2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389453 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ben moderasyondayım.
Haaa anlasildi, korkunc ivan manevrasi yapip kontrol edeyim iletileri

Çevrimdışı sozkul

yooo sene başından beri aynı şeyleri yazıyorum. yönetimi çok suçlamak yersiz para yoktu terör çoktu mealinde onlarca yazım var.

ben yönetimi bakar yerine balotelliyi almalıydık die eleştirdim sene başı ama bakarın performansı nedeniyle yönetimi eleştirmedim bakarı eleştirdim hala da eleştiriyorum beklenen katkıyı veremedi ben mesela bakardan 25 gol beklemiyordum ama 15 gol 7-8 asist rahat rahat yapar totalde 25 skora yaklaşır diyordum gelirken ama ilk maçda sözlerimi geri aldım. gelinen noktada haklı olduğumu herkes görüyor. tuncaboylu bakarı savunuyor gene savunsun gene kapışırız veririm klavyeyi eline orası ayrı ama yönetimi içinde bulunduğumuz koşullarda eleştirmek haksızlık olur.

@sozkul abi ben sene başından beri bunu söylüyorum. şayet siz yeni görüyorsanız bence depresyon ilacı yerine başka şeyler alın, vitamin alın mesela  :D

Öyle diyorsan öyledir ben Vitamin yüklemesine hemen başlayım. Gözümden kaçmış demekki yönetimin hamlelerini bu kadar realize eden geçmiş yorumların.  Belkide Necmi ve Tuncaboylu yüzündendir, bu tip şeyleri o kadar çok yazdılarki gölgede kalmış olabilirsin.  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 15:56:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
babel maçın son 20 dksı topa hiç dokunmamış
düdükten sonra topa vurduğu için sarı gördü 82.dakikada sayılmamış bu :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 15:59:45 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

rodolfo gitmek istemiyor gibi söylentiler var gazetecilerin twitter sayfalarında

Konyaspor maçından sonra Ömer'i de yollamak lazım bir yerlere.

Belli ki şampiyonluk primi almak için gitmek istemiyor uyanıklar.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

düdükten sonra topa vurduğu için sarı gördü dakika kaçtı?
bilmiyorum da o sayılmaz zaten :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Konyaspor maçından sonra Ömer'i de yollamak lazım bir yerlere.

Belli ki şampiyonluk primi almak için gitmek istemiyor uyanıklar.  :evillol: :evillol:
cv lerine şampiyon yazdırmakta önemli. düşün giderlerse bir daha şampiyonluk görme ihtimalleri yok  :evillol:
bunun için Beşiktaşda kalmaları gerekiyor :ebebe:
hak veriyorum ben olsam kapıdan atsalar bacadan girerim gene gitmem :D

Çevrimdışı mylife1903

Öyle diyorsan öyledir ben Vitamin yüklemesine hemen başlayım. Gözümden kaçmış demekki yönetimin hamlelerini bu kadar realize eden geçmiş yorumların.  Belkide Necmi ve Tuncaboylu yüzündendir, bu tip şeyleri o kadar çok yazdılarki gölgede kalmış olabilirsin.  :)
Balik yagi @sozkul abi, portakallisi cikmis simdi. Bi de benim yazdigim bir formul vardi, dur bi gugil reise soram, arasin bulsun su formulu, eski bir eczane bulursun karistirir yaparlar gayri, buldu gugil, suksinik asit mis abi.
Turkcesi tabiki yok, zaten turkceyle ne felsefe yapabilirsin, ne ilac yani
Ingilizcesi ile idare ediverecen artik
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Succinic_acid

Maddenin adi kehribar. Dunya rezervinin %90i rusyadaymis. Bizim bor gibi dusun abi, rus boru, boru dedim de aklima geldi, neyse

Çevrimdışı mylife1903

düdükten sonra topa vurduğu için sarı gördü 82.dakikada sayılmamış bu :evillol:
Direkten donen sutun isabetsiz sut sayilmasi gibi, fbde bi brain stin nilsen vardi bi macta 3 topu direkten donmustu, sonra bir pozisyonda gostermislerdi sut 3/0

Çevrimiçi Necmi

ben fazla yazmıyorum bu aralar o nedenle göze batıyor olabilir. :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

onlar yazın tuvalete gitmeye bile kalkışamazlar :bandit:
Deodorant kullansinlar abi, askerden de yirtarlar hem

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 16:06:12
babelin çok gereksiz kart görmesi dışında çok beğendim.
maaşallah nazar değmesin takımın hücum gücüne en az %20 artısı oldu...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

babelin çok gereksiz kart görmesi dışında çok beğendim.
maaşallah nazar değmesin takımın hücum gücüne en az %20 artısı oldu...
ne gol attı be abi valla acayip eğlendim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 16:11:01
ne gol attı be abi valla acayip eğlendim :D
aşıttıracak gibi yaptı ben de aşıttıracak sandım kaleci ve defansta öyle sandı ki topu sağa çekiverince düğüm oldular :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı brkntcnr

TRANSFER - Köln, Dortmund'un savunma oyuncusu Neven Subotic'i renklerine bağladı. Acaba kaça gitti,  biz deneyemez miydik? Kafamda deli sorular.

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaşlılar

SEFA yı bilir
CEFA yı bilir
VEDA yı bilir

Ama VEFA yı da bilir..

Ersan ve DEmBaba maliyetsiz olarak yuvalarına gönül bağlarıyla geri dönecekmiş
Velevki her 2side formsuz,sakat olsun

Bazı spor yorumcularının-başka takım taraftarlarının kıskançlık haykırışlarıyla,
Alt beyinlerinde Beşiktaşın finansal olarak dogru işler yapmasının rahatsızlıgıyla
neden bu oyuncuların fuzuli alındıgına dem vurulmakda.

Onları anlayabiliyorum.Kıskanıyorlar,kendilerinde yok böyle oyuncular
hülle diyorlar,karapara aklama diyorlar

Onlara VEFA diyorum

Ancak itiraz eden kendi taraftartarlarımızı anlayamıyorum,

Saygılarımla

Saygılarımla

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

algı böyle bişey işte @sozkul abi.  algı demişken siz gene de #şeytana uymayın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

TRANSFER - Köln, Dortmund'un savunma oyuncusu Neven Subotic'i renklerine bağladı. Acaba kaça gitti,  biz deneyemez miydik? Kafamda deli sorular.

Kiralık gitmiş. Görünce benim de aklıma girişim yapıldı mı acaba sorusu geldi.

Çevrimdışı mylife1903

cv lerine şampiyon yazdırmakta önemli. düşün giderlerse bir daha şampiyonluk görme ihtimalleri yok  :evillol:
bunun için Beşiktaşda kalmaları gerekiyor :ebebe:
hak veriyorum ben olsam kapıdan atsalar bacadan girerim gene gitmem :D
Abi sivi deme, aklima ismael geliyor. Onun sivisinde de yaziyor besiktas sampiyonlugu.

Çevrimdışı brkntcnr

Stil olarak çok beğendiğim çok kaliteli bi isim Subotic. Tecrübesi de ortada. Sakatlığından dolayı gözden düştü ama işte tam orada iş bize düşüyor. Gomez' deki gibi bi cila-parlatma yla çok değerli bi stoperimiz olabilirdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersan gelmiş hayırlı olsun :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi ben kaldım abi dimdik ayakta duran :)  Tuncaboylu gibilerinin gözümde değeri daha çok arttı  :evillol: :evillol: Hep aynıydı adam çizgisini hiç değiştirmedi :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 16:37:16
Beşiktaş JK zu Kayseri
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Berat

Subotic & Mitrovic iyi olurdu da @worns ülkenin hali malum.

Çevrimdışı mylife1903

Neven subotic'e metin albayrak vetosu

Besiktasin 1 senedir pesinden kostugu macar asilli alman futbolcu neven subotic besiktasa haber gonderdi. Sezon basindaki teklifinizi kabul etmeye hazirim, dedigi iddia edilan bosnak futbolcu sef scout metin albayraki cileden cikardi.
Bu isler cocuk oyuncagi degil, diye sinirli bir ifade kullanan metin albayraki yonetici arkadaslari bile sakinlestirmekte zorlandi. Fikret ormanin da cok sinirli bir sekilde toplantiyi sona erdirdigi ve yakinlarina cok sanssiz bir camiayiz, Daha hirvatistandan transferi yeni sonlandirdik, 4.2 milyon yuro odedik, ustune ersani yeniden takima kazandirdik ve suboticin gonderilmesi gundeme geldi, keske yaz transfer doneminde takima kazandirabilseydik, dedigi belirtildi.

Besiktasin neven subotic ile ilgisi daha once de besiktasarenada gundeme gelmisti,

28 kasim tarihli neven subotic ozel haberine asigan ulasabilirsiniz

Neven subotic tekrar gundemde

Besiktasin seZon basinda da ilgilendigi makedon fitbolcu icin tekrar nabiz yoklamasi yapildi. Gol sikintisi ceken besiktas dev stoper icin tekrar ataga kalkti. 29 yasindaki super star stoper icin calismalarin hemen baslatilmasi emri bizzat baskan fikret orman tarafindan verildi.

Senol gunes: begendigim bir oyuncu sartlarda mutabik kalinirsa hayir, demem

Teknik patron senol gunesin de okay vermesiyle besiktasta girisimler hizlandirildi. Besiktasin gol sorununu cozecek ukraynali futbolcu icin 4 milyon yuroyi gozden cikarttigi kulislerde belirtliyor.

Besikas arena ilk olarak neven subotic ismini yazmisti. 23 haziran 2016 tarihli haberimiz asagidadir. Taklitlerimizden kacininiz besiktasin nabzi besiktas arenada atiyor

Besiktas arena ozel haber

23 haziran 2015 tarihli haber

Senol Gunesin bir cok kez canli izledigi tortmunlu(copyright falan olmasin yalan haber ya) futbolcuya hayran oldugu kulislerde belirtiliyor. Subotic ile bir cok kez birebir gorusen tecrubeli teknik adam ona besiktasin ne buyuk bir kulup oldugunu anlatti. Futubedan Besiktas taraftarinin videolarini seyreden Neven(simdi yazinin ortasinda adiyla hitap edeceksin ki hani senol gunes ile gorusuyor ya artik samimi olmuslar algisi yapay) taraftara hayran kaldi.
Senol Gunesin tercumanina videoyu gosteren yildiz futbolcu, videonun gucune guc katmaya geldik aninda gozyaslarini tutamadi ve tercumana taraftarin ne dedigini anlatmasini istedi.(taraftar gazi toplamak icin)
Gecen Sezon bundesligada amtontag(cinsel icerikli harfler yanyana getirilirki erkek okuyanin dikkati gazetenin uydurma adina degil, belden asagiya odaklansin) gazetesi tarafindan yilin savunma oyuncusu secilen Neven Subotic, hava toplarinda etkili, onde basan, topu oyuna iyi sokan, iyi frikik atan, iyi yer tutan, ofsayt bozmayan,hamleli, sert, centilmen, kornerlerde etkili, yan toplarda oldurucu, mucadeleci ve golcu bir stoper olarak bilindigi belirtildi. 318 macta 2 gol atan golcu defans oyuncusu Bosna(yazi uzadikca sacmalamaya baslar `su` gorduya hemen turk, turk degilse bosnali) milli takimi formasini giymekte.
Almanyada Turk mahallesinde yasayan Neven, Senol Gunese hayran kaldi, kendisini 2002 dunya kupasindan ve kore savasindan hatirladigini belirten Sirp(hahaha) oyuncu Turk hoca ile calismak icin can attigini belirtti. Menejerini hemen gorusmeye cagiran Subotic, Ahmet Buluta hemen tortmun ile gorusmesi icin yetki verdi.

harika bir insan, besiktas taraftari sevecektir

Fifa meneceri ahmet bulut besiktasin gundemindeki Neven Subotic hakkinda konustu:
bir cok futbolcunun temsilciligini yapiyorum bu kadar karakterli bu kadar lider ozellikli bir oyuncu ile cok az calistim. kendisi zaten Turkiyeyi cok seviyor, 16 yil once Antalyada bulunmu, aspendosa hayran kalmis bana hemen anlatti. Bence bu is %90 bitti diyebiliriz, Tortmunla ilgili bazi puruzler var, onlari gorusuyoruz. oyuncu hazir ve turkiyeye gelecegi gunu iple cekiyor, cocugunun bir okul problemi var onu alman lisesine a sinifindan sokacagiz o is cozulecek, hanimi icinde populer dizilerden rol teklifleri aliyoruz. BNesiktas cok cok iyi bir secim yapti.

Senol Gunes temkinli yaklasti:
Senol Gunes buyuk olcude anlasmaya varilan Hirvat Futbolcunun transferi icin sunlari soyledi. Neven cok iyi bir insan iyi bir futbolcu, para konusunu konusmadik, o konuya baskan bakacak. Benim sevdigim, karakterli bir oyuncu hava toplarinda biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum bu konuyu halledebilirse ben cok sicak bakiyorum.
Ben kendisine de onderdim hatta kendisini gunde 3 ogun ayaklarindan hangi agaca asmasi gerektigini de gosterdim bundan sonrasi oyuncu da bitiyor

Etiketler: