2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384936 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gomez bizi kullandı kendince ama kullanırken de bizi şampiyon yaptı teşekkür ederim şahsım adına dileyen tüm dünya yıldızları bizi böyle kullanabilirler ben itiraz etmem  :D gomez vizyonreis açıklaması yaparken burada çoğunluk vaaay işte vizyonumuz böyle olmalı derken kendisine hadsiz yakıştırması yapan kişilerden biriydim ve nüfusumuz bir elin parmaklarını geçmiyordu.

Muta nikahi gibi bisi oldu, bi birliktelik yasadik gomezle karsilikli zevk aldik, kendisine hizmetleri karsiligi odememezi de yaptik ve herkes kendi yoluna. Guzel, faydali ve ogretici bir tecrube oldu herkes icin.
Ben cok memnun kaldim mesela butona falan bastik cocuklan beraber.

Yasandi bitti

Bak uzun vadeli olsaydi bu iliski, caner-asena isine benzeyebilirdi. Tadinda biraktik gomezle.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç transfer yapılmasın önerisini ben atmıştım ortaya sende beni alıntılayıp evet fazla transfer yaptık çöp olasıya yazın iyi bir adam olsun demiştin abi aynı düşünüyoruz. Demba Ba konusundada aynı saflardayız sadece size söylemiyorum ama forumda istemeyen insanlara nasıl karşı çıkarsın demek bir acayip buluyorum. Şampiyonluk yaşamak onlarında hakkı felan deniyor anlamlandıramadım ben nasıl hakkı oluyorsa. Geçen sene es kaza fener şampiyon olsa ne diyecektik şimdi Ersan'a paraya gitti bizi yüz üstü bıraktı felan.

Ersan'a öyle diyecek olanın alnını ben karışlardım başta.

Adam 7 milyon euro kazandırarak gitti, onun sayesinde stadı tamamladık ve UEFA kriterlerini sağladık.

Bana saçma gelen nokta bedavaya ve maaşını karşı tarafın ödeyeceği Demba Ba'nın getirilmesini eleştirip, alternatif olarak 2.5 senede 5.5 milyon euro'ya mal olacak Rodallega'yı önermek.

Bak şimdi aklıma geldi: Aynı kişi, daha az maliyete sahip Babel transferini de eleştirdi maliyetinden ötürü.

Üstelik Babel'in kariyeri ve kalitesi nerede, Rodlllega'nınki nerede?

Çevrimdışı Kalyoncu

Demişimdir, hatırlıyorum öyle bir şey dediğimi.

Demba Ba sakatlıktan daha erken dönseydi, zaten 1. tercihim olurdu.

Bizim yönetim "gündemimizde yok" derken bile istediğimi yazmıştım.

Ayrıca şimdi dönüp son 10 güne bakınca bizim yönetimin Ersan'dan ders alıp, Demba Ba konusunda taktik yaptığını düşünüyorum.

Hemen üstüne atlasaydık, Ersan'ın transferinde olduğu gibi aksilikler çıkartabilirlerdi.

Ben yöneticilerin ve Şenol Güneş'in Demba Ba'nın bedava gelmesinden dolayı kapalı kapılar arkasında göbek attıklarına eminim.

Ayrıca Huntelaar'ın takımında başka sağlam santrafor yok, 2. ligden bir adam aldılar en son çare olarak.
Aslında kimsenin aklında olmayana en son kalıyorsan düşmüşsün demektir. Demba Ba Nisan da sahaya çıksada yanıltmaz vurup geçeriz gelecekse hayırlı olsun. Konuyu kapatıyorum maç başlıyor Mitrovic i izleyeceğim :)

Çevrimdışı Evenf

gomez bizi kullandı kendince ama kullanırken de bizi şampiyon yaptı teşekkür ederim şahsım adına dileyen tüm dünya yıldızları bizi böyle kullanabilirler ben itiraz etmem  :D gomez vizyonreis açıklaması yaparken burada çoğunluk vaaay işte vizyonumuz böyle olmalı derken kendisine hadsiz yakıştırması yapan kişilerden biriydim ve nüfusumuz bir elin parmaklarını geçmiyordu.
kullanmak mı oluyor tam bilemiyorum ama win win durumu oldugu kesin. Besiktas a gelen dört futbolcuya şaşırmştım. ferdinand, kuntz, guti, mario gomez. hepsi kısa sürdü zaten.

Çevrimdışı atalay

Benfica'nın 15/16 sezonu itibariyle net borç miktarı 300 milyon euroyu geçmiş durumda. Net borcun yıllık artış hızı durağan seviyede. Azalan veya artan bir trend içerisinde değil. Fakat yayın gelirleri, bilet satış gelirleri, faaliyet kârı ve toplam gelirleri düşük. @tuncaboylu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ersan'a öyle diyecek olanın alnını ben karışlardım başta.

Adam 7 milyon euro kazandırarak gitti, onun sayesinde stadı tamamladık ve UEFA kriterlerini sağladık.

Bana saçma gelen nokta bedavaya ve maaşını karşı tarafın ödeyeceği Demba Ba'nın getirilmesini eleştirip, alternatif olarak 2.5 senede 5.5 milyon euro'ya mal olacak Rodallega'yı önermek.

Bak şimdi aklıma geldi: Aynı kişi, daha az maliyete sahip Babel transferini de eleştirdi maliyetinden ötürü.

Üstelik Babel'in kariyeri ve kalitesi nerede, Rodlllega'nınki nerede?
Babel bizim maaş dengemize göre fazla halada sessiz içimden söylüyorum ben erken gerçekleşti iyi oldu ondan olmuştur dedik kapattık konuyu. Rodallega için o paraları versek Necmi abi banlardı beni heralde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica'nın 15/16 sezonu itibariyle net borç miktarı 300 milyon euroyu geçmiş durumda. Net borcun yıllık artış hızı durağan seviyede. Azalan veya artan bit trend içerisinde değil. Fakat yayın gelirleri, bilet satış gelirleri, faaliyet kârı ve toplam gelirleri düşük. @tuncaboylu

Tamam da @atalay, aklıam yatmayan şeyler var yine:

1- Her sene CL'ye kalıyorlar.

2- Transfer alış satışlarında
2016-17'de 70 milyon euro
2015-16'da 60 milyon euro
2014-15'te 60 milyon euro

artıda görünüyorlar.

3- Oyunculara abartılı maaşlar da ödemiyorlar.

Neden hala bu kadar borca batık durumdalar?

Bu satılan oyuncuların çoğunun kârını menajerler alıyor, bunlara bir şey kalmıyor olabilir mi?

Çevrimdışı sametbagan

Muta nikahi gibi bisi oldu, bi birliktelik yasadik gomezle karsilikli zevk aldik, kendisine hizmetleri karsiligi odememezi de yaptik ve herkes kendi yoluna. Guzel, faydali ve ogretici bir tecrube oldu herkes icin.
Ben cok memnun kaldim mesela butona falan bastik cocuklan beraber.

Yasandi bitti

Bak uzun vadeli olsaydi bu iliski, caner-asena isine benzeyebilirdi. Tadinda biraktik gomezle.
Yalnız biz değil o bize üç sefer boş ol boş ol boş ol dedi  :bandit:

Çevrimdışı Evenf

Bizim de anlatmaya çalıştığımız, plan olmadığını bilemeyiz.

Belki planlar vardı ve gerçekleştirilemedi.

Hiç birimiz transfer komitesinde ve teknik heyette yer almıyorken, nasıl bu kadar iddialı konuşuyorsunuz onu anlayamıyorum.

Kimlerle görüşüldü, kimlerle pazarlık edildi; bilgimiz var mı? Yok.

Ayrıca Demba Ba'ya düşülmesi muhabbeti de garip.

Yani düştüğümüz isim Demba Ba'ysa, ben uçuşa nereden başladığımızı tahayyül edemiyorum.
demba ba ya kadar dustugumuz durumuna katılıyorum bende bunun nedeni saglık durum ve yas. demba ba Besiktas ta bir sezonun yarısında performans gosterdi sonra zaten macları tamamlayamaz hale geldi. 2 sene once boyle olan bir oyuncu simdi ne durumdadır bunu anlatmak icin soylenen bi cumle. neyse simdi mac zamanı...

Çevrimdışı atalay

Galatasaray CL gelirlerinden mahrum kalınca ilk 6 aylık dönemdeki gelir kalemlerinin tamamı bir sezon öncesine göre düşmüş. Toplam gelirleri ise geçen sezona göre -42% azalmış. Brüt 31 M TL, net 153 M TL zarar açıklamışlar. Finansman giderleri 75 M TL. Banka ve faktoring borçları ise 617 M TL. Ayrıca 156 M TL'lik ticari borçları var.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 18:42:26 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Pepe, sezon sonunda Çin ekiplerinden Hebei China Fortune'a transfer olmayı kabul etti. (Cadena Cope)
Ersan'ın takım değilmi bu.
Sezon sonu şöyle birşey bekliyor bizi
Atınç,Tosic,Rhodolfo gider.
Ersan,X gelir.
Marcelo,Mitrovic,Ersan,X savunma hattımız olur. Mali yapımız bozuk transfer yapamayız denirse X=Rhodolfo olur.

Pepe sakatlanırsa bir sene sonra çinlilerden beleşe alırız, aramız iyi zaten bol ticaret yaptık.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız biz değil o bize üç sefer boş ol boş ol boş ol dedi  :bandit:
Valla onu bunu bilmem, parayi veren dudugu calar

Çevrimdışı Orhan_

Pepe sakatlanırsa bir sene sonra çinlilerden beleşe alırız, aramız iyi zaten bol ticaret yaptık.

Sakat oyuncu kovalamaya başladık :D...

Çevrimdışı tuncaboylu

demba ba ya kadar dustugumuz durumuna katılıyorum bende bunun nedeni saglık durum ve yas. demba ba Besiktas ta bir sezonun yarısında performans gosterdi sonra zaten macları tamamlayamaz hale geldi. 2 sene once boyle olan bir oyuncu simdi ne durumdadır bunu anlatmak icin soylenen bi cumle. neyse simdi mac zamanı...

Yaş sorun olmasa gerek, Rodallega'dan 2 ay büyük sadece.

Sakatlanmadan önce çok iyi durumdaydı: Hemen her maçta 90 dakika oynamış ve son 10 maçta 9 golü atmıştı.

Neyse, gelsin görelim.

Çevrimdışı Anıl1903

Ersan,takımla ilk idmana çıkmış.

Çevrimdışı atalay

Matej sol stoperde başlayıp, 35'de Rhodolfo ile yer değiştirdi. 5 dakika sonra yeniden sol stopere geçti. Oyun içinde de sürekli switch yaparak oynuyorlar. Enteresan. 135 dakikanın sonunda defans çizgini sürekli öne çıkarıp, ilk müdahaleyi yapma gayretinde olduğunu söyleyebilirim.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 19:04:15 atalay ]

Çevrimdışı 38life

İnlere kaç para veriyoruz biz?

Çevrimiçi Necmi

Babel bizim maaş dengemize göre fazla halada sessiz içimden söylüyorum ben erken gerçekleşti iyi oldu ondan olmuştur dedik kapattık konuyu. Rodallega için o paraları versek Necmi abi banlardı beni heralde.
yok önce kendimi banlardım. Rodallega Beşiktaş formasını
giyecek oyuncumu. Onun adıyla Beşiktaşın adı aynı mesajda geçiyorsa
o mesajı ciddiye almam.

Çevrimdışı Ensar

yok önce kendimi banlardım. Rodallega Beşiktaş formasını
giyecek oyuncumu. Onun adıyla Beşiktaşın adı aynı mesajda geçiyorsa
o mesajı ciddiye almam.
moderasyon istiyoruz Necmi abi ! :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

moderasyon istiyoruz Necmi abi ! :D
Hiç tavsiye etmem  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın sol beki Atınç, sağ beki ise Fatih. Bu iki orijin stoper oyuncusun dörtlü savunmanın kenarlarında oynamalarının oyun pratiklerini geliştirebilmeleri adına en ufak katkısı yok. Halbuki orada U21'de sol bek oynama pratiği yüksek Sedat var. Ayrıca genç oyuncuların tamamının üst çatıları biçimsiz. İlerleyen süreçte 'kiralık unutulanlar' listesine eklenecekler gibi duruyorlar.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 11:02:16 atalay ]

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!!!!
Muharrem Usta : Açıklıyorum Mehmet ekici konusunda ben Beşiktaş ile anlaştım

TRT SPOR

Çevrimdışı Doğukan E.

Muharrem usta suan canlı yayında söylemiş "Mehmet Ekici için Besiktas la anlastim" demiş.

Çevrimdışı Evenf

Yaş sorun olmasa gerek, Rodallega'dan 2 ay büyük sadece.

Sakatlanmadan önce çok iyi durumdaydı: Hemen her maçta 90 dakika oynamış ve son 10 maçta 9 golü atmıştı.

Neyse, gelsin görelim.
rodellega yı transfer icin hic savunmadım. acıkca gelmesini istemem. gelirse suleyman youla etkisi yaratırdı. tam hatırlamıyorum ama demba ba nın son gollerinin cogu zaten penaltıdandı ve maclar bitsede gitsek modunda takılıyordu. inş suan ki rotasyona iyi gelir. zaten formayı giymesi de nisanı bulur...

Çevrimdışı tangaz

ts başkanı ekiciye iyi geçirdi "şimdi beşiktaşa gittin gittin yoksa sen yaza da fenere nahhh gidersin dedi" ekicinin uefa kuralları gereği 1 ocak öncesi transfer görüşmesi yapması yasak ama bu kuralı ihlal ettiğine dair delilleri oldugunu ima etti ve yaza gereğini yapacaklarını belirtti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: