Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

O değil de çok sıkışırsak Adriano'yu stoper bile oynatabiliriz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk4ever

%50 pay sahibi olduğumuz bir satış gerçekleşirken o imzalar atılırken bizi temsilen ve olayları takip eden birinin olması gerekirdi diye düşünüyorum.Öyle bir hakkımız yokmuydu acaba? İmzalar atıldıktan sonra belge istemek yerine olayın içinde olmalıydık.Ama maalesef 1.1 m€ nun doğru olma ihtimalini yüksek görüyorum.Vizyonunu kariyerini sevdiğimin gomezi muhtemelen bu arada müthiş bir imza parası götürdü.Fio yu da yedi bizi de yedi gibi geliyor bana.Gol yüzü forma yüzü göremeyesice.  :steamed:

Aynen. Muhtemelen Fiorentina'dan alacaklarindan (hayvan gibi maasi vardi zaten) vazgecti, bunun karsiliginda da Wolfsburg bonservis bedelinin bir kismini imza parasi olarak odedi Gomez'e. Acikcasi FIFA arastirirsa ve iki durum da ortaya cikarsa ne olur merak ediyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O değil de çok sıkışırsak Adriano'yu stoper bile oynatabiliriz :icool:
Elimizde 4 tane stoper var , Yahu Adriano olmaz stoper boyu cok kisa , Imza töreninde sandalyenin üzerine cikti adam görünmüyorum diye :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 14:34:29 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Elimizde 4 tane stoper var , Yahu Adriano olmaz stoper boyu cok kisa , Imza töreninde sandalyenin üzerine cikti adam görünmüyorum diye :D
Adam o kadar zeki ve tecrübeli ki stoper de oynar merak etme :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk4ever

Tolga takımdan kesilirse bizim kaptan kim olacak acaba? Benim birinci tercihim Olcay, ikincisi Atiba.

Oyun anlaminda liderimiz olan, formayi gittikce benimseyen ve saha icinde gerekli olan liderligi gittikce daha fazla gosteren ve gerektiginde isyan edebilen Oguzhan'a yakisir bence.
Ben yerli bir oyuncunun kaptan olmasindan yanayim, bu yuzden ilk etapta Oguzhan, ikinci etapta da G.Gonul veya Olcay tercihim olurdu.

Çevrimdışı b.damatoglu

Oyun anlaminda liderimiz olan, formayi gittikce benimseyen ve saha icinde gerekli olan liderligi gittikce daha fazla gosteren ve gerektiginde isyan edebilen Oguzhan'a yakisir bence.
Ben yerli bir oyuncunun kaptan olmasindan yanayim, bu yuzden ilk etapta Oguzhan, ikinci etapta da G.Gonul veya Olcay tercihim olurdu.
Oğuzhan olur,  oynadığı sürece Atınç olur. Quaresma olur, Olcay olur, Cenk olur.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Takım içindeki etkilerini baz alarak tercihim
1 Tolga
2 Olcay
3 Oğuzhan

Çevrimdışı b.damatoglu

Şu Tolga'ya protesto işini de sonlandırmak lazım. Mesajı almaları gerekenler almıştır.

Fazlası takıma zarar verir.
Tolga yine s*çarsa bize kalmadan yapılır zaten değişiklik.

Çevrimdışı anılnr

Benim kafamdaki kadroda bu. Özellikle bu sene Olcay'ın patlama yapacağını düşünüyorum ben.

Olcay gibi kutuya girmeyi seven, içeriye kat eden bir adam için Talisca'nın sol ayağı biçilmiş kaftan. Talisca bu sene çok gol artırır. Bunu dün yaptığı asist ile de gösterdi zaten.

Çizgiye hapsolan bir Quaresma anca 70. Dakikadan sonra formayı görür bu sene. Çünkü artık solda orta yapabilen bir adam var. Sağ kanat içeri girebilecek adam olmalı o da Olcay.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuzhan-Olcay-Aboubakar-Talisca-Atiba-Caner
Cidden pas potansiyeli çok yüksek.Talisca-Oğuzhan zaten 30-40 metreye eliyle koyuyormuş gibi pasları özellikle CL de işimize yarayacak.Quaresma ise Caner-Olcay ikilisinden birisi formsuz olmazsa 11 başlaması zor bence.Ha Konya maçında oynadığı gibi oynarsa belli olmaz orası ayrı.

Çevrimdışı anılnr

Şu Tolga'ya protesto işini de sonlandırmak lazım. Mesajı almaları gerekenler almıştır.

Fazlası takıma zarar verir.
Tolga yine s*çarsa bize kalmadan yapılır zaten değişiklik.

Kendi adıma Tolga'nın artık problemi yediği goller felan değil.Takımı oyundan düşürecek kadar enerjisiz,her tuttuğu toptan sonra 2-3 dk yere yatıp oyunu soğutuyor.Takım rakip sahaya yerleşmişken buna bir top gelse ya taca gidiyor yada rakip oyuncuya.Ceza sahasına birisi pres yapsa sağındaki adamı göremiyor heyecandan.Fabri özellikle bu konuda çok iyi.Tabi onunda zaafları olacaktır ama Tolga'nın kredisi çoktan bitti.İnşallah hoca maceraya girmez artık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş: "Yabancı kalecilere niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga Muslera kadar iyi."

Çevrimiçi Kartal Ç

Şenol hocanın becki adriano caner ve gökhana zimmetleyip ceza sahasına isabetli  orta için eğitin demesi lazım. Beckin defansif malzemesi iyi bir de orta açsa geriye yaslan izle. Bu yaşta Türkçe öğrenen adam orta açmayı da öğrenir heralde :) gerekli azim ve disiplin var onda.

Çevrimiçi mayguntr

Yalnız geçen seneki Barçavari oyunumuzun Heynckes dönemi Münihine evrildiğini biraz gözlemledim dün. Hayali bile güzel sağlı sollu  :steamed: :steamed: :steamed:  5 li 6 lı çok maç izleyeceğiz gibi  :icool:

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu ne :(
Ne demesini bekliyorsunuz Şenol Hoca nin?
 galatasarayin kalecisi Muslera bizim tüm kalecilerimizden daha mi iyi desin?

https://twitter.com/demarkesports/status/772407277722673152

Çevrimdışı emrecakmak

Hakkında şu sözleri söylediği bir kaleciyi son yıllarda takımını resmen ipten alan kupalar kazandıran kaleci ile kıyaslayıp hatta bizimki daha iyi demesinin bir anlamı vardır;

Ben Tolga ile devam ediyorum..

https://twitter.com/certican/status/675604027770585089

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakkında şu sözleri söylediği bir kaleciyi son yıllarda takımını resmen ipten alan kupalar kazandıran kaleci ile kıyaslayıp hatta bizimki daha iyi demesinin bir anlamı vardır;

Ben Tolga ile devam ediyorum..

https://twitter.com/certican/status/675604027770585089
Ben de bu mesajları, Tolga'yı üzmeden yedeğe çekme operasyonu olarak algılıyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Şenol Güneş: "Yabancı kalecilere niye ön yargım olsun? Elimde Neuer ya da Muslera vardı da oynatmadım mı? Kaldı ki Tolga Muslera kadar iyi."
Fabri'yi yem etmiş medyaya. Yazıklar olsun. Resmen ayrımcılık yapıyor.

Takım içindeki etkilerini baz alarak tercihim
1 Tolga
2 Olcay
3 Oğuzhan
1.ci Kaptan OLCAY olmalı Cok Net

2.ci kaptan Ozzie

3.cu Kaptan Atiba

Ben bunu burada 1 yıldır söylüyorum bir cok kisi karsi çıkıyordu bana Kiziyordu , simdi herkes boyle düşünüyor Cok ilginç :alala:

Çevrimdışı b.damatoglu

Belki Fabri gördüğümüz kadar iyi değildir?

Ya da tam potansiyeline ulaşmadan forma vermek istemiyordur. Bir kaç hafta daha formayı alması için asılmasını bekliyordur...

Etiketler: