Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122273 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfo bence Benfica maçında ilk 11 de olacak..

Maç eksiği çok fazla, öyle zorlu bir deplasmana ilk 11 yazmak riskli olur diye düşünüyorum.

Bir de Benfica ileri hattı Tosiç'e uygun gibi duruyor. Bir uzun bir kısa forvetle oynuyorlar Marcelo Mitroglou'nu(ya da Jimenez'i), Tosiç de Jonas'ı kontrol altında tutabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

4-4-2 de Talisca veya ozi  oyun dışında kalacak ,Halbuki bizim orta sahamız kalabalık ,eldede zengin orta saha kadrosu var

saygılar

Hoca 4-4-2'de ileri ikilide Talisca-Aboubakar'ı da deneyebilir belki, 4-4-1-1 gibi.

Ama ben bunun sadece alternatif bir diziliş olduğunu düşünüyorum, hoca 4-2-3-1'i çok değiştirmeyecektir..

Çevrimdışı onder23

4-4-2 de Talisca veya ozi  oyun dışında kalacak ,Halbuki bizim orta sahamız kalabalık ,eldede zengin orta saha kadrosu var

saygılar
442 nin çeşitli varyasyonları var abi. Baklava dilimi şeklinde de oynanabilir.

Cenk      abubakar
   Talisca
Inler    ozi
     Atiba

Şeklinde olursa hepsi oynayabilir. Bu durumda bekler çok önemli bir konuma geliyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı autopsy

Kapasitesiz futbolcular tek tek gonderiliyor..  Yillardir sirtimiza kambur olmus cenk gonen, ismail koybasi , pektemek , serdar kurtulus gibi adamlarla vedalasildi... Necip ve tolga kaldi sadece

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga'yı bilemem de Necip konusuna katılmıyorum. Necip stopere devşiriliyor ve orada hata yapıyorsa sorunun aranacağı yer Necip değildir . Kabul ediyorum, Necip çok geliştiremedi kendisini, yedek oyuncu olarak değerlendirilmeli vs ama o adam buranın altyapısından yetişti . Ne gereğinden fazla para kazandı , ne yedek kalınca ağzını açtı. Elinden geleni de dibine kadar yapan bir adamdır . Necip kambur falan değildir , Necip Beşiktaş'tır .

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk      abubakar
   Talisca
Inler    ozi
     Atiba

Şeklinde olursa hepsi oynayabilir. Bu durumda bekler çok önemli bir konuma geliyor.

bu sefer quaresma olcay filan dışarda kalıcak caner :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'yı bilemem de Necip konusuna katılmıyorum. Necip stopere devşiriliyor ve orada hata yapıyorsa sorunun aranacağı yer Necip değildir . Kabul ediyorum, Necip çok geliştiremedi kendisini, yedek oyuncu olarak değerlendirilmeli vs ama o adam buranın altyapısından yetişti . Ne gereğinden fazla para kazandı , ne yedek kalınca ağzını açtı. Elinden geleni de dibine kadar yapan bir adamdır . Necip kambur falan değildir , Necip Beşiktaş'tır .
Çok fazla duygusallık takıma zarar veriyor. Keşke kendini geliştirse ve daha iyi oynasa ama şu haliyle sıradan bir yedekten öteye gidemez. Beşiktaş'ta rekabeti körükleyecek adamlara ihtiyaç var Necip gibi kötü örnekler altyapı oyuncuları içinde iyi değil. kendimi geliştirmesem bile ben a takımda olabilirim algısının yaratılması açısından. Orada oynayacak adam fark yaratır seviyede olmalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

Hoca Aras'i beyenmedi galiba SL kadrosunada almamis, ligte de kullanmadi. Kerim in yerine tercih edilebilirdi.

Bence o nedenle değil. Kerim'i mi kesecekti. Geçen yıl bazı maçlarda kritik destekleri oldu Kerim'in.
Adalet duygusuyla yapıyor bence haklı. Ayrıca henüz Aras'ı izlemedik.

Çevrimdışı autopsy

Çok fazla duygusallık takıma zarar veriyor. Keşke kendini geliştirse ve daha iyi oynasa ama şu haliyle sıradan bir yedekten öteye gidemez. Beşiktaş'ta rekabeti körükleyecek adamlara ihtiyaç var Necip gibi kötü örnekler altyapı oyuncuları içinde iyi değil. kendimi geliştirmesem bile ben a takımda olabilirim algısının yaratılması açısından. Orada oynayacak adam fark yaratır seviyede olmalı.

E ben ne dedim :)  Ben de yedek olabilir şu anki performansıyla ancak dedim . Yalnız adama kambur demek farklı birşey . Mustafa Pektemek kambur idi buna katılırım ama Necip için asla katılmıyorum. Futbol sadece 11 kaliteli adamın bir araya gelmesiyle oynanmıyor . Bütünlük , kulübü sahiplenme gibi şeyler de gerekiyor. Sadece iyi kadroyla olmadığının  yüzlerce örneği görüldü . Ha diyorsan ki bizim altyapımızdan çıkan oyuncu Necip'ten kaliteli olmalı buna da katılırım. O zaman da kızılacak merci yönetimlerdir, Necip'in kendisi değil . Necip kurtulunacak adam değildir.  Umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı abdusta

Cenk      abubakar
   Talisca
Inler    ozi
     Atiba

KARİZMA nerede?

saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2016, 14:19:28 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

E ben ne dedim :)  Ben de yedek olabilir şu anki performansıyla ancak dedim . Yalnız adama kambur demek farklı birşey . Mustafa Pektemek kambur idi buna katılırım ama Necip için asla katılmıyorum. Futbol sadece 11 kaliteli adamın bir araya gelmesiyle oynanmıyor . Bütünlük , kulübü sahiplenme gibi şeyler de gerekiyor. Sadece iyi kadroyla olmadığının  yüzlerce örneği görüldü . Ha diyorsan ki bizim altyapımızdan çıkan oyuncu Necip'ten kaliteli olmalı buna da katılırım. O zaman da kızılacak merci yönetimlerdir, Necip'in kendisi değil . Necip kurtulunacak adam değildir.  Umarım anlatabilmişimdir.

Doğru noktalar var.

Senelerce Oleguer gibi, Victor Valdes gibi Türkiye Ligi'nde Bursaspor'da oynayamayacak adamlar, muhtelif nedenler ve aidiyet için, Barcelona'da kadroda tutuldular ve defalarca ilk 11'de oynatıldılar.

Ben de Necip'in kadroda kambur olduğunu düşünmüyorum. Takım 3 farkı yakalamadan oyuna alınmasın, yeterli benim için.

Çevrimdışı kadirakca

Sadece BJKTV mi verecek, diğer kanallarda mı verecek?

Çevrimdışı Eclips

Biliç töreden faydalanamaz sonra oğuzhana vs sarabilir

Adam Ozzy yerine Veli'yi oynatiyordu, Ozzy adamdan nefret ediyor :D Hayatta oynamaz.

Çevrimdışı Eclips

yahu Bu moderasyon nezaman kalkiyor? ilk yazdigim iletilerden birisinde Marcelo cop dedik diye her yazdigimiz ilk once moderasyon tarafindan mi okunacak? Ozur diledik ya?

Insan uyarilir tamam ama bu nedir ya? Insani forumdan soguttunuz vallah.

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

8 tane oyuncu katılacakmış. Ovvv şov var :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

FİKRET ORMAN'dan Boyko'ya

''Sen yine bizim oyuncumuzsun. Git bu sezon oyna seneye daha hazır gel. Senden vazgeçmedik Beşiktaş’ın kalesini koruyacaksın”

Başkanımıza duyduğun sevgi dublelendi değil mi? stoper filan herşeyi unutturdu sana  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gökhan ve Adriano basının arasında oturuyo :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onder23

imza töreni başladı ntvspor canlı yayın

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar opsiyon varmış

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Abubakarla 4 yıllık anlaşmamız var. FFP den dolayı bu sene kiralık oldu  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'la +4 yıllık anlaşma yapılmış.  :super: :super:

Çevrimdışı Zafer55

Gökhan ve Adriano basının arasında oturuyo :evillol: :evillol:
10 etti.
Fabriydi dimi önceden imza atan 3.transfer?

Çevrimdışı yigitcan1903

Nasıl 4 yıllık
Taksitle mi aldık
Gomeze dönmesin bu da

Çevrimdışı onder23

Nasıl 4 yıllık
Taksitle mi aldık
Gomeze dönmesin bu da

FFP den dolayı bu sene kiralık olacak. Hem kulübü hem de oyuncuyla anlaşılmış. Gelecek seneden sonra bizde olacakmış.

Etiketler: