Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152312 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

elimde Neuer, Muslera kadar iyi yabancı kaleci yok deyip, Tolga Muslera kadar iyi kalecidir demek ne anlama gelir? Fabri'yi gömüp Tolga'yı yüceltiyor.

Çevrimdışı Zafer55

Bu ne :(

https://twitter.com/demarkesports/status/772407277722673152
Hoca burada boykoyu veya daha önce frey i yabancı olduğu için değil yeterli olmadığı için oynatmadım diyor.Elimde Neuer yada muslera olsaydı oynatırdım diyor.Bunun hemen peşinden "hoca keşke musleram olsaydı dedi" demesinler diye tolgayı da övüyor sahip çıkıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Belki Fabri gördüğümüz kadar iyi değildir?

Ya da tam potansiyeline ulaşmadan forma vermek istemiyordur. Bir kaç hafta daha formayı alması için asılmasını bekliyordur...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tolga mukemmel zaten sende haklisin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Arkadaşlar hic kasmayin Karabük macina Tolga ile çıkacağız bu kesinlesti artik..

Çevrimdışı bjk4ever

Belki Fabri gördüğümüz kadar iyi değildir?

Ya da tam potansiyeline ulaşmadan forma vermek istemiyordur. Bir kaç hafta daha formayı alması için asılmasını bekliyordur...

Allah askina, su gordugumuz Tolga'dan kotu olabilir mi? Iki hazirlik macinda oynadi, hic de goze batmadi. Tolga oynadigi her macta (hazirlik resmi farketmez)
rezalet bir performans ortaya koyuyor. Bir kalecinin Tolga'dan formayi almasi icin ne olmasi lazim?
Neyine birkac hafta bekleyecegiz? Benfica macinda takimin icine etsin, GS derbisini de kaybettirsin oyle mi devredecek formayi?

Allah askina, su gordugumuz Tolga'dan kotu olabilir mi? Iki hazirlik macinda oynadi, hic de goze batmadi. Tolga oynadigi her macta (hazirlik resmi farketmez)
rezalet bir performans ortaya koyuyor. Bir kalecinin Tolga'dan formayi almasi icin ne olmasi lazim?
Neyine birkac hafta bekleyecegiz? Benfica macinda takimin icine etsin, GS derbisini de kaybettirsin oyle mi devredecek formayi?
Evet muhtemelen oyle yapacak Hoca :tabe:

Tolganin bize en az 2 mac daha kaybettirmesini bekleyecek ne yazikki..

Çevrimdışı Yasin02

Şenol Hoca'nın sesinden duymadıkça asla hiçbir açıklamaya, röportaja inanmam. Bundan 1 ay önce felan şikeyle ilgili kolpa açıklamalar yine twitterda dolanıyordu hemen hemen aynı durum bence şimdi de yapılıyor birden yayılmaya başladı bu açıklamalar. Kaynağını felan bilen var mı ?
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Ersoy

Bu açıklamalara inanmıyorum pek tolgayla Muslerayı karşılaştırmış olamaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı eski inönü

mevzu Fabri'nin yeterli olup olmaması değil -ki bana göre o da yetersiz. Mevzu hocanın Tolga Zengin takıntısı.

Çevrimdışı solar

Dün maçı izleyememiştim, önce yorumları okudum sonra da izledim, belki o sebeple canlı izleyenlerin coşkusuna ortak olamadım izlerken. Takım kötü oynamamış tabiki, umut veren birçok gelişme var ama o kadar övgüden sonra tek top denemelerinin çoğunluğunun başarısız olduğunu görmeyi beklememiştim.

Yine de pozitif yanlara bakarsak beni en çok mutlu eden Atınç'ın performansı oldu. Tolgay da bence o kadar da kötü değildi. Bir kaç ara pas denemesi başarısız olmuş başlarda ama o da bunu görüp vazgeçmiş sonrasında denemekten zaten. İnler de iyi bir izlenim bıraktı ama Atiba'ya kıyasla en göze batan yanı fazla faul yapması. Ligdeki hakemleri düşünürsek her maç sarı, stresli maçlarda ikinci sarıyı görebilir gibi duruyor. Talisca biraz daha form tutup takıma alışınca Oğuzhan-Olcay-Talisca üçlüsü çok can yakar. Caner zaten tam aranan kan. Gönül transferinden çok memnun değildim ama rekabet yaratarak Beck ile birlikte ikisi de üstüne koyacaktır.

Beşiktaş TVde umarım yakında 21. yüzyıla merhaba der.

Çevrimdışı b.damatoglu

Tolga mukemmel zaten sende haklisin :bandit:
Tolga mükemmel demiyorum. Tolga Beşiktaş seviyesinde değil, vasat bile değil.

Fakat Tolga'nın takım içi dengelerdeki etkisinden, Fabrinin durumuna kadar, formanın bir futbolcudan alınıp başka bir futbolcuya verilirken izlenmesi gereken sürece kadar bizim hakim olmayıp hocanın tecrübe ettiği dinamikler var.

Hoca dün basın toplantısında ve bugün röportajda açık açık rica ediyor taraftara "yapmayın" diyor. Şenol Hoca yapmayın diyorsa yapılmaz kardeşim.

Sen bu boyko konusunu ilginç şekilde şahsileştirdin anlıyorum seni de fakat senin şahsi burukluklarından çok daha önemlidir Beşiktaş'ın istikbali. Ve teknik-motivasyon anlamda bu istikbalin gerekliliklerini Şenol Güneş'ten daha iyi tespit edecek kimse yok memleket sınırları içerisinde.

Şenol Hoca dün mesajı aldı. Gereğini de süreç içerisinde yapacaktır.

Belki erken forma verip hatalı bir gol yemrsine sebep olup Fabrinin harcanma ihtimalini göz önünde bulunduruyor...

Bu adam geçen sene bizi şampiyon yaptı.
Gomez Sosa falan değil Şenol hoca yaptı. Takımı sabote etmek gibi bir niyeti yoktur herhalde değil mi?

Çevrimiçi 38life

İmza

Çevrimdışı autopsy

Tolga'nın istenmemesi Fabri'nin henüz birşey ispatlamadan gereksiz övülmesine sebep oluyor. Biraz sakin arkadaşlar. Haklılık payı yüksek de olsa birşeye çok takılmak zarar verir. Tolga'yı ben de beğenmiyorum ama Fabri'yi daha tek bir resmi maçta izlemeden nasıl iyi olduğuna inanıyorsunuz bunu da çözemiyorum.

Çevrimdışı autopsy

İki kere atmışım , kusura bakmayın .

Çevrimiçi 38life

Bu açıklamaları Şenol Güneş yapmış olamaz. Ben inanmıyorum. Camia şuanda mutluyken herşey iyiyken çıkıp böyle gamlı baykuş gibi konusmaz. Bu çok mantiksiz olur. Besiktasin zararına çalışmak olur.

Tolga mükemmel demiyorum. Tolga Beşiktaş seviyesinde değil, vasat bile değil.

Fakat Tolga'nın takım içi dengelerdeki etkisinden, Fabrinin durumuna kadar, formanın bir futbolcudan alınıp başka bir futbolcuya verilirken izlenmesi gereken sürece kadar bizim hakim olmayıp hocanın tecrübe ettiği dinamikler var.

Hoca dün basın toplantısında ve bugün röportajda açık açık rica ediyor taraftara "yapmayın" diyor. Şenol Hoca yapmayın diyorsa yapılmaz kardeşim.

Sen bu boyko konusunu ilginç şekilde şahsileştirdin anlıyorum seni de fakat senin şahsi burukluklarından çok daha önemlidir Beşiktaş'ın istikbali. Ve teknik-motivasyon anlamda bu istikbalin gerekliliklerini Şenol Güneş'ten daha iyi tespit edecek kimse yok memleket sınırları içerisinde.

Şenol Hoca dün mesajı aldı. Gereğini de süreç içerisinde yapacaktır.

Belki erken forma verip hatalı bir gol yemrsine sebep olup Fabrinin harcanma ihtimalini göz önünde bulunduruyor...

Bu adam geçen sene bizi şampiyon yaptı.
Gomez Sosa falan değil Şenol hoca yaptı. Takımı sabote etmek gibi bir niyeti yoktur herhalde değil mi?

Sahsilestirdigim bir sey yok

Ben Tolga oynamasin da kim oynarsa oynasin dusuncesindeyim

Fabri Favori suan , ben Utkuya bile raziyim , Bu Tolga denen kalecimizin bize 3 senede verdigi Maddi ve Manevi zararin haddi hesabi yok :busted_cop:

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu açıklamaları Şenol Güneş yapmış olamaz. Ben inanmıyorum. Camia şuanda mutluyken herşey iyiyken çıkıp böyle gamlı baykuş gibi konusmaz. Bu çok mantiksiz olur. Besiktasin zararına çalışmak olur.

Söylediklerinde hiç anormal birşey yok.
Objektif durum tespitidir.

Gazeteye söylenmez bunlar o ayrı ama tespitler doğru...

Çevrimdışı alimm

Bu yazılanları ş.güneş'in söylediğine gerçekten inanamıyorsunuz degil mi....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Atc1903

Kaleci antrenörü Mrmic oynanan 3 resmi maçtada kaleyi Boyko veya Fabri'nin koruması gerektiğini Şenol hocaya rapor etmesine rağmen Şenol hoca ilk antremanına Süper maçından 1 hafta önce çıkan Tolga'yı tercih etmişti cidden bu takıma yazık olacak Tolga yüzünden

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca'nın sesinden duymadıkça asla hiçbir açıklamaya, röportaja inanmam. Bundan 1 ay önce felan şikeyle ilgili kolpa açıklamalar yine twitterda dolanıyordu hemen hemen aynı durum bence şimdi de yapılıyor birden yayılmaya başladı bu açıklamalar. Kaynağını felan bilen var mı ?

Helal olsun kardeşim. 17 yaşındaki şu kardeşim inanmıyor beyler siz bu kadar mı basını güvenilir buluyosunuz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı anılnr

Helal olsun kardeşim. 17 yaşındaki şu kardeşim inanmıyor beyler siz bu kadar mı basını güvenilir buluyosunuz?
Açıklamalar doğru özel röportaj vermiş ama büyütülecek ne var anlamadım.Herkes Şenol Güneş'e saldırmak için pusuda onu görmüş olduk :)

Çevrimdışı Atc1903

Şenol hocanın engin bilgisinden şüphem yok ama Fabri ve Aras takıntılardan dolayı harcanacak gibi duruyor inşallah yanılırım

Çevrimdışı autopsy

Şenol Güneş bunları söylemişse de neyi yanlış söylemiş anlayamadım. Ne var ki söylediklerinde ? Başarılı giden takımda çok değişikik yapılması zaten iyi birşey değildir. Ne demiş , daha iyi de olabilir ama eldeki değerleri de korumak lazım demiş. Bunun neyini beğenmediniz ki ? İyi ki Sosa gitti falan mı demeliydi ? Söylediklerinin Beşiktaş'a nasıl bir zararı olabilir ki ? Eminim Fikret Orman da Şenol Güneş de ve bir çoğumuz da kadronun korunmasını istiyorduk. Ki doğrusu da buydu. Adamlar gideceğiz diye inat edip gittiler, olay bundan ibaret.

Çevrimdışı Kalyoncu

Türkiye Gazetesi şenol güneş röportajı ama tabiki içinden kesip koymuşlar şaşırmadık tüm röportajı atıyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Hem çeşitli yerli - patron şirketlerinde hem de uluslararası şirketlerde çalıştım.

Adamların vizyon farkını hem tekil yaklaşımlarda hem de makro başarıda defalarca kez tecrübe ettim.

Türk patron sana görevi yetkiyi sorumluluğu verir sonra işler mükemmel gitse bile her boka karışır, müdahale eder, kendi kararının uygulanması için egosuyla müdahale eder. Biat edildiğini, kendi kararının uygulandığını görmek ister.

Uluslararası şirketler hedef verir, ölçülecek kriterler koyar her sene. Ertesi seneye kadar hiçbirşeye karışmaz. 1 sene sonunda hedefler ve ölçülen kriterler tutuyorsa yeni hedefler verir 1 sene boyunca yine karışmaz.

Biz Şenol Hocaya hedef verdik mi geçen sene verdik. Başarılı oldu mu? Oldu?

Bu sene hedef verdik mi? Verdik.  Tolgadan memnuniyetsizliğimizi dile getirdik mi? Getirdik.

İşinize bakın arkadaşlar. Vizyonsuz  Çomar Kobi patronu gibi taraftarlık olmaz. Mesaj verildi alan da mesajı aldı.

Hedefler tuttuğu sürece feryat figan etmenin alemi yok. Hedef tutmazsa o zaman konuşulur hesap sorulur...

Etiketler: