2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358231 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler yayın yok mu ?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bugün ilk yarıda ki maçların özetleri vardı tv de , talisca sakatlanana kadar ne top oynamış arkadaş çok etkili her maçta imzası var
sezon sonu ne yapacagiz cok merak ediyorum, öyle 25 milyon falan verecek durumumuz yok, kalmasini cok istiyorum. rahmi koc amcamiz biz bi güzellik yapsa keske :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Ensar

sezon sonu ne yapacagiz cok merak ediyorum, öyle 25 milyon falan verecek durumumuz yok, kalmasini cok istiyorum. rahmi koc amcamiz biz bi güzellik yapsa keske :)
şöyle 10 15 bandına inseler onu da 10 yıl taksite bölsek  güzel olur :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

boşver abi 1 sezon daha bizle keyfini çıkartalım hatta 1.5 sene daha :D

Çevrimdışı 38life

Talisca'nın içine Messi kaçmış son vuruşu da yapabilse efsane bi gol olacaktı.

Talisca'nın içine Messi kaçmış son vuruşu da yapabilse efsane bi gol olacaktı.

yav bizede versen periscope bizde baksak :D

Çevrimdışı 38life

Aras -> Yeni Olcay (Eski iyi zamanlardaki Olcaydan bahsediyorum)

Olcay bence bu kulüpte misyonunu tamamladı. Daha fazla ısrar etmek 2 taraf içinde zarardan başka birşey getirmez.

Çevrimiçi sozkul

İki yıllığına kiralamadık mı? Niye gidecekmiş gibi konuşuyorsunuz?

Çevrimdışı doganay

sezon sonu yapmamiz geren birsey yok, kiralik anlasmasi 2 yillikti  :) bu sezonuda sampiyon tamamlarsak ozamana kadar mali durum iyice toparlamis olur. Yerine iyi birini aliriz

Aras -> Yeni Olcay (Eski iyi zamanlardaki Olcaydan bahsediyorum)

Olcay bence bu kulüpte misyonunu tamamladı. Daha fazla ısrar etmek 2 taraf içinde zarardan başka birşey getirmez.

olcay + veli = Ekici diyolla.

Link verin beyler link.

Çevrimdışı 38life

yav bizede versen periscope bizde baksak :D

Aynı hesap işte "Halim Kolancı"

Çevrimdışı AvrupaKartalı

boşver abi 1 sezon daha bizle keyfini çıkartalım hatta 1.5 sene daha :D
yanliz iki sene kiraladigimiz bir ara yalanlamislardi, ve sadece 1 sene kiralik oldugu falan söyleniyordu, hangisi dogru simdi?

Çevrimdışı 38life

Veli Kavlak'ın askerleriyiz. Hırs aynı hırs. Değişen birşey yok Velide :)

Çevrimdışı 38life

Talisca yine yaydan frikik kaçırdı. köşeye vurdu ama hem alçak hemde aşırı yavaş olduğu için kaleci zorlanmadı.

Çevrimdışı doganay

2 tane ne ara attilar  :ebebe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İki yıllığına kiralamadık mı? Niye gidecekmiş gibi konuşuyorsunuz?
benim bildigim 1+1, ve sezon sonu bu fiyata talibi cikarsa benficanin satabilme olayi var. ben öyle biliyorum, yanlis da olabilirim

Çevrimdışı tuncaboylu

Badem'e periscope yayını açsın diye yalvarıyoruz. Ey Fikret Orman bizi düşürdüğün hallere bak!
D Smart yayın hakkına sahip,  bilmem kaç yıllığına satmıştı Demirören.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

3-0 Fabri boşa çıktı.

Hem kaleci hem defans hatası mevcut.

Çevrimdışı Yado

Enes durmuş u nereye verecekler acaba 2 teammate'i 3. Lige gitti takımın en parmağı bu çocuktu Oğuzhan Aydoğan la. Burda kampı yediler zımba gibi gitmeleri lazım, nerde staj yapacaklar_ı beşiktaşın alt yapı aklı hakkında fikirde verecek,  bir akıl arayışı var orada da. Beşiktaş da isim yapmış futbol adamlarının takımları bir örnek.  Birde bunla alakalı Şenol hocanın bir eğitim aklı var : özellikle gençlere en az 2 mevkide kendilerini geliştirmeleri söyleyip takımda denerken de hep alternatif bölgelerde değerlendiriyor (fatih bek_stoper)  eslem 8_10, Sedat bek_ortasaha gibi)) 
İnşallah aralarından 1 tane A takım çıkar
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı doganay

3-0 Fabri boşa çıktı.

Hem kaleci hem defans hatası mevcut.

Bu ne bicim is ya , her nekadar hazirlik macida olsa as kadroya yakin takimla sahadayiz ama bir suru gol yedik. Nedir bu takimin hali boyle

Çevrimdışı 38life

Bu ne bicim is ya , her nekadar hazirlik macida olsa as kadroya yakin takimla sahadayiz ama bir suru gol yedik. Nedir bu takimin hali boyle

Beck ve Atınç'ın varlığı. Atiba'nın yokluğu ve Hoca'nın birtürlü geliştiremediği takım savunması.

as takım değil di abi.

Atınç,veli oynuyordu halen oynuyor.

ilk yarıda forvet talisca'ydı.

Yeni transfer babel var.

3-1 olmuş talisca atmış göremiyoruz.

Çevrimdışı Berat

2 yıldır oynamayan Veli değil de bizim takım gibi, beklediğimden katbekat daha iyi buldum Veli'yi. Aras yine topu ayağında tutmadan çabuk bir şekilde en müsait yere oynuyor. Babel fit gözüktü.

Çevrimdışı Orhan_

Arka direk kafa golü gördüm biraz önce yayınların birinde. Bunu ne hazırlık maçı ne de oyuncu ile açıklayabiliriz. Hastalık oldu resmen.

Etiketler: