2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362249 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

3 ten fazla transfer yapmamız durumunda uefa listesindeki 3 değişiklik hakkımızı nasıl kullanacağız acaba? (listedeki yerli sayısı, altyapıdan yetişen sayısı vs göz önüne alınarak)

Çevrimdışı mylife1903

Metin Albayrak: "Mitrovic için Anderlecht, 5 milyon euroluk teklif yaptı ancak Rijeka bize söz verdiği için teklifi kabul etmedi"
Kaynak:DHA
Turk kaynana gibi, benim kizimk ne dohtorlar ne muhendisler istedi.... ne gereksiz aciklama

Çevrimdışı sametbagan

Sene sonu tolgay veya oziyi satıp @atalay 'ın dün videosunu koyduğu çocuğu almalıyız.Hatta kimseyi satmasak bile bu çocuğu almalıyız emre belezoğlunun sağ ayaklısı , bayağı bir genci
ayakları yere sağlam basıyorkesinlikle kendini atmıyor.Hızı ve patlam gücü çok yüksek çok iş yapar.Eğer gerçekten scout transferi yapıyorsak ki öyle gözüküyor mutlaka almalıyız.
Buraları okuyan yönetici duyun sesimizi..

Çevrimdışı Çağatay

Turk kaynana gibi, benim kizimk ne dohtorlar ne muhendisler istedi.... ne gereksiz aciklama

Bu herifler milosevici de istemisti de biz almistik degil mi
Sonu benzemesin...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Bu herifler milosevici de istemisti de biz almistik degil mi
Sonu benzemesin...

aynı tuzağa bir kere düşmüş olamayız değil mi  :alala: ürperme geldi  :fkr:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Bir kıyas

Matej Mitrovic ile Atınç Nurkan her ikisininde dogum yılı 1993

İstatistiklerini kıyaslamak lazım

Atınç 6 milyon euroya satıldı..
Matej 4.2 milyon euroya alındı

Eleştiri yapmadan önce birde bu açıdan bakalım,analiz edelim

Saygılar

Çevrimdışı 38life

2. yarı ilk 6 hafta sonunda şampiyonluk yarışı dışında kalabiliriz. Son haftalarda oynadığımız futbol ile böyle birşey ihtimal dahilinde.

#ŞenolGüneş:  Önümüzdeki 6 lig maçı çok önemli. Zor bir dönem geçireceğiz. Bu dönemi iyi geçmeliyiz. Her maça galibiyet için çıkacağız.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 14:31:30 38life ]

Çevrimdışı tangaz

#ŞenolGüneş:  Önümüzdeki 6 lig maçı çok önemli. Zor bir dönem geçireceğiz. Bu dönemi iyi geçmeliyiz. Her maça galibiyet için çıkacağız.

6 maç 18 puan yaparsak psikolojik üstünlük fenere geçer  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

6 maç 18 puan yaparsak psikolojik üstünlük fenere geçer  :D

İlk 6 hafta gerçekten çok çok çok kritik. Şenol hoca da bunu görmüş. Kaderimizin büyük bir kısmı bu süreçte çizilecek.

Çevrimdışı tangaz

İyi geceler. 😉

çocuk iyi hoş da gol atamıyor  :bandit:

gerçi messi de ilk senesi gol atmıyordu çok fazla ama gol atmayan 10 numara ı ııh  :olmaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Neymar vs Quaresma

Şenol hoca sol bek ve santrafor istiyor.

Ekiciyi istemiyor.

Çevrimdışı Berat

" Avrupa Ligi değil de lig şampiyonluğunu daha çok istediğimi söyleyebilirim.

Aras şu anda daha iyi durumda. Babel de geldi ama Aras çok iyi oynuyor o zaman ne yapabilirsin ki. "

Hocanın bugünkü konuşmasından.  :ok:

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Senol hocanin aciklamalarindan sonra moralim bozuldu,sanki seneye ben yokum der gibi bir hali vardi,kendi gelecegiyle ilgili cok vurgu yapti,en cok da baskanla abi kardes gibiyiz ama oyle olmak da belki iyi bir sey degildir dedi,o zaman iyice moralim bozuldu. :bandit:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Bishamon

çocuk iyi hoş da gol atamıyor  :bandit:

gerçi messi de ilk senesi gol atmıyordu çok fazla ama gol atmayan 10 numara ı ııh  :olmaz

Çok iyi paslar atıyor ama takımı biraz kazma  :D

Senol hocanin aciklamalarindan sonra moralim bozuldu,sanki seneye ben yokum der gibi bir hali vardi,kendi gelecegiyle ilgili cok vurgu yapti,en cok da baskanla abi kardes gibiyiz ama oyle olmak da belki iyi bir sey degildir dedi,o zaman iyice moralim bozuldu. :bandit:

For you :)

Çevrimdışı 38life

Adam "neden gideyim?" diye efsane bi cevap verdi. Senin neye moralin bozuldu farklı röportajlar seyrettik herhalde.

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Şef Scoutımızın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsun ? Tam tamına 7 kez canlı izlemişler  :D

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

For you :)

Bu kisimi kacirdim mi ?? Tamamini izleyememistim,o ara soylemis o zaman  :D aman iyi de su ismail er sorunsalina bir cozum bulunmasi lazim  :akuma: bu kadar olmaz!
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı mylife1903

@atalay Şef Scoutımızın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsun ? Tam tamına 7 kez canlı izlemişler  :D
Hirvatistan mutfagi cok iyi super bir sentez. Tam turk damak zevkine uygun. Saraplar da fena degil diyorlar, fiyatlar da uygunmus tatil icin.
Allahtan bizim kulup monakodan falan oyuncu almiyor. 7 kez gitmeye borclar artardi

Bu kisimi kacirdim mi ?? Tamamini izleyememistim,o ara soylemis o zaman  :D aman iyi de su ismail er sorunsalina bir cozum bulunmasi lazim  :akuma: bu kadar olmaz!

Benim attığım video daha öncesine ait.

Bugün kü konuşma bu.

Gazeteci: "Trabzonspor'a gideceğiniz söyleniyor?"
Şenol Güneş: "Neden gideyim?"
Gazeteci: "Öyle diyorlar."
Şenol Güneş: "Sen diyorsun."

Siz nasıl çevirdiniz bunları ?

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı FARUK

" Avrupa Ligi değil de lig şampiyonluğunu daha çok istediğimi söyleyebilirim.

Aras şu anda daha iyi durumda. Babel de geldi ama Aras çok iyi oynuyor o zaman ne yapabilirsin ki. "

Hocanın bugünkü konuşmasından.  :ok:
Arasla ilgili konu farklı ama
Aras veli kıyaslamasında Aras daha iyi dedi ikisi de sakatlıktan çıktığı için.

Daha sonraki bir soruda ise Aras daha iyi oynadı mesela onu oynatirim dedi örnek vermek için

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milli takim iddaalari had safhaya çıktı :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Arasla ilgili konu farklı ama
Aras veli kıyaslamasında Aras daha iyi dedi ikisi de sakatlıktan çıktığı için.

Daha sonraki bir soruda ise Aras daha iyi oynadı mesela onu oynatirim dedi örnek vermek için

Konuşmayı izledim. ;)

Etiketler: