Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140311 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay biraz top hatası yapıyor sakin oynasa lokum lokum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Tolgay sahanın kötüsü çok top kaybediyor saymadım ama 5 top kaybı yapmış olabilir ilk 20 dakikada

Çevrimdışı Luccâ

Açıkçası orta sahada kesilen 2 ismin Oğuzhan ve Tolgay olabileceğini düşünüyorum. Gökhan-Atiba ve önlerinde Talisca olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Gökhan Talisca ve Caner inanılmaz isabetli transferler. Ama Ebubekir konusunda emin değilim..

Dediğim an attı ya la :D :D

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı Orhan_

Golün güzelliğine gel arkadaş. Çok pis ama çok pis geliyoruz. Dağıtıcaz bu ligi :D.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Talisca, Aboubakar ve GOLLLLLLLLLLLL :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı anılnr

Hayatımda bir hazırlık maçında bukadar keyif aldığımı hatırlamıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Adamım attı be. Zevkten çıldırıyorum :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Savaş

Askerden yeni gelmiş gibi oynuyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Caner Adriano kanadı çok iyi olacak. Talisca Sosa'yı aratır mı :D?

Çevrimdışı Orhan_

Ayrıca İnler'e maşallah. Böyle oynarsa yedek falan kalmaz bu takımda.

Çevrimdışı fatih e.

Maşallah, çok istekli oynuyoruz.

Çevrimdışı arc1999

İnler en iyisi

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Luccâ

fenerli bi arkadaşım var kuduruyor. Talisca diye niye seviniyorsun kiralık gidecek falan diyor agsjahahahahs

Çevrimdışı RevivaL

İnler kalitesi ile oynuyor daha hazır bile değil

Çevrimdışı Türkay

İnler Atiba'dan formayı aldı bile :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi mayguntr

İnler ne top atıyor arkadaş :D Talisça Ebubekir Ateş  :D Sosa & Gomez'in yeri dolmaz diyenlere çok pis kapak yapacaklar.

Çevrimdışı goktasoktay

Tolgay bu kadar top kaybıyla bu geniş kadroda kendine zor yer bulur

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı EagleForce

Buyuksun Senol hoca. Top bize gectiginde EPL maci izliyorum sanki. Sahadaki takimin nerdeyse hepsi yeni daha birbirine alisacaklar, Oguzhan, Atiba, Q7 gelecek. Cok keyifli bir yil bizi bekliyor.

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız bu sene yerden hızlı pas dışında uzun topla da çok fazla kontradan can yakıcaz. Transferler 10 numara 5 yıldız

iPhone 6+ cihazından fırlatıldı

Çevrimdışı Bishamon

fenerli bi arkadaşım var kuduruyor. Talisca diye niye seviniyorsun kiralık gidecek falan diyor agsjahahahahs

Kıskançlığın böylesi görülmedi

Etiketler: