Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142055 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Abi Omer siritiyor da adama da kizamiyorsun ki. Safkan 9, golcu adam. Kanat forvet oynayacak oyuncu degil. Forveti yedeklesin baska birsey beklenmesin. Keske sag kanatta Aras'i izleyebilseydik. Umarim 2. yarida Omer forvette sans bulur ve Aras kanada gecer. Ilk yari oynadigimiz pas futboluna Aras daha uygun.
Ozellikle orta saha cok cok iyi, inanilmaz bir luks olustu transferlerden sonra.
Atiba-Inler-Oguzhan-Tolgay-Talisca muthis bir 5'li, Necip de back-up olarak var.
Harbiden muthis oynuyoruz.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kamera açısından mıdır nedir ama sahada 11 tane Flash var  :D Beşiktaş'ı daha önce bu kadar hızlı görmemiştim, sanki Arjantin Ligi maçı izliyormuşum gibi geldi.Onlar da böyle deli gibi koşarlar ama pek efektif oynamazlar.Beşiktaş hem hızlı hem de maksimum faydalı oynuyor.

Beşiktaş eskisinden daha güçlü geliyor  :steamed:

Gökhan İnler abartmıyorum ''aşırı iyi''.Sanki 3 yıldır burada 4. yılına giriyor gibi oynuyor.Adriano - Caner kanadı  ise resmen uçuyor.Gökhan Gönül çok iyi bindirmeler yapıyor.Talisca'ya söylenecek söz yok, zor maçlarda orta sahayı Atiba-İnler önde Oğuzhan yapar kanada da Talisca'yı atarız.Aboubakar ise Talisca'nın pasını çok net bitirdi, girdiği tek pozisyonu gole çevirdi.Adeta zımba gibi çaktı  :D

Kısacası; takımı izledikçe zevke geldim huzurla doldum   :halay:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ömer anca ziraat maclarında oynar adriano defansif özelliğini beğenmedim
bazı arkadaslar atibayı keser demişler ama ikisi oynasın bence gökhan-atiba şl macında cok güzel olur defansif acıdan da rahat oluruz
Atınç reisi soksunda izleyelim be  :icool:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf03

Bu nasıl bir futboldur, yüreği yetmez bu taraftarın aga. 20 senedir bize ne izletmişler bee, helal olsun şenol hocama bir de şu fabriye şans verse ah ahhhh.

Çevrimdışı mylife1903

O degil de arkadaslar bu fbli gsli olmak ne guzel bisi yahu paranin karsiligini aliyorsun licktvden. Bak bizim maci yanli spiker anlatinca ne guzel seyrediliyor.
Simdi licktv olsa bok atarlardi takima, negatif negatif yorumlar olurdu.

Heriflerin licktvlerini neden iptal etmedigini anliyorum. Skiper ile yorumcusu besiktas gol atinca uzuluyor, gs ve fb maclarinda sanki milli takim gol atmis gibi seviniyorlar belki ben rakip takimi tutuyor

Çevrimdışı Eray

Yeni Açık üst tarafta kavga çıktı beyler.

Çevrimdışı Savaş

Tolgay yerine Oğuzhan, Ömer yerine de Quaresma oynar.

Atiba nerede oynayacak bilemedim. Ama Cl maçlarında Atiba - Gökhan ikilisi çok sağlam olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

Hoca faktörü çok önemli futbolda.Kıymetini bilelim hocamızın.Çok büyük adam.Takım harikaaaaa !!! Caner,Talisca,İnler ve Abubakar.Hepsi nokta atış.Oyuncu kendini belli eder ilk maçtan.Harika transferler.Allah nazarlardan saklasın.Talisca Sosa dan farklı bir oyuncu ama top ayağındayken direk sonuç odaklı.Bitiricilik yönü çok daha iyi.Abubakar konsunda şüphelerim vardı.Yok arkadaş adam sırtına alıp götürür.Kuvvetli ve sırtı dönük çok iyi alıyor topları ve rakip sahaya iyi yerleşmemizi sağlıyor.ayağıda çok düzgün ve koşuları doğru.Talisca ve Abubakar tamamdır.Birde aralarına Oğuzhan irince aman yarabbi :) takım ilk kez birbiriyle oynuyor ama süper paslaşıyor.hızlı ve seri.caner nokta atışı.çok hırslı.Gökhan gönül ü de beğendim.İnler dikine oynuyor.tam premier lig orta saha oyuncusu.leichester nası faydalanmamış ilginç.Şu maçı fenerli arkadaşımla izliyorum.Ben yatmaya gidiyorum dedi :D heveslerini kursaklarında bıraktığımız kesin

Çevrimdışı mylife1903

Abi Omer siritiyor da adama da kizamiyorsun ki. Safkan 9, golcu adam. Kanat forvet oynayacak oyuncu degil. Forveti yedeklesin baska birsey beklenmesin. Keske sag kanatta Aras'i izleyebilseydik. Umarim 2. yarida Omer forvette sans bulur ve Aras kanada gecer. Ilk yari oynadigimiz pas futboluna Aras daha uygun.
Ozellikle orta saha cok cok iyi, inanilmaz bir luks olustu transferlerden sonra.
Atiba-Inler-Oguzhan-Tolgay-Talisca muthis bir 5'li, Necip de back-up olarak var.
Harbiden muthis oynuyoruz.
Aras milli takimda

Çevrimdışı ProjectOrigin

Söylemeyi unuttum, Şenol Hoca'nın yüzünde güller açıyor  :D

Bu sene çoğu maçımız ilk yarıdan kopar, iddia oynayanlar için tercihlerim 3.5 Üst İy 1 Ms 1  :lol:

Çevrimdışı autopsy

Geçen yıl son haftalarda oynayan takımdan sadece Marcelo vardı sahada . Buna rağmen takım uyum sorunu yaşıyor gibi görünmedi hiç . Çok iyi sinyaller bunlar .

Çevrimdışı OrhanAker

Gol sevinçleride baya hoşuma gitti bu arada.

Çevrimdışı mylife1903

Kamera açısından mıdır nedir ama sahada 11 tane Flash var  :D Beşiktaş'ı daha önce bu kadar hızlı görmemiştim, sanki Arjantin Ligi maçı izliyormuşum gibi geldi.Onlar da böyle deli gibi koşarlar ama pek efektif oynamazlar.Beşiktaş hem hızlı hem de maksimum faydalı oynuyor.

Beşiktaş eskisinden daha güçlü geliyor  :steamed:

Gökhan İnler abartmıyorum ''aşırı iyi''.Sanki 3 yıldır burada 4. yılına giriyor gibi oynuyor.Adriano - Caner kanadı  ise resmen uçuyor.Gökhan Gönül çok iyi bindirmeler yapıyor.Talisca'ya söylenecek söz yok, zor maçlarda orta sahayı Atiba-İnler önde Oğuzhan yapar kanada da Talisca'yı atarız.Aboubakar ise Talisca'nın pasını çok net bitirdi, girdiği tek pozisyonu gole çevirdi.Adeta zımba gibi çaktı  :D

Kısacası; takımı izledikçe zevke geldim huzurla doldum   :halay:
Gokhan inler daha hazir degil.
Zaten cok cok iyi futbolcu tam futbolcu total futbolcu ginler al koy bayerne siritmAz, oynar adamlarla beraber.
Ft bu cocugu nasil kacirmis. Simdi milli takimda orta sahada mesut ile ginler oynasaydi offff

Çevrimdışı bjk4ever

Hoca faktörü çok önemli futbolda.Kıymetini bilelim hocamızın.Çok büyük adam.Takım harikaaaaa !!! Caner,Talisca,İnler ve Abubakar.Hepsi nokta atış.Oyuncu kendini belli eder ilk maçtan.Harika transferler.Allah nazarlardan saklasın.Talisca Sosa dan farklı bir oyuncu ama top ayağındayken direk sonuç odaklı.Bitiricilik yönü çok daha iyi.Abubakar konsunda şüphelerim vardı.Yok arkadaş adam sırtına alıp götürür.Kuvvetli ve sırtı dönük çok iyi alıyor topları ve rakip sahaya iyi yerleşmemizi sağlıyor.ayağıda çok düzgün ve koşuları doğru.Talisca ve Abubakar tamamdır.Birde aralarına Oğuzhan irince aman yarabbi :) takım ilk kez birbiriyle oynuyor ama süper paslaşıyor.hızlı ve seri.caner nokta atışı.çok hırslı.Gökhan gönül ü de beğendim.İnler dikine oynuyor.tam premier lig orta saha oyuncusu.leichester nası faydalanmamış ilginç.Şu maçı fenerli arkadaşımla izliyorum.Ben yatmaya gidiyorum dedi :D heveslerini kursaklarında bıraktığımız kesin

Ilk cumleyi okuyunca istemsizce kahkaha attim. :)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Caner,olcaytoyu kesemez sol ayağıyla bi yapıştırır herkes görür  :bandit:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

olcay dan kurtulduk galiba :D

Adriano-caner çok fazla oldu yav :D  :evillol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Seyredemiyorum maçı ama yorumlara bakarak bir "Maşallah" bırakayım buraya.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı mylife1903

olcay dan kurtulduk galiba :D

Adriano-caner çok fazla oldu yav :D  :evillol:
Hoca caner ve adrianoyu cok az beraber oynatir riske etmez iki sol taraf oyuncusunu.
Biri oynar macina gore.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KadirA

Takım ateş ediyor. İnler alır formayı. Caner adriano sol tarafı bırakmaz. Aboubakar Talisca ikisi de muazzam. Ömer ve Tolgay sırıtıyor biraz, Ozi ve Q7 geldiğinde tak tak olur bu takım.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Gokhan inler daha hazir degil.
Zaten cok cok iyi futbolcu tam futbolcu total futbolcu ginler al koy bayerne siritmAz, oynar adamlarla beraber.
Ft bu cocugu nasil kacirmis. Simdi milli takimda orta sahada mesut ile ginler oynasaydi offff

Sonuna kadar katılıyorum abi.
Hazır olmamasını gördüğüm kadarıyla aşırı hırsı ile kapatıyor.Üstelik takıma kattığı sertlikte çok önemli.
Leicester'dan gelirken maaşında büyük indirim yaparak geldi, belli ki futbolu çok özlemiş.Birde Beşiktaşlı olunca  :steamed:

Çevrimdışı Luccâ

Atınç kaptan hell yea!

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: