2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337162 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca Arasi su yoklukta bile düşünmüyor , Q7 formsuz , Babel veya Q7 mac esnasinda sakatlandi diyelim Kimi koyacaksin yerlerine ?

Mitrovici oyuna alip Tosici Solbeke cekip Adrinoyu mu one atacaksin ?

Yoksa Omeri oyuna alip Cenki mi kanada cekeceksin Sayin Hocam ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Porto madem Aboubakari geri istiyor soyle bir anlasma yapalim

Depoitre Zu Beşiktaş

Aboubakar Zu Porto :bandit:

Depoitre bizim oyun sistemimize daha uygun bir oyuncu ayni zamanda Hocanin bahsettigi tiplemede ?

Çevrimdışı underworld

Golcü eksik , kanat eksik ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca iyi guzel konusuyor ama Arasi istemedigi Net sekilde ortada

Arastan umidinizi kesin Hoca oynatmayacak...
Zamanında söyledik bunu, geçen haftada söyledik yok sakattı yok bilmem neydi bir sürü yorum yapıldı, hoca Aras'ı düşünmüyor düşünmeyecek, Hoca'nın düşünmediği oynatmak istemediği bir adama neden 1.3 milyon euro verdik o da ayrı bir olgu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Porto madem Aboubakari geri istiyor soyle bir anlasma yapalim

Depoitre Zu Beşiktaş

Aboubakar Zu Porto :bandit:

Depoitre bizim oyun sistemimize daha uygun bir oyuncu ayni zamanda Hocanin bahsettigi tiplemede ?
Porto Aboubakar ı isyor haberi yalan. Sürpriz yumurtaya hazırlayalım kendimizi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Zamanında söyledik bunu, geçen haftada söyledik yok sakattı yok bilmem neydi bir sürü yorum yapıldı, hoca Aras'ı düşünmüyor düşünmeyecek, Hoca'nın düşünmediği oynatmak istemediği bir adama neden 1.3 milyon euro verdik o da ayrı bir olgu..

Geçen hafta düşünmediği oyunculardan birinin 2.5 milyon euro'ya satılmasını, diğerinin de 1.5 milyon euro maaşıyla gönderilmesini de eleştirmiyor muydun sen?  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen hafta düşünmediği oyunculardan birinin 2.5 milyon euro'ya satılmasını, diğerinin de 1.5 milyon euro maaşıyla gönderilmesini de eleştirmiyor muydun sen?  :alala:
Ya tuncaboylu gelip öyle saçma yerlerden vuruyorsun ki gerçekten o kadar anlamsız yani. ikisinden de öyle veya böyle verim aldık bunu sağır sultan biliyor, neden her söylediğimi eleştirmek zorunda hissediyorsun ki anlamıyorum yani, cidden bazen çok can sıkıcı oluyorsun.. Kerim'in satıldığını da eleştirmedim sadece eleştirenlerin kendilerince haklı olduğunu yerine adam gelmesi gerektiğini söyledim, para mevzusuyla ilgili bir şey açmadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Savaş

Taktik maktik yok! Bam Bam Bam!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya tuncaboylu gelip öyle saçma yerlerden vuruyorsun ki gerçekten o kadar anlamsız yani. ikisinden de öyle veya böyle verim aldık bunu sağır sultan biliyor, neden her söylediğimi eleştirmek zorunda hissediyorsun ki anlamıyorum yani, cidden bazen çok can sıkıcı oluyorsun..

Sıkıcı olan bir şey yok.

Hocanın oynatmayı düşünmediği adamı alıyorlar, eleştiriyorsun. Hocanın oynatmayı düşünmediği adamları gönderiyorlar, yine eleştiriyorsun.

Gidenlerden de bu sene verim merim de alamadık, ikisi sene başında beri toplam 750 dakika oynadılar CL + ligde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir ve Fenerbahçe'nin dünkü oyununu gördük ki, ligin ikinci yarısında bu iki takımın epey fazla sayıda maçı 0-0 bitecek.

Çevrimdışı tangaz

bir de şu gösteriyor ki pedro miloseviç aras vbvb gibi bi milyonluk topçulardan bir şey çıkmıyor transferde bu tip yatırımlardan uzak durmamız daha makul duruyor bizim bünyemize uymuyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

bir de şu gösteriyor ki pedro miloseviç aras vbvb gibi bi milyonluk topçulardan bir şey çıkmıyor transferde bu tip yatırımlardan uzak durmamız daha makul duruyor bizim bünyemize uymuyorlar.

Haklısın, başarı oranı düşük bu yatırımlarda.

Oğuzhan Özyakup dışındakiler verimli olamadı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sıkıcı olan bir şey yok.

Hocanın oynatmayı düşünmediği adamı alıyorlar, eleştiriyorsun. Hocanın oynatmayı düşünmediği adamları gönderiyorlar, yine eleştiriyorsun.

Gidenlerden de bu sene verim merim de alamadık, ikisi sene başında beri toplam 750 dakika oynadılar CL + ligde.
Okumadan yorum yapıyorsun, aç bak yazdıklarıma. Olcay'ın gitmesini istiyordum ama o paraya değil yoksa gidişi gayet doğal. Kerim'in de gönderilmesine karşı değilim sadece Aras'ın da düşünülmediği ve babel Q7 ye kaldığımız ortamda kanat opsiyonlarımızın(sayıyla 2)  azaldığını söyledim. Ezbere yorum yapıyorsunuz bazen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu tarz transferlerin arkasında hep başka sebepler olduğunu düşünüyorum, yerli muadilleri gibi.
Korku akıl katilidir.

Okumadan yorum yapıyorsun, aç bak yazdıklarıma. Olcay'ın gitmesini istiyordum ama o paraya değil yoksa gidişi gayet doğal. Kerim'in de gönderilmesine karşı değilim sadece Aras'ın da düşünülmediği ve babel Q7 ye kaldığımız ortamda kanat opsiyonlarımızın(sayıyla 2)  azaldığını söyledim. Ezbere yorum yapıyorsunuz bazen..
Sabah Bende bunu yazdım @Serhat Akkaya abi

Elimizde 3 tane orjinal kanat oyuncusu var 2 si ilk 11 de 3.cusu Ilk18 e alınmıyor

E bunun sakatligi var Cezasi var vs vs..

Q7 zaten Formsuz , Mac esnasinda Q7 veya Babel den biri sakatlaninca ne yapacaksin ?

Ya Mitrovici oyuna alip Tosici solbeke kaydirip Adrianoyu one atacaksin yada

Omeri oyuna alıp Cenki kanada atacaksın neresinden tutarsan tut elinde kalıyor

Rakipler bu kadar kotu ve bitikken elimizde tarihi firsat varken Hata ustune hata yapıyoruz bu benim fikrim

Benim Kupa macinda izledigim Aras , Q7 nin suanki halinden daha iyiydi Acik konusmak lazim

Çevrimdışı tuncaboylu

Ezber değil, çelişkilerin sürüyor.

Olcay'ı kaça satmayı planlıyordun da, o paraya gitmesini eleştirdin?

Ya da Kerim kadroda düşünülmüyorsa gönderilecek işte, bu kadar basit.

Kadroda düşünülmeyen adam opsiyon değildir, bak opsiyon yokken Aras alınmamış Alanya kadrosuna işte.

Quaresma Lastiği patlatti , Sezonun ilk yarisindaki asiri yuklenme ve ust uste oynadigi maçların Etkileri ( Yorgunluk ) ortaya çıkmaya basladi yavas yavas..

Ezber değil, çelişkilerin sürüyor.

Olcay'ı kaça satmayı planlıyordun da, o paraya gitmesini eleştirdin?

Ya da Kerim kadroda düşünülmüyorsa gönderilecek işte, bu kadar basit.

Kadroda düşünülmeyen adam opsiyon değildir, bak opsiyon yokken Aras alınmamış Alanya kadrosuna işte.
Bende ona kiziyorum ozaman Kerimi degil Arasi göndereceksin !

Elinde kanat kalmadi , Sen elindeki Kanatlarin ikisini gösteriyorsun birini de Ilk18 bile koymuyorsun

Ilk 11 de baslattigin kanatlarin birinin yasi 33 ! Kanat cikarip Orta saha mi alacaksin oyuna ?

Tamam hepimiz Takimimizi ve yönetimimizi seviyoruz sahip cikiyoruz ama Koru körüne de savunmamak lazim buyuk bir plansizlik var ortada..

Burada kazandigimiz tek sey , Gonderdigimiz 2 kanattan Bonservis kazanmis olmamiz ve Yillik maas yuklerinden kurtulmamizdir , Bunlar ne kadar doğru ise Arasin kadroya alinmamasi da o kadar yanlis
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 12:07:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabah Bende bunu yazdım @Serhat Akkaya abi

Elimizde 3 tane orjinal kanat oyuncusu var 2 si ilk 11 de 3.cusu Ilk18 e alınmıyor

E bunun sakatligi var Cezasi var vs vs..

Q7 zaten Formsuz , Mac esnasinda Q7 veya Babel den biri sakatlaninca ne yapacaksin ?

Ya Mitrovici oyuna alip Tosici solbeke kaydirip Adrianoyu one atacaksin yada

Omeri oyuna alıp Cenki kanada atacaksın neresinden tutarsan tut elinde kalıyor

Rakipler bu kadar kotu ve bitikken elimizde tarihi firsat varken Hata ustune hata yapıyoruz bu benim fikrim

Benim Kupa macinda izledigim Aras , Q7 nin suanki halinden daha iyiydi Acik konusmak lazim

Bir şey olmaz, tüm ilk devre boyunca tek kanat oyuncusuyla oynadık zaten.

Şimdi en azından 2 oyuncumuz var.

Ayrıca sen kupa maçlarında gol atan oyunculara karşı fazla duygusal yaklaşıyorsun.  :)

Çevrimdışı atalay

Seçiciler ve seçimler hatalı-organizasyon, planlama, mantalite ve motedoloji eksik olsun; sonrasında gelişim yaşlarındaki genç oyuncuları kadroya katma işini yanlış addedelim. Fanusun dışındaki doğrular bizde neden yanlış diye sormak, daha fazlasını talep etmek yerine doğruları yok sayalım. Ama örnekleri de hep fanusun dışındaki doğrulardan verelim. Siz bu vasatlığı dibine kadar hak ediyorsunuz!

Çevrimdışı tangaz

kanat rotasyonuna çok takılmayın ilk devre hoca olcay kerim aras varken de kullanmıyordu şimdi babel geldi yani basit bir mantıkla ilk devre kanatta 1 opsiyonu varken şimdi 2 oldu. bu seneyi böyle geçirip seneye törenin durumu falan filan derken 1 adam alırız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende ona kiziyorum ozaman Kerimi degil Arasi göndereceksin !

Elinde kanat yok Sen elindeki Kanatlarin ikisini gösteriyorsun birini de Ilk18 bile koymuyorsun

Ilk 11 de baslattigin kanatlarin birinin yasi 33 ! Kanat cikarip Orta saha mi alacaksin oyuna ?

Kerim bu sezon neredeyse hiç oynamadı ki zaten?  :alala:

İlk yarı Babel de yoktu, ona rağmen oynamadı.

Eğer ikisi de kadroda düşünmüyorsa, Aras'ı göndermenle Kerim'i göndermen arasında bir fark yok.

Kimin alıcısı varsa, onu göndereceksin.

Kerim bu sezon neredeyse hiç oynamadı ki zaten?  :alala:

İlk yarı Babel de yoktu, ona rağmen oynamadı.

Eğer ikisi de kadroda düşünmüyorsa, Aras'ı göndermenle Kerim'i göndermen arasında bir fark yok.

Kimin alıcısı varsa, onu göndereceksin.
Ozaman Arasi da gonderelim Q7 ve Babelle devam edelim

Onlar sakatlandiginda yada Cezali alduklarinda da Bu sezon sikca yaptığımız gibi Forveti ve Solbeki Kanat oynatalim gercekten mukemmel bir planlama :claps: :claps:

Eger hoca Arasi isteniyorsa onuda gönderip en az 1 kanat oyuncusu daha alacaksin olmasi gereken budur hatta Suan da bile 1 kanat daha gerekli..
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 12:11:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Seçiciler ve seçimler hatalı-organizasyon, planlama, mantalite ve motedoloji eksik olsun; sonrasında gelişim yaşlarındaki genç oyuncuları kadroya katma işini yanlış addedelim. Fanusun dışındaki doğrular bizde neden yanlış diye sormak, daha fazlasını talep etmek yerine doğruları yok sayalım. Ama örnekleri de hep fanusun dışındaki doğrulardan verelim. Siz bu vasatlığı dibine kadar hak ediyorsunuz!

Ben bu eleştirinin bir kısmını üstüme alındım @atalay ve cevap veriyorum:

Genç oyuncu alınmassına karşı değilim, ama bizim seviyeler için 4 tane 1 milyonluk alınacağına 1 tane 4 milyonluk alınsın.

Çevrimdışı sozkul

Abi tekrar tekrarlıyorum biz bu kadro ve bu oyun yapısıyla bir maçta 3 golden fazla atamayız 3.lig takımı bile olsa, o yüzden 5-0 lar filan hayal..

Yıktın hayallerimi, her maç öncesi 5 hayal ediyordum ben, bir gün mutlaka olacağını umarak.. :(

Etiketler: