylemezsin. Ama atla deve bir durum değil.

Zaten çok uzun bir roportajmis kirpilip koyulmuş kelimelerle de oynanmış belli

Çevrimiçi Necmi

Çok doğru dedin. Zaten ilk yılında benficada forvet arkası oynamış daha sonra 8 numaraya kaydırılmış.

Lakin özgüven kaybına katılmıyorum, özgüveni olmayan bir oyuncu o pası atmaz, Abou ile o duvar pasını beceremez, cezahası çizgisinde titrer. Bu adam titremedi 4 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı. Soluna çekti falsolu şut çekti çizgiden. Yaptı da yaptı. Oyunun içinde kayboldu bazı dakikalar, o kadar da olsun daha ilk maçı, Abou ile Caner ile birçoğu ile ilk kez oynuyor. İkinci yarı zaten rotasyondan dolayı tempo düştü oyun şablonundan uzaklaştık. Üstüne basa basa söylüyorum. Sosa 8-10 numarası arası bir karaktere sahipti ama bu adam met bir 10 hatta ve hatta 10,5 da diyebilirsin. Yardıracak bu yıl.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 9,5 derim yani forvetle on numara arası forvet arkası oynar. Ozi gene 8 oynamalı aslında oda
8 10 arası oynuyor. geriyi atiba ve inler arası paylaşıma bırakmak gerekiyor. zorluk derecesi yüksek maçlarda
atiba inler bir arada önde ozi yada talisca savunma futbolu oynadığında talisca biraz daha ağır basacak sanki

Çevrimiçi Necmi

Bu takımı ozi orkestra şefi gibi yönetir oyunu bi tık daha yukarı çıkarır. Daha aras var oda form tutunca kesilmesi zor bir oyuncu olacak.

Yalnız ikinci yarının belli bölümlerinde top rakipteyken oyundan düştük antepe pas yaptırdık haftalar geçtikçe takım hem birbirine alışacak hem kondisyon seviyemiz yükselecek o zaman pas yapan rakibe pres yapıp anında topu kapmalı oynatmamalıyız. Mevcut oyuncularla bunu gerçekleştiremezsek orta sahada inler atiba ikilisini çok sık görürüz bugünkü kadrodan ömer yerine ozi tolgay yerine atiba girerse çok sağlam oluruz.
aslında oyundan düşmedik sonucu alan takımın savunma futboluna dönüşünü izledik rakibe orta sahada
topu verdik ama kale önünde duvar olduk oyunu tutma üzerine bir oyun şekliydi mesela bir anda beklerimiz
geri çekildi caner GG savunmaya geldi hücum oyuncusu çıkarıp orta sahayı kalabalıklaştırdık. tabi tam yapılacak olab bu değil orda necip oyuna girdi normal maçlarda bu atiba inler olacak ilerde tek ömer kaldı ama bu normal maçta cenk olacak dün akşamki takım aslında en zayıf kadro yapımızdı. stoper olarakta geriye yaslandığımız maçlarda tosiç girer oyuna defans sertliğini sağlar. Bu takım çok güzel oldu :D

Çevrimdışı emrecakmak

Muslera siyah beyaz formalı fotoğraf paylaşmış, Şenol Hocaya mesaj veriyor galiba :D

O değil de yorumların çoğunda millet Beşiktaş'a gitti sandım falan yazmış,Fikret Orman seneye de Muslera'yı alsın huzur içinde izleyelim maçları  :)

Çevrimdışı abdusta

Karabükspor maçı nın ciddi zorluk derecesi var
Yakın zamana kadar yapılan 2li maçlarda ciddi puan kayıplarımız olmuştur

Fabri konusunda beklentiler çok yükselmiş ancak sakatlığı olmadığı sürece
kalede TOLGA yı görecegiz

Aras konusunda Şenol hocanın takıntısı olduğunu sanmıyorum
2014-2015 sezonu 1 yıl ciddi sakatlıgından sonra eskisi gibi dönemedi
Beşiktaşa transfer edilirken yaşının genç olduğu ve formunu kısa sürede bulacagı düşünüldü
ancak olmadı.

saygılar

Çevrimdışı mellfred

Hem çeşitli yerli - patron şirketlerinde hem de uluslararası şirketlerde çalıştım.

Adamların vizyon farkını hem tekil yaklaşımlarda hem de makro başarıda defalarca kez tecrübe ettim.

Türk patron sana görevi yetkiyi sorumluluğu verir sonra işler mükemmel gitse bile her boka karışır, müdahale eder, kendi kararının uygulanması için egosuyla müdahale eder. Biat edildiğini, kendi kararının uygulandığını görmek ister.

Uluslararası şirketler hedef verir, ölçülecek kriterler koyar her sene. Ertesi seneye kadar hiçbirşeye karışmaz. 1 sene sonunda hedefler ve ölçülen kriterler tutuyorsa yeni hedefler verir 1 sene boyunca yine karışmaz.

Biz Şenol Hocaya hedef verdik mi geçen sene verdik. Başarılı oldu mu? Oldu?

Bu sene hedef verdik mi? Verdik.  Tolgadan memnuniyetsizliğimizi dile getirdik mi? Getirdik.

İşinize bakın arkadaşlar. Vizyonsuz  Çomar Kobi patronu gibi taraftarlık olmaz. Mesaj verildi alan da mesajı aldı.

Hedefler tuttuğu sürece feryat figan etmenin alemi yok. Hedef tutmazsa o zaman konuşulur hesap sorulur...

:ok:

Çevrimdışı KadirA

Gelsin şu Karabük maçı

Çevrimdışı mellfred

karabük maçında kuvvetle muhtemel yine tolga'yı izleyeceğiz ancak bu defa ilk hatasında şenol hoca da artık fabri'ye şans verecektir. hem taraftar hem de medyadan tolga'ya tahammül kalmadığını gördü. bu nedenle artık bu muhabbeti bir kenara koyalım ve hocanın oynattığı futbolun  keyfini çıkaralım.
antep maçından bahsetmek istiyorum birazda.
ikinci yarıda topu rakibi vermemizin nedeni talisaca'nın oyundan düşmesi ve tolgay'ın oyundan çıkması. tolgay her ne kadar form tutmamış olsa da iyi bir oyun kurucu. ligde atiba-gökkhan ve oğuzhan-tolgay değişiklikleriyle olağanüstü bir dinamizm yakalayacağız.
bununla birlikte değişliklikleri orta sahaya harcamış olacağız, ki bu defa kenarda bekleyen cenk olcay aras q7 kerim caner ya da adriano gibi oyuncular da hayal kırıklığı oluşacak
çok alternatifli bir o kadarda kıllı kadromuz oldu. bakalım günler neler getirecek

Çevrimdışı AmaralGürses

Karabük maçına bu hazırlık maçından daha zayıf bir 11 le çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyourum. Bu da ayrı bir ironi.

Çevrimdışı Librarius

Az once Porto'lu taraftarlarin Aboubakar icin yazdiklarina baktim da gelecekte degerini katlayacagini dusunuyorlar. Bu yorumlari gorunce mutlu oldum acikcasi. Hatta bazilari koyulan opsiyonu dusuk olarak degerlendirmis.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı KadirA

Arkadaşlar Aras 11 de olacak, saat 19da maçı başlıyor, izlenebilir Aras hakkında güncel formunu görebiliriz.

Çevrimdışı KadirA

Az once Porto'lu taraftarlarin Aboubakar icin yazdiklarina baktim da gelecekte degerini katlayacagini dusunuyorlar. Bu yorumlari gorunce mutlu oldum acikcasi. Hatta bazilari koyulan opsiyonu dusuk olarak degerlendirmis.
Çok doğru demişler.

Aboubakarın dünkü golunde, stoperi sırtında taşıması, kendini göstererek pas istemesi ve gelen pası üst düzey bir santrforun kontrol ettiği gibi ayağına aldı, Taliscayı bekledi verdi pasını sırtındaki stoperden kurtulup sol ayak içiyle güzel bir bitiricilikle yaptı skoru.

Bunlar henüz küçük enstantaneler. Lakin belirleyici unsurlar, ve Aboubakar gerçekten kaliteli bir golcü. İlk maçında medyayı susturdu, buradaki arkadaşlar da tatmin olmuştur.

Çevrimdışı KadirA

Karabük maçına bu hazırlık maçından daha zayıf bir 11 le çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyourum. Bu da ayrı bir ironi.
:)

İnler Atiba ortasahası görürüz diye düşünüyorum, Ozi sanırım hazır olamayacak. Caner sol açık devam eder, Quaresmanın da gelmesiyle dünkü maçın 11ine yakın oynarız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok doğru demişler.

Aboubakarın dünkü golunde, stoperi sırtında taşıması, kendini göstererek pas istemesi ve gelen pası üst düzey bir santrforun kontrol ettiği gibi ayağına aldı, Taliscayı bekledi verdi pasını sırtındaki stoperden kurtulup sol ayak içiyle güzel bir bitiricilikle yaptı skoru.

Bunlar henüz küçük enstantaneler. Lakin belirleyici unsurlar, ve Aboubakar gerçekten kaliteli bir golcü. İlk maçında medyayı susturdu, buradaki arkadaşlar da tatmin olmuştur.

Ben Gomez'e GS derbisinde yediğimiz golden 1 dk sonra golü atıp takımı ayağa kaldırdığında ikna olmuştum. Öyle ilk golden olmaz öyle :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Sarışın kardeşler birbirlerine güzellemeler yapmaya başlamış :)

Çevrimdışı kadirakca

Ben Gomez'e GS derbisinde yediğimiz golden 1 dk sonra golü atıp takımı ayağa kaldırdığında ikna olmuştum. Öyle ilk golden olmaz öyle :evillol:

Ama o bambaşka birşey :) Gomez kadar winner özellikli yüksek karakterli bir oyuncu değil Aboubakar. Ama kaliteli bir forvet.

Ayrıca bu yıl winner özellikli oyuncu sayısı geçen seneye göre fazla; GG, Caner, Adrianoyu rahatlıkla sayabilirsin. Ekstra olarak Oğzuhan, Atiba, Olcay da daha yüksek bir karaktere sahip bu sezon. Bunu da es geçmeyelim ;) 1 kaybettiysek geçen sezona oranla 4-5 kazandık.

Not olarak düşeyim, bu bilgilsayardaki hesabım yanlış anlaşılmasın :) diğerini Tapatalkta kullanıyorum giriş sorunu yaşamıştım.

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol Güneş: "Yabancı kalecilere niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga Muslera kadar iyi."
Hocaya saygım sonsuz ama tolga konusunda ne dediğinin bi önemi yok bundan sonra tolga kredisi bitmiş yetersiz güven vermeyen taraftarlada bağını koparmış bi kalecidir değil Şenol hoca morinho gelse Beşiktaş taraftarını ikna edemez çünkü ortada gerçek var gerçekler inkar edilemez kimse siyaha beyaz diyemez herkezin gözü var siyah siyahtır tolgada tolgadır Şenol hoca bu aslında önceden beyazdı griydi sonra siyaha döndü aslında falan desede boş o yüzden kendisi tolga takıntısından vazgeçecek fabriyi oynatacak.

tolga takınsıtısına devam ederse taraftar tolgayı portesto edecek ve hoca yeni kurulan takıma sinerji motivasyon ruh katmak için uğraşırken tolga protestosuyla oluşan negatif durumu belki arkasında bekleyen kalecilerde oluşacak özgüven zedelenmelerinide düzeltmek için uğraşacak. Hocam zaten takıma bir sürü yeni oyuncu gelmiş sen buları takıma monte etmek için uğraş bide tolga sorunu çıkarma başına yorulursun yıpranırsın hem kendini hem bizi üzersin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AmaralGürses

:)

İnler Atiba ortasahası görürüz diye düşünüyorum, Ozi sanırım hazır olamayacak. Caner sol açık devam eder, Quaresmanın da gelmesiyle dünkü maçın 11ine yakın oynarız diye düşünüyorum.

tolga, olcay, beck ve hatta cenk'in ilk 11 de olacaklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Sarışın kardeşler birbirlerine güzellemeler yapmaya başlamış :)

Kaypaklık skillerini erken açmışlar bu sene  :evillol:

Etiketler: