Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O mantıkla Vodafone'de Türkçe bir kelime değil Ne yani oda mı değişecek?
SON DAKIKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Talimatı verdim, 'arena' isimlerini statlardan kaldırıyoruz" ifadelerini kullandı.bizim stadın ismi ne olur.ozaman
Sponsorluk bitene kadar dokunamazlar Vodafone izin vermediği sürece...
küllüye olmasa bari
abi işsizlik enflasyon suriyeliler konusu dış politika falan hakkında talimat versin bi bu kalmıştı en önemli ülke konusu tabii bu tey allam yaa
stadyum türkçe kelimeymimiş
En son 7 oyuncu Gaziantep i terketmişti ama ikisi kaleci mesela. Acaba diğerleri 11 oyuncusu mu @Mehmet Ali C.
İsmail abi ömrün yollarda geçiyor desene
o yol bitermi foruma iş düşüyor bol bol mesaj atın ismaile yolluk olsunsen yola çıkarken haber ver ben bütün mesajları onaylarım
Gökhan Değirmenci (Kaleci) Paulo Victor (Kaleci) Şenol Can (Stoper) Elyasa Süme (Stoper) Muhammed Ildiz (Orta saha) Sefa Yılmaz (Sağ kanat) Marcinho (Orta saha) Hasan abi Şenol can 4 lig maçıMarciho 12 lig maçı devre arasında gelmiş Elyasa 28 lig maçısefa yılmaz 22 lig maçımuhammed ildiz 18 lig maçı oynamış.
Vodafone tutturmasın da çekiliyorum ben arena isterem de arena isterem , arena yoksa ben de yokum diye
Arena İtalyanca ya da yunanca falandır heral dimi patron , kavga çıktı mı bunlarla son zamanlarda nerden sardı acaba arena ismine
Adam arena kelimesini eleştirirken bunu kıraathane kelimesini öz Türkçe olarak anlatıp,cafe kelimesine evrilmesini,örneklendirerek yapıyor.Söylenecek bir şey var mı?Kıraathane zaten Orhun yazıtlarında geçiyor.
tutturur tutturur böyle saçma sapan birşey birtek bizim ülkemize özgüdür.Adamlar sponsor olmuş istediğini koyarlar.Adam mecburmu "Vodafone Stadyumu" demeye.
O stadın dışındaki vodafone arena tabelalarıda değişecek o zaman bu yaz Sadece stad dışı değil içinde her yerinde Vodafone arena yazıyor hepsi değişecekse.Devletimiz parasını versin bi zahmet.