Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152587 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu kadro'da bir tek malzemeci
Süreyya Soner'in yeri garanti.. :bandit:

- SİNAN ENGİN

Adam hakli bu kez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Talisca nın aklı gitmekte diye haber yapmış sabah gazetesi Nasıl bi habercilik anlamadım utanmaz adamlar

%50 pay sahibi olduğumuz bir satış gerçekleşirken o imzalar atılırken bizi temsilen ve olayları takip eden birinin olması gerekirdi diye düşünüyorum.Öyle bir hakkımız yokmuydu acaba? İmzalar atıldıktan sonra belge istemek yerine olayın içinde olmalıydık.Ama maalesef 1.1 m€ nun doğru olma ihtimalini yüksek görüyorum.Vizyonunu kariyerini sevdiğimin gomezi muhtemelen bu arada müthiş bir imza parası götürdü.Fio yu da yedi bizi de yedi gibi geliyor bana.Gol yüzü forma yüzü göremeyesice.  :steamed:
Haklisin , Fio Gomezin maasindan kurtulmak icin bu cuzzi miktari kabul etmis olabilir , dedigin gibi de Gomez bu Transfer icin Yuklu miktarda Imza parasi almis olabilir

Ama Fio nun Ve Wolsburgun Belgeleri göndermek istememesi bu iste bi Bit yeniginin olduğunu ispatliyor..

Bir zamanlar

Quaresma ve Napoli KAPTANI Gokhan Inler karsi karşıya

Çevrimdışı Çağatay

Bnce bu sene gs gene patlayacak ciddi paralar harcadılar bakalım uefa yeni bir ceza kitleyecek mi

Bir şey planliyorlar sanki bilemedim
Yani cok sacma isler yaptilar bunlari bilincsizce yapmalari mümkün değil
Eger oyleyse zaten cezayi yiyeceklerini de biliyorlar.
Gecen sezon fb nin aldigi riskin bir benzerini aldilar simdi
Ama sadece bu hoca ile bile isleri cok zor neye guvendiler bilmiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı artena_condari

Talisca nın aklı gitmekte diye haber yapmış sabah gazetesi Nasıl bi habercilik anlamadım utanmaz adamlar

Nereye gidiyormuş aklı? :)

Çevrimdışı Savaş

Şu 5. Hafta bi gelsin. 5. Hafta içeride bi 4'leyelim şu sarışın'ı o zaman haddini bilecek herkes.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Nereye gidiyormuş aklı? :)
Vallaha bizim taraftar çıldırmış fatih doğana o editörün ismini ver diye baskı yapıyolar fatih Doğan o tampon haber yer doldurmak için yapmışlar diyo bizim taraftar da o tamponu biz size yapacaz diyo😄

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş,Ali Sapan aracılığıyla temas kurduğu Dede’den,Nisan ayında bitecek olan sözleşmesini kesinlikle yenilememesi istedi.
(Fotospor)
@Çağrı

Çevrimdışı anılnr

Şu kadro ligde hiç bir takıma top göstermez.Keşke Konya deplasmanına şu kadroyla çıkabilseydik.

Çevrimdışı Savaş

Şu kadro ligde hiç bir takıma top göstermez.Keşke Konya deplasmanına şu kadroyla çıkabilseydik.
Benim kafamdaki kadroda bu. Özellikle bu sene Olcay'ın patlama yapacağını düşünüyorum ben.

Olcay gibi kutuya girmeyi seven, içeriye kat eden bir adam için Talisca'nın sol ayağı biçilmiş kaftan. Talisca bu sene çok gol artırır. Bunu dün yaptığı asist ile de gösterdi zaten.

Çizgiye hapsolan bir Quaresma anca 70. Dakikadan sonra formayı görür bu sene. Çünkü artık solda orta yapabilen bir adam var. Sağ kanat içeri girebilecek adam olmalı o da Olcay.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Haklisin , Fio Gomezin maasindan kurtulmak icin bu cuzzi miktari kabul etmis olabilir , dedigin gibi de Gomez bu Transfer icin Yuklu miktarda Imza parasi almis olabilir

Ama Fio nun Ve Wolsburgun Belgeleri göndermek istememesi bu iste bi Bit yeniginin olduğunu ispatliyor..
Senaryo: gomezin fio dan 3m alacağı vardır.gomezin süreci uzatması fio dan alacaklı duruma geçebilmesi içindir.(16-17 sezonunda fiodan alacağı ücretin 3m luk taksitinin vadesi 1 temmuzdur belki ve 1 temmuzda o para gomezin hakkı olur)
Gomezin alacağından feragat etmesi şartıyla fio gomezi 1.1m€  ya satmaya razı olmak zorunda kalmıştır.
 Wolfsbrg fioya 1.1 gomeze feragat ettiği 3 artı bir 3 de imza parası vererek toplamda 7.1 e bonservisi almış olur.
  Fio 1.1 in yarısı artı kurtardığı 3 ile toplamda 3.5 kar eder.Başka bir kulübe 7 ye satsa yarısını bize 3m u da gomeze vermek zorunda kalacaktı.

Bu bir olası senaryo tabiki eğer böyle değilse bile ben gomezin fioyu ve bizi kullanarak cebini doldurduğu bir senaryo hazırladığını düşünüyorum..Yani fio+wolf tezgahı ihtimalini zayıf görüyorum tezgahın başında gomez ve menejeri vardır muhakkak.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Onu bunu bilmem ama Caner dunku oyunuyla yerini garantiledi bence

Çevrimdışı artena_condari

Vallaha bizim taraftar çıldırmış fatih doğana o editörün ismini ver diye baskı yapıyolar fatih Doğan o tampon haber yer doldurmak için yapmışlar diyo bizim taraftar da o tamponu biz size yapacaz diyo😄

Haberi okumadım, ama Talisca gidecek - hele ki bizim istediğimiz patlamayı yaparsa; benim merak ettiğim bu sene mi seneye mi gideceği, bu sene geliştirip seneye de faydalanırsak benim için kafi.

Çevrimdışı ekrembaser

Senaryo: gomezin fio dan 3m alacağı vardır.gomezin süreci uzatması fio dan alacaklı duruma geçebilmesi içindir.(16-17 sezonunda fiodan alacağı ücretin 3m luk taksitinin vadesi 1 temmuzdur belki ve 1 temmuzda o para gomezin hakkı olur)
Gomezin alacağından feragat etmesi şartıyla fio gomezi 1.1m€  ya satmaya razı olmak zorunda kalmıştır.
 Wolfsbrg fioya 1.1 gomeze feragat ettiği 3 artı bir 3 de imza parası vererek toplamda 7.1 e bonservisi almış olur.
  Fio 1.1 in yarısı artı kurtardığı 3 ile toplamda 3.5 kar eder.Başka bir kulübe 7 ye satsa yarısını bize 3m u da gomeze vermek zorunda kalacaktı.

Bu bir olası senaryo tabiki eğer böyle değilse bile ben gomezin fioyu ve bizi kullanarak cebini doldurduğu bir senaryo hazırladığını düşünüyorum..Yani fio+wolf tezgahı ihtimalini zayıf görüyorum tezgahın başında gomez ve menejeri vardır muhakkak.
Vizyon ve karakter reisin burdan ne kadar vizyonlu ve karakterli olduğu ortaya çıkıyor tamam saolsun 25 attı şampiyon yaptı ama stadın ilk golünü keşke bu atmasaymış

Çevrimdışı ekrembaser

Haberi okumadım, ama Talisca gidecek - hele ki bizim istediğimiz patlamayı yaparsa; benim merak ettiğim bu sene mi seneye mi gideceği, bu sene geliştirip seneye de faydalanırsak benim için kafi.

Bizim taraftar haberin veriliş şekline çıldırmış tabiki gidecek sene sonunda dönecem diye haber yapmak ayrı aklı gitmekte diye haber yapmak ayrı adamın daha ilk maçıydı dün

Çevrimdışı Tolga

Kadronun alternatifli olmasının yanı sıra şampiyonluk görmüş çok fazla oyuncuya sahip olmamız da büyük avantaj.

Geçen sezona başlarken bu konuda sıkıntılıydık.

Yeni transferlerden ; Caner, Adriano, Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Talisca şampiyonluk görmüş oyuncular.

Kritik haftalara geldiğimiz de bunun avantajını bu yıl daha fazla göreceğiz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

:biggrinking: :biggrinking:

Yakisti ama sana yedek kulübesi cook

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca'yı düşününce Caner-Olcay ikilisini çok izleriz, Adriano yedek bekler fikrine kapılıyorum nedense :D

Şenol Güneş yerli sever :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay aslında tam bu takımın oyuncusu kutuya kim girse gol atar bu kadroda, sen atamasan bekler çarptırıp attırır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Karabük maçına dünkü maçın kadrosuna yakın bir kadro ile çıkarız. Ömer yerine Quaresma çıkar Ozi sakatlıktan yeni çıktığı için oynayacağını sanmıyorum Atiba - İnler oynar orta sahada.

Renkli medyada Kaale Alinacak , dinlenecek ender Yorumcu ve gazetecikerden biridir Mehmet Demirkol !

Yalakalik yok , birlerinin adami degil , sozunun eri ve Dobra ,  adam aklindakini söylemekten hic çekinmiyor , Futbol bilgisi de ust duzey bence..

Mehmet Demirkol: "Dün Caner'i izledik keşke Milli Takımda olsa demedik mi bunu sormayalım mı? Terim'e soru soruyorum diye bana kızan duayen gazeteciler var. Ben sizin gibi birilerinin kucağına oturmam."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkli medyada Kaale Alinacak , dinlenecek ender Yorumcu ve gazetecikerden biridir Mehmet Demirkol !

Yalakalik yok , birlerinin adami degil , sozunun eri ve Dobra ,  adam aklindakini söylemekten hic çekinmiyor , Futbol bilgisi de ust duzey bence..

Mehmet Demirkol: "Dün Caner'i izledik keşke Milli Takımda olsa demedik mi bunu sormayalım mı? Terim'e soru soruyorum diye bana kızan duayen gazeteciler var. Ben sizin gibi birilerinin kucağına oturmam."

FTden çekinmeyen 2 kişi var birisi Mehmet Demirkol diğeri Ahmet Çakar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: