2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389824 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben Messi Frikik atamiyor mu dedim?

Ronaldonun attigi tarzda ve Mesafelerden atamaz diyorum

Messi yakin Mesafeden atıyor 22 metre ile 28 Metre civarindan

Ronaldo mesafe tanimaksizin atiyor 40 metreden de yapistiriyor 20 metreden de. Ayrica Olu yaprak vurusu da yapiyor

Ayrica koru korune sevme fikri ile hic alakasi yok @38life ikisi Cok farkli yetenekler ama bana gore Ronaldo 2 adim daha onde

Hem portekizde hem Manu hem Real de yaptiklari ortada

Messi tek basina hic bir takimda başarılı olamaz hep Yanında arkasinda destekcileri vardir

Bir zamanlar Xavi - Iniesta gibi suanda da Iniesta - Neymar - Suarez

Cr7 Bireysel olarak her takimda basarili olur ve oluyorda Destege ve Yardimciya ihtiyaci yok Messi gibi

Barca disi derken Arjantinde ne yaptı bugune kadar ? Oysaki yaninda ve arkasinda Dunya yıldızları var

Cr7 iae Portekiz gibi Avrupa sampiyonu olmasi imkansiz kabul edilen bir takimi Avrupa sampiyonu yapti

Bireysel Başarılarda ve odullerde de Cr 7 onde Ballondor haric , kupa sayisindan bahsetmiyorum

Hattirck gibi - Gol sayisi gibi vs vs.
en iyi frikiği ben atarım vurdumu en az 3 gün uzaklaşıyorsun :bandit:
bunu messi yada CR yapabilirmi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan gitmeden önce senelik 1.3 milyon euro alıyordu bizden.

Yarım sezon için 700 bin euro diyebiliriz.

Şimdi 400 bin euro'ya geri aldık.

Yani Ersan 7 milyon 300 bin euro'ya 1 seneliğine Çin'e kiralamış olduk.

EssiLor

• Ziyaretçi

Feda'nın öncüsü hak ettiği şampiyonluğu yaşamak için yuvasına döndü. Aslanım benim. Beşiktaşta son yıllarda oynamış oyuncular arasında en sevdiğim 2 futbolcudan biri.

Ersan dönsün diye ailecek dua ettik okadar çok seviyoruz ersan ı
Beşiktaşın çocuğu feda yaptı fedakarlık yaptı o bir profesyonel.

Çevrimdışı OrhanAker

Hay messi sinide ronaldo sunada eşekler kovalasın :D Top depici işte çok fazla abartıp dünya nın merkezine koymaya gerek yok iyi topçular bu kadar.

Çevrimdışı tuncaboylu

demba sanırım sadece ist.da kullanımına tahsis edilmek üzere bir otomobil istemiş.

Bak işte, gördünüz mü?  :bandit:

Lafta bedavaya geliyordu, algı yönetimi bunlar hep.  :bandit:

Bugün bir araba kiralamak neresinden baksan günlük 250-300 TL.  :money: :money:

4 ayda 36 bin lira eder.  :tabe:

Çevrimdışı Ensar

yuvasına hoş geldi sefa geldi ersan adem gülüm , şahsen çok mutlu oldum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

demba gelirse rhodolfho ve Ömer gönderilir. bana kalsa Veli'yi de gönderirdim. forma giymesi imkansız gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi sıra Rhodolfo'yu bir yere yollamaya geldi.

Alanyaspor'un savunması fena görünüyordu, onlara kiralasak iyi olur aslında.
Israrl Ts ye itelememiz gerektiğini söylüyorum :)

Iyi bir savunma hatti kurdular sadece 1 tane iyi stopere ihtiyaçları var Rhodolfo da bicilmis kaftan , bu kozu kullanmaliyiz

2.5 milyon €
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben Veli Kavlak olsam kariyerim açısından oynayabileceğim bir takıma kiralık gitmek için talepte bulunurdum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Noluyo la  :alala:

:lol: :lol:

Şaka maka, her satırına katılıyorum.
Bisi oldugu yok, buyuyorsun, olgunlasiyorsun hergecen gun

Çevrimdışı 38life

Olcay'ın gidişinden sonra Ersan'ın dönüşüne en çok Oğuzhan, Cenk ve Necip sevinecek.

Takımda aslında ciddi anlamda bir yerlileşme olabilir. Direkt oynayacak bir forvet de alınmayacak görünüşe göre.

Fabri
Caner (Yerli)
Ersan (Yerli)
Marcelo
Gökhan (Yerli)
Atiba
Oğuzhan (Yerli)
Quaresma
Babel
Talisca
Cenk (Yerli)

Yedekten Girenler:
Tolgay (Yerli)
Necip (Yerli)
İnler (Yerli)

Çevrimiçi Necmi

Bak işte, gördünüz mü?  :bandit:

Lafta bedavaya geliyordu, algı yönetimi bunlar hep.  :bandit:

Bugün bir araba kiralamak neresinden baksan günlük 250-300 TL.  :money: :money:

4 ayda 36 bin lira eder.  :tabe:
ikinci el bir araba alsak olmazmı gidince tekrar satarız :utan

Çevrimdışı tangaz

Bisi oldugu yok, buyuyorsun, olgunlasiyorsun hergecen gun

@mylife1903 reis biz aslında hep aynı şeyleri yazıyoruz da insanlar sadece görmek istediklerini görüyor. burası psg deel diyoruz rivaldo bekleyenlere ama akıl selim insanlar olarak da abubakara 7 milyon verilir mi bir yılda yuhh dediğimiz görülüyor sadece sonra adımız gömücüye çıkıyor. aslında burada fanatikçe körü körüne yönetimi savunanları bir kenara koyarsak (onlar kendini biliyor  :D ) bu yönetime en çok destek veren kişi sen ve benim biz objektif destek şey ediyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Q7 diye diye getirttin.
ronaldo diye diye onu da getirirsen helal olsun sana...
Boyko isine benzemesin de

Çevrimdışı tuncaboylu

ikinci el bir araba alsak olmazmı gidince tekrar satarız :utan

İkinci elin arızası çok oluyor abi, ama değişeni boyası yoksa ve kilometresi düşükse olabilir.  :)

Çevrimdışı 38life

Ronaldo'nun Portekiz milli takımıyla yaptıklarını küçümseme.

2006 Dünya Kupası'nda ve Euro 2012'de yarı final oynattı.

Adamların santraforu Almeida falandı 2012'de, İspanya'ya penaltılarla elendiler.

Portekizde santrafor sıkıntısı zaten hep var. Santrafor'un olmaması bütün takımın kötü olduğu anlamına gelmez. Ronaldo hiçbirzaman Portekiz milli takımında Real Madriddeki gibi oynamadı. Final oynaması bence bunu değiştirmiyor. Ben çoğu maçını seyretmişimdir.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 14:34:50 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Hay messi sinide ronaldo sunada eşekler kovalasın :D Top depici işte çok fazla abartıp dünya nın merkezine koymaya gerek yok iyi topçular bu kadar.
Ikisini toplasan gozumde bir sifo mehmet parnaki etmezler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 01:10:08 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

İkinci elin arızası çok oluyor abi, ama değişeni boyası yoksa ve kilometresi düşükse olabilir.  :)
Forumda donanim haber olucusu var diyolla
Kim o @Necmi abi? @Altuğ mu yoksa?
Ordan bi telefon bi tablet aliversib dembayA bi de doktordan bi toyota alalim islem tamam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

en iyi frikiği ben atarım vurdumu en az 3 gün uzaklaşıyorsun :bandit:
bunu messi yada CR yapabilirmi?
:biggrinking:

Aha sari kart yedik , Kirmizi görmeden kapatalim konuyu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

:kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvuru yaptı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dolaylı verginin doğrudan vergiye %65 - %35 ters endeksli olduğu yerde bu hesabı mevcut döviz kurundan yapınız!

Doğru anlamışsam Fransa'da bir futbolcunun net 5 milyon euro alabilmesi için, brüt 14 milyon euro alması gerekiyor?

Cidden acayip.

Çevrimdışı mylife1903

Ersan gitmeden önce senelik 1.3 milyon euro alıyordu bizden.

Yarım sezon için 700 bin euro diyebiliriz.

Şimdi 400 bin euro'ya geri aldık.

Yani Ersan 7 milyon 300 bin euro'ya 1 seneliğine Çin'e kiralamış olduk.
Tipik @tuncaboylu iletisi. Isine gelince maas farkini pozitif anlamda kullaniyor sattigimiz bonservise ekleyip rakami buyutuyor, isine gelince bonservisten cikartir dusuk gosterir, isine gelince bonservisi de ekler yillik maliyet hesaplar isine gelince bonservisi yillik maliyete katmaz boyle futbolcu alsan daha cok odersin, der.

Birah sen su eksisozlugu yahu, pirlAnta gibisin

Tam bir algi savascisi. Bi sivi falan gonder yahu jolelinin yerine hemen pazartesi konya macindan sonra baslarsin. Goebels agliyor suan siyanur akiyor gozlerinden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tipik @tuncaboylu iletisi. Isine gelince maas farkini pozitif anlamda kullaniyor sattigimiz bonservise ekleyip rakami buyutuyor, isine gelince bonservisten cikartir dusuk gosterir, isine gelince bonservisi de ekler yillik maliyet hesaplar isine gelince bonservisi yillik maliyete katmaz boyle futbolcu alsan daha cok odersin, der.

Birah sen su eksisozlugu yahu, pirlAnta gibisin

Tam bir algi savascisi. Bi sivi falan gonder yahu jolelinin yerine hemen pazartesi konya macindan sonra baslarsin. Goebels agliyor suan siyanur akiyor gozlerinden.

Yok abi, hesap ortada.

Algı peşinde olsam, dün Adriano'nun menajerine 740 bin euro ödeneceğinden bahsetmezdim. (Bilançoda yazıyor)

Adamı kağıt üzerinde 600 bin euro'ya aldık, ama seneye CL'ye katılırsak bize maaşından bağımsız maliyeti 2 milyon 450 bin euro oluyor.

Etiketler: