2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348764 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Geçen yıl 41 puan yaptık 17 maçta, bu sezon 38 yaptık. Saçma sapan bir Kasımpaşa maçı kaybettik. Kazansak yine 41 yapıp lider bitirecektik. Düşünün Talisca'dan ne kadar az faydalandik. Düşünün Aboubakar 3 golde kaldı. Caner sakatlandı. Çok iyi antrenör var kulübede. Başka açıklaması yok bunun

Alıntı..
geçen sene ikinci yarı 38 yaptık bu sene 41 yapar telafi ederiz sıkıntı yok

Çevrimdışı mellfred

transfermarkt'a göre fabri 2.5 m euro değere ulaşmış 29 yaşında ve ilk defa bu değeri görmüş. talisca da değer artırmış marcelo ve tolgay'da benzer şekilde en yüksek değerlerine bizimle ulaşmışlar.. sevindim buna

Çevrimdışı b.damatoglu

İnceleyelim...
http://reports.uefa.org/
+oyunculara en fazla para ödeyen 6. Ligiz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ferdi1903

transfermarkt'a göre fabri 2.5 m euro değere ulaşmış 29 yaşında ve ilk defa bu değeri görmüş. talisca da değer artırmış marcelo ve tolgay'da benzer şekilde en yüksek değerlerine bizimle ulaşmışlar.. sevindim buna

bilmiyorum belki bana öle geliyor ama fabri gercekten nazar deymesin cok iyi kaleci

mac kurtarabilecek bir kaleci bence

Çevrimdışı sozkul

Fenerbahçe 6 ayda 75 milyon zarar ettiyse, şenlik var demektir.

Senelik bazda 150 milyon lira zarar anlamına geliyor ki, 20 milyon euro zarar taahhüdünü hayatta tutturamazlar.

UEFA da kabul etmez bunların başvurusunu.

Avro 8TL olursa yırtıyorlar.

Çevrimdışı bjk4ever

Adam alt tarafı yedek kanat oyuncusu haline geldi, ne en değerli parçasıdnan bahsediyorsunuz?

Quaresma su kaynattığında ve Babel oyundan düştüğünde oyuna girecek.

Ligin ilk yarısında elimizde tek gerçek kanat varken, CL ve ligde Olcay + Kerim toplam 700 dakikadan az süre almışlar.

"Bakın 2 adam gitti, bir adam geldi" diyorlar ya bazıları. Bu giden iki adam toplam 8 maçlık süre almamış.

Bir aksilik çıkmazsa Babel bu ikisinin boşluğunu rahatlıkla doldurur, Aras da yedekler.

Yazın da Töre gelecek zaten.

Sikinti su ki sayisal eksiklik var. 2 kisilik yer icin 4 kisilik rotasyon gerekli, ama bizde 3 kisi var. Cenk'i forvet olarak sayiyorum. Ha, forvet gelse ve Cenk kanatta kullanacaksa 6 aylik donem onu bir nebze anlarim, ama su an sayisal eksiklik var. Ayni sekilde solbekte de sikinti var. Quaresma 25 yasinda degil, form dusuklugu yasayabilir, yorulabilir. Babel zaten yeni geldi takima, alisma sureci ister istemez olacak. Aras hic oynamadi, bir anda tempoyu kaldirir mi mechul. Ilk 11'e Babel alindi ama yedek oyuncu lazim. Olcay gidip Kerim kalsa yine sorun olmazdi, ama 2 oyuncu gidip 1 tane gelince zor olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

ali şen başkanken güzel bi tezahürat vardı şimdi yazarsam atılırım bi gömücü eksilsin istemezsiniz heralde  :D

"ali şenin göZü kocamaan, kocamaaan, kocamaaaan" gibi bişeydi tam hatırlayamadım şimdi :evillol:
Bir de şey vardı:

Peeveze Ali Şen.
İbibik Ali Şen.
Nasıl kondu ama.
90'da Sergen

Çevrimdışı bjk4ever

Hazir degil adam @Serhat Akkaya senol gunes oynatmiyorsa bir bildigi vardir. Ya da hocanin dediklerini yapmiyordur

Vallahi hocayi bu kadar ilahlastirmaya gerek yok. Sezon basinda Fabri yerine Tolga'yi oynatan da bu hocaydi. Gecen sene de Tosic-Marcelo ikilisini bilmemkac mac sonra yapip uzun sure bize stoperde Alexis'i, kac mac Necip'i hatta izleten de o hoca. Hoca oyuncu tercihlerinde hata yapmaz diye birsey yok...

Çevrimdışı bjk4ever

Tribün geliri tam manasıyla seneye almaya başlayacağımız için bu gelir daha da yüksek olacaktır.

Kombine biletlerinin satisi normalde sattigin seneler uzerinden pay edilir. Tek seneye yazilmissa muhasebe hatasi var demektir.
O yuzden bu gelirlerin icerisinde kombine gelirlerinin de olmasi gerekir.

Çevrimiçi Necmi

Kombine biletlerinin satisi normalde sattigin seneler uzerinden pay edilir. Tek seneye yazilmissa muhasebe hatasi var demektir.
kaç seneye yazılması gerekiyor zaten bir senelik satıldı.

Çevrimdışı sozkul

Var tabiiki, stad açılmadan Fikret Orman söylemişti sattığımız kombine ve loca gelirleri, stad açılamadığı için borç hanesinde görünüyordu.
Parayı almış ama hizmeti vermemişsin çünkü.
Ben bu nedenle stad açıldığında borç hanesinde ciddi bir düşme bekliyordum. Sanki olmadı böyle birşey, anlamadım.

Çevrimdışı abdusta

Karizmayla 2020 ye kadar birlikteyiz

hayırlı olsun

saygılar

Çevrimdışı bjk4ever

kaç seneye yazılması gerekiyor zaten bir senelik satıldı.

Bildigim kadariyla stadimiz yokken kombineleri 2-3 senelik satmistik. Normalde o kombinlere o sattigin senelere esit paylastirman gerekir.

Çevrimdışı bjk4ever

Var tabiiki, stad açılmadan Fikret Orman söylemişti sattığımız kombine ve loca gelirleri, stad açılamadığı için borç hanesinde görünüyordu.
Ben bu nedenle stad açıldığında borç hanesinde ciddi bir düşme bekliyordum. Sanki olmadı böyle birşey, anlamadım.

Koskocaman kuluplerde bu tur sikintilar nasil oluyor anlamiyorum. 400-500 milyonluk tablolari yonetirken tl gibi surekli deger kaybeden currency kullanip ustune hedging yapmamak ve sonra kur farkindan sikayet etmek ayri bir komedi zaten. Bu tur kuluplerde nasil adam gibi bir CFO, adam gibi bir denetimci olmuyor harbiden anlasilmaz.

Çevrimdışı tangaz

Bildigim kadariyla stadimiz yokken kombineleri 2-3 senelik satmistik. Normalde o kombinlere o sattigin senelere esit paylastirman gerekir.

3 yıllık satılanlar localardı. kmbineler (tribünler) ise 1 yıl.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Karizmayla 2020 ye kadar birlikteyiz

hayırlı olsun

saygılar

hata!
büyük hata!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
17 Kasım 2016, 18:53:35
Devre arası kadroya katılacak hücum oyuncusunun mutlaka oyun geçişleri ve final pozisyonlarını oynama becerisi yüksek; direkt oyun kadar set hücumlarında da başarılı; sızmaları, toplu/topsuz penetrasyonları, mobilizasyonu ve link up'ı iyi olması gerek.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 15:16:16 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

hayır bir senelik sattık kombine stad açıldıktan sonra bir sene geçerliydi.
ondan öncekiler kombineyi erken aldığı için hediyeydi.

Çevrimdışı atalay

İnşaat AŞ raporlarını ne zaman göreceğiz?

Çevrimiçi Necmi

Başkan hizmet yerine getirilmeden kombine gelirlerini gösteremiyoruz borç hanesinde duruyor dedi
buda kombinelerin sezon bittiğinde hizmet karşılığı verilmiş olup sisteme geçeceği anlamı taşır sanırım
bilet geliri olarak gösterilen anladığım kadarıyla geçen sezon satılan üçlü kombinelerle bu sene satılan biletler
görünüyor kombine loca gelirleri sezon sonunda devreye girecek anladığım kadarıyla.
hiç bir hesapta öyle yüklü bir gelir görmedim daha

Çevrimiçi Necmi

Koskocaman kuluplerde bu tur sikintilar nasil oluyor anlamiyorum. 400-500 milyonluk tablolari yonetirken tl gibi surekli deger kaybeden currency kullanip ustune hedging yapmamak ve sonra kur farkindan sikayet etmek ayri bir komedi zaten. Bu tur kuluplerde nasil adam gibi bir CFO, adam gibi bir denetimci olmuyor harbiden anlasilmaz.
biz borsaya bağlıyız her 3 ayda bir uluslararası denetleme kuruluşu tarafından denetleniyoruz.
hedging nasıl yapacaksın bunu yapacak paranın kasanda olması lazım biz sürekli eksideyiz zaten birikimin olsa
kendini koruyacak önlemleri alırsın bizde para daha gelmeden gidiyor.

Çevrimiçi Necmi

İnşaat AŞ raporlarını ne zaman göreceğiz?
göreceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı atalay

Udinese'nin transfer gelirlerinin toplam gelirleri içerisindeki payı %85. Gelişmiş scouting'in önemi...
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 17:35:32 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Vodafone  Arena için sattık ve yalnızca Olimpiyat stadındaki maçları eşantiyon olarak kombine alana bedava verdik Vodafone açılıncaya kadar.

Çevrimdışı sozkul

biz borsaya bağlıyız her 3 ayda bir uluslararası denetleme kuruluşu tarafından denetleniyoruz.
hedging nasıl yapacaksın bunu yapacak paranın kasanda olması lazım biz sürekli eksideyiz zaten birikimin olsa
kendini koruyacak önlemleri alırsın bizde para daha gelmeden gidiyor.

Ben bu işlerden anlamıyorum ama sen bendende kötüsün Necmi, yazdıklarını okuyunca sevindim bile ben fena değilmişim diye..  :D

Etiketler: