2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389213 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Ba gelecekse gelsin ama hep beraber temiz bir sayfa açalım. Romantik tayfayı, Ba'ya yapılan o besteyi falan duymak görmek istemiyorum. 14/15 sezonunu hatırlatıyor bana durduk yere sinir krizi geçiriyorum.
Besteci ,şovcu tayfadan nefret ediyorum

Çevrimdışı Yado

Gecenin bir yarısı açtım fabricio agosto ramirez izliyorum. Hava topu iyi,  yerden iyi, tokatlama yumruklama iyi, karşı karşıya iyi, penaltı da kurtarıyor oyun kuruyor hareketli oyunda, degajları elle başlangıçları iyi hepsi yetmiyor gibi adamın iki ayağıda İsmailin köybaşından iyi :)

Tek eksi sanırım önde kalıp cepheden yediği aşırttırma vari gol tehlikesi.

Sakatlanmasa çok büyük kaleci olurmuş yoluda buraya zor düşermiş.

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

keşke bunları sosyal medyada yazmasaydın Fişşek!

kötü bi kadın da olsa oğlunun annesi. çocuğun bir erkek çocuğu nihayetinde annesinin böyle anılmasını hak etmez hiç bir çocuk...
Keske hic cevap vermeseymis. Canere bisi olmaz futbol sonrasi zaten hemen is bulur boru degil uc buyuk kulubun formasini giymjs ender futbolculardan biri.

Kendisine yegane tavsiyem dogru yatirimlar yapip iyi para tutmasi. Vampir gibi kanini emecek bir yuku var.

Gidip abuk sabuk paralara abuk sabuk arabalar falan almasin. Alsin bir toyota baksin keyfine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne Ersan ne Ba bedavaya geliyor, ikisine de maaş olarak 1-1,5 milyon euro para vereceğiz. Algı operasyonuna gerek yok. Sözleşme şartları ortaya çıksın detaylı konuşuruz. 3,5 ay oynayacak bu 3,5 ayın 1-2 ayında ancak katkı verecek adamlar için bu kadar heyecanı cidden anlamıyorum.
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Günaydın Beşiktaşı Beşiktaş yapan taraftar kitlesi
Geliyoruz bomba gibi.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ne Ersan ne Ba bedavaya geliyor, ikisine de maaş olarak 1-1,5 milyon euro para vereceğiz. Algı operasyonuna gerek yok. Sözleşme şartları ortaya çıksın detaylı konuşuruz. 3,5 ay oynayacak bu 3,5 ayın 1-2 ayında ancak katkı verecek adamlar için bu kadar heyecanı cidden anlamıyorum.
Ben de aynısını düşünüyorum. Demba Ba ciddi sakatlık geçirdi şurada ligin bitmesine kalmış 16 maç, biz şampiyonluğa oynayan bir takım olarak daha net bir transfer yapmalıyız forvet bölgesine. Ba, gelecek iyi, iyileşecek, form tutacak, maç alışkanlığı kazanacak, sakatlığın ürkekliğini artacak o zamana kadar lig biter. Biz neden forvet alıyoruz çünkü mevcutlar da belli sıkıntılar var biz hala sakatlık sıkıntısı olan oyuncu peşindeyiz. Ayrıntılar ortaya çıksın daha net bir şeyler söyleyebiliriz. İlla ki bedava geleceğim diyorsa ve kulüpten bir kuruş bile almayacaksa ise buyursun gelsin.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim okuduğum tüm kaynaklar Demba Ba'nın bedava geleceğini söylüyorsa da, senin önerdiğin Rodallega'ya 1.6 milyon euro bonservis + 2.5 yıllık sözleşme vermekten çok daha iyi bir hamle olduğu kesin.

Ersan'a ne verilir bilmiyorum, ama onun hala kısa vadeli düşünüldüğünü sanmıyorum.

Çin ekibinin tepkisi yüzünden yaza kadar kiralanıyor, yazın oturulup sembolik bir paraya bonservisi de alınacaktır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de aynısını düşünüyorum. Demba Ba ciddi sakatlık geçirdi şurada ligin bitmesine kalmış 16 maç, biz şampiyonluğa oynayan bir takım olarak daha net bir transfer yapmalıyız forvet bölgesine. Ba, gelecek iyi, iyileşecek, form tutacak, maç alışkanlığı kazanacak, sakatlığın ürkekliğini artacak o zamana kadar lig biter. Biz neden forvet alıyoruz çünkü mevcutlar da belli sıkıntılar var biz hala sakatlık sıkıntısı olan oyuncu peşindeyiz. Ayrıntılar ortaya çıksın daha net bir şeyler söyleyebiliriz. İlla ki bedava geleceğim diyorsa ve kulüpten bir kuruş bile almayacaksa ise buyursun gelsin.

Ba olayı burada bilinenin çok aksinde gelişiyor, aşırı ısrarcı olan ve neredeyse gelmek anlaşmak için yalvaran Ba kulüp yönetiminin bir ısrarı yok ama sanırım bedava sirke baldan tatlıdır mantığıyla işi bitirmeye çalışıyorlar ki umarım öyle olur..
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 09:35:04 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ba olayı burada bilinenin çok aksinde gelişiyor, aşırı ısrarcı olan ve neredeyse gelmek anlaşmak için yalvaran Ba kulüp yönetiminin bir ısrarı yok ama sanırım bedava sirke baldan tatlıdır mantığıyla işi bitirmeye çalışıyorlar ki umarım öyle olur..

Yanlış cümle kurdun heralde, çünkü bunu buradaki hemen herkes biliyor zaten.

"Alışılanın aksinde" demek isteyecektin sanırım.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ba tabi ki Beşiktaş'a gelmek ister. Buyursun bedava gelsin aynı zaman da rehabilitasyon görsün belki katkı da verir ama klüp forvet noktasında ne olursa olsun net oyuncu peşinde  olmalı. Tabi mevcut mali yapıda ve ülkenin içinde bulunduğu durum bunu çok zorlaştırıyor.  Keşke Mictoviç yerine o para ile forvet alınsaydı. Ciddi bütçemiz vardı. Bu sene alacağımız şampiyonluk çok önemli, rakiplerimiz mali açıdan köşeye sıkışmışken, üstüne FFP kıskacından en azından sattığın kadar al kısmından da kurtulacakken ve şampiyonluğun bu kadar önemli olduğu bir sezonda keşke o paraya çok net bir, direk şampiyonluk getirecek bir oyuncu peşinden gitseydik. Buradan Mictoviç kötü oyuncu algısı oluşmasın. Belki de bize büyük paralar kazandıracak sadece şampiyonluğun bu kadar önemli olduğu bir sezonda bu para daha verimli kullanıla bilirdi.

Çevrimiçi emre_1978

Forvete daha net transfer yapılması gerekiyordu, buna kesinlikle katılıyorum.

Benim gördüğüm, yönetim bunu elzem görmüyor ya da mali şartlardan, ülkenin durumu nedeniyle herkesin tamam diyeceği isimlerin ikna edilememesinden dolayı böyle bir transfer olmayacak.

Sonuç olarak geldiğimiz noktada ya kimse alınmayacak ya da Ba gelecek.
Bu durumda, bedelsiz olarak Ba'nın gelmesini olumlu karşılıyorum ben.

Nisan'da form yakalamış bir şekilde sahada olacaksa güç katar bize.
8 maç kalmış oluyor, bunların içinde TS deplasmanı, Başakşehir, Bursa deplasmanları ve Fener maçı var. TR kupası maçları da olacaktır diye düşünüyorum.
Ligin asıl belirleyici kısmı Nisan'da başlıyor zaten.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile ERSAN sağlık kontrolünden geçiyor :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forvete daha net transfer yapılması gerekiyordu, buna kesinlikle katılıyorum.

Benim gördüğüm, yönetim bunu elzem görmüyor ya da mali şartlardan, ülkenin durumu nedeniyle herkesin tamam diyeceği isimlerin ikna edilememesinden dolayı böyle bir transfer olmayacak.

Sonuç olarak geldiğimiz noktada ya kimse alınmayacak ya da Ba gelecek.
Bu durumda, bedelsiz olarak Ba'nın gelmesini olumlu karşılıyorum ben.

Nisan'da form yakalamış bir şekilde sahada olacaksa güç katar bize.
8 maç kalmış oluyor, bunların içinde TS deplasmanı, Başakşehir, Bursa deplasmanları ve Fener maçı var. TR kupası maçları da olacaktır diye düşünüyorum.
Ligin asıl belirleyici kısmı Nisan'da başlıyor zaten.
Yönetim kaleci transferini elzem görmüyordu şampiyonluktan olduk, defans transferini elzem görmüyordu acılar çektik umarım forvet transferini elzem görmediği için saçma sapan takımları sevindirmeyiz..
Korku akıl katilidir.

Bozuk saat bile Gunde 2 kez doğruyu gosterir diye bosuna dememisler..

Tugay demir :

''Beşiktaş Ersanı demba ba yı ve atıncı almadı. Başkanında dediği gibi Beşiktaşta imzalar kalbe atılır. Bu oyuncular zaten yıllar önce attılar o imzayı.''
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 10:05:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bozuk saat bile Gunde 2 kez doğruyu gosterir diye bosuna demenisler..

Tugay demir :

''Beşiktaş Ersanı demba ba yı ve atıncı almadı. Başkanında dediği gibi Beşiktaşta imzalar kalbe atılır. Bu oyuncular zaten yıllar önce attılar o imzayı.''
Şu adamı şurada paylaşmayın lütfen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

hiç bir yerde ersanın tüm parasını çinliler ödeyecek denmedi ki. ersan kendisi de açıkladı maaşımın büyük kısmını çin kulübü ödeyecek demişti. (sanırım bu açıklama nedeniyle adamlar yokuşa sürdüler) Demba ise daha farklı maaşının tümünü çinlilerin ödeyeceği söyleniyor. bu çin kulübü için de iyi bir şey aslında tevezi satın aldılar zaten yabancı kuralı değişti hiç oynamayacak adamı kadroda tutacaklardı sadece idmanlar çift kale görecekti muhtemelen ama şimdi bizde rehabilite olacak ve sezon sonuna doğru maç temposunu tümüyle kazanacak win win durumu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Vodafone Arena 2018-2019 Uefa finaline aday oluyormuş

TFF, Avrupa Ligi finali için UEFA'ya başvurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvuru yaptı.

Beşiktaş yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında gerekli evrakları hazırlayan TFF, finalin İstanbul’a gelmesi için başvuruda bulundu.

İstanbul; 2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Liverpool-Milan Şampiyonlar Ligi finali ile 2009’da Ülker Stadı’nda oynanan Shaktar Donetsk-Werder Bremen Avrupa Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı.

Haber Kaynağı: Habertürk

Çevrimiçi emre_1978

Senden farklı düşünmüyorum @Serhat Akkaya 

Kusursuz hamleler için beklentilerimi düşüreli çok oldu, ayrıca kendi dışlarındaki gelişmelerin de ellerini çok bağladığını görüyorum.

Ben sadece geldiğimiz noktada Ba transferinin olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.

Bu noktaya gelmemeliydik, zaten aylardır çok net bir isim için uğraşıyor olmalıydık ve devre arası kampında hocaya teslim etmeliydik dersin, katılırım ve ben de öyle düşünüyorum ama orayı geçtik artık.

Çevrimdışı zekotha

Bunda övünülecek ne var anlamıyorum .

Kulübe 25 milyon euro'luk bağış yapımış gibi düşün  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Vodafone Arena 2018-2019 Uefa finaline aday oluyormuş

TFF, Avrupa Ligi finali için UEFA'ya başvurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalinin Vodafone Arena’da oynanması için UEFA’ya başvuru yaptı.

Beşiktaş yönetimi ile yapılan görüşmeler sonrasında gerekli evrakları hazırlayan TFF, finalin İstanbul’a gelmesi için başvuruda bulundu.

İstanbul; 2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Liverpool-Milan Şampiyonlar Ligi finali ile 2009’da Ülker Stadı’nda oynanan Shaktar Donetsk-Werder Bremen Avrupa Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı.

Haber Kaynağı: Habertürk

uefanın finali türkiyeye vereceğini sanmıyorum olursa sürpriz olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

hiç bir yerde ersanın tüm parasını çinliler ödeyecek denmedi ki. ersan kendisi de açıkladı maaşımın büyük kısmını çin kulübü ödeyecek demişti. (sanırım bu açıklama nedeniyle adamlar yokuşa sürdüler) Demba ise daha farklı maaşının tümünü çinlilerin ödeyeceği söyleniyor. bu çin kulübü için de iyi bir şey aslında tevezi satın aldılar zaten yabancı kuralı değişti hiç oynamayacak adamı kadroda tutacaklardı sadece idmanlar çift kale görecekti muhtemelen ama şimdi bizde rehabilite olacak ve sezon sonuna doğru maç temposunu tümüyle kazanacak win win durumu.
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Senden farklı düşünmüyorum @Serhat Akkaya 

Kusursuz hamleler için beklentilerimi düşüreli çok oldu, ayrıca kendi dışlarındaki gelişmelerin de ellerini çok bağladığını görüyorum.

Ben sadece geldiğimiz noktada Ba transferinin olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.

Bu noktaya gelmemeliydik, zaten aylardır çok net bir isim için uğraşıyor olmalıydık ve devre arası kampında hocaya teslim etmeliydik dersin, katılırım ve ben de öyle düşünüyorum ama orayı geçtik artık.

belkide aylardır net isimler üzerinde çalışıldı ama almak mümkün olamadı. mesela etoo, raketçi, vida, martinez, mandzukiç gibi isimler için ciddi efor sarfedildi ama alınamadı die düşünüyorum ben. bu isimler yazın dahi alması zor isimler dewre arası almak daha da zor. düşük kalibre isimleri almak belki mümkündü ama bunu sanırım hiç birimiz istemeyiz. düşük kalibre birini şimdi alsaydık sezon sonu da göndermek için debelenirdik emin olun. şunu kiralardık bunu kiralardık mitroviçin parasına kimler kiralanmazdı diyenler olacaktır. onlarada şöyle yanıt vereyim "tabii tüm kulüpler tüm oyuncularda kollarını açmış BJK gelse de yıldız golcümüzü 5 milyon kira bedeliyle şunlara versek ne güsel olur" die bizi bekliyorlar!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

belkide aylardır net isimler üzerinde çalışıldı ama almak mümkün olamadı. mesela etoo, raketçi, vida, martinez, mandzukiç gibi isimler için ciddi efor sarfedildi ama alınamadı die düşünüyorum ben. bu isimler yazın dahi alması zor isimler dewre arası almak daha da zor. düşük kalibre isimleri almak belki mümkündü ama bunu sanırım hiç birimiz istemeyiz. düşük kalibre birini şimdi alsaydık sezon sonu da göndermek için debelenirdik emin olun. şunu kiralardık bunu kiralardık mitroviçin parasına kimler kiralanmazdı diyenler olacaktır. onlarada şöyle yanıt vereyim "tabii tüm kulüpler tüm oyuncularda kollarını açmış BJK gelse de yıldız golcümüzü 5 milyon kira bedeliyle şunlara versek ne güsel olur" die bizi bekliyorlar!
Eto'o hariç diğer tüm hedeflerin gerçekçi olmadığını düşünüyorum, takımlarındaki durumlarından maliyetlerine kadar. Belki bir nebze Vida'da katılabilir içine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir nokta daha var:

Mitroviç'e verdiğin parayla kiralayacağın oyuncunun maaşı 5 milyon euro'dan aşağı değil.

Çevrimdışı tangaz

Eto'o hariç diğer tüm hedeflerin gerçekçi olmadığını düşünüyorum, takımlarındaki durumlarından maliyetlerine kadar. Belki bir nebze Vida'da katılabilir içine.

gerçekçi diyebileceğimiz ve kiralayabileceğimiz gelir gelmez katkı sağlayabilecek santrafor ismi verebilirmisin?

Etiketler: