2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390013 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ersan cok cefa cekti abi, besiktasin maldinisi olsun cocuk 40 yasina kadar oynasin. mal mal berazilyadan supruntu toplayacagina 40 yasindaki ersan oynasin. sempatik cocuk, yakisikli, bir suru bayan taraftar kazandirir bize.
ustelik demba ile beraber vodafone arenada oynamayi hak ediyorlar. sirf vodafone arenada oynatmak icin bile kuluplerine 400 versinler ses etmem, 400 u versinler huzur icinde cozulsun bu is.
Dedim ama 400u versinler huzur icinde cozulsun bu is, diye
Klubune olmadi da kendine oldu o da olumlu

Çevrimdışı mylife1903

Moderasyonda uye var mi? Ya da meaajlar mi siliniyor?
Sayfalar kayiyor devamli, takip edemiyirum forumu.

Nerde bu admin nerde picamalarim

Çevrimdışı tangaz

ersana puanbaşı 4bin avro olan ödeme dahi yapılmayacakmış pes walla bu kadar da dışlanılmaz ki  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ersana puanbaşı 4bin avro olan ödeme dahi yapılmayacakmış pes walla bu kadar da dışlanılmaz ki  :bandit:

Daha ilginci, bildiğiniz gibi Ersan 4 milyon euro alıyordu orada.

Yarım sezon, 2 milyon euro demek.

Biz 400 bin euro vereceksek, kalan 1.6'sını onlar ödeyecek demektir.

Yani Ersan'ın orada aldığı maaşın sadece 5'te birini üstlenmişiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ronaldo ve Messi'ler atlarına binip gitmişler.  :)

Çevrimdışı tangaz

Daha ilginci, bildiğiniz gibi Ersan 4 milyon euro alıyordu orada.

Yarım sezon, 2 milyon euro demek.

Biz 400 bin euro vereceksek, kalan 1.6'sını onlar ödeyecek demektir.

Yani Ersan'ın orada aldığı maaşın sadece 5'te birini üstlenmişiz.

ilginç değilki bu Ersan söylemişti zaten maaşın büyük kısmını çin kulübü ödeyecek die  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ilginç değilki bu Ersan söylemişti zaten maaşın büyük kısmını çin kulübü ödeyecek die  :money:

Ben bu kadar büyük bir kısmını tahmin etmiyordum abi açıkçası.

Çevrimdışı tangaz

Ben bu kadar büyük bir kısmını tahmin etmiyordum abi açıkçası.

sanırım Ersan maaşımıda çinlilere kitledik falan die makara geçmeseydi 400binde ödemezdik de neyse  :D

Çevrimiçi murat

soru sığ değil. sığ olan devre arasında alabileceğin o kalibredeki oyuncu havuzu! dün zaten rodallega die tutturdun ve bu soruma yanıt verdin zaten. verdiğin yanıt bile listenin ne kadar sığ olduğunu gösteriyor...
kör ölür badem gözlü olur.rodalega alınsaydı bula bula bunumu buldunuz diyecekti serhat.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kör ölür badem gözlü olur.todalega alınsaydı bula bula bınumu buldunuz diyecekti serhat.
Abi bacağı kesik adam alsak, Beşiktaş sosyal sorumluluk takımı engelli kardeşlerimiz için büyük atılım yaptık, oynatmayalım kenarda dursada olur diyecek adamlarsınız :) Yani çok farklı noktalarda değiliz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

sanırım Ersan maaşımıda çinlilere kitledik falan die makara geçmeseydi 400binde ödemezdik de neyse  :D

Aynen, adamlar bonservisiyle vereceklerdi de Ersan çenesini tutamayınca enayi yerine konduklarını düşünüp kiralamaya karar verdiler.

Yazın 300-400 bin euro'ya bonservisini de alırız tahminimce.

Onu da Ersan'ın 2018 sonuna kadar alacağı 6 milyon euro'dan düşerler, Ersan da bizle 1 milyona imza atar.

Çevrimdışı tangaz

Aynen, adamlar bonservisiyle vereceklerdi de Ersan çenesini tutamayınca enayi yerine konduklarını düşünüp kiralamaya karar verdiler.

Yazın 300-400 bin euro'ya bonservisini de alırız tahminimce.

Onu da Ersan'ın 2018 sonuna kadar alacağı 6 milyon euro'dan düşerler, Ersan da bizle 1 milyona imza atar.

sene sonu renklilerden kırmızılı olanı transfer kalkışması yapar kesin ama beceremezler en fazla bizden çıkacak parayı cüzi bi miktar artırmak zorunda kalabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

sene sonu renklilerden kırmızılı olanı transfer kalkışması yapar kesin ama beceremezler en fazla bizden çıkacak parayı cüzi bi miktar artırmak zorunda kalabiliriz.

Yapabilselerdi şimdi yaparlardı abi, belli ki Ersan istememiş.

Chedjou'yu affetmek zorunda kalmışlar stopersizlikten.

Biz 400 bin euro'sunu karşılamışız, onlar gidip 500 bin euro'sunu karşılamayı önerip ikna ederlerdi yani.

500 bin euro'ya yerli stoper oynatacaklar 6 ay boyunca, Galatasaray için rüya gibi bir şey.

Hatta medya Fener'in savunmasını şişiriyor da, onların da kadrosunda sadece 2 orijinal stoper var ve yedek olarak kullandıkları Neustadter dahil hepsi sağ ayaklı.

Onlar da girerdi devreye, Emenike'nin 2 aylık maaşına aldık Ersan'ı.  :) :)

İş Ersan'da bitiyor yani.

Çevrimiçi Necmi

onlar yazın tuvalete gitmeye bile kalkışamazlar :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Biz 400 bin euro'sunu karşılamışız, onlar gidip 500 bin euro'sunu karşılamayı önerip ikna ederlerdi yani.

500 bin euro'ya yerli stoper oynatacaklar 6 ay boyunca, Galatasaray için rüya gibi bir şey.

Hatta medya Fener'in savunmasını şişiriyor da, onların da kadrosunda sadece 2 orijinal stoper var ve yedek olarak kullandıkları Neustadter dahil hepsi sağ ayaklı.

:ok: bende zaten onu bildiğim için belki yaza ödeyeceğimiz parayı CÜZİ bi miktar arttırır o kalkışma diyorum. ersan gs standartında bi oyuncu değil onların standartı 2 milyon avro ve üzeri maaşdan geçiyor  :D

birde boyu 183ü geçmemeli  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bombaci denen Ersan , S.Azizden - Ahmet Caliktan 2 kat daha iyi stoper

Ben Ersani şahsen cok severim hatta en sevdigim yerli oyuncumuz Cok yeterli olmasada bu Lig için fazlasıyla yeterli bir stoper ve kadroda olması bizim icin Iyi bir şey
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Ersan böyle bir adamdır:

http://twitter.com/muharrem_acar/status/824595978309238784

Renklilerin transfer teklifine vereceği tek cevap şu olur:  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

Bak işte, gördünüz mü?  :bandit:

Lafta bedavaya geliyordu, algı yönetimi bunlar hep.  :bandit:

Bugün bir araba kiralamak neresinden baksan günlük 250-300 TL.  :money: :money:

4 ayda 36 bin lira eder.  :tabe:
sigortası ,bakımı,tüvtürk ü ödesin bari. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ok: bende zaten onu bildiğim için belki yaza ödeyeceğimiz parayı CÜZİ bi miktar arttırır o kalkışma diyorum. ersan gs standartında bi oyuncu değil onların standartı 2 milyon avro ve üzeri maaşdan geçiyor  :D

birde boyu 183ü geçmemeli  :kop:
Oyuzden Ligin en cok Kafa Golu yiyen takimi zaten :D

Bizim Hic kafa Golu yemememizin Bas aktörü Marcelo adam hava topu vermiyor hepsini süpürüyor ama yinede yaninda Tosic gibi Hava hakimiyeti oldukca zayif bir adam varken hic Kafa Golu yemememizde Cok entresan

Marcelo iki kisilik mücadele veriyor o konuda :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Ersan hayırlı olsun da elimizdeki stoper sayısı 6 oldu.

Ersan gelince Rhodolfo gider dedik ama onun gidişi ile ilgili de hiçbir haber çıkmıyor.

Tosic sol bek rotasyonuna dahil edilip Rhodolfo takımda tutulacak mı acaba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Ersan hayırlı olsun da elimizdeki stoper sayısı 6 oldu.

Ersan gelince Rhodolfo gider dedik ama onun gidişi ile ilgili de hiçbir haber çıkmıyor.

Tosic sol bek rotasyonuna dahil edilip Rhodolfo takımda tutulacak mı acaba.

rodolfo gitmek istemiyor gibi söylentiler var gazetecilerin twitter sayfalarında

Çevrimdışı Tolga

rodolfo gitmek istemiyor gibi söylentiler var gazetecilerin twitter sayfalarında
Sezon sonuna kadar kaldı o zaman. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Abi bacağı kesik adam alsak, Beşiktaş sosyal sorumluluk takımı engelli kardeşlerimiz için büyük atılım yaptık, oynatmayalım kenarda dursada olur diyecek adamlarsınız :) Yani çok farklı noktalarda değiliz :)
bende şöyle değerlendiriyorum bu konuyu ,zaten golcü almayacağız bu şartlarda bedavaya gelsin oynamasada kenarda demba ba dursun kupa maçlarında rotasyonda kullanırız.maç başı filanda yoktur.kendine gelirse seneyede devam eder.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ben moderasyondayım.

Çevrimdışı Ensar

babel maçın son 20 dksı topa hiç dokunmamış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: