2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361023 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamer Hoca iyidir hoştur ama, Şenol Hoca giderse takımı emanet eder miyiz sorusunun cevabı çok net Hayır olur.

Bu nedenle Şenol Hoca'nın yanında sonradan takımı devredebileceğimiz kalibrede birisi olmalı.

Deli ibo gelir :)

Ama şenol hoca devam edicek en az 3 sene daha :)

Çevrimdışı underworld

La durun hemen hocayı gönderi verdiniz.
Hocayı falan bırakalım transfere yoğunlaşalım.

Çevrimdışı LuceGel

M.Reşit Akçay ,Tudor,İbrahim Üzülmez takımı taşıyacak kapasitedeler bence.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Bu sene şampiyon olduğumuz taktirde Şenol Güneş'in gitme ihtimalini %0 olarak görüyorum. Konuşulması bile gereksiz. Birilerinin ekmeğine yağ sürmek ve Beşiktaş'ın karşısına geçmekten başka birşey değildir.

Şuanda Yeni hoca adayı konuşmak Beşiktaşa ihanettir!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

La durun hemen hocayı gönderi verdiniz.
Hocayı falan bırakalım transfere yoğunlaşalım.

Hocayı kimse göndermiyor.
1 sene, 3 sene ya da 5 sena kalsa bilse sonrasında takımı güvenerek devredebileceğimiz bir hoca yanında olmalı.

Çevrimdışı 38life

Eğer ileri 4'lümüz Eto'o, Talisca, Babel, Quaresma olursa ortada Atiba ve İnler birlikte oynayabilir. Hoca bu şekilde takımın ofans-defans dengesini dengelemek isteyebilir.

Çevrimiçi Necmi

Eğer ileri 4'lümüz Eto'o, Talisca, Babel, Quaresma olursa ortada Atiba ve İnler birlikte oynayabilir. Hoca bu şekilde takımın ofans-defans dengesini dengelemek isteyebilir.
öyle bir şey olmaz gene maça göre değişen kadro yapılanması olur artık yedek denebilecek
oyuncumuz kalmıyor bütün kadroyu kullanıp yıparatmadan ligi bitirmek gerekiyor.
Önemli olan sistemi oturtmak ondan sonra hangi oyuncunun oyanacağının bir önemi kalmaz.

Çevrimiçi Necmi

hoca mutlu. takım mutlu, yönetim mutlu, taraftar mutlu
hazırlayın bayrakları şampiyonluk geliyor :)

Çevrimdışı 38life

öyle bir şey olmaz gene maça göre değişen kadro yapılanması olur artık yedek denebilecek
oyuncumuz kalmıyor bütün kadroyu kullanıp yıparatmadan ligi bitirmek gerekiyor.
Önemli olan sistemi oturtmak ondan sonra hangi oyuncunun oyanacağının bir önemi kalmaz.

Onu da yazacaktım. Nispeten daha çok rakip sahada oynayacağımızın öngörüldüğü maçlarda Oğuzhan zaten sahada olmalı. Ama topu ayağına daha fazla alabilen ve tehlike arz eden takımlara karşı daha defansif şekilde çıkmak gerekebilir. Eldeki hücum oyuncularıyla nasıl bir sistem oturtacak Şenol hoca merak ediyorum :)

Çevrimdışı 38life

Eto'o / Ömer + Rhodolfo (6 aylık)

Bence 2 taraf içinde cazip bir anlaşma.

Çevrimdışı Berat

hoca mutlu. takım mutlu, yönetim mutlu, taraftar mutlu
hazırlayın bayrakları şampiyonluk geliyor :)

10 dakika önce izledim ben de. İyi seyirler  :eyes

Çevrimdışı 38life

Evet an itibariyle Eto'o defteri kapandı :)

Sanırım haklıydım. Antalya hiçbirzaman Eto'oyu satma niyetinde olmadı. Yegane amaçları bize kaybettirebildikleri kadar vakit kaybettirmekti.

Çevrimdışı 38life

Umarım yönetim forvet için başka isimlerle de görüşme halindedir. Çünkü bunun olacağı çok bariz belliydi. Tek opsiyon olarak Eto'o görüldüyse ve şu dakikaya kadar başka girişimler yapılmadıysa büyük bir hata olur.

Çevrimdışı 38life

Buzdolabındaki hazır mesajları tekrar gündeme getireyim. Bunları ilerleyen günlerde çok duyacaksınız çünkü:

* Aboubakar aslında iyi topçu
* Cenk Tosun gol kralı
* Talisca forvet oynayabilir, çok skorer.
* Babel forvet oynayabileceğini söylemişti.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Antalya başkanı satmıyoruz demiş.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı kyiv

Anadoludan hiçbir takımdan bonservis ile futbolcu almayacaksın. Tıpkı Cenk olayında olduğu gibi devre arasında ayarlayacaksın sene sonunda  1 kuruş vermeden kadrona katacaksın.

Boklarında boğulsunlar onları Fenerbahçe ve Galatasaray ihya eder!

Çevrimdışı 38life

Aslında Antalya başkan'ı bunu bukadar erken söyleyerek bize iyilik yaptı bile diyebiliriz. Çünkü ben transferin son haftasına kadar bizi birşekilde oyalayacaklarını tahmin ediyordum. Bunu planladıklarını düşünüyordum. Ama erken açıkladı, iyi de oldu.

Aziz babasından emir almış yine antalya başkanı.

Çevrimdışı Berat

Umutsuz ve negatif mesajlarla üst üste spamlemeye gerek yok @38life Sakin ol biraz.

Çevrimdışı Nouma7

En baştan demiştim Antalyaspor Eto'o yu bize satmaz diye. O kadar belli ki. Bu transfer olsaydı zaten sene başında olurdu.

Aslında Antalya başkan'ı bunu bukadar erken söyleyerek bize iyilik yaptı bile diyebiliriz. Çünkü ben transferin son haftasına kadar bizi birşekilde oyalayacaklarını tahmin ediyordum. Bunu planladıklarını düşünüyordum. Ama erken açıkladı, iyi de oldu.

Forvet alıcak para kalmadı takımda 310 bin € gözüküyor transfermarkt'a göre.

Onada forvet gelmez eldekilerle idare edicez yine öyle gözüküyor.

Talisca,Babel filan forvete çekilir ilk yarıda ki gibi bir şey olucak.

Çevrimdışı underworld

Kağıt üstünde mantıklı olsada inler ne hücum yapıyor ne de defans

Çevrimdışı anilsevim

Seninle en baştan beri söylüyoruz
Dinletemedik
Bu iş olmaz dedik
Noldu kapçılar :)
Adamın otelinde kampı boşuna mı yaptık şimdi :)
Bizim başkanda ama kabahat
Adam yazın bizimke dalga geçti resmen
Bu adama selam vermicekti, tam tersini yaptı
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Nouma7

Paralar gitti stopere. Yine elde golcü yok :) Allah bize sabır versin ikinci yarıda.

Çevrimdışı 38life

Umutsuz ve negatif mesajlarla üst üste spamlemeye gerek yok @38life Sakin ol biraz.

Yazdığım mesajlarda tekrar yok. Buyüzden spam yok. Her mesajımda farklı birşey söylüyorum. Umutsuzluk lafın ise komik. Eto'o transferinin olmayacağını haftalardır söylüyorum. Ha içimde az da olsa bi umut vardı ama fazla değildi. Herhalde burada en az üzülen ben olmuşumdur.

Etiketler: