2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360770 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

9 iç saha 7 deplasman maçımız kaldı arkadaşlar. Sahamızaki 9 maçı haldığımız an %99 şampiyonuz.Lütfen herkes imjankarı dahilinde Vodafone Arena'daki tüm maçlara gelsin-getirsin. Rakiplerimiz tehlikenin farkındalar ki yabancı yasaklansın gibi absürt şeylere yönelmeye girdiler.Çok önce elde etmemiz gereken şeye 1 adım kaldı; BU LİGİN EFENDİSİYİZ!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Eskiden Aziz'in bir ağırlığı vardı. Parayı bastırır alırdı 8 10 milyon neyse verirdi konuyu kapatırdı. Şimdi UEFA tepelerine binince apartman yöneticisi emekli albaylar gibi oldu. Esip gürlemeye devam etse de pek takan kalmadı :) Parayı bastırma devri bitince yolunmuş tavuğa döndü.

çayı püskürttüm. şu esprileri alıştıra alıştıra yapın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

Adebayor olursa buyuk sikinti. Mitrovic transferinin ne kadar sacma ve yanlis oldugunu Kayseri, Alanya maclarindan ve cikan forvet transferi dedikodularindan anliyoruz zaten.
Bekledigim gibi hoca Tosic-Marcelo'yu bozmayacak ve 4 milyon euro cope gitmist olacak. Bu arada Ba'yi Adebayor'a tercih ederim her turlu, Adebayor tamamen bitik su anda. Ancak sirf gereksiz bir stopere bu kadar para yatirdigimiz icin adam gibi bir forvet yerine 4 ayi geri kalan sezonun 2 ayinda oynayamayacak bir adam almak zorunda kaliyoruz. Harbiden yazik.

Tolga konusunda da istatistikler uzerinden elestirilmis, ama katilmiyorum. En onemli ozelligi adam eksiltmesi ve topla hizli olmasi. Onun yani sira yeterince mesafe kat eden ve top da kapabilen oyuncu. Bu tur box-to-box oyunculari gol veya asist uzerinden degerlendirmek hic dogru degil bence. Oguzhan icin de ayni sey gecerli. Bu tur oyuncular takimi oynatir, takimin cehresi degisir, kendileri tabelada gozukmese bile. Oguzhan son 2 mac 8'e gecti nasil takim oyunu fark etti mesela. Tolgay'in sanssizligi takimda oldugu donemide Oguzhan'in da olmasi ve bu yuzden yeterince forma sansi bulamamasi. Ikisi de 10 degil maalesef, rahat rahat beraber oynatamiyoruz. Tolgay bence su an her Super lig takiminda net parlar, takimi tasir. Buna GS ve FB de dahil, hatta onlara ilac olur tam anlamiyla. Degerini biz bilmiyoruz maalesef tam olarak.

Çevrimdışı tangaz

9 iç saha 7 deplasman maçımız kaldı arkadaşlar. Sahamızaki 9 maçı haldığımız an %99 şampiyonuz.Lütfen herkes imjankarı dahilinde Vodafone Arena'daki tüm maçlara gelsin-getirsin. Rakiplerimiz tehlikenin farkındalar ki yabancı yasaklansın gibi absürt şeylere yönelmeye girdiler.Çok önce elde etmemiz gereken şeye 1 adım kaldı; BU LİGİN EFENDİSİYİZ!!!

+1903  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

+1903  :claps:
Vodafone Arena'da 8 galibiyet 1 beraberlik alacağımızı düşünüyorum, Deplasmanda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet bekliyorum. Sadede gelirsek, Murat abi 82 puanla şampiyonuz.  :serefe:

Çevrimdışı tangaz

Vodafone Arena'da 8 galibiyet 1 beraberlik alacağımızı düşünüyorum, Deplasmanda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet bekliyorum. Sadede gelirsek, Murat abi 82 puanla şampiyonuz.  :serefe:

iç sahada puan kaybı olmasın lütfen. hem kime puan kaybetçez iç sahada

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizi zorlayacak maçlar deplasman abi gs deplasmanı var karabük deplasmanı antalyaspor deplasmanı bide ts deplasmanı eklendi diyebiliriz birde başakşehir var :)

İçerdeki en zorlu maç fb ile derbi :)

Çevrimiçi Necmi

Bizi zorlayacak maçlar deplasman abi gs deplasmanı var karabük deplasmanı antalyaspor deplasmanı bide ts deplasmanı eklendi diyebiliriz birde başakşehir var :)

İçerdeki en zorlu maç fb ile derbi :)
biz iç saha maçlarımızı takır takır vurup geçeceğiz dediğin gibi rakipler içsaha maçlarını bizimle oynayacaklar hangimiz için daha zor bu
deplasmanları zaten zorken birde iç sahalarıda zor olacak birde böyle bak.
Beşiktaşın en büyük özelliği ne tam bir deplasman takımı olması bizim için farketmez deplasman iç saha vurup geçeriz.
Rakipler düşünsün hesap yapsın
bizim için deplasman iç saha yok kazanmamız gereken 48 puan var.

Çevrimiçi Necmi

tek rakibimiz THY idi onuda sponsorumuz yaptık :D

Çevrimdışı Karabay

tek rakibimiz THY idi onuda sponsorumuz yaptık :D
yeni bir olaymı yoksa uçağımı kastettin abi

yeni bir olaymı yoksa uçağımı kastettin abi

espiri yapmış :)

biz iç saha maçlarımızı takır takır vurup geçeceğiz dediğin gibi rakipler içsaha maçlarını bizimle oynayacaklar hangimiz için daha zor bu
deplasmanları zaten zorken birde iç sahalarıda zor olacak birde böyle bak.
Beşiktaşın en büyük özelliği ne tam bir deplasman takımı olması bizim için farketmez deplasman iç saha vurup geçeriz.
Rakipler düşünsün hesap yapsın
bizim için deplasman iç saha yok kazanmamız gereken 48 puan var.

38 puan yeterli olur şampiyonluk için 79 puanla şampiyon oluruz.

48 puan çok uçmuşsun abi :)

Normalde bir takımın başkanına hakaret etmek istemem bize yakışmıyor Beşiktaş'lı olarak ama caps güzel olmuş dayanamadım :D  :evillol:

Cuk oturmuş :D

Çevrimdışı Karabay

espiri yapmış :)
sponsorluk lafı duydummu şakaya gelemiyoruz :)
Beşiktaş uçağı geçen gün samsundaydı. Insanın tüyleri diken diken oluyor valla

Çevrimdışı Anıl1903

Normalde bir takımın başkanına hakaret etmek istemem bize yakışmıyor Beşiktaş'lı olarak ama caps güzel olmuş dayanamadım :D  :evillol:

Cuk oturmuş :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ah ah  Azize :kop:  "Sosa ve kulübü ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi."
- E demek ki Sosayla anlasamamisin  :D :biggrinking: :kop:
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

38 puan yeterli olur şampiyonluk için 79 puanla şampiyon oluruz.

48 puan çok uçmuşsun abi :)
48 alacağız demedim alınacak 48 puan var iç dış farketmez dedim
76 puanda şampiyon yapar uçtuğum yok yani :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ah ah  Azize :kop:  "Sosa ve kulübü ile anlaştık. Ama Sosa, Milan'da kendimi kanıtlamak istiyorum diye gelmek istemedi."
- E demek ki Sosayla anlasamamisin  :D :biggrinking: :kop:
demekki her fiyat sordukları kişiyle anlaştık sanıyorlar :alala:

Çevrimdışı celiker1

Kalan iç saha diyorum .9 da 9 olduğu an %99 şampiyonuz. BumlardN biri FB yendik mi 9 puan fark eder. Dış saha sonuçlarına ve kalan maçlara göre FB bizi yakalayamax Hello 👍İç saha maçlarına göre zaten 4 hafta sonra Başakşehir de out. GS Yİ saymıyorum. Vodafone Arena daki maçlara gelin-getirin. Takım hazır, biz hazır mıyız? Ben hazırım?
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 18:39:13 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sürpriz bir puan kaybı bekliyorum abi  fener olmasında 1 beraberliğe razıyım ben.

Çevrimdışı Orhan_

Biz garanti olsun diye bütün maçları kazanalım, en iyisi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demekki her fiyat sordukları kişiyle anlaştık sanıyorlar :alala:
Bizde kazandığını 2.5 3 katını teklif ettiler, yinede gelmedi adam

Çevrimdışı tangaz

gomez gene gol atmış namıssız  :bawling: asist y.mallı gol m.gomez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atmasin yav atmasin da sene sonu alabilelim :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Aziz yildirim alacakmis onu. Araya vw ci fbliyi sokacamis falan filan

Baslik su

Fbden besiktasa asrin calimi,

Fbli zengin ve turkiye distributoru gomez transferi icin devrede. Coh saygi duyulan isadami fbli bilmemne alamanyadaki baglantilarini kullanarak mario gomez icib devreye girecek.
Sabah tuvaletten girerim ozel haberi

Etiketler: