2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12345277 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada toplam 500 milyon usd gelir getireceği Söylenen riva ve florya 500 milyon TL karşılığı elden çıkmış😆. Günün en güzel haberi galiba..👍

şöyle bi iddia var bugün bu sarı kızlardan kırmızı kurdela seveni denizdanka sağlam borçluymuş (sanırım 170 milyon dolar gibi) araziyi size verelim borcu sıfırlayalım demişler denizbank tabii 170 olmaz 110 verelim demişler 60 borcunuz bakii sizden daha çok faiz tırtıklamalıyız demiş CEO özbek kabul etmemiş 150 bari ver demiş adamda olmaz demiş sonra özbek reisicumhura şikayet etmiş denizbankı. denizbank şimdi pusuya yatmış bekliyor cinconun kabusu olmak için. böle birşeyler olmuşmuş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Belki biraz saçma olucak, belki linç yiyeceğim ama bu yoklukta forvet transferi için önerim Adebayor. Ha neden ve hangi şartlarda Adebayor?

Kariyeri inanılmaz düşüşte, takım bulamıyor ve 6 aydır top oynamıyor. 32 yaşında fakat hala milli takımda oynayabiliyor ki elendiler zaten galiba en son Fas 3 tane attı Togo'ya herneyse..

Bence Budkivsddafdlşsd falan değişik duyulmamış adamlarla veya Ba gibi sakatlıktan çıkmış en erken Mart ayında dönecek adamlarla uğraşmaya gerek yok zaten para da yok. Çağırıcaksın bu adamı, diyeceksin ki; bak arkadaşım, seninle 6 aylık sözleşme yapacağız. Haydi bir senede opsiyon koyalım, alacağın para 6 aylık 1 milyon euro, zaten düşüştesin, takım bulamıyorsun, aklını başına al, sana bir şans veriyoruz bak az da olsa vitrin takımı olduk gel kendini göster 6 ayda tekrar kanıtla kendini eğer olursa seneye seninle opsiyonu kullanırız.

32 yaşında, düşüşte, kendini kanıtlamaya yer arıyor, mazisi başarılı, pivot özellikli, ayağı düzgün, her zaman iş yapabilme potansiyeli olan bir adamla risksiz bir sözleşme yapılabilir.

Ne idüğü belirsiz adam almak yerine 6 aylık Adebayor riskine girerim ben. Sene başında Balo'yu kaçırmayacaktık ah ulan ah..

Çevrimdışı tangaz

Belki biraz saçma olucak, belki linç yiyeceğim ama bu yoklukta forvet transferi için önerim Adebayor. Ha neden ve hangi şartlarda Adebayor?

Kariyeri inanılmaz düşüşte, takım bulamıyor ve 6 aydır top oynamıyor. 32 yaşında fakat hala milli takımda oynayabiliyor ki elendiler zaten galiba en son Fas 3 tane attı Togo'ya herneyse..

Bence Budkivsddafdlşsd falan değişik duyulmamış adamlarla veya Ba gibi sakatlıktan çıkmış en erken Mart ayında dönecek adamlarla uğraşmaya gerek yok zaten para da yok. Çağırıcaksın bu adamı, diyeceksin ki; bak arkadaşım, seninle 6 aylık sözleşme yapacağız. Haydi bir senede opsiyon koyalım, alacağın para 6 aylık 1 milyon euro, zaten düşüştesin, takım bulamıyorsun, aklını başına al, sana bir şans veriyoruz bak az da olsa vitrin takımı olduk gel kendini göster 6 ayda tekrar kanıtla kendini eğer olursa seneye seninle opsiyonu kullanırız.

32 yaşında, düşüşte, kendini kanıtlamaya yer arıyor, mazisi başarılı, pivot özellikli, ayağı düzgün, her zaman iş yapabilme potansiyeli olan bir adamla risksiz bir sözleşme yapılabilir.

Ne idüğü belirsiz adam almak yerine 6 aylık Adebayor riskine girerim ben. Sene başında Balo'yu kaçırmayacaktık ah ulan ah..

bence bu niang vol.2 transferi olur. elimizde 3,5 milyona yakın bir para var bu parayla birini kiralamak daha mantıklı adebayor form tutana kadar lig biter bize kısa vadeli iş görecek 2.devre 8-12 arası gol atabilecek biri lazım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ilhan mansız

şöyle bi iddia var bugün bu sarı kızlardan kırmızı kurdela seveni denizdanka sağlam borçluymuş (sanırım 170 milyon dolar gibi) araziyi size verelim borcu sıfırlayalım demişler denizbank tabii 170 olmaz 110 verelim demişler 60 borcunuz bakii sizden daha çok faiz tırtıklamalıyız demiş CEO özbek kabul etmemiş 150 bari ver demiş adamda olmaz demiş sonra özbek reisicumhura şikayet etmiş denizbankı. denizbank şimdi pusuya yatmış bekliyor cinconun kabusu olmak için. böle birşeyler olmuşmuş  :bandit:
banka borçlarına bile yetmez bu para, emlak konut sitesinde detay var, rakam 508 milyon TL, Denizbankın tavrında bir yanlış yok, neyi şikayet ediyorlar. Hem borçlarını ödemiyorlar hem de böyle bir dönemde araziye yüksek fiyat istemeye kalkıyorlar, nerede var böyle ticaret 😀, üstelik bundan önceki yıllarda hocaları sayesinde elde ettikleri şampiyonluklarla gelen Beleş şampiyonlar ligi gelirleri konusuna hiç değinmiyoruz😆, emlak konut fazla bile vermiş bunlara😆

Çevrimdışı mylife1903

bende öğlen olsa ve eve gitsem die düşünüyorum. hava nasıl orada bu dönem dostum.
Ruzgarli hava abi, bu sene cok kis yapmadi -30lard bir hafta falan yasadik sonrasi sicak hep, ortalama -12 gibi. Kuresel isinma midir ne seeyini seettimin seyiyse onu hissediyoruz. 10 sene once -40 falan bir ay yasardik.

Cok tehlikeli zamanlar, hadi biz bir sekilde yasayacaz ama torunlarimiz icin zor bir sistem birakiyoruz, bi yuz sene sonra bizim torunlar, seyininseettiminin ecdadi, mahvettiniz dunyayi diyebilir bizim icin.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ben olsaydim denizbankin siyosu surum surum surundururdum bunlari. 170 milyon dollar nedir yahu yuh. Sonra bana yesil alan floryayi verecek, dagbasi riva falan. Aslanlar gibi kira gelirim var gsden, vazgecer miyim, mal miyim ben?
Bu borc seye benziyor 3 sifir at, abi borctan, ev alip, yagli kiraciya kiraya vermisin evi. 5 senede evin parasini cikarmisin, ustune ev degerlenecej, daha bi bes sene daha kira parasi alacaksin bu arada ev sahibi geliyor, yahu benim ninenim bi arazisi var, miras kaldi onu sana verem sen senelerce aldigin kirayi da hesaba kat da bu evi bana ver, ahahaha ulan banka gerizekali mi?
Otobus gibi calistirmis gsnin motorunu, stop etmiyor, gsye git-gel yapiyor uzun ince bir yolda, kazandigi butun parayi da mali isletene veriyor.
Manukyan model, isletme bu yahu

Çevrimdışı Savaş

bence bu niang vol.2 transferi olur. elimizde 3,5 milyona yakın bir para var bu parayla birini kiralamak daha mantıklı adebayor form tutana kadar lig biter bize kısa vadeli iş görecek 2.devre 8-12 arası gol atabilecek biri lazım.

O bahsettiğin adam Mandzukic de işte çok zor. Gomez gibi işinin ehli adam olmadıkça gelip buraya çat diye 17 maçta 10-12 gol atabilecek adam zor.. Kaşarlanmış forvet lazım bize şu an o rakamlar için. Ba'nın bacak kırılmayaydı iyiydi aslında.

Çevrimdışı Mahmut

Avcı ve Ö.Ö'nin söyleşisinde önemli bir detay var. Oyun geçişlerindeki ilk reaksiyon. Geçen sezon bizim çok fazla öne çıktığımız bir özellikken bugün Başakşehir'in en iyi yaptığı şeylerden biri. Bir diğer detay ise Ö.Ö'nin, Avcı'nın pres metodu ve baskı merkezlerindeki yönlendirmelerinin halen anlaşılmadığını eklemesi. Şayet halen anlaşılmadıysa geri kalanlar sahip oldukları lisansları yırtabilir.

Ropörtajın tamamı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 12:51:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

O bahsettiğin adam Mandzukic de işte çok zor. Gomez gibi işinin ehli adam olmadıkça gelip buraya çat diye 17 maçta 10-12 gol atabilecek adam zor.. Kaşarlanmış forvet lazım bize şu an o rakamlar için. Ba'nın bacak kırılmayaydı iyiydi aslında.

bence de öyle birini bulmak zor şansa belki düşeş gelirse ancak mümkün olur zamanında fenerin nobresi gibi biri denk gelir belki yoksa da transfer yapmış olmak için birinin alınması yanlış olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Süper Lig seyirci ortalamaları:

• 2013/14: 12.131 (Passolig çıkmadan son sezon)
• 2014/15: 7.989 (Passolig başlangıç)
• 2015/16: 8.427

Y.d bu konuda haklıymış sanırım..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan

Daha önceden de söyledim Eto'o transferi bile alınıp 6 ay sonra Çin'e verilme projesiydi diye. Bunu okumuştum bi yerde.

Quaresma'da öyle. İstenildiği süre istenildiği fiyata kadar uzatılsın rakam ve süre umrumda değil. Sene sonunda Çin'e gidecektir. Sadece bedelsiz ayrılmasını engelliyoruz.

Quaresma gibi show futbolcuları her zaman çekicidir. Özellikle Çin gibi bir piyasada. Bu sebeple rakam ve süre sizin içinde sorun olmasın. Tamamen proje amaçlı uzatılan bir sözleşme.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eto konusu sanırım Serdar Sarıdağ haberiydi.Quaresma konusunda içimde Çin'e gidebilir gibi bir his var.Ama kaladabilir adamın 10 dakika sonrasını kestiremiyorum

Çevrimdışı Kasper

Cavcavin vefat haberi dogru degilmis ama durumu cok kötü doktorun soyledigine gore

Çevrimdışı alimm

Ropörtajın tamamı.

çok makbule geçtii yaa... bende bunu arıyordumm... eline sağlıkkk...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Günün anlam ve önemine binaen. Saygılar. 😉

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi 2013 Aralıkta aldığım kombineyi 2019 Mayısa kadar kullanacağım.

2013 Ağustosta aldığım (Kasımpaşa + Olimpiyat) sadece o sezon geçerliydi ama diğerini toplamda 5 sezon kullanmış olacağım.
Hepimiz öyle aldık ben çıktığı gün aldım kombinenin sözleşmesinde ne yazıyordu. stad açıldıktan sonraki bir yılı kapsıyor yani kombine vodafone arena kombinesi sadece erken alanlara kulüp dışarda oynadığımız maçları hediye etti.
ama muhasebeye bu yılın kombinesi olarak geçti. @emre_1978

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone arena'ya taşınmışız sonunda :)

Başkanın odası :)

Çevrimdışı Necmi

banka borçlarına bile yetmez bu para, emlak konut sitesinde detay var, rakam 508 milyon TL, Denizbankın tavrında bir yanlış yok, neyi şikayet ediyorlar. Hem borçlarını ödemiyorlar hem de böyle bir dönemde araziye yüksek fiyat istemeye kalkıyorlar, nerede var böyle ticaret 😀, üstelik bundan önceki yıllarda hocaları sayesinde elde ettikleri şampiyonluklarla gelen Beleş şampiyonlar ligi gelirleri konusuna hiç değinmiyoruz😆, emlak konut fazla bile vermiş bunlara😆
Benim merak ettiğim şey banka arsalar üzerindeki haczi neden kaldırdı bence büyük ihtimal
arsadan gelecek paraya haciz koydurdu. yada ordaki paraya karşı emlak konut kefil oldu. Banka riskli bir işin
altına girmez.

Çevrimdışı underworld

Vodafone arena'ya taşınmışız sonunda :)

Başkanın odası :)

Kulüp binası kaç kayme eder?

Çevrimdışı Necmi

Süper Lig seyirci ortalamaları:

• 2013/14: 12.131 (Passolig çıkmadan son sezon)
• 2014/15: 7.989 (Passolig başlangıç)
• 2015/16: 8.427

Y.d bu konuda haklıymış sanırım..
bu birazda renklilerin kötü gidişiyle alakalı bence passoligle alakalı değil adamların tribün boş kalıyor
bizde dışarda oynadık etkimiz olmadı seyirci ortalamasına

Çevrimdışı sozkul

Günün anlam ve önemine binaen. Saygılar.

Aktüel'den uzağım @atalay, bugünün önemi nedir?
Birde kim bunlar, anlayabildiğim kadarıyla sözleride pek güzelmiş..

Çevrimdışı atalay

Aktüel'den uzağım @atalay, bugünün önemi nedir?
Birde kim bunlar, anlayabildiğim kadarıyla sözleride pek güzelmiş..

Şili siyasi tarihine uzun uzadıya girmeyeyim, fakat 73 öncesi ve sonrasını bilmek gerek. Ezcümle, Salvador Allende'yi ABD destekli darbe ile deviren Augusto Pinochet'e karşı muhaliflerin 1988 referandumu için yürüttüğü propagandalarından biri. Pek beğendiğim Şilili yönetmen Pablo Larraín'in Şili üçlemesinin sonuncusu olan 2012 yapımı "No" filmi bu süreci güzel ele almıştır. Gael García Bernal de oynuyor. Tavsiye ederim. Serbest çağrışım yapmıştır elbet. @sozkul
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 23:10:49 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Yaklaşık 8 ay sonra Mario Gomez'i izliyorum. İsmi bizle anılan Ntep, ayrıca Yunus Mallı da 11'de... Hamburg'un A.Mineiro'dan transferi Douglas Santos ve Filip Kostic de izlemeye değer. Bize ise buradan en iyi ihtimalle ABD'li Bobby Wood düşer.

Çevrimdışı cursedofdragon

saat 18:00'da ki blackburn V Birmingham maçını izlicem Kerim Frei yedeklerde :)

Çevrimdışı tangaz

10 şubatta müze açılacakmış.

terör olayları gelirlerimizi sekteye uğratıyor. malum müzemiz + kartal yuvaları bağlantılı olacak. saraya gelen turistler stada çekilip stad+müze turu ve kartal yuvasından hediyelik kitleme paketini hayata geçirme planımız vardı lakin turist sayısı giderek düşüyor. yaz aylarında 3-5konser falan verecektik parayı kaldıracaktık onlarda terör yüzünden olmadı. gomez + sosa terörden kaçtı. velhasıl kelam terörün en çok etkilediği takımız.

Etiketler: