2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393444 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Messi vs Ronaldo kiyaslamasi da Dun Gece itibari ile kapanmıştır

Messi , Ronaldonun Celtaya attigi frikik Golünü hayati boyunca atamaz , Oysaki Cr7 surekli atıyor..

Real - Manu- Portekiz her dalda Efsane olmus bir Ronaldo

Barca haric hicbir yerde kendini gosterememis bir Messi

Neyse konumuza dönelim Oguzhan Aydogan bugünk mac kadrosuna alınmış sanırım

TolGEA

Beck.     Mitrovic.      Atinc.     Tosic

Inler.     Veli

Aras.       Oğuzhan Aydogan.   M.Enes

Omer

11 i bekliyorum :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Messi , Ronaldonun Celtaya attigi frikik Golünü hayati boyunca atamaz , Oysaki Cr7 surekli atıyor..

TolGEA

Inler.     Veli

Omer

kadro fena değilmiş

Çevrimdışı Akil Emre

TolGEA

Inler.     Veli

Omer

Messi daha 2 hafta olmadı 7 günde 3 frikik golü attı :lol:, bazen cidden çok abartıyosun @Yunus Emre Dökmeci , süper Ronaldon yine kupadan elnemekten takımınıda kurtaramadı :evillol:
Ronaldonun Geçen haftaki Malaga maçı şaçmalamasınıda video yapmışlar bakmanı öneririm :D
https://twitter.com/BreatheMessi/status/822909071296761856

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tammy Abraham, Chelsea'nin oyuncusu şu an Bristol City'de kiralık forma giymekte, 19 yaşında ve boyu 1.90, çıktığı 33 maçta 18 gol 3 asistlik performans göstermiş benim scoutluk ile ilgili becerim, bilgim sadece bir futbol izleyicisi kadar sizlerle paylaşmak istedim. @atalay

Çevrimdışı 38life

TolGEA

Inler.     Veli

Omer

Aşırı sevgi ve aşırı nefret insanın gözünü kör eder. Bunun canlı örneğini Yunus Emre kardeşimizde görüyoruz :)

-İyi futbolculuk Frikik yeteneği ile mi belli oluyor?

-Barcelonadan başka hiçbir takımda oynamamış olan bir futbolcu için "Barcelona'dan başka bir takımda kendini gösterememiş" derken ne yaşıyorsun?

Messi ve Ronaldo birbirlerine çok çok yakın derecede iyi futbolculardır. Bu sidik yarıştırma olayları çok anlamsız.

Çevrimdışı tuncaboylu

ülkenin içinde bulunduğu durum + ffp olmasa haklısın birlikte gömelim ama mevcut koşulları hesaba katınca haksızlık ediyorsun.

yaz aylarına dönelim hepimiz mutluyuz şarkılar türküler söylüyoruz. transfere girişiyoruz kasada harcayabileceğimiz para 0(sıfır). olsun diyoruz töreyi satarız + gomez gitse dahi en azından 3-5 ordan gelir neredeyse 20 milyona yaklaşan bir bütçemiz olur en kötü 15imiz olur güzel bir kadro kurarız zaten kaleci stoper solbek gomez gidersede santrafor alacağız bu para yeter die piyasaya çıkıyoruz. sonra töre 3 milyon kiralık rakamını görünce hayallerden gerçeklere doğru hızlı bir geçiş yaşıyoruz ve transfer başlıyoruz.

kaleci fabri geliyor burun kıvırıyoruz gelinen noktada adama vıdıvıdı edsek taş kesiliriz. süper transfer

GG alınıyor benim halen içime sinmese de psikolojik etkileri bedelsiz oluşu yerli oluşu nedeniyle ok diyoruz. nötr kalıyorum genel toplamda.

marcelonun bonservisi alınıyor çok düşük bedelle daha 12 ay önce 6 milyon istenen adamı 1/5i bedelle alıyoruz. o paraya daha iyisini getirene oscarıda eşantiyon die verirler dünyada.

atınç alınıyor son gün tümüyle matematik transferi itiraz eden çıkmaz sanırım.

ismayli gönderip bedelsiz sayılabilecek bir bedelle adrianoyu alıyoruz. itiraz eden gene yok performası da orta karar daha iyisini alma imkanımız bence yoktu çünkü hepi topu 3 milyonla pazara gitmiştik.

aras kadroya giriyor ee zaten devre arası transferiydi yaz aylarına yazmaz muhasebesi

sonra sosa diyorki gitcem de gitcem karı durmuyor. biz gomezi ikna edelim derken sosa gitcem die tutturuyor buyur burdan yak. ulan napcaz durumunu derinden hissediyoruz italyanlar 2-3 atalım çok kasmayın diyor bildiğin psikolojik savaş. derken 15 temmuz oluyor 3 gün sonra gomez çıkıyor sorry gelemem babam kızıyor diyor. cepte beş kuruş yok alman gereken dünya markası bir santrafor ve ikna edilemzse 10 numara ihtiyacın war. bu arada hala paran yok sosada ne geleceğine bağlı. Allahtan başkan iyi cenk ediyorda italyanlardan 7,5 geliyor ve biz transfer yapabilir hale geliyoruz. tekrar çıkıyoruz piyasaya

bir anda caner fırsatı doğuyor bedelsiz hemde kim olsa atlardı bizde atladık doğru transferdi.

sıra geliyor can alıcı noktaya 10 numara kim olacak golcü kim olacak

sürpriz bi şekilde talisca geliyor hepimiz şaşkın ayakta alkışlıyoruz başkanın heykelini dikiyoruz sosa tukaka ediliyor

ginler alınıyor gene bedelsiz bakınca mantıklı diyoruz geçen sene atibaya bişey olsa ne poh yeriz die az dövünmedik diyoruz. doğru hamle oldu diyoruz.

en çok eleştirdiğim adam olan abubakarı ise sona bıraktım. gomez sonrası istenilen profil değildi evet ama çok çöp bir transfer değildi gelirken sonuçta fazla paran yok bonservis ödeyecek paran hiç yok kiralanabilecek adamlar arasındda cazip bir oyuncu düşürdüm dedi başkan kağıt üzerinde doğruydu adamı patagonyadan almadık portodan aldık rakamları rezil değildi iş görür gibi duruyordu. başarısız oldu ama bu hata direkt yönetime eksi yazdırmaz benim gözümde.

toparlayacak olursam. çok transfer yapmamız biraz 3 kulvarın zorunluluğu için rotasyonu genişletmek ama birazda ayrılan kilit isimlerin boşluğunu doldurmak için yapıldı. daha evvel sıksık yazdım dünyada şampiyon olupda kadrosu bu denli rotasyona uğrayan takım yoktur die ama bunun suçlusu yönetimdir demek haksızlık olur.

biz bahtsız bedevi bir camiayız kabul edelim. bakın geçen şaka yollu yazdık ama sırf şu terör hadisesinin bize geçen yaz 5 milyon sırf konser vb gelirlerinden zararı oldu. bu yazda o parayı kaldıramayacağız stadımızdan gene konser vb olmayacak.

Noluyo la  :alala:

:lol: :lol:

Şaka maka, her satırına katılıyorum.

Çevrimdışı 38life

Ersan'a 400.000 Euro ödenecekmiş. Çok güzel fiyat.

Çevrimdışı 38life

Feda'nın öncüsü hak ettiği şampiyonluğu yaşamak için yuvasına döndü. Aslanım benim. Beşiktaşta son yıllarda oynamış oyuncular arasında en sevdiğim 2 futbolcudan biri.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan'a 400.000 Euro ödenecekmiş. Çok güzel fiyat.

@Serhat Akkaya yine haklı çıktı, bedava gelmemiş işte.  :bandit:

Hatta kesin eminim, Demba Ba'nın uçak biletlerini de biz ödüyoruzdur.  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Tammy Abraham, Chelsea'nin oyuncusu şu an Bristol City'de kiralık forma giymekte, 19 yaşında ve boyu 1.90, çıktığı 33 maçta 18 gol 3 asistlik performans göstermiş benim scoutluk ile ilgili becerim, bilgim sadece bir futbol izleyicisi kadar sizlerle paylaşmak istedim. @atalay

Oyuncuyu daha önce izlemedim. Bilgim yok. @Karakartalözgü 

Çevrimdışı 38life

“Beşiktaş’tan geçen yıl bu zamanlar ayrıldığımda takımı 41 puanda bırakmıştım. Döndüğümde takım yine 41 puanda. Bu bir şeyleri anlatıyor sanırım. Beşiktaş takımında nasıl oynayacağını, nasıl kazanacağını bilen tecrübeli oyuncular var. Ben takıma hem saha içi hem de saha dışında katkı vereceğim. Oynamadığım zaman içimdeki hırsı arkadaşlarıma aktaracağım. Beşiktaş sevdasını insan içinden hiçbir zaman çıkartamaz. Ayrıldıktan sonra da yakından takip ettim Beşiktaş’ı. Altı yılımı verdim Beşiktaş’a ayrılmak çok zordu. Arkadaşlarımla sürekli temas halindeydim. Sanki bir tatile gittim ve şimdi döndüm. Takım bu performansını devam ettirirse inşallah sezon sonu şampiyon olacak. Hoca bana görev verirse çıkıp görevimi yapacağım. Takıma katkı sağlamaya geldim. Motive anlamında takımı destekleyeceğim. Hoca hazır olduğumu düşünüp görev verdiğinde çıkıp oynayacağım.”

Ersan Adem Gülüm

EssiLor

• Ziyaretçi

Demba Ba yı bekliyorum.

Çevrimdışı 38life

:D

EssiLor

• Ziyaretçi

Seneye kim napsın Mandzukic i Gomez gelecek Ba da olursa artık gomez demba ba çekişmesi izleriz bol bol tabiki bu rekabet te en çok beşiktaşa yarar.

Messi daha 2 hafta olmadı 7 günde 3 frikik golü attı :lol:, bazen cidden çok abartıyosun @Yunus Emre Dökmeci , süper Ronaldon yine kupadan elnemekten takımınıda kurtaramadı :evillol:
Ronaldonun Geçen haftaki Malaga maçı şaçmalamasınıda video yapmışlar bakmanı öneririm :D
https://twitter.com/BreatheMessi/status/822909071296761856
Ben Messi Frikik atamiyor mu dedim?

Ronaldonun attigi tarzda ve Mesafelerden atamaz diyorum

Messi yakin Mesafeden atıyor 22 metre ile 28 Metre civarindan

Ronaldo mesafe tanimaksizin atiyor 40 metreden de yapistiriyor 20 metreden de. Ayrica Olu yaprak vurusu da yapiyor

Ayrica koru korune sevme fikri ile hic alakasi yok @38life ikisi Cok farkli yetenekler ama bana gore Ronaldo 2 adim daha onde

Hem portekizde hem Manu hem Real de yaptiklari ortada

Messi tek basina hic bir takimda başarılı olamaz hep Yanında arkasinda destekcileri vardir

Bir zamanlar Xavi - Iniesta gibi suanda da Iniesta - Neymar - Suarez

Cr7 Bireysel olarak her takimda basarili olur ve oluyorda Destege ve Yardimciya ihtiyaci yok Messi gibi

Barca disi derken Arjantinde ne yaptı bugune kadar ? Oysaki yaninda ve arkasinda Dunya yıldızları var

Cr7 iae Portekiz gibi Avrupa sampiyonu olmasi imkansiz kabul edilen bir takimi Avrupa sampiyonu yapti

Bireysel Başarılarda ve odullerde de Cr 7 onde Ballondor haric , kupa sayisindan bahsetmiyorum

Hattirck gibi - Gol sayisi gibi vs vs.

Çevrimdışı 38life

Ersan sezon sonuna kadar yedek kulübesinde otursa ben yine mutlu ve razı olurum. Ama umarım sahaya çıkar ve bizden ayrıldığı günkü performansını tekrarlar. Ozaman 2 kat mutlu olurum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 14:07:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
“Beşiktaş’tan geçen yıl bu zamanlar ayrıldığımda takımı 41 puanda bırakmıştım. Döndüğümde takım yine 41 puanda. Bu bir şeyleri anlatıyor sanırım. Beşiktaş takımında nasıl oynayacağını, nasıl kazanacağını bilen tecrübeli oyuncular var. Ben takıma hem saha içi hem de saha dışında katkı vereceğim. Oynamadığım zaman içimdeki hırsı arkadaşlarıma aktaracağım. Beşiktaş sevdasını insan içinden hiçbir zaman çıkartamaz. Ayrıldıktan sonra da yakından takip ettim Beşiktaş’ı. Altı yılımı verdim Beşiktaş’a ayrılmak çok zordu. Arkadaşlarımla sürekli temas halindeydim. Sanki bir tatile gittim ve şimdi döndüm. Takım bu performansını devam ettirirse inşallah sezon sonu şampiyon olacak. Hoca bana görev verirse çıkıp görevimi yapacağım. Takıma katkı sağlamaya geldim. Motive anlamında takımı destekleyeceğim. Hoca hazır olduğumu düşünüp görev verdiğinde çıkıp oynayacağım.”

Ersan Adem Gülüm

abi diye alındı zaten abilik yapacak.
kendisi de demiş saha dışı motivesi benden.
motivasyon için psikolog grubuyla anlaşsan 400bin giderdi zaten...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oyuncuyu daha önce izlemedim. Bilgim yok. @Karakartalözgü 

Detaylı izlemek için vaktin olursa yorumlarını bekliyoruz. @atalay

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi sıra Rhodolfo'yu bir yere yollamaya geldi.

Alanyaspor'un savunması fena görünüyordu, onlara kiralasak iyi olur aslında.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ersan sezon sonuna kadar yedek kulübesinde otursa ben yine mutlu ve razı olurum. Ama umarım sahaya çıkar ve bizden ayrıldığı günkü performansını tekrarlar. Ozaman 2 kat mutlu olurum.
Ersan ı en çok Şenol hoca istedi Başkanda istedi tabi
Yedek kalacağını sanmıyorum Marcelo nun yanına monte eder Şenol reis

Feda'nın öncüsü hak ettiği şampiyonluğu yaşamak için yuvasına döndü. Aslanım benim. Beşiktaşta son yıllarda oynamış oyuncular arasında en sevdiğim 2 futbolcudan biri.

Benimde ayni sekilde Inanilmaz Sevindim Ersanin dönüşüne :super:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 14:09:39
Ben Messi Frikik atamiyor mu dedim?

Ronaldonun attigi tarzda ve Mesafelerden atamaz diyorum

Messi yakin Mesafeden atıyor 22 metre ile 28 Metre civarindan

Ronaldo mesafe tanimaksizin atiyor 40 metreden de yapistiriyor 20 metreden de. Ayrica Olu yaprak vurusu da yapiyor

Ayrica koru korune sevme fikri ile hic alakasi yok @38life ikisi Cok farkli yetenekler ama bana gore Ronaldo 2 adim daha onde

Hem portekizde hem Manu hem Real de yaptiklari ortada

Messi tek basina hic bir takimda başarılı olamaz hep Yanında arkasinda destekcileri vardir

Bir zamanlar Xavi - Iniesta gibi suanda da Iniesta - Neymar - Suarez

Cr7 Bireysel olarak her takimda basarili olur ve oluyorda Destege ve Yardimciya ihtiyaci yok Messi gibi

Barca disi derken Arjantinde ne yaptı bugune kadar ? Oysaki yaninda ve arkasinda Dunya yıldızları var

Cr7 iae Portekiz gibi Avrupa sampiyonu olmasi imkansiz kabul edilen bir takimi Avrupa sampiyonu yapti

Bireysel Başarılarda ve odullerde de Cr 7 onde Ballondor haric , kupa sayisindan bahsetmiyorum

Hattirck gibi - Gol sayisi gibi vs vs.

Q7 diye diye getirttin.
ronaldo diye diye onu da getirirsen helal olsun sana...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

demba sanırım sadece ist.da kullanımına tahsis edilmek üzere bir otomobil istemiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2017, 14:10:49
demba sanırım sadece ist.da kullanımına tahsis edilmek üzere bir otomobil istemiş.
serçedes  :lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: