Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134479 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Töre'nin tahmin edildiği gibi macerası başarısız oldu, şimdiden geri döneceği konuşuluyor. Aras & Kerim'e kiralık yolu gözükecek sanırım.

Çevrimdışı underworld

Töre'nin tahmin edildiği gibi macerası başarısız oldu, şimdiden geri döneceği konuşuluyor. Aras & Kerim'e kiralık yolu gözükecek sanırım.
Geri dönüş hikaye , gidecek kendine başka bir takım bulacak

Çevrimiçi murat

Allahtan arsiv var, tosici bir ben savundum, adamin iyi oldugunu sadece kotu sezon gecirdigini yazdim hep. Hatta sezon basi antremanda gorunce ohhhh tosic geliyor filinta gibi diri simsiki yazmistim.

Ben atlari gorup altili oynayan ekoldenim. Altili gazetelerinin kosu raporlarina inanmaz parayi vururdum, ati gorecen. Oyhhshs karnim acikti
sen daha o zamanlar yoktun @mylife1903 .tosiçin ilk avukatı bendim :D

Çevrimdışı Berat

Geri dönüş hikaye , gidecek kendine başka bir takım bulacak

Tümer tezarahüratı gibi gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder misali.

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı Berat

İnanılmaz istatistik.

Bunun bir de taraftar üzerindeki yarattığı sinirsel zararın analizi yapılsa vay vay.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oooooo :busted_cop:

Aboubakar gol atmış hiç demiyosunuz :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı karakartal1313

pazar günü başakşehir maçına gidemeyip biletini devretmek isteyen olursa hiç fena olmaz  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı brkntcnr

İnanılmaz istatistik.
Maç başına yirmiye yakın top kaybı. Orta isabeti %20. Harbiden inanılmaz insan istese yapamaz böyle istatistik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç başına yirmiye yakın top kaybı. Orta isabeti %20. Harbiden inanılmaz insan istese yapamaz böyle istatistik.
Ben orta yapsam daha iyi yaparım

Çevrimdışı brkntcnr

Ben orta yapsam daha iyi yaparım

Şaka değil abi valla yaparsın

Çevrimdışı Berat

Şaka değil abi valla yaparsın

Bence de @Mehmet Ali C. abinin yorumlar zaten tam isabet gidiyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı brkntcnr

Devre arası Töre dönsün, bitane de sözleşmesi sene sonu bitecek iki kanatta da oynayabilen biri devre arasından bağlansın, sezon sonu quaresma da köyüne.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

@tuncaboylu boyle yerler esinle ,kiz arkadasinla  guzel

istanbulda yasayan bir insan icin gidilecek  yapi ve  duzen olarak guzel yerlerden birisi neresi?
Anadolu yakasi marianin bahcesi  gerci sube actilar bozuldu artik
como 100 kat daha guzel ?
esini kiz arkadasini al gotur como ya sana 10 yil boyunca heryere izin cikar :)
dusuncesinize milano da  200 kisi bir dukkanin onunde sirada bekliyor oha ne oluyor diyorsunuz geciyorsunuz siraya

iceriye bir giriyorsunuz 200 kisi mozeralla peynirli  bizim geleneksel pişi mizi almak icin sirada bekliyormus :)

@tangaz

tatilde ben degisik seyler ariyorum artik  yani siradan git surayi gor gel yapmiyorum   Usa ve Canada harici bir cok yerisin degisikliklerini kesfetmisimdir
  :alala: marianın bahcesimi kaldı :D kapandı orası ben düğünü yapmıştım orda @Culpable
o zamanlar en iyi dönemiydi oranın şimdi kırmızı barbekü oldu şu andada güzel bazen maç izlemeye gidiyoruz :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allahtan arsiv var, tosici bir ben savundum, adamin iyi oldugunu sadece kotu sezon gecirdigini yazdim hep. Hatta sezon basi antremanda gorunce ohhhh tosic geliyor filinta gibi diri simsiki yazmistim.

Ben atlari gorup altili oynayan ekoldenim. Altili gazetelerinin kosu raporlarina inanmaz parayi vururdum, ati gorecen. Oyhhshs karnim acikti
:alala: :alala:

En cok savunan ve elimizdeki en iyi ve en farkli stoper diyende bendim abi , beni niye atladın :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

gökhan töre'yide geri alalım :D

3G'ye geçelim :D  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan çok karizmatik adam bugün Rahmi koç ile birlikte çıkması teşekkür etmeside önemliydi sponsorlarımız gerçekten dünya standartında.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan çok karizmatik adam bugün Rahmi koç ile birlikte çıkması teşekkür etmeside önemliydi sponsorlarımız gerçekten dünya standartında.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan 16 yil once :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: