2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384422 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bi ben kaldım abi dimdik ayakta duran :)  Tuncaboylu gibilerinin gözümde değeri daha çok arttı  :evillol: :evillol: Hep aynıydı adam çizgisini hiç değiştirmedi :D

rodallega önerme kalkışması ne zamandan beri diklik beratı oldu  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Rodayegayi ornek olarak vermistir abi
Rodayega olmadi da kuveke oldu o da olumlu

Çevrimdışı tuncaboylu

TRANSFER - Köln, Dortmund'un savunma oyuncusu Neven Subotic'i renklerine bağladı. Acaba kaça gitti,  biz deneyemez miydik? Kafamda deli sorular.

Kiralık gitmiş.

Muhtemelen göz önünden uzaklaşmak istememiştir, Bundesliga dışındaki teklifleri kabul etmezdi heralde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

7 aydır topa dokunmayan 1-2 ay oynayıp oynamayacağı şüpheli adamı kurtarıcı almak nasıl muhteşem bir olay oluyorsa bu da aynı ölçüde değerlendirilebilir. aralarında çok büyük farklar görmüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Pepe, sezon sonunda Çin ekiplerinden Hebei China Fortune'a transfer olmayı kabul etti. (Cadena Cope)
Ersan'ın takım değilmi bu.
Sezon sonu şöyle birşey bekliyor bizi
Atınç,Tosic,Rhodolfo gider.
Ersan,X gelir.
Marcelo,Mitrovic,Ersan,X savunma hattımız olur. Mali yapımız bozuk transfer yapamayız denirse X=Rhodolfo olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işte abi bunlarla takıla takıla onlara benzemeye başladı :) isimlere takılı kalıyorlar genel tabloyu göremiyorlar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

O X hiçbir zaman gelmeyecek @Kalyoncu ki bize 2 tane X lazım.

Çevrimdışı tangaz

7 aydır topa dokunmayan 1-2 ay oynayıp oynamayacağı şüpheli adamı kurtarıcı almak nasıl muhteşem bir olay oluyorsa bu da aynı ölçüde değerlendirilebilir. aralarında çok büyük farklar görmüyorum..

oysa ben ikisinin arasında 5,5 milyon avro gibi 2,5 yıllık bi maliyet görüyorum  :bandit:

algı kasayım biraz da eski türkiye lirasıyla 23 trilyon  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Savunmaya gerek yok abi.  :bandit:

1 gün önce trilyonlarca santrafor var diyip, örnek olarak Rodayega Kuveke falan sayılıyorsa bunun savunulacak bir tarafı yok benim gözümde.  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oysa ben ikisinin arasında 5,5 milyon avro gibi 2,5 yıllık bi maliyet görüyorum  :bandit:

@tuncaboylu ile hesapları mı değiştirdiniz?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Savunmaya gerek yok abi.  :bandit:

1 gün önce trilyonlarca santrafor var diyip, örnek olarak Rodayega Kuveke falan sayılıyorsa bunun savunulacak bir tarafı yok benim gözümde.  :tabe:
Bi üstte seni onore ediyorum senin yaptığın şeye bak :) Kalbimi kırıyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

işte abi bunlarla takıla takıla onlara benzemeye başladı :) isimlere takılı kalıyorlar genel tabloyu göremiyorlar :)

genel tablo :

ara transfer dönemi
düşük bütçe
terör ortamı

acaba kim genel tabloyu göremiyor  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ek olarak pivot santraforla pırpır santrafor arasındaki farkı da söylemek lazım.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 16:50:32
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
pazartesi hava ve zemin nasıl olacak bakalım :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi üstte seni onore ediyorum senin yaptığın şeye bak :) Kalbimi kırıyorsun :)

Duygusala bağlama lütfen.  :bandit:

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu ile hesapları mı değiştirdiniz?  :evillol:

matematik ortada 23 trilyon tane farkı göremiyorsan bence seni de bir sıpa merkezine yollayalım  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

genel tablo :

ara transfer dönemi
düşük bütçe
terör ortamı

Abou'yu sanki başka yönetim aldıda şimdi ara transfer döneminde bizi bu duruma düşüren başkasıymış gibi Ba'yı getirmelerini nimet olarak kabul edemiyorum senin gibi, aramızdaki fark burada. Gerçi Ba'ya bile güzelleme yaptın 24 saat içerisinde uzaylılar mı ele geçirdi acaba diye endişe etmiyor değilim  :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ek olarak pivot santraforla pırpır santrafor arasındaki farkı da söylemek lazım.
Onu once yonetime soylemek lazim

Gomezin aplani oldugu yerde domdonu bplani yapan bir futbol akli var, bunu vindovs95 kabul edersek bir ust surumu vindovs98de ise gomez hala aplani bu sefer plani abubakar.
Bu xp hic gelmeyecek bizim takima

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru, Ba muhteşem bir pivot santrafor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

hava karlı biz beyaz forma ile çıkıyoruz ,  durumu bilmiyorum ama yoğun kar olursa sıkıntı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Evenf

ülkenin içinde bulunduğu durum + ffp olmasa haklısın birlikte gömelim ama mevcut koşulları hesaba katınca haksızlık ediyorsun.

yaz aylarına dönelim hepimiz mutluyuz şarkılar türküler söylüyoruz. transfere girişiyoruz kasada harcayabileceğimiz para 0(sıfır). olsun diyoruz töreyi satarız + gomez gitse dahi en azından 3-5 ordan gelir neredeyse 20 milyona yaklaşan bir bütçemiz olur en kötü 15imiz olur güzel bir kadro kurarız zaten kaleci stoper solbek gomez gidersede santrafor alacağız bu para yeter die piyasaya çıkıyoruz. sonra töre 3 milyon kiralık rakamını görünce hayallerden gerçeklere doğru hızlı bir geçiş yaşıyoruz ve transfer başlıyoruz.

kaleci fabri geliyor burun kıvırıyoruz gelinen noktada adama vıdıvıdı edsek taş kesiliriz. süper transfer

GG alınıyor benim halen içime sinmese de psikolojik etkileri bedelsiz oluşu yerli oluşu nedeniyle ok diyoruz. nötr kalıyorum genel toplamda.

marcelonun bonservisi alınıyor çok düşük bedelle daha 12 ay önce 6 milyon istenen adamı 1/5i bedelle alıyoruz. o paraya daha iyisini getirene oscarıda eşantiyon die verirler dünyada.

atınç alınıyor son gün tümüyle matematik transferi itiraz eden çıkmaz sanırım.

ismayli gönderip bedelsiz sayılabilecek bir bedelle adrianoyu alıyoruz. itiraz eden gene yok performası da orta karar daha iyisini alma imkanımız bence yoktu çünkü hepi topu 3 milyonla pazara gitmiştik.

aras kadroya giriyor ee zaten devre arası transferiydi yaz aylarına yazmaz muhasebesi

sonra sosa diyorki gitcem de gitcem karı durmuyor. biz gomezi ikna edelim derken sosa gitcem die tutturuyor buyur burdan yak. ulan napcaz durumunu derinden hissediyoruz italyanlar 2-3 atalım çok kasmayın diyor bildiğin psikolojik savaş. derken 15 temmuz oluyor 3 gün sonra gomez çıkıyor sorry gelemem babam kızıyor diyor. cepte beş kuruş yok alman gereken dünya markası bir santrafor ve ikna edilemzse 10 numara ihtiyacın war. bu arada hala paran yok sosada ne geleceğine bağlı. Allahtan başkan iyi cenk ediyorda italyanlardan 7,5 geliyor ve biz transfer yapabilir hale geliyoruz. tekrar çıkıyoruz piyasaya

bir anda caner fırsatı doğuyor bedelsiz hemde kim olsa atlardı bizde atladık doğru transferdi.

sıra geliyor can alıcı noktaya 10 numara kim olacak golcü kim olacak

sürpriz bi şekilde talisca geliyor hepimiz şaşkın ayakta alkışlıyoruz başkanın heykelini dikiyoruz sosa tukaka ediliyor

ginler alınıyor gene bedelsiz bakınca mantıklı diyoruz geçen sene atibaya bişey olsa ne poh yeriz die az dövünmedik diyoruz. doğru hamle oldu diyoruz.

en çok eleştirdiğim adam olan abubakarı ise sona bıraktım. gomez sonrası istenilen profil değildi evet ama çok çöp bir transfer değildi gelirken sonuçta fazla paran yok bonservis ödeyecek paran hiç yok kiralanabilecek adamlar arasındda cazip bir oyuncu düşürdüm dedi başkan kağıt üzerinde doğruydu adamı patagonyadan almadık portodan aldık rakamları rezil değildi iş görür gibi duruyordu. başarısız oldu ama bu hata direkt yönetime eksi yazdırmaz benim gözümde.

toparlayacak olursam. çok transfer yapmamız biraz 3 kulvarın zorunluluğu için rotasyonu genişletmek ama birazda ayrılan kilit isimlerin boşluğunu doldurmak için yapıldı. daha evvel sıksık yazdım dünyada şampiyon olupda kadrosu bu denli rotasyona uğrayan takım yoktur die ama bunun suçlusu yönetimdir demek haksızlık olur.

biz bahtsız bedevi bir camiayız kabul edelim. bakın geçen şaka yollu yazdık ama sırf şu terör hadisesinin bize geçen yaz 5 milyon sırf konser vb gelirlerinden zararı oldu. bu yazda o parayı kaldıramayacağız stadımızdan gene konser vb olmayacak.
abi kısaca Turkiye ligi için yeterli avrupa için yetersiz bir kadro kurabildik. burda baskana falan suc bulmak imkansız. cunku elimizdeki transfer butcesi belliydi. bunu sezon acılısı için soyluyorum tabi. ek olarak zaten acıklanmıs Turkiye ye hangi futbolcuların geldigi. bu sadece Besiktas ın degil, federasyondaki organizasyonun kabahati. ama sunu da unutmamak lazım eger cebinizde paranız varsa, bu lige anelka da geldi, hagi de geldi, popescu da geldi, alex de geldi. bu futbolcuların gidebilecek tercihleri vardı ve burayı sectiler. nedeni para ve avrupa ligleri. ama kendimizi de çinle falan kıyaslayanlara guluyorum. çin deki bir futbol takımı sampiyonlar ligi ve avrupa ligine katıldıgı zaman bizim ligimizden uste cıkabilirler. yoksa mevzu tevez e 42 milyon vermek degil. ayrıca arada birde olsa sergen gibi, metin ali feyyaz gibi, hakan sukur gibi, tugay ve nihat gibi class adamlar cıkartan bir ulkeyiz kendimizi de o kadar kucumsemeyelim. durumuzu basketboldan ornek verirsek elin cska sı gelir yener seni ama nba de de 5 tane temsilcin var. sorun sistem ve iyi bir organizasyon olusturmak. bu konularda ne kadar domestik kalırsak omur boyu maalesef bu sohbetleri duymaya mahkumuz.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 17:03:27 Evenf ]

Çevrimdışı tuncaboylu

hava karlı biz beyaz forma ile çıkıyoruz ,  durumu bilmiyorum ama yoğun kar olursa sıkıntı

Daha iyi değil mi, güzel kamufle oluruz işte.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abou'yu sanki başka yönetim aldıda şimdi ara transfer döneminde bizi bu duruma düşüren başkasıymış gibi Ba'yı getirmelerini nimet olarak kabul edemiyorum senin gibi, aramızdaki fark burada. Gerçi Ba'ya bile güzelleme yaptın 24 saat içerisinde uzaylılar mı ele geçirdi acaba diye endişe etmiyor değilim  :bandit:

abu transferinde ben yönetimi çok suçlamıyorum. abuyu suçluyorum. delikanlı değilmiş abi napıyosunuz bana o kadar para verilir mi ben etmem o paraları demeliydi. ben balotelli dururken abunun alınmasını eleştiriyorum ama orda da suçlu yönetim değil hocadır. ulan başlarım balotellinize nerden çıktı balojan die gazetecileri terlikle kovalamadığı kaldı. abu transferi şapkadaki tavşandı aslında yönetim hata yapmadı dönem itibariyle gomez sattı kaçtı sosa ona keza başkan sosayı o paraya satmasaydı forvette pektemek vardı şimdi. sosadan gelen parayla santrafor satınalmak imkansızdı. yönetim gitti portonun as forvetini kiraladı. rakamları rezil falan da değildi. beklentiyle aldı başkan ama adam beklentiye yanıt veremedi. burda yönetime çok eksi yazmaz o koşullarda. eksi tümüyle bakarındır...

Ba ya güzelleme her an yaparım mantık basit sıfır maliyeti var ve başarırsa son 10 maç kadroya girecek üzerine bir de gol atarsa kadayıf olur o golle maç kazandırırsa kadayıfın üzerindeki kaymak olur.

seni duyan rodallegayı messi falan sanacak

Çevrimdışı Kalyoncu

genel tablo :

ara transfer dönemi
düşük bütçe
terör ortamı

Darbe kalkışması
Terör olayları
Para yok Gönül,talisca,Fabri,İnler,Aboubakar,Caner,Marcelo,Adriano
Bu transferleri yapanda aynı yönetim. Demba Ba gelsin tamamda bu yönetimin Eto'o ya güvenip bir araştırma yapmadığını gösteriyor bana yaz döneminde Gomez ile oyalanıp sonra Aboubakar gelmesi gibi ders çıkartamamışız.

Etiketler: