Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Töre'nin tahmin edildiği gibi macerası başarısız oldu, şimdiden geri döneceği konuşuluyor. Aras & Kerim'e kiralık yolu gözükecek sanırım.
Allahtan arsiv var, tosici bir ben savundum, adamin iyi oldugunu sadece kotu sezon gecirdigini yazdim hep. Hatta sezon basi antremanda gorunce ohhhh tosic geliyor filinta gibi diri simsiki yazmistim. Ben atlari gorup altili oynayan ekoldenim. Altili gazetelerinin kosu raporlarina inanmaz parayi vururdum, ati gorecen. Oyhhshs karnim acikti
Geri dönüş hikaye , gidecek kendine başka bir takım bulacak
İnanılmaz istatistik.
Oooooo Aboubakar gol atmış hiç demiyosunuz
nerda
Milli takımda
Ooooo milli mi olmus
Maç başına yirmiye yakın top kaybı. Orta isabeti %20. Harbiden inanılmaz insan istese yapamaz böyle istatistik.
Ben orta yapsam daha iyi yaparım
Şaka değil abi valla yaparsın
Hemide a milli abi
@tuncaboylu boyle yerler esinle ,kiz arkadasinla guzel istanbulda yasayan bir insan icin gidilecek yapi ve duzen olarak guzel yerlerden birisi neresi?Anadolu yakasi marianin bahcesi gerci sube actilar bozuldu artik como 100 kat daha guzel ? esini kiz arkadasini al gotur como ya sana 10 yil boyunca heryere izin cikar dusuncesinize milano da 200 kisi bir dukkanin onunde sirada bekliyor oha ne oluyor diyorsunuz geciyorsunuz siraya iceriye bir giriyorsunuz 200 kisi mozeralla peynirli bizim geleneksel pişi mizi almak icin sirada bekliyormus @tangaztatilde ben degisik seyler ariyorum artik yani siradan git surayi gor gel yapmiyorum Usa ve Canada harici bir cok yerisin degisikliklerini kesfetmisimdir
Başkan çok karizmatik adam bugün Rahmi koç ile birlikte çıkması teşekkür etmeside önemliydi sponsorlarımız gerçekten dünya standartında.C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi