2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384788 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Darbe kalkışması
Terör olayları
Para yok Gönül,talisca,Fabri,İnler,Aboubakar,Caner,Marcelo,Adriano
Bu transferleri yapanda aynı yönetim. Demba Ba gelsin tamamda bu yönetimin Eto'o ya güvenip bir araştırma yapmadığını gösteriyor bana yaz döneminde Gomez ile oyalanıp sonra Aboubakar gelmesi gibi ders çıkartamamışız.

Bunu bilemeyiz.

Araştırma yapılmadığını nereden biliyorsunuz?

Mesela Ahmet Bulut'un Çin'e ünlü bir santraforun transferi için gönderilmiş olması benim bile kulağıma geldiyse, araştırma da yapılmıştır.

Çevrimdışı tangaz

abi kısaca Turkiye ligi için yeterli avrupa için yetersiz bir kadro kurabildik. burda baskana falan suc bulmak imkansız. cunku elimizdeki transfer butcesi belliydi. bunu sezon acılısı için soyluyorum tabi. ek olarak zaten acıklanmıs Turkiye ye hangi futbolcuların geldigi. bu sadece Besiktas ın degil, federasyondaki organizasyonun kabahati. ama sunu da unutmamak lazım eger cebinizde paranız varsa, bu lige anelka da geldi, hagi de geldi, popescu da geldi, alex de geldi. bu futbolcuların gidebilecek tercihleri vardı ve burayı sectiler. nedeni para ve avrupa ligleri. ama kendimizi de çinle falan kıyaslayanlara guluyorum. çin deki bir futbol takımı sampiyonlar ligi ve avrupa ligine katıldıgı zaman bizim ligimizden uste cıkabilirler. yoksa mevzu tevez e 42 milyon vermek degil. ayrıca arada birde olsa sergen gibi, metin ali feyyaz gibi, hakan sukur gibi, tugay ve nihat gibi class adamlar cıkartan bir ulkeyiz kendimizi de o kadar kucumsemeyelim. durumuzu basketboldan ornek verirsek elin cska sı gelir yener seni ama nba de de 5 tane temsilcin var. sorun sistem ve iyi bir organizasyon olusturmak. bu konularda ne kadar domestik kalırsak omur boyu maalesef bu sohbetleri duymaya mahkumuz.

yazdıklarının tümüne imza atarım ancak şunu da ekemek isterim sıraladığın önemli futbolcuların geldiği dönem ile bugün arasında önemli farklar var (terör nedeniyle)...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Bunu bilemeyiz.

Araştırma yapılmadığını nereden biliyorsunuz?

Mesela Ahmet Bulut'un Çin'e ünlü bir santraforun transferi için gönderilmiş olması benim bile kulağıma geldiyse, araştırma da yapılmıştır.
Bu gönderme işide Eto'o dan sonra.

Çevrimdışı tangaz

Darbe kalkışması
Terör olayları
Para yok Gönül,talisca,Fabri,İnler,Aboubakar,Caner,Marcelo,Adriano
Bu transferleri yapanda aynı yönetim. Demba Ba gelsin tamamda bu yönetimin Eto'o ya güvenip bir araştırma yapmadığını gösteriyor bana yaz döneminde Gomez ile oyalanıp sonra Aboubakar gelmesi gibi ders çıkartamamışız.

olabilir ama olmayadabilir belki de araştırmalar yapıldı ve karşılarına şöyle bir manzara çıktı: üst kalibre oyuncuların gelmek istemediği bir ülke. bunu bilmeden ne savunurum ne de suçlarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu gönderme işide Eto'o dan sonra.

Eto'o nun olmayacağı daha ara transferin 7. gününde belli oldu zaten.

Ayrıca bahsettiğim ismi getirmek 2-3 haftada olacak bir şey değil, muhtemelen girişimler çok daha öncesinde başlamıştır.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Deplasmanda işi bitirip, Gs deplasmanından önce rotasyon yapmamız gerekiyor.  :eyes

Hiç tarzımız değil.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o nun olmayacağı daha ara transferin 7. gününde belli oldu zaten.

Ayrıca bahsettiğim ismi getirmek 2-3 haftada olacak bir şey değil, muhtemelen girişimler çok daha öncesinde başlamıştır.
Sizin burada anlamadığınız Demba Ba ya kadar düşülecek bir plan olmaması. Şimdi arkadaşın bunu eleştirmesi kadar doğal birşey yok. Rodallega,Kweuke dedi diye isim üzerinden küreklerle gömdünüz. Demba Ba olayı nasıl oldu ben gelmek istiyorum dedi düşündük ve alacağız.( Şahsi fikrim benimde Demba Ba nın gelmesi yönünde ama eleştirene gömenede birşey demem haklı adam)

Çevrimdışı tangaz

Sizin burada anlamadığınız Demba Ba ya kadar düşülecek bir plan olmaması. Şimdi arkadaşın bunu eleştirmesi kadar doğal birşey yok. Rodallega,Kweuke dedi diye isim üzerinden küreklerle gömdünüz. Demba Ba olayı nasıl oldu ben gelmek istiyorum dedi düşündük ve alacağız.( Şahsi fikrim benimde Demba Ba nın gelmesi yönünde ama eleştirene gömenede birşey demem haklı adam)

ben şahsen neden demba baya kadar düşüldüğüne dilim döndüğünce açıklama yapıyorum ve makul buluyorum bunun adı burda bir arkadaşını gömmek değilki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim de anlatmaya çalıştığımız, plan olmadığını bilemeyiz.

Belki planlar vardı ve gerçekleştirilemedi.

Hiç birimiz transfer komitesinde ve teknik heyette yer almıyorken, nasıl bu kadar iddialı konuşuyorsunuz onu anlayamıyorum.

Kimlerle görüşüldü, kimlerle pazarlık edildi; bilgimiz var mı? Yok.

Ayrıca Demba Ba'ya düşülmesi muhabbeti de garip.

Yani düştüğümüz isim Demba Ba'ysa, ben uçuşa nereden başladığımızı tahayyül edemiyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

ben şahsen neden demba baya kadar düşüldüğüne dilim döndüğünce açıklama yapıyorum ve makul buluyorum bunun adı burda bir arkadaşını gömmek değilki.
Dilin döndüğünce Aboubakar açıklaması yaptın abi bu adamdan olmaz golcü değil 10 dakikada anlarım felan dedin adın gömücüye çıktı. Şimdi dilin döndüğünce arkadaşı eleştirdin ondan dedim abi gömmekten kastım budur başka anlama çekilmesin. Demba Ba transferi doğru diyende haklıdır gözümde gömende haklıdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç birimiz transfer komitesinde ve teknik heyette yer almıyorken, nasıl bu kadar iddialı konuşuyorsunuz onu anlayamıyorum.

Yani düştüğümüz isim Demba Ba'ysa, ben uçuşa nereden başladığımızı tahayyül edemiyorum.

Ayrıca şunu da ilave edeyim, burada o örnek olarak gösterilen Rodallega veya Kuveke alınsaydı neler yazılacağını tahmin edebiliyorum.

Hatta en dibe gömülecek ekip scout ekibi olacaktı, onu da belirteyim.

Çevrimdışı atalay

Udinese'nin transfer gelirlerinin toplam gelirleri içerisindeki payı %85. Gelişmiş scouting'in önemi...

İkinci sırada %81 ile bu sezon rakibimiz olan Benfica, üçüncü sırada ise futbol aklını ve transfer planlamalarını fazlasıyla beğendiğim Torino var. Ardından Roma, Tottenham, Sevilla ve Atletico Bilbao geliyor. 
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 18:49:24 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Senin mesajını geziyorumda bulamadım editledin mi acaba. Demba Ba diyeceğim ama Martta dönüyormuş gibi bir mesajın vardı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Adam sakat yeni iyileşiyor sahalara dönmesi Mart daha nasıl düşeceksin aynı yönetim Huntelaar 30 ocakta sahalara dönecek diye transferden vazgeçtik diye haber çıkmıştı.

Çevrimdışı tangaz

Dilin döndüğünce Aboubakar açıklaması yaptın abi bu adamdan olmaz golcü değil 10 dakikada anlarım felan dedin adın gömücüye çıktı. Şimdi dilin döndüğünce arkadaşı eleştirdin ondan dedim abi gömmekten kastım budur başka anlama çekilmesin. Demba Ba transferi doğru diyende haklıdır gözümde gömende haklıdır.

bu noktada görüş ayrılığı yaşıyorum seninle. yönetim üst kalibrede hiç kimseyi alamıyorsa (rodallega falan değil  :D ) hiç transfer yapmamasını yeğlerim die defaten yazıyordum. hal böyleyken beleş bir Ba bırakalım son 10 haftayı son 4 hafta dahi takıma katkı sağlasa bence iyi bir hamledir. sonuç olarak ba transferini eleştirmek bence haksızlık olur. olaya işimizi görecek kalibrede adam bulamadık gözüyle bakmayı öneriyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca şunu da ilave edeyim, burada o örnek olarak gösterilen Rodallega veya Kuveke alınsaydı neler yazılacağını tahmin edebiliyorum.

Hatta en dibe gömülecek ekip scout ekibi olacaktı, onu da belirteyim.

ben şahsen ağır eleştirirdim. kiralık gelselerdi çıt çıkarmazdım ama bu oyuncuları kiralayamazsın sadece parayı basıp 2,5 yıl min. kontratlarla ikna edersin ve ben işte orada ekskavatörüm getirin die talimatı verirdim  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

İkinci sırada %81 ile bu sezon rakibimiz olan Benfica, üçüncü sırada ise futbol ve transfer aklını fazlasıyla beğendiğim Torino var. Ardından Roma, Tottenham, Sevilla ve Atletico Bilbao geliyor.

@atalay, konusu açılmışken sorayım.

Benfica neden UEFA Risk Raporu'nda o kadar yükseklerde yer alıyor?

Hani bize "Çok oyuncu satıyorlar, az para ödüyorlar" diye methedilmesine rağmen, adamlar en borçlu takımlar arasında ilk 5'teydi.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 17:41:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Evenf

yazdıklarının tümüne imza atarım ancak şunu da ekemek isterim sıraladığın önemli futbolcuların geldiği dönem ile bugün arasında önemli farklar var (terör nedeniyle)...
mac gunu, mactan hemen sonra stadın orda iki tane bomba patladı daha ne olsun. ama sunu da ekliyim , mario gomez teror olmasaydı gene giderdi. onun istedigi avrupa capında iyi bir kadroydu ve Besiktas ın bunu saglamayacagını gorunce gitti. hepsi bu.

Çevrimdışı tangaz

fazla iyimser olacak ama Demba fransızca falan derken belki abubakara mentörlük eder yaşam koçu falan olur bir iki gol vuruşu gösterir ne dersiniz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin mesajını geziyorumda bulamadım editledin mi acaba. Demba Ba diyeceğim ama Martta dönüyormuş gibi bir mesajın vardı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Adam sakat yeni iyileşiyor sahalara dönmesi Mart daha nasıl düşeceksin aynı yönetim Huntelaar 30 ocakta sahalara dönecek diye transferden vazgeçtik diye haber çıkmıştı.

Demişimdir, hatırlıyorum öyle bir şey dediğimi.

Demba Ba sakatlıktan daha erken dönseydi, zaten 1. tercihim olurdu.

Bizim yönetim "gündemimizde yok" derken bile istediğimi yazmıştım.

Ayrıca şimdi dönüp son 10 güne bakınca bizim yönetimin Ersan'dan ders alıp, Demba Ba konusunda taktik yaptığını düşünüyorum.

Hemen üstüne atlasaydık, Ersan'ın transferinde olduğu gibi aksilikler çıkartabilirlerdi.

Ben yöneticilerin ve Şenol Güneş'in Demba Ba'nın bedava gelmesinden dolayı kapalı kapılar arkasında göbek attıklarına eminim.

Ayrıca Huntelaar'ın takımında başka sağlam santrafor yok, 2. ligden bir adam aldılar en son çare olarak.

Çevrimdışı ardiles

hayır kardeşim forumu düştüğü için değil ülkenin durumunu ın durumunu
doğru tahlil edemeyen kendilerini kaf dağında gören bazı taraftarlar yüzünden gitti.

Olcay ıslıklandığı için değil yedek kaldığı için ayrıldı belki ıslık bahanedir bilemiyorum ama Olcay dahil herkesin bildiği gerçek var ki: Taraftar ıslıkladı diye kulüpten ayrılacak futbolcunun gideceği son kulüp Ts dir. Orada ıslıktan fazlası var... otel odasına kilitlemek, darp, hakaret...

Çevrimdışı tangaz

mac gunu, mactan hemen sonra stadın orda iki tane bomba patladı daha ne olsun. ama sunu da ekliyim , mario gomez teror olmasaydı gene giderdi. onun istedigi avrupa capında iyi bir kadroydu ve Besiktas ın bunu saglamayacagını gorunce gitti. hepsi bu.

gomez bizi kullandı kendince ama kullanırken de bizi şampiyon yaptı teşekkür ederim şahsım adına dileyen tüm dünya yıldızları bizi böyle kullanabilirler ben itiraz etmem  :D gomez vizyonreis açıklaması yaparken burada çoğunluk vaaay işte vizyonumuz böyle olmalı derken kendisine hadsiz yakıştırması yapan kişilerden biriydim ve nüfusumuz bir elin parmaklarını geçmiyordu.

Çevrimdışı Kalyoncu

bu noktada görüş ayrılığı yaşıyorum seninle. yönetim üst kalibrede hiç kimseyi alamıyorsa (rodallega falan değil  :D ) hiç transfer yapmamasını yeğlerim die defaten yazıyordum. hal böyleyken beleş bir Ba bırakalım son 10 haftayı son 4 hafta dahi takıma katkı sağlasa bence iyi bir hamledir. sonuç olarak ba transferini eleştirmek bence haksızlık olur. olaya işimizi görecek kalibrede adam bulamadık gözüyle bakmayı öneriyorum.
Hiç transfer yapılmasın önerisini ben atmıştım ortaya sende beni alıntılayıp evet fazla transfer yaptık çöp olasıya yazın iyi bir adam olsun demiştin abi aynı düşünüyoruz. Demba Ba konusundada aynı saflardayız sadece size söylemiyorum ama forumda istemeyen insanlara nasıl karşı çıkarsın demek bir acayip buluyorum. Şampiyonluk yaşamak onlarında hakkı felan deniyor anlamlandıramadım ben nasıl hakkı oluyorsa. Geçen sene es kaza fener şampiyon olsa ne diyecektik şimdi Ersan'a paraya gitti bizi yüz üstü bıraktı felan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olcay ıslıklandığı için değil yedek kaldığı için ayrıldı belki ıslık bahanedir bilemiyorum ama Olcay dahil herkesin bildiği gerçek var ki: Taraftar ıslıkladı diye kulüpten ayrılacak futbolcunun gideceği son kulüp Ts dir. Orada ıslıktan fazlası var... otel odasına kilitlemek, darp, hakaret...

Neden kimse Olcay'ın para için gitmiş olabileceği ihtimalini de aklına getirmiyor?

Adamın sözleşmesi 2018'de bitecekken 2020'ye kadar yeni sözleşme aldı, üstelik %30 zamla birlikte.

Bizden 2018'e kadar 1.5 senede 2.2 milyon euro alacaktı ve fazla oynamadığı için bir sonraki sözleşmesini çok daha düşük değerden imzalayacaktı.

Şimdi ise 2020 sonuna kadar 6 milyon euro garanti para alacak.

Etiketler: